-
edit [Krusenstern]
-
Ο χρήστης p3tran έγραψε:
edit [Krusenstern]Eστω ότι γίνονται όλα αυτά...πρέπει να πέφτετε στο ίδιο επίπεδο;
Το «θα πάμε να τα κάνουμε πουτ@να στο 4Τ να γίνει τζερτζελές» αφορά τον ποπολάρο;
Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας...
-
κοιτα, το τι προσωπικα μπορει να εχουν καποιοι απο το Skodaclub με τον οποιο popolaro δεν νομιζω οτι ενδιαφερει κανεναν εδω μεσα.
εαν μπηκε στο φορουμ σας και σας εβρισε, μπορειτε να τον διαγραψετε.
αυτο δεν αποτελει δικαιολογια για να μεταφερεται μια διαμαχη εδω μεσα...
το φορουμ αυτον δεν ανηκει στον οποιο popolaro και δεν αντιπροσωπευεται απο αυτον.-
-
Ο χρήστης p3tran έγραψε:
εγω ειμαι υπευθυνος για τα δικα μου γραπτα elteo.
οχι για τα γραπτα ολου του κοσμου.Μην μας πουλά «επίπεδο» μετά το club σας Πέτρο...
-
Γιατί δεν βρίσκεστε από κοντά να συζητήσετε και να λύσετε όποια τυχόν προβλήματα και παρεξηγήσεις υπάρχουν?
-
Ρε παιδιά αφήστε επιτέλους ήσυχο τον Ποπολάρο!
Εντάξει βρήκατε αποδιοπομπαίο τράγο, βρήκατε τον 'εχθρό της Skoda', του βρίσατε τη μάνα, γιατί 'παρενοχλεί και βρίζει τα Skoda [ε και;]', σας έβρισε κι αυτός, υπάρχει λόγος να συνέχιζεται αυτή η τραγελαφική [skye το πνεύμα του Ιερού Τράγου ξαναχτυπά 2η φορά στην ίδια περίοδο!]κωμωδία;Ό,τι έγινε, έγινε, ας τελειώσει, να ηρεμήσουν όλοι.
Δεν θα στήσουμε και λαικό δικαστήριο.Μ'αρέσει και η σοβαροφάνεια του θέματος 'μα ο Π. είπε αυτά για τα Skoda, μα ο Π. είναι έτσι κι αλλιώς'. Φτάνει!
-
edit [Krusenstern]
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Ρε παιδιά αφήστε επιτέλους ήσυχο τον Ποπολάρο!
Εντάξει βρήκατε αποδιοπομπαίο τράγο, βρήκατε τον 'εχθρό της Skoda', του βρίσατε τη μάνα, γιατί 'παρενοχλεί και βρίζει τα Skoda [ε και;]', σας έβρισε κι αυτός, υπάρχει λόγος να συνέχιζεται αυτή η τραγελαφική [skye το πνεύμα του Ιερού Τράγου ξαναχτυπά 2η φορά στην ίδια περίοδο!]κωμωδία;Ό,τι έγινε, έγινε, ας τελειώσει, να ηρεμήσουν όλοι.
Δεν θα στήσουμε και λαικό δικαστήριο.Μ'αρέσει και η σοβαροφάνεια του θέματος 'μα ο Π. είπε αυτά για τα Skoda, μα ο Π. είναι έτσι κι αλλιώς'. Φτάνει!
edit [Krusenstern]
-
Αν τον θεωρείς 'μικρό παιδάκι', σταμάτα να ασχολείσαι μαζί του.
Δεν θα ανοίξω τώρα κουβέντα.
Απλώς σκέψου πώς θα ενιώθες εσύ, αν σου έβριζε ο οποιοσδήποτε τη μάνα;Τέρμα.-
-
Να κάνω μια σημαντική παρέμβαση:
Κυρία, κυρία! Ο Γιωργάκης μου πήρε την ξύστρα μουουουουου!
Σοβαρευτείτε! Μεγάλοι άνθρωποι ρε γμτ και συμπεριφέρεστε έτσι!
Τι να πω;
-
edit [Krusenstern]
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κυριοι mods, θερμη παρακληση...
Τραβηξτε ολα αυτα τα τοπικς 'φαγωμαρας' ενα LOCK. Μην δινετε συνεχεια στο θεμα. Οτι ηταν να ειπωθει... ειπωθηκε. Ολοι καταλαβαμε τι παιζει, ολοι βγαλαμε καποια συμπερασματα, απο εκει και περα ας το αφησουμε πισω το ζητημα. Κριμα ειναι... αυτα ειναι εικονες ντροπης.
Προσωπικά δεν θεωρώ το λουκέτο μέτρο που πρέπει να εφαρμόζεται τόσο εύκολα!
4 χρόνια έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε (οχι οι mods, όλοι μας, οι χρήστες) να αντιλαμβανόμαστε τις δύσκολες καταστάσεις και να τις αντιμετωπίζουμε.
Απλά, τον τελευταίο καιρό, κάποιοι έχουν δει πολύ φανατικά το θέμα 'λαμαρίνα'.
Και το 4ΤΦ δεν είναι εξειδικευμένο Φόρουμ. Ισως αυτό να μπερδεύει τα πράγματα στο μυαλό ορισμένων.
