-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Καλά ρε Λιβερπούλια, θα σταυρώσετε επιτέλους καμιά νίκη; Έστω ισοπαλία ρε παιδί μου. Μας τη φέρατε 2 πόντους πίσω μας την ΆρσεναλΜη παίζεις με τον πόνο μας.
-
greo
Είναι ή όχι αλήθεια ότι οι ΠΑΟΚτζήδες επειδή πριν 354 αιώνες προσπάθησαν κάποιοι (που μάλλον δεν ζουν πια) να τους κλέψουν (τί ήταν; σακί με πατάτες;) έναν ποδοσφαιριστή, κάνουν κόλαση τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και μόνο μ' αυτόν;
Για τον Παπά δεν πιστεύω ότι οι Ολυμπιακοί του είπαν να μην παίξει. Ο ίδιος πριν 'τραυματιστεί' δήλωσε ότι δεν θέλει να παίξει μήπως χάσει καμιά ευκαιρία και τον κράξουν.
Αυτό που έκανε ο Τζόρτζεβιτς είναι κολλητική ελληνική ασθένεια, σαν γρίππη ένα πράγμα.
Τα καραγκοζιλίκια του Ανατολάκη εύχομαι να τα ξεφορτωθούμε μαζί μ'αυτόν σύντομα. -
Παρακολουθω ποδοσφαιρο απο το 95. Εχω δει πολλους καλους ξενους και Ελληνες παικτες οχι ομως σαν τον Τουρε. Αυτα που κανει δεν τα κανει ουτε ο Ροναλντινιο. Στο 12 λεπτο κανει μια ενεργεια που δεν εχω ξαναδει. Κανει 2 μικρες διαγωνιες τριπλες και αδειαζει 2 ατομα και με την ταχυτητα του τους αφηνει πισω και βγαινει τετ-α-τετ με τον τερματοφυλακα. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΑΣΗ. Αν εβαζε το γκολ θα ηταν το καλυτερο στην ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
- Δε σταματαει ποτε να με εντυπωσιαζει η ελλειψη αξιοπρεπειας απο το συλλογο που ονομαζεται ΠΑΕ Ολυμπιακος.
Δεν ντραπηκαν να πιεσουν τον Παπα να μην παιξει;
**Δεν ντραπηκε ο τεραστιος Τζορτζεβιτς να πεσει με το πρωτο χαδι που ενοιωσε στον ωμο του;**Δεν ντραπηκε ο μπαρμπα-Γιωργος απο την Πυλαια να βγαζει αφρους οταν του εδιναν εις βαρος του φαουλ σε καθαρισμενο παιχνιδι;
Ελεος ρε παιδια! Μισο πρωταθλημα μπροστα ειστε!
Nα ντραπεί γιατί;;;Ακολουθεί και αυτός το δρόμο που χάραξε ο μέγιστος ποδοσφαιριστής ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ...!!! Τουλάχιστον αυτόν κάποιος τον ακούμπησε και είπε να πέσει...Άλλοι(βλέπε τον τρανό και φοβερό Παπαδόπουλο) πέφτουν επειδή φύσηξε βαρδάρης από την ανάποδη(βλέπε ματς με Ηρακλή... ) ή επειδή δεν έχουν τί να κάνουν και πέφτουν πάνω στον τερματοφύλακα ο οποίος έχει προφυλαχθεί για να μην συγκρουστούν εδώ και 15 δευτερόλεπτα....(βλέπε ματς με θρύλο... )!!!! Οπότε γιατί κάποιος να έχει παράπονο...Το μόνο που μπορεί να πεί κανείς είναι ότι αντιγράφει τον Παπαδόπουλο...
Μπορεί κάποιος (μιγκ;;;μπάλο;;;;) να μου πεί γιατί πέρασε στα ψιλά το 'ντέρμπυ' ΠΑΟ-ΠΑΟΚ;;;;; Έγινε καμια φασαρία ρε παιδιά;;;;Δεν πήρε τίποτα το αφτί μου για επεισόδια κλπ....Τι στα διαλα...;;;; Απλά αυτή τη στιγμή υπάρχουν 50% Ολυμπιακοί και ενα 40% Αντιολυμπιακοί στην Ελλάδα είτε μας αρέσει είτε όχι.- - Δε σταματαει ποτε να με εντυπωσιαζει η ελλειψη αξιοπρεπειας απο το συλλογο που ονομαζεται ΠΑΕ Ολυμπιακος.
