-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Μάλλον πρέπει να έχουμε μια πλευρά στα pits που να μαζευόμαστε τα μέλη του φόρουμ γιατί όλο βρισκόμαστε κι όλο και κάποιους δε βλέπουμε - γνωρίζουμε εκεί.
Ε, τι τα πήραμε τα καπελάκια;
sos tost.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μάλλον πρέπει να έχουμε μια πλευρά στα pits που να μαζευόμαστε τα μέλη του φόρουμ γιατί όλο βρισκόμαστε κι όλο και κάποιους δε βλέπουμε - γνωρίζουμε εκεί.
Ε, τι τα πήραμε τα καπελάκια;
sos tost.
-
-
-
-
No comments..The first and the last SUV ever at Megara track...
http://i18.photobucket.com/albums/b132/ ... is/098.jpg
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αν χρειαστεί να ρυμουλκήσω κανέναν, μάλλον με το Hyundai.
Έχει και 2 ετών λάστιχα, ας τα ξεκάνω να γουστάρω. Άσε που θα έχω καλή δικαιολογία για τις εξόδους και τον άθλιο χρόνο που θα κάνω.MH MOY ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ...
ΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΑΝΤΑΦΕ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΑΜΑ ΔΕ ΡΥΜΟΥΛΚΩ Κ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ 4ΤΦ??
ΕΧΩ ΙΜΑΝΤΑ,ΣΧΟΙΝΙ ΚΑΙ ΚΙΘΑΡΑ ΕΛΞΗΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ...
ΧΡΕΩΝΩ ΜΙΑ ΜΠΡΙΤΖΟΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΞΟΔΟ ΑΠΤΗΝ ΠΙΣΤΑ...
Σε μπουζούκι έχεις κάτι.
Δε μου λες μοσχαρίσια ή χοιρινή τη θές;
Και απο τις δυο..ολα εκτος απο κοτα..
-
Πολύ καλή μέρα και ευτυχώς κατάφερα να γνωρίσω αρκετά από τα παιδία.
Taurus-Tazio-Kid-DimsabasΕγώ ήμουν ο πρώτος γκαντέμης της ημέρας, καθως ακολούθησαν αρκετοί
Η ασφάλεια του ημιαξονιου ένιωσε την ανάγκη να παει μια βόλτα,
για να βγει από την ρουτίνα της βρε αδερφέ
Εντός της ημέρας θα ξέρω εάν αποφάσισε να συσφίξει τις σχέσεις της
με τα εντόσθια του σαμάν
ή έκατσε πάνω στο παρακείμενο ημιαξονιο για κανα ποτό και ότι ήθελε προκύψειΤο γμτ της υπόθεση είναι ότι το συμβάν έγινε μόλις στον 2ο γύρο
Αύριο θα ανεβάσω και 2-3 φωτο, των παιδιων που ηταν απο νωρις εκει
-
Σκέφτομαι και γράφω: πώς πέρασα το Σάββατο στην πίστα των Μεγάρων
Να μαι κι εγώ κύριοι, βλέπετε, ο καρνάβαλος δεν επέτρεψε τη νωρίτερη παράθεση των εντυπώσεών μου από το TRD. Καταρχάς, θα πρέπει να μαλώσω όσους παρεβρέθησαν γιατί είχαν ξεχάσει τις μάσκες τους και τις καραμούζες τους. Καρναβαλοtrack day ήταν, γιατί το ξεχάσατε;
Τέλος πάντων, ας περάσουμε στα ουσιαστικά. Φτάσαμε στην πίστα νωρίς, αψηφώντας τον πρωινό ύπνο και την κίνηση όσων εγκατέλειπαν την Αθήνα. Η εωθινή ησυχία ήταν ιδανική για να πραγματοποιήσει μερικούς γρήγορους γύρους ο Θέμης με το νέο του απόκτημα. Να αναφέρω βέβαια ότι ο συμπαθής συμφορουμίστας αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο της εκδήλωσης. Αφού μας έδειξε ότι η δεξιοτεχνία του δεν εξαντλείται στους εξομοιωτές, λυπήθηκε τα καινούρια του ελαστικά (είναι ακριβά και τα 16άρια βλέπετε) και αποφάσισε να δεχτεί την προσφορά μου. Είχα προσκομίσει πατρικό όχημα φορτωμένο με 4 ζάντες, οι 2 εκ των οποίων έφεραν μεταχειρισμένα ημισλίκ για μπροστά (ένα πολύυυυυυυυ μεγάλο ευχαριστώ στον Χρήστο) και οι έτερες 2 εξαιρετικά ταλαιπωρημένα δρομίσια για ξέγνοιαστα drftαρίσματα.
Χωρίς δεύτερη σκέψη τα παραπάνω φορέθηκαν στο ασημί κόσμημα και ο Θέμης άρχισε να μοιράζει γύρους δεξιά-αριστερά. Μην ακούτε αυτούς που παραπονιούνται, τους έχει φάει η κακία γιατί μερικοί έκαναν 3 φορές (μία από αυτές μάλιστα από το αριστερό κάθισμα...;)). Το αυτοκινητάκι του Θέμη είναι αστέρι, δείχνει τελείως καινούριο και σφιχτό, σίγουρα έχει πολλά απροβλημάτιστα πιστοχιλιόμετρα μπροστά του. Κάπου εδώ να σε ευχαριστήσω καλέ μου φίλε για την εμπιστοσύνη που μου έδειξες και μου εμπιστεύτηκες το καμάρι σου. Το άγχος σου είναι δικαιολογημένο, τουλάχιστον σε μένα που ξέρω τι πέρασες για να το αποκτήσεις και για αυτό δε σε παρεξηγώ. Είμαι σίγουρος ότι την επόμενη φορά θα είσαι πιο χαλαρός και θα περάσεις ακόμα καλύτερα. Συγχαρητήρια κιόλας για τα πρώτα σου driftάκια.
Η υπόλοιπη μέρα πέρασε με συνοδήγηση σε οχήματα με την κίνηση στο λάθος άξονα (=βλέπε μπροστινό). Χρήστος (Chrmes) και Κώστας (Taurus) με 106 GTi και Saxo VTS αντίστοιχα ανέλαβαν να με ξεναγήσουν στα μυστικά της γαλλικής σχολής κι ομολογώ ότι μου άρεσε πολύ ο τρόπος που τα γαλλάκια λίκνιζαν τα οπίσθιά τους όποτε οι οδηγοί τους αργούσαν το φρενάρισμα κι αναγκάζονταν να φρενάρουν με τους τροχούς στριμμένους. Στην πίστα τουλάχιστον γιατί σε δημόσιο δρόμο θα χρειάζεται περίσσεια προσοχής. Το δε μοτεράκι, σε συνδυασμό με το περιορισμένο βάρος της κατασκεύης, εξίταρε όχι μόνο τα κορμιά μας με την επιτάχυνση αλλά και την ακουστική μας (αθάνατη σκουπίτσα, κάνεις θαύματα). Δεν είναι τυχαίο που τα μαμά ΜΧ5 1.8 πίνουν άπειρο τσάι από σκουπάτα 16βάλβιδα Saxoralla. Μοτεράκι διαμάντι.
Η μεγάλη στιγμή της ημέρας όμως δε θα μπορούσε να είναι άλλη από τη συνοδήγηση της Elan του Δημήτριου Καίσαρα. Απίστευτος συνδυασμός αυτοκινήτου και οδηγού, διαβάστε για αυτόν περισσότερα στο Lotus Forum στη σχετική ενότητα.
Εντύπωση μου προκάλεσε και η Μ3 Ε30 με σκαλισμένο μοτέρ από προπροηγούμενη Μ5. Την είχα ξαναδεί σε δράση, μου είχε πει ο Pad ότι η δύναμή της πρέπει να ξεπερνά τα 400 άλογα, αλλά φαίνεται ότι ο οδηγός της βελτιώθηκε σημαντικά από την περασμένη φορά και παρά το δύστροπο μπροστόβαρο στήσιμό της, έκανε θαύματα. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που είχε κάνει τον Νίκο (Bugs) να παραμιλάει και να αποτάσσεται τα καλά της μπροστινής κίνησης και το ατελεύτητο κυνήγι του βέλτιστου χρόνου (1.11.2 το Σάββατο περικαλώ) για χάρη ενός πισωκίνητου, βλέποντας τα κατορθώματά της. Εγώ παραμιλούσα περισσότερο βλέπτοντας το φορτηγάκι που συνόδευε τη βαυαρή καλονή να είναι φορτωμένο με 10 ζαντολάστιχα, ζεύγη των οποίων φοριούνταν στον πίσω άξονα μετά από 7-8 γύρους. Πραγματικά ασύμφορο, αν σκεφτεί κανείς ότι κάπως έτσι πάει και το δικό μου ΜΧ στη βρεγμένη πίστα, με τη φθορά των ελαστικών να είναι αμελητέα.
Χάρηκα πολύ για τη γνωριμία με όλα τα παιδιά (Random, Pai Mei...), επείσθη να περιδιαβώ και στο διαδικτυακό χώρο του tarmac.gr, σημείωσα απουσία σε όσους από το ΜΧ5 Club αθέτησαν την υπόσχεσή τους και δεν ήρθαν, λυπήθηκα για την κακοτυχία του Ιάσωνα (JasonClio, όλα καλά φίλε με το λευκό αγρίμι σου; ) και του Χρήστου με το έτετο λευκό Renault 5 Turbo. Μόλις κατάφερα να ξεγλιστρήσω ανάμεσα στις μπάρες του roll-cage και να δεθώ με τις ζώνες 4 σημείων, το κιβώτιο αποφάσισε να αρχίσει τα τσαλίμια του. Ούτε μισό μέτρο δεν καταφέραμε να κάνουμε. Φαίενται ότι ο Γάλλος θέλει ιδιάιτερη φροντίδα όταν γερνάει, έτσι παιδιά;
Ακόμα πάντως κι όταν το αυτοκίνητό σου είναι μακριά και δεν μπορείς να αναλάβεις δεύτερο ρόλο, η μαγεία που αποπνέει η πίστα σε καταβάλει και σε περικλείει. Δεν βλέπω την ώρα να ξαναβρεθώ στην αγκαλιά της, μέσα στο δικό μου μωρό αυτή τη φορά. Σας κούρασε το παραπάνω κατεβατό; Εμένα ναι . -
Πέρασα υπέροχα.. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις βόλτες και για την υπέροχη παρέα! Εκτεταμένες εντυπώσεις μόλις γυρίσω στην βάση μου..
