-
ενδιαφέρεται κανείς για θηλυκό καναρίνι μαλινουά?
-
βασικα δεν εχω κατοικιδιο επειδη ειμαι φοιτητης, σε διαμερισμα και ανευθυνος. αλλα οταν τελειωσω και παω στην πολη μου και εχω μια πιο στρωτη και υπολογισιμη ζωη θα ηθελα να εχω
- Ενα ασπρο λυκοσκυλο
- Μια γκρι(μονο γκρι, εκεινο το βαθυ) γατα με μπλε ματια
- (αν και λιγο τι ονειρικο) ενα αλογο!
-
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 959#536959
-
1 επανιέλ μπρετόν αρσενικό 15 μηνών
1 κόκερ σπάνιελ αγγλικό κανελί 6,5 ετών
1 γκέκα θηλυκό 10 μηνών
1 καρδερινοκάναρο
1 καρδερίνα
συνήθιζα να έχω και ένα ενυδρείο μικρό (μόλις 40λτ) γεμάτο από μικροσκοπικά τροπικά ψάρια....
-
Ανησυχώ πάντως για το πουλί μου που το αφήνω όλη μέρα έξω (δεν ενοχλείται κανείς, ρώτησα). Μήπως κολλήσει την επάρατο (για τα πτηνά) αρρώστια?
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Ανησυχώ πάντως για το πουλί μου που το αφήνω όλη μέρα έξω (δεν ενοχλείται κανείς, ρώτησα). Μήπως κολλήσει την επάρατο (για τα πτηνά) αρώστια?Ένα πιο ρηχό μυαλό (σαν το δικό μου πχ) μπορεί να καταλάβει άλλα αντί άλλων...
-
Ανησυχώ πάντως για το πουλί μου που το αφήνω όλη μέρα έξω (δεν ενοχλείται κανείς, ρώτησα). Μήπως κολλήσει την επάρατο (για τα πτηνά) αρώστια?έχει και αφάνα;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ανησυχώ πάντως για το πουλί μου που το αφήνω όλη μέρα έξω (δεν ενοχλείται κανείς, ρώτησα). Μήπως κολλήσει την επάρατο (για τα πτηνά) αρώστια?
έχει και αφάνα;
Αφάνα? Όχι! Παπαγάλος είναι!
-
Ανησυχώ πάντως για το πουλί μου που το αφήνω όλη μέρα έξω (δεν ενοχλείται κανείς, ρώτησα). Μήπως κολλήσει την επάρατο (για τα πτηνά) αρώστια?
έχει και αφάνα;
Πως το εχεις καταφερει και τσιμπαει? σου δημιουργει προβλημα αυτο η οχι? μη μου πεις οτι μιλαει κιολας
-
Συντομα μετακομιζω σε σπιτι με αυλη και εχω αποφασισει να παρω σκυλο,ηδη απο φιλο εχω βρει κουταβια 30 ημερων διασταυρωση θυληκου ροντβαιλερ και αρσενικου κεντρικης Ασιας .Εχει κανεις ιδεα τι βγαινει απο αυτη την διασταυρωση απο αποψη χαρακτηρα,συμπεριφορας χαρακτηριστικων:
Επισης τι να προτιμησω αρσενικο η θυληκο:
Στο παρελθον ειχα βελγικο λυκοσκηλο απο το οποιο εχω τις καλλιτερες αναμνησεις αλλα δυστυχως του εριξαν φολα ,στην συνεχεια πηρα ενα δαλματιας αλλα αναγκαστικα να τον χαρισω σε φιλο και να μεινει στην Θεσσαλινικη λογω μετακιμησης σε διαμερισμα.
Παρακαλω τα φωτα σας. -
έχει και αφάνα;
Μου αρέσει ότι συνεχίζεις να απαντάς σοβαρά.
Στο θέμα πάντως, εγώ τα καναρίνια μου δε τα αφήνω έξω πλέον γιατί υπάρχουν συνεχείς επισκέψεις άλλων πτηνών (sic !! ) και ποτέ δε ξέρει κανείς τι μπορεί να γίνει.
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
1 επανιέλ μπρετόν αρσενικό 15 μηνών1 κόκερ σπάνιελ αγγλικό κανελί 6,5 ετών
1 γκέκα θηλυκό 10 μηνών
1 καρδερινοκάναρο
1 καρδερίνα
συνήθιζα να έχω και ένα ενυδρείο μικρό (μόλις 40λτ) γεμάτο από μικροσκοπικά τροπικά ψάρια....
