-
Τα ψεμματα τελειωσαν...!
-
Τα ψεμματα τελειωσαν...!
-
Τα ψεμματα τελειωσαν...!
-
Ας ξεκινήσω με τη γκρίνια: Καθόλου δε μου αρέσει που δεν ξεκινάμε με Μελβούρνη, είχα συνηθίσει να γουστάρω απίστευτα το ξενύχτι! Επίσης δε μου αρέσει καθόλου η πίστα του Μπαχρέιν.
Αλλά για να μη μιζεριάζω, ΞΕΚΙΝΑΜΕ, και αυτό έχει σημασία, μετά από αναμονή τόσων μηνών. Τόσα χρόνια θεατής F1, κι όμως κάθε σεζόν την περιμένω σαν την πρώτη μου.
Ας αρχίσουμε λοιπόν!
-
Που να κάνει και η Ferrari νίκη με το καλημέρα, ποιός σε κρατά μετά!!!
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Που να κάνει και η Ferrari νίκη με το καλημέρα, ποιός σε κρατά μετά!!!Αμφιβάλλεις?
-
ψαξτε το δευτερο για να μην εχουμε κλαματα παλι παιδια...
μεχρι και 1-2-3 μπορει να κανει η ρενω...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ψαξτε το δευτερο για να μην εχουμε κλαματα παλι παιδια...μεχρι και 1-2-3 μπορει να κανει η ρενω...
Πάλι ήπιες ρε Άδη??? Άτιμη ΠΑΟΚάρα...
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
ψαξτε το δευτερο για να μην εχουμε κλαματα παλι παιδια...
μεχρι και 1-2-3 μπορει να κανει η ρενω...
Πάλι ήπιες ρε Άδη??? Άτιμη ΠΑΟΚάρα...
σωστα! παιδια ψαξτε για τον τεταρτο!
shake that booty, shake that booty!!!
-
Οπωσδήποτε η Renault είναι το λογικό και αναμενόμενο φαβορί, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η Honda έκανε σχεδόν 4.000χλμ δοκιμών στο Bahrain, έχοντας την ίδια ώρα το μεγάλο πλεονέκτημα του τρίτου αυτοκινήτου τις Παρασκευές. Δε θα μου κάνει εντύπωση αν τη δω ψηλά.
-
η Φεράρι νομίζω τη βολεύει το bahrain
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
η Φεράρι νομίζω τη βολεύει το bahrainΑν δεν τα παει και εκει καλα η Scuderia μετα απο τοσα χλμ. δοκιμων,τοτε που θα τα παει καλα...?
Υ.Γ Παντως παιδια μην ξεγραφουμε την Ηοnda,προσωπικα αυτους θετω φαβορι για τη νικη στο Μπαχρειν...
-
Δεν έχουμε προβλέψεις φέτος;
-
Kimi, έτσι για να κάνει καλή αρχή μια φορά. .
-
Αντε ....καλη αρχη ....και ας ελπισουμε πολυυυυυυ ΘΕΑΜΑ !!!
Ως αναφορα τον πρωτο αγωνα κ με τα μεχρι στιγμης δεδομενα , βλεπω πρωτη 2αδα Renault - Ηonda και την Ferrari 3 ή 4 ....
-
Θεωