Ο χρήστης ililias έγραψε:
Για το θέμα, βαρέθηκα να διαβάζω κουταμάρες. Ζητάει ο αδαής ΜΙΑ Ελληνική εταιρία μεγαλύτερη από τις άλλες στο χώρο της.
Ντρεπεσε να με φωναξεις με το ονομα? Εγω σε σεβομαι enough to call you by your name. Is it that hard to do the same for you?
Μου θυμιζεις τον Προεδρο Μπους, που ελεγε καποτε 'the evil one' και ενοουσε τον Μπιν Λαντεν
Του φέρνουμε δυο, το προσπερνάει.
'Του φερνετε' Οχι ρε μαγκα, ποσοι ειστει, εχεις ποντικι στην τσεπη?
Ποιες ειναι οι δυο που εφερες και τις προσπερασα? ΠΟυ μιλησες με σηματα μορς για τις εταιριες (για ποιον λογο μονο ψυχολογος ισως να ξερει) και σε ρωταω για τα ονοματα και δεν ειδα απαντηση ακομη ή την προσπερασα κατα λαθος. ΠΟυ ειναι οι εταιριες οι μεγαλες που εφερες ως παραδειγμα απο Ελλαδα?
Δεν μας λέει τι θέλει να αποδείξει με το συγκεκριμένο στοιχείο, μήπως μπορέσουμε να τον βοηθήσουμε, αλλά τελικά ζητάει μια εταιρία με έδρα την Ελλάδα που να έχει μεγαλύτερο κύκλο εργασιών από τη μεγαλύτερη εταιρία των ΗΠΑ με το ίδιο αντικείμενο! Αυτό από μόνο του λέει είτε ότι ο άνθρωπος είναι κουτός (στο συγκεκριμένο θέμα, έ; ), είτε ότι το κάνει επίτηδες.
Παλι προπαγανδα απο μερος σου. Δεν 'σας' λεω? Το εχω γραψει πανω απο δυο φορες το γιατι. Η μεγαλυτερη πλακα ομως ειναι οτι δεν μπορεις να καταλαβεις πως μεγαλοι κολλωσοι ενος εθνους βοηθανε την κατασταστη της οικονομιας και το ξεπερασμα κρισεων αυτης της οικονομιας εκεινου του εθνους. Και το παιζεις και ειδικος στο θεμα.
Μετά, πιάσαμε τις χώρες επαγγελματικών ευκαιριών. Ε, όχι και ΗΠΑ, ρε παιδιά. Οι ΗΠΑ είναι η χώρα των μικρομεσαίων υπαλληλίσκων, που τους γεμίζουν τις τσέπες με κάτι χαρτιά που τους λένε ότι είναι χρήματα και τα οποία σπανίως τους φτάνουν για να κάνουν αυτά που τους λένε ότι πρέπει να θέλουν να κάνουν.
Τι να πω? It's hopeless...
Όλοι ελπίζουν, απλά, ότι θα βγούν πλούσιοι στη σύνταξη, αυτό μας το έχει πει και ο Γαβριήλ μερικές φορές. Ποσοστιαία, οι ΗΠΑμερικάνοι που ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ στις επιχειρήσεις τους είναι λιγότεροι κι από τους Έλληνες. Σαφώς είναι και πλουσιότεροι σε απόλυτα νούμερα, αφού απευθύνονται σε 50 φορές μεγαλύτερη αγορά.
Oh αυτο κανει τον πλουσιο δηλαδη για σενα που ξερεις απο οικονομια και χρηματοοικονομια? Το ποσο μεγαλη ειναι η αγορα? ΟΚ και τι εμποδιζει τις Ελληνικες εταιριες να πανε να πουλησουν στον Αρη (οπως εχω ρητησει ξανα και ξανα πριν)?
Μαλιστα οπως εταιριες αλλων χωρων, γιατι να μην επεκταθεις στις ΗΠΑ ως Ελληνικη εταιρια (και μερικες το εχουν κανει) και να κανει παταγο? Τι σε εμποδιζει? Οπως ξερεις η αγορα των ΗΠΑ ειναι ανοικτη, πιο ανοικτη απο ολους. Αντε ντε... Ελα να ανταγωνιστεις σε αυτη την αγορα να δουμε ποιο θα ειναι το αποτελεσμα.
Η ΗΠΑμερικάνικη οικονομία έχει προβλήματα. Θα τα ξεπεράσουν, λένε. Μακάρι. Αν ξαναδούμε χρηματιστές να πηδάνε από παράθυρα, όλος ο κόσμος, πιά, θα ακολουθήσει. Δεν γίνονται αυτά; Για να το ξανασκεφτούμε. Όλοι.
Ως ειδικος του χωρου, να σε ρωτησω: υπαρχει οικονομια στον πλανητη που να ΜΗΝ εχει προβληματα?
ΥΓ. Αδαής: Ο αμαθής, ο άπειρος (ο δίχως πείρα, δλδ, όχι ο τεράστιος, έ; )
Talk about παραβιάσεις του κανονισμού λειτουργίας του 4τφ.