και σύντομα και ο Ντέμης ε?
(Κίτρινο μαλινουά με μαύρο κεφάλι!)
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Στο θέμα πάντως, εγώ τα καναρίνια μου δε τα αφήνω έξω πλέον γιατί υπάρχουν συνεχείς επισκέψεις άλλων πτηνών (sic !! ) και ποτέ δε ξέρει κανείς τι μπορεί να γίνει.
Μην τα αφήνεις έξω γιατί έχω ακούσει δυσάρεστα σκηνικά...έως αιδιαστικά.
Ειδικά αν μιλάμε για περιοχές προαστίων
Τι να λέμε...για Κουκουβάγια που είχε σκοτώσει όλα τα καναρίνια φίλου απλά βάζοντας το πόδι της μέσα στο κλουβί κλπ κλπ?
Πόσα έχεις?
Άλλος με καναρίνια?
-
Ο χρήστης PINATSIS KYRIAKOS έγραψε:
Συντομα μετακομιζω σε σπιτι με αυλη και εχω αποφασισει να παρω σκυλο,ηδη απο φιλο εχω βρει κουταβια 30 ημερων διασταυρωση θυληκου ροντβαιλερ και αρσενικου κεντρικης Ασιας .Εχει κανεις ιδεα τι βγαινει απο αυτη την διασταυρωση απο αποψη χαρακτηρα,συμπεριφορας χαρακτηριστικων;Λοιπόν, από τη μάνα του θα βγει βαρύ, χοντροκώλικο, πολυτελές και με υψηλή αξία μεταπώλησης. Από τον πατέρα του, θα έχει τζάμπα λάδια/σέρβις εφ όρου ζωής, φθηνά ανταλλακτικά και θα κυνηγάει πεζοδρόμια. Καλό ακούγεται... Καλοτάξιδο!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Συντομα μετακομιζω σε σπιτι με αυλη και εχω αποφασισει να παρω σκυλο,ηδη απο φιλο εχω βρει κουταβια 30 ημερων διασταυρωση θυληκου ροντβαιλερ και αρσενικου κεντρικης Ασιας .Εχει κανεις ιδεα τι βγαινει απο αυτη την διασταυρωση απο αποψη χαρακτηρα,συμπεριφορας χαρακτηριστικων;
Λοιπόν, από τη μάνα του θα βγει βαρύ, χοντροκώλικο, πολυτελές και με υψηλή αξία μεταπώλησης. Από τον πατέρα του, θα έχει τζάμπα λάδια/σέρβις εφ όρου ζωής, φθηνά ανταλλακτικά και θα κυνηγάει πεζοδρόμια. Καλό ακούγεται... Καλοτάξιδο!
Μολις το 'στρωσο 'θα στο δωσω να το πας βολτα
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
έχει και αφάνα;
Μου αρέσει ότι συνεχίζεις να απαντάς σοβαρά.
Και εγώ τον βλέπω να προσκαλεί περιστέρια (τους πετάει το φαγητό του έξω ο αλητήριος!). Κακές παρέες! Αλλά κάτι πήρε το αυτί μου ότι τα περιστέρια είναι πολύ ανθεκτικά στη νόσο?
-
Τι 'σπορ' είναι και αυτό ρε παιδιά, να ζευγαρώνετε τελείως άσχετες ράτσες;
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Τι να λέμε...για Κουκουβάγια που είχε σκοτώσει όλα τα καναρίνια φίλου απλά βάζοντας το πόδι της μέσα στο κλουβί κλπ κλπ?
Πόσα έχεις?
Άλλος με καναρίνια?
Δύο έχω, ένα αρσενικό κι ένα (που το αγόρασα για αρσενικό αλλά είναι) θυληκό.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πόσα έχεις?
Άλλος με καναρίνια?
Δύο έχω, ένα αρσενικό κι ένα (που το αγόρασα για αρσενικό αλλά είναι) θυληκό.
από pet shop?
-
SirGus
Ναι από pet shop. Δυστηχώς ο τύπος ήταν 'επαγγελματίας' οπότε 'δεν' αρσενικό.Μου πρότεινε να το αλλάξω αλλά το είχα ήδη κάμποσο καιρό και δε μου πήγε να το 'προδώσω' έτσι απλά.
Δε πειράζει όμως έχει κι αυτό τη πλάκα του. Είναι και 'κουτσομπόλα' και 'μιλάμε'.Γενικά όταν θέλω να ηρεμήσω κάθομαι και τα κοιτάω πως συμπεριφέρονται μέσα στο κλουβί τους.
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε?