-
Θα συνεχίσω ακάθεκτος!
θα γράψω τραγούδια απ'ολα τα είδη μουσικής που ακούω
απλά θα ήθελα να προτείνουν κ άλλοι, αλλά δε μασάω, και μόνος μου θα συνεχίσωΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ
ΨΑΧΝΩ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΚΡΟΥΠ '70, ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ. Οποιος ξέρει ο,τιδήποτε, που μπορώ να βρω κομμάτια, oποιαδήποτε πληροφορία.. please
thaaanks -
μια και αρχισαμε τις προτασεις ας προτεινω κατι Ελληνικο
οι Ωχρα Σπειροχαιτη ειναι ενα συγκροτημα αναρχικο
οι δισκοι τους δεν πωλουνται στα δισκαδικα γιατι οπως λενε οι ιδιοι δεν φτιαχτηκαν για να πουληθουν
επισης δεν προκειτε να τους ακουσετε στα εμπορικα ραδιοφωναπαρα την αντιεμπορικη τους σταση οι Ωχρα Σπειροχαιτη καπου στο 96-97 κυκλοφορησαν με δικα τους εξοδα εναν απο τους καλυτερους δισκους ελληνικου ροκ
την εποχη που ολοι προσπαθουσαν να γινουν Nirvana αυτοι μελοποιησαν ποιηματα, διασκευασαν ρεμπετικα, και επεξαν 'ροκ' με εναν τροπο μοναδικοτο 2002 κυκλοφορισαν το δευτερο τους δισκο ο οποιος αν και καλος δεν εφτανε με τιποτε το πρωτο τους αριστουργημα
οι δισκοι τους διατιθεντο δωρεαν και ειναι μαλλον δυσκολο να τους βρει καποιος
βεβαια πλεον υπαρχει το Intrernet
Link -
Βρήκα κατι θεικά δισκάδικα στο Βερολίνο και γύρισα Αθήνα με αρκετά βινύλια (πράγματα που είχα σε MP3 αλλα ήθελα να έχω και σε βινύλιο):
-
Lali Puna - Scary World Theory
-
Four Tet - Everything Exstatic (θεικός δίσκος)
-
Portishead - Portishead
-
John Spencer Blues Explosion - Damage
-
John Spencer Blues Explosion - Experimental Remixes
-
Joy Division - Unknown Pleasures (το έχω και σε CD, απο τους αγαπημένους μου δίσκους)
-
Simon & Garfunkel - Bridge Over Troubled Water
Best Of Beach Boys 2LP (έτσι για να γουστάρουμε! )
-
Kraftwerk - Trans Europe Express (απίστευτη γερμανική έκδοση)
-
Sex Pistols - Never Mind The Bollocks... (ντροπή να μην το έχω τόσο καιρό...)
-
Beatles - Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
-
Beatles - Revolver
Θα αγόραζα όλη την δισκογραφία των Beatles σε LP αλλα δεν φτάνανε τα λεφτά...
-
-
σε ζηλεύω!
Πέρα από την πλάκα, με γειά!
Αν ποτέ πάω Βερολίνο, θα ζητήσω την βοήθεια σου για το που θα τα βρώ. -
το τελευταιο των placebo -meds- ειναι μια απο τα ιδια
δεν ειναι κακο -να πω την αληθεια το βρηκα πολυ καλυτερο απο το sleeping with ghosts- αλλα ειναι απλα στο ιδιο στυλ
-
MOΛΙΣ βγαλανε καινουριο cd oi Tangent progressive rock group της εποχης μας. παραθετω μερικες δηλωσεις.
Andy Tillison makes no secret about the benchmarks he was using... 'I have had a copy of 'Tales From Topographic Oceans' in front of me throughout the whole procedure' he says, 'not to rip it off, but to give me reminders of the kind of depth I wanted to achieve to make this album work.
MAIN CD:
- In Earnest - (Tillison) 20.03
- Lost In London - (Tillison/Manning) 8.08
- DIY Surgery - (Travis/Middleton) 2.16
- GPS Culture - (Tillison) 10.07
- Follow Your Leaders - (Tillison) 9.21
- The Sun In My Eyes - (Tillison) 3.44
- A Place In The Queue - (Tillison/Travis) 25.19
-
In search of sunrise 04-Tiesto
progressive 4-album
cavo paradiso 2005-album
my house is your house-albumo yeaaa!!
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
το τελευταιο των placebo -meds- ειναι μια απο τα ιδιαδεν ειναι κακο -να πω την αληθεια το βρηκα πολυ καλυτερο απο το sleeping with ghosts- αλλα ειναι απλα στο ιδιο στυλ
φτιαχτηκε ετσι ωστε να παιζεται ζωντανα χωρις προσθηκες...νομιζω οτι ειναι πολυ καλο cd...ξεχωριζουν τα δυο ντουετα βεβαια...
-
Παίδες από εχθές ακούω τον δίσκο του Devendra Banhart 'Cripple Crow' και έχω 'λαλήσει'!
Είναι ΔΙΑΜΑΝΤΙ πολλών καρατίων
Αγόρασα και άλλους δίσκους (αρκετούς) αυτόν τον καιρό,αλλά ο συγκεκριμένος μου προκάλεσε απίστευτη ηχητική ικανοποίηση
-
silencer51 απο Lali Puna θα σου αρεσουν και τα αλλα αλμπουμ, Tridecoder (το τελευταιο) και Faking the Books. Ειναι πολυ 'ταξιδιαρικα', οτι πρεπει για συνοδεια στο αυτοκινητο.
Αυτο που ακουσα εγω τελευταια ειναι καπως ξεχωριστο: Προκειται για το 'Surrounded' του Tipper, ενα DVD-Audio / DVD-Video / Audio-CD υβριδιο. Αν ακουσεις την υπεροχη ηλεκτρονικη μουσικη του σε συστημα 5.1, θα παθεις πλακα. Συνοδευεται και απο πολυ ωραια video. Ο ανθρωπος ειναι πολυ μπροστα...
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
In search of sunrise 05-Tiesto
cavo paradiso 2005-albumΙSOS 5 ?? Αφου θα κυκλοφορησει 25 Απριλιου..
Πολυ ωραια clubbing music στο Cavo Paradiso 05 (ιδιως τα tracks 5-6 φοβερα!!)
Αντε να μυρισει λιγο καλοκαιρι!! -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
In search of sunrise 05-Tiesto
cavo paradiso 2005-albumΙSOS 5 ?? Αφου θα κυκλοφορησει 25 Απριλιου..
Πολυ ωραια clubbing music στο Cavo Paradiso 05 (ιδιως τα tracks 5-6 φοβερα!!)
Αντε να μυρισει λιγο καλοκαιρι!!I.S.O.S. 4 εννουσα, απο κεκτημενη ταχυτητα και λογο ενδιαφεροντος να αγορασω το 5 μου βγηκε...
(και το 13 λεει πολυ...)
-
Κατέβασα τα ολόφρεσκα albums των Mogwai (Mr. Beast) και David Gilmour (On an Island). Αμφότερα μου φαίνονται πάρα πολύ καλά με τις λίγες αυτιές που τους έχω ρίξει.
Βέβαια τέτοιοι δίσκοι επιβάλλουν ακρόαση από αυθεντικό cd και με ακουστικά και όχι από mp3, αλλά κάτι τέτοι θα γίνει εν καιρώ...
Αγόρασα επίσης το πολύ καλό Murder Ballads του Nick Cave και το εξαιρετικό-απίστευτο-χάσιμο Perdition City των Ulver. Το τελευταίο είναι δίσκος από τους λίγους γι' μένα! Οι ίδιοι λένε ότι παίζουν glitch, εμένα μου φαίνεται απλά εκπληκτικό!
Τι περιμένετε από έναν δίσκο που στο οπισθόφυλλο λέει: 'This is music for th stations before and after sleep. Headphones and darkness recommended'....
-
Το κόλλημα των τελευταίων ημερών (πολύ κόλλημα, όμως) :
James Blunt - Back to Bedlam
με το γνωστό hitάκι You 're beautiful.
Ή ο δίσκος είναι πολύ καλός ή εγώ έχω χαζέψει τελείως...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Το κόλλημα των τελευταίων ημερών (πολύ κόλλημα, όμως) :James Blunt - Back to Bedlam
το goodbye my lover που το πας???????? τις κοβει αλλα τις κοβει ωραια!
με πολυ συναισθημα το τραγουδακι!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Το κόλλημα των τελευταίων ημερών (πολύ κόλλημα, όμως) :
James Blunt - Back to Bedlam
το goodbye my lover που το πας???????? τις κοβει αλλα τις κοβει ωραια!
με πολυ συναισθημα το τραγουδακι!
Άρα δεν τα 'χω χάσει τελείως!
Και το wisemen μ' αρέσει πολύ!
Βασικά έχει 2 μέρες τώρα που έχω βάλει στο winamp το Back to Bedlam και καπάκι το καινούριο του Gilmour και παίζει συνέχεια...
-
Το καινούριο Mogwai ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
Το Friend Of The Night ειδικά ειναι απο τα ομορφότερα tracks που έχω ακούσει ποτέ μου...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Το καινούριο Mogwai ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!Το Friend Of The Night ειδικά ειναι απο τα ομορφότερα tracks που έχω ακούσει ποτέ μου...
καλο ειναι αλλα σιγουρα οχι απο τα αλμπουμ που θα παιζουν ατελειωτες ωρες (για εμενα)
-
ακουσα το τελευταιο των yeah yeah yeahs - show your bones
διαφοροποιημενοι απο τις προηγουμενες κυκλοφoριες τους και με πιο ηρεμο ηχο
κριμα γιατι περιμενα πολυ περισσοτερα μετα τον πρωτο διακο και το EP που ηταν πολυ καλαμετριος δισκος ΙΜΟ
-
Νέα απο το TOOL ARMY (TOOL fan club):
Το καινούριο άλμπουμ, με τίτλο '10,000 Days' θα κυκλοφορήσει στις 2 Μαίου.
Το track listing έχει ώς εξής (προσέξτε τους τιτλους, ειδικά το δεύτερο κομμάτι , λέτε να κάνει μύνηση η Βανδή!? )
Vicarious
Jambi
Wings For Marie (Pt 1)
10,000 Days (Wings Pt 2)
The Pot
Lipan Conjuring
Lost Keys (Blame Hofmann)
Rosetta Stoned
Intension
Right In Two
Viginti TresΠιθανόν όσοι ψάχνετε μουσικά sites να τα ξέρετε αυτά ήδη, απλά εγώ τωρα το είδα, είχα καιρό να μπώ στο fan club.
Το καλοκαίρι θα ακολουθήσει μια μεγάλη περιοδία στην Ευρώπη. Φυσικά η Ελλάδα ΔΕΝ ειναι στη λίστα.
Ψήνομαι να ξεκινήσω petition για να μπορέσουμε να τους φέρουμε Ελλάδα για ενα live!
τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....