-
Γιατι υπαρχουν αντιολυμπιακοι ?
-
Κλασσικότερο παράδειγμα από αυτό που είπα σχετικά με το πριν και μετά του 'ντέρμπυ' ΠΑΟ-ΠΑΟΚ δε νομίζω να υπάρχει για να σου δώσω να καταλάβεις...
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
με μπροσταρη τον ΤΟΥΡΕ θα παρουμε το c.l του χρονου.
Παίζεις κι εσύ στον ΟΣΦΠ;Σού έχει κάνει συμβόλαιο ο Krokus;Επίσης,για να πάρει μια ομάδα το CH.L προϋποθέτει να περάσει τον Α'γύρο...
-
Η αλήθεια είναι ότι ο Τουρέ όποτε έχει τη μπάλα και κινείται-πασάρει-ντριμπλάρει αισθάνομαι ότι παρακολουθώ πρωτάθλημα άλλης χώρας. Αν τον φωτίσει ο Θεούλης και παίξει 1-2 χρόνια στο γαύρο για να κάνει όνομα και να πάρει ΤΗ μεταγραφή, τότε η ομάδα με λίγες βασικές προσθήκες θα έχει τα φόντα να κάνει πορεία και στην Ευρώπη, τέτοια που δεν έχουμε φανταστεί.
Edit: θέλει, λέει, να πάει στη lΜπαρτσελόνα.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Το μόνο που μπορεί να πεί κανείς είναι ότι αντιγράφει τον Παπαδόπουλο...
Καλά, σας είδαμε και με την ΑΕΚ. Απο κει που 'καβαλούσατε' τον Κυργιάκο με μαγκιά εν μέσω αλαλαγμών αρένας, τώρα πέφτετε με το που σας κοιτάζει ο αντίπαλος (αν σας ακουμπήσει, σφαδάζετε).
Μπορεί κάποιος (μιγκ;;;μπάλο;;;;) να μου πεί γιατί πέρασε στα ψιλά το 'ντέρμπυ' ΠΑΟ-ΠΑΟΚ;;;;;
Καταρχήν μόνο στα ψιλά δεν πέρασε το ντέρμπι. Και οι 2 αθλητικές εκπομπές της Κυριακής, πρώτο θέμα το είχαν, για κανά μισάωρο η κάθεμία.
Έγινε καμια φασαρία ρε παιδιά;;;;Δεν πήρε τίποτα το αφτί μου για επεισόδια κλπ....Τι στα διαλα...;;;; Απλά αυτή τη στιγμή υπάρχουν 50% Ολυμπιακοί και ενα 40% Αντιολυμπιακοί στην Ελλάδα είτε μας αρέσει είτε όχι.-
Το λογικό είναι να αναρωτιέσαι (αναρωτιόμαστε) γιατί γίνονται φασαρίες, όχι το γιατί ΔΕΝ γίνονται (εκτός αν είσαι γάβρος )
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Το μόνο που μπορεί να πεί κανείς είναι ότι αντιγράφει τον Παπαδόπουλο...
Καλά, σας είδαμε και με την ΑΕΚ. Απο κει που 'καβαλούσατε' τον Κυργιάκο με μαγκιά εν μέσω αλαλαγμών αρένας, τώρα πέφτετε με το που σας κοιτάζει ο αντίπαλος (αν σας ακουμπήσει, σφαδάζετε).
Μπορεί κάποιος (μιγκ;;;μπάλο;;;;) να μου πεί γιατί πέρασε στα ψιλά το 'ντέρμπυ' ΠΑΟ-ΠΑΟΚ;;;;;
Καταρχήν μόνο στα ψιλά δεν πέρασε το ντέρμπι. Και οι 2 αθλητικές εκπομπές της Κυριακής, πρώτο θέμα το είχαν, για κανά μισάωρο η κάθεμία.
Έγινε καμια φασαρία ρε παιδιά;;;;Δεν πήρε τίποτα το αφτί μου για επεισόδια κλπ....Τι στα διαλα...;;;; Απλά αυτή τη στιγμή υπάρχουν 50% Ολυμπιακοί και ενα 40% Αντιολυμπιακοί στην Ελλάδα είτε μας αρέσει είτε όχι.-
Το λογικό είναι να αναρωτιέσαι (αναρωτιόμαστε) γιατί γίνονται φασαρίες, όχι το γιατί ΔΕΝ γίνονται (εκτός αν είσαι γάβρος )
1oν: Ελα τωρα βρε μιγκ...Γιατί δεν παραδέχεσαι ότι ο Παπ είναι ο προφέσσορας σε κάτι τέτοια;;;;Όχι ότι έχει αξία τεράστια αλλά....στο σπίτι του κρεμασμένου,όπως έχουμε ξαναματαπεί,δεν μιλάνε για σκοινί...!!!
2ον: Κανά μισάωρο ε;Μμμμμ λίγο μου φαίνεται...αν αναλογιστεί κανείς τις ώρες που είχαν σπαταλήσει για το ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ...!!!
3ον: Σαφώς και δεν εννοώ το 'γιατί να μην γίνονται φασαρίες και με τον ΠΑΟ;;' Μόνο κάποιος βλάκας μπορεί να το πεί αυτό... Απλά επιμένω ότι ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ δίνεται μεγαλύτερη βαρύτητα στα ματς ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ παρά στα ΠΑΟΚ-ΠΑΟ...Κυρίως βέβαια από τους Θεσσαλονικείς (δημοσιογράφους) που σαν 'αντικαθεστωτικοί' ουρλιάζουν για τον ΟΣΦΠ και ρίχνουν κατηγορίες και δώστου παράγκα και πάρε διαιτησία με σκοπό να δημιουργήσουν κλίμα χουλιγκανισμού....Με σας βέβαια το Σ/Κ αυτό είχαμε μια σχέση του τύπου...:
-ΠΑΟΚ : Καλώς τους...!!!!Πώς πάτε όλα καλά;;;Παίζουμε αντίπαλοι έ;;Αντε καλή επιτυχία!
-ΠΑο : Τί γίνετε καλά;;Ωραία πόλη η Θεσσαλονίκη..!!Αντε να παίξουμε και σήμερα,να τελειώσει το παιχνίδι, να πάμε και για καμιά μπουγάτσα μετά...Όμορφα...!Ξέρετε..έχουμε να παλέψουμε και για μια δεύτερη θέση το άλλο Σ/Κ...
-ΠΑΟΚ: Ναι μωρέ κάτι ακούσαμε...Αντε καλή επιτυχία κα καλό παιχνίδι..!Μιγκ: If you know what I mean...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
1oν: Ελα τωρα βρε μιγκ...Γιατί δεν παραδέχεσαι ότι ο Παπ είναι ο προφέσσορας σε κάτι τέτοια;;;;Όχι ότι έχει αξία τεράστια αλλά....στο σπίτι του κρεμασμένου,όπως έχουμε ξαναματαπεί,δεν μιλάνε για σκοινί...!!!Μα τι να παραδεχτώ; Ότι ο Παπ είναι ο διδάξας της κωλοτούμπας; Γιαννακόπουλο στο γάβρο έχεις δει; Οκκά σε ΠΑΟΚ και γάβρο; Ντέμη στην ΑΕΚ; Η λίστα είναι ατελείωτη...
2ον: Κανά μισάωρο ε;Μμμμμ λίγο μου φαίνεται...αν αναλογιστεί κανείς τις ώρες που είχαν σπαταλήσει για το ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ...!!!