Δύσκολο πράγμα να χειριστεί κάποιος την 'ελευθερία' τελικά, όπως έγραψε και ο 007 νομίζω!Νίκο προ ετών σε τηλεοπτική εκπομπή στη τηλεόραση, διαφωνούσαν ο Κουλουμπής (τότε υπουργός πε. χω. δ. ε. ) κι ο Μάνος (με την αντίστοιχη ιδιότητα αργότερα) για το πως κι άν πρέπει να επιβλιθούν απαγορεύσεις εισόδου στο κέντρο των αυτοκινήτων.
Ο μεν Μάνος υποστήριζε ότι με την ενημέρωση οι πολίτες θα καταλάβουν και δε θα κάνουν υπερβολική χρήση του αυτοκινήτου τους στη πόλη.
Ο δε Κουλουμπής υποστήριζε ότι μόνο με επιβολή θα καταλάβον οι πολίτες.Που κολάει αυτό νομίζω το καταλαβαίνεις. Επειδή κάποιοι από εμάς εδώ μέσα δε ξεχνάμε την εξ ανατολών καταγωγή μας μάλλον πρέπει να πέσει 'βούρδουλας' για να μείνουμε σε κάποιο επίπεδο.
Λουκετάκι και δρόμο λοιπόν σε όποιον δε μπορεί να μιλήσει ανθρώπινα και να καταλάβει ότι όλοι έχουν δικαίωμα να έχουν την άποψή τους, ακόμα κι άν 'δυστηχώς' δεν συμωνεί με τη δική τους.
-
Ο χρήστης p3tran έγραψε:
εγω ειμαι υπευθυνος για τα δικα μου γραπτα elteo.
οχι για τα γραπτα ολου του κοσμου.Μην μας πουλά «επίπεδο» μετά το club σας Πέτρο...
επιπεδο εχουνε οι ανθρωποι, οχι ενα κοματι κωδικα.
οταν καποιος αισθανεται οτι τον κοροϊδευουνε στα μουτρα, το αναφερει.
δεν καταλαβαινω γιατι αυτο του στερει το 'επιπεδο'αν θες να ξερεις, οι ανθρωποι που εχουνε γραψει στο θεμα ειναι πολυ υψηλου επιπεδου ανθρωποι, πολιτιστικα και κοινωνικα, και επισης καποιοι ειναι και αρχισυντακτες/συντακτες σε αλλα περιοδικα του χωρου..
Άρα οι κύριοι αυτοί που γράφουν κι έχουν αντίθετη γνώμη από το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου τέστ έχουν ίδιο όφελος, μια και είναι συντάκτες σε παρόμοιου τύπου περιοδικά.
Κάπου εκεί λοιπόν το πολιτιστικό και κοινωνικό επίπεδο μας τελείωσε και είπαμε να μαζέψουμε αναγνώστες, χαϊδεύοντας τα αυτιά κάποιων που έχουν την δική τους αγάπη για μια συγκεκριμένη εταιρεία.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Αν τον θεωρείς 'μικρό παιδάκι', σταμάτα να ασχολείσαι μαζί του.Δεν θα ανοίξω τώρα κουβέντα.
Απλώς σκέψου πώς θα ενιώθες εσύ, αν σου έβριζε ο οποιοσδήποτε τη μάνα;Τέρμα.-
Με κάλυψες απόλυτα με τα γραφόμενά σου.
Στέκομαι μόνο λίγο στη λέξη 'τέρμα' μια και είναι η τελευταία λέξη μου σε αυτό το θέμα.
Λοιπόν, 'ΤΕΡΜΑ'.
-
.................
-
**Το θέμα κλειδώνεται και θα ανοίξει ξανά όταν ηρεμήσουν τα πνεύματα. Petran, για το δεύτερο nickname τα λέω εδώ: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 008#537008
Ηρεμήστε μέρες που είναι, φάτε ταραμά και καλαμαράκι, πιείτε ούζο και τα λέμε σε λίγες μέρες στο παρόν.
[moderator]**
-
Το τόπικ άνοιξε και σας περιμένει
Παρακαλώ να μείνετε στο θέμα (γνώμη σας για τους διαχειριστές) και να λείψουν οι αντιπαραθέσεις και οι προσβολές, αλλιώς θα κλειδωθεί οριστικά.[moderator]
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Παρακαλώ να μείνετε στο θέμα (γνώμη σας για τους διαχειριστές) και να λείψουν οι αντιπαραθέσεις και οι προσβολές, αλλιώς θα κλειδωθεί οριστικά.[moderator]
Οπότε μπορώ να πώ ότι είσαι πολύ 'δημοκρατικός', και εφόσον κλείδωσες το τόπικ που άνοιξα περιμένω από εσένα να μου απαντήσεις στα ερωτήματα που έχω.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης skodakias έγραψε:
Οπότε μπορώ να πώ ότι είσαι πολύ 'δημοκρατικός', και εφόσον κλείδωσες το τόπικ που άνοιξα περιμένω από εσένα να μου απαντήσεις στα ερωτήματα που έχω.
Ευχαριστώ.
Σου απάντησα με πμ. Τα σχόλια περί δημοκρατικότητας, άστα καλύτερα!
-
Θα μπορουσες SKODAKIAS να μου δωσεις το λινκ με την προτροπη μου για βρισιμο του ενος μελους του φορουμ προς το αλλο;
ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ 4Τ Forum