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
No comments..The first and the last SUV ever at Megara track...Ωραίος! Βέβαια, έπρεπε να δείς και εναν μανιασμένο οδηγό RAV4 που πήγαινε σχεδόν με το πλάι, σε κάποιο 4Τ πάρτυ.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Η υπόλοιπη μέρα πέρασε με συνοδήγηση σε οχήματα με την κίνηση στο λάθος άξονα (=βλέπε μπροστινό). Χρήστος (Chrmes) και Κώστας (Taurus) με 106 GTi και Saxo VTS αντίστοιχα ανέλαβαν να με ξεναγήσουν στα μυστικά της γαλλικής σχολής κι ομολογώ ότι μου άρεσε πολύ ο τρόπος που τα γαλλάκια λίκνιζαν τα οπίσθιά τους όποτε οι οδηγοί τους αργούσαν το φρενάρισμα κι αναγκάζονταν να φρενάρουν με τους τροχούς στριμμένους. Στην πίστα τουλάχιστον γιατί σε δημόσιο δρόμο θα χρειάζεται περίσσεια προσοχής. Το δε μοτεράκι, σε συνδυασμό με το περιορισμένο βάρος της κατασκεύης, εξίταρε όχι μόνο τα κορμιά μας με την επιτάχυνση αλλά και την ακουστική μας (αθάνατη σκουπίτσα, κάνεις θαύματα). Δεν είναι τυχαίο που τα μαμά ΜΧ5 1.8 πίνουν άπειρο τσάι από σκουπάτα 16βάλβιδα Saxoralla. Μοτεράκι διαμάντι.Ta amaksakia mas se eyxaristoum gia ta kala sou logia...
Sas eipa oti eimai erwteymenos me to saxaki mou?
-
Γεια σας και από μένα. Επέστρεψα στην βάση. Το Σάββατο περάσαμε πολύ όμορφα! Ευχαριστώ Chrmes, Opterio και Pai Mei για την συνοδήγηση που μου πρόσφεραν! Τaurus και Tazio την επόμενη φορά! Mερικές φωτογραφίες και από μένα.
Passat1.8t vs Alfa 75 (Είχαν μία πολύ ωραία και καθαρή κοντρούλα για μερικούς γύρους. Πολύ γρήγορα και τα δύο αυτοκίνητα! )
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Τaurus και Tazio την επόμενη φορά!Oposdipote re file... Aisthanomai asxima pou den mporesa na kano kai allous volta, alla me ayta kai me alla, 3 girous ton enan, 5 ton allon, prepei na kseperasa tous 50!!! Oxi oti me xalase diladi, alla eprepe kapoia stigmi kai na giriso spiti. Next time, it's a promise!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Τaurus και Tazio την επόμενη φοράΣίγουρα, την επόμενη. Δε μπήκα πολλές φορές και όσες μπήκα είχα τον 'kid' (Πολύ καλό παιδί ο κοντογείτονας ) , εκτός από μια που μπήκα μόνος μου για να μην έχω το άγχος για τον συνεπιβάτη.
(Μεταξύ μας την επόμενη φορά θα έχω και 'λάστιχα')
-
Ρε Φραγκίσκε, τώρα που το θυμήθηκα, χρωστάς και σε μένα βόλτα !!!
-
Και σε μένα
-
Παιδιά με τη σειρά, πάρτε τα νουμεράκια σας και περιμένετε. Όλα θα γίνουν.
Αρκεί να βρούμε μέρα που να είναι ελεύθερη η πίστα. Μα τέλος πάντων αυτό ο 'πρόεδρος' τι κάνει. Μόνο να ζητά τη ψήφο μας ξέρει.
(Ρεεεεεεε το εμοτικ που βγάζει τη γλώσσα του που είναι.; )
-
Ρε συ, κάτι που ήθελα να σου πω...το αμάξι φαίνεται πολύ σφιχτό. Στην Κ9 γέρνει ελάχιστα!!! Τι φοράς;;
Υ.Γ.
Λίγο -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ρε συ, κάτι που ήθελα να σου πω...το αμάξι φαίνεται πολύ σφιχτό. Στην Κ9 γέρνει ελάχιστα!!! Τι φοράς;;Υ.Γ.
ΛίγοTo εχει παρκαρει ,για αυτο γερνει λιγο!!
Καρναβαλο-track day