3ον: Σαφώς και δεν εννοώ το 'γιατί να μην γίνονται φασαρίες και με τον ΠΑΟ;;' Μόνο κάποιος βλάκας μπορεί να το πεί αυτό... Απλά επιμένω ότι ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ δίνεται μεγαλύτερη βαρύτητα στα ματς ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ παρά στα ΠΑΟΚ-ΠΑΟ...Κυρίως βέβαια από τους Θεσσαλονικείς (δημοσιογράφους) που σαν 'αντικαθεστωτικοί' ουρλιάζουν για τον ΟΣΦΠ και ρίχνουν κατηγορίες και δώστου παράγκα και πάρε διαιτησία με σκοπό να δημιουργήσουν κλίμα χουλιγκανισμού....Με σας βέβαια το Σ/Κ αυτό είχαμε μια σχέση του τύπου...:
-ΠΑΟΚ : Καλώς τους...!!!!Πώς πάτε όλα καλά;;;Παίζουμε αντίπαλοι έ;;Αντε καλή επιτυχία!
-ΠΑο : Τί γίνετε καλά;;Ωραία πόλη η Θεσσαλονίκη..!!Αντε να παίξουμε και σήμερα,να τελειώσει το παιχνίδι, να πάμε και για καμιά μπουγάτσα μετά...Όμορφα...!Ξέρετε..έχουμε να παλέψουμε και για μια δεύτερη θέση το άλλο Σ/Κ...
-ΠΑΟΚ: Ναι μωρέ κάτι ακούσαμε...Αντε καλή επιτυχία κα καλό παιχνίδι..!Μιγκ: If you know what I mean...
Εγώ το είπα μια φορά και δεν έχω πρόβλημα να το ξαναπώ (κι ας θεωρείτε λανθασμένα πως το λέω προσβλητικά). Τον γάβρο δεν τον γουστάρει κανείς, εκτός από τους γάβρους. Η έπαρση και η αλαζονεία του (με ότι αυτά συνεπάγονται και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά) είναι δυο σημαντικότατοι λόγοι για το φαινόμενο αυτό.
-
Ναι..η φωτό ΕΙΝΑΙ real size..
pasxos my friend...χαλάρωσε ...το πρωτάθλημα το πήρατε...ο γιαγιάς είναι γαλαξιακός παίκτης...ο τζόρτζεβιτς ογκόλιθος...ο παπ άσχετος θεατρίνος που δεν κάνει για τον γαύρο...
...
και ο κόσμος σας απεχθάνεται χωρίς λόγο... -
Τα 30 something πρωταθλήματα είναι σοβαρός λόγος, φαντάζομαι...
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Ναι..η φωτό ΕΙΝΑΙ real size..
pasxos my friend...χαλάρωσε ...το πρωτάθλημα το πήρατε...ο γιαγιάς είναι γαλαξιακός παίκτης...ο τζόρτζεβιτς ογκόλιθος...ο παπ άσχετος θεατρίνος που δεν κάνει για τον γαύρο...
και ο κόσμος σας απεχθάνεται χωρίς λόγο...Ωραία η φωτό του μπαμπα αλλά αυτή η μαυρίλα βρε αδερφέ....Κατράμι ο τύπος.Μόνο απ τα δόντια του καταλαβαίνεις ότι είναι άνθρωπος...!!
Τώρα για τον παπ,άσχετος δεν με ενδιαφέρει αν είναι,θεατρίνος πάντως ΕΙΝΑΙ...όπως και να το κάνουμε...όπως και πολλοί άλλοι (βλέπε οκκά..)Δεν είπε κανείς το αντίθετο...
Τώρα όσο για τα bold δεν το θεωρώ και πολύ σοβαρό...Δεν ξέρω..ίσως να έχει και ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ πολύ κρύο **ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ στους -12 **και σας κάνει να λέτε τέτοια πράγματα....Υγ1: Είμαι πάντα χαλαρός...με διάθεση σάτιρας...!!
Υγ2: Λές να πάρετε τελικά,στα **6 **παιχνίδια που μένουν,τη δεύτερη θέση...;;; Το επόμενο παιχνίδι είναι σα να το έχετε ήδη παίξει,έτσι;;;;Ξέρεις με ποιον παίζετε φαντάζομαι...;;;Άλλο ένα φιλικό λοιπόν με οικογενειακό χαρακτήρα...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Forza ρε ΟΦΗ , cazzo!!!!!!!!!!
** Υγ3: **
Μαχλάς:' Ήμασταν αποφασισμένοι'
Για να δούμε πόσο αποφασιμένοι θα είναι οι σύντεκνοι με τη μαμά ακαδημία....;;;;;!!!!
-
Βλέπω 'παρα 5' τώρα θα απαντήσω μετά!
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Βλέπω 'παρα 5' τώρα θα απαντήσω μετά!Οκ,πάω να το δω κι εγώ....θα περιμένω.....
-
τι γέλιο ρε αυτή η γριά η θεοπούλα!!!
Λοιπόν ...πού είμασταν...α ναι! λοιπόν η ελλάδα φίλε μου πάσχο δεν χωρίζεται σε ολυμπιακούς και αντι-ολυμπιακούς.Χωρίζεται σε οπαδούς διαφόρων ομάδων που εκτός από τους ολυμπιακούς όλοι οι άλλοι έχουν ένα κοινό.Δεν σας γουστάρουν!Δεν τρέχει τίποτα.Την ManUtd στην αγγλία,την juve στην ιταλία, την Βayern στην γερμανία κοκ.Απλά σε αυτήν την χώρα η μοίρα σας διάλεξε να είστε οι αντιπαθητικοί της υπόθεσης!χοχοχο!Προσωπικά δεν μου είστε απλά αντιπαθητικοί αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.έχει να κάνει με την αλαζονεία προέδρων και παραγόντων,με την συμπεριφορά οπαδών,δηλώσεις παικτών και παραγόντων ανά τους καιρούς...εκεί το εντοπιζω...για τους άλλους εκτός από τους παναθηναϊκούς βεβαίως.εμείς σας αντιπαθούμε γιατι είναι το DNA μας τέτοιο - όπως και το δικό σας απέναντι μας.η δική μας αντιπαλότητα είναι η πιο υγιής.αλλά η αντιπάθεια από όλους τους υπόλοιπους ...σόρρυ αλλά είστε οι bad guys αυτού του σεναρίου ρε μάγκες οπως και να το κάνουμε!
-
balo ο Παπαδοπουλος ειναι καλος παικτης και μακαρι να ερθει στον ΟΣΦΠ να βρει την υγεια του. Με τους αμπαλους που εχετε κανει οτι μπορει. Ρε εδω ο Κωσταντινου εχει παιξει σε 8 παιχνιδια και εχει βαλει 8 γκολ. Οι παικταραδες μας εχουν κανει τον αμπαλο παικταρα.
ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗΤερμα Νικοπολιδης, Κεντρικο αμυντικο δυδιμο Αντζας, Σιμουνιτς, Αριστερα πισω Παντος,δεξια πισω Πατσατζογλου, στο κεντρο Στολτιδης, Τουρε, Νε, Τζολε,Σαλπιγγιδης και κορυφη ο Παπαδοπουλος.
Ανετα τελικο c.l -
Ο χρήστης balo έγραψε:
**τι γέλιο ρε αυτή η γριά η θεοπούλα!!! **Μόνο σ αυτό συμφωνώ balo....!!!!!! Όλα τα άλλα εντάσσονται στην παροιμία: 'Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια...!!!!' η οποία ενισχύεται βέβαια από τους (πόσους έχετε αλλάξει τα τελευταία χρόνια είπαμε...;;;) προέδρους σας....
Ααααα! Ελπίζω να μην εννοείς ότι είμαστε αντιπαθητικοί γενικώς αλλά να αναφέρεσαι (και εσύ και ο μιγκ) μόνο στην οπαδική μας πεποίθηση....!Γιατί τότε σοβαρεύει το πράμα....Δε μου απάντησες όμως για το τί πιστεύεις ότι θα κάνετε στα 6 παιχνίδια που ΣΑΣ απομένουν....;;;;;!!!!!
-
Δεν είναι τίποτα το συγκλονιστικό. Απλώς το να νικήσεις τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα αποτελεί από μόνο του κίνητρο για να τα δώσεις όλα. Ίσως και να φανατιστείς.
Ε, τι να κάνουμε; Θα ζήσουμε μ' αυτό
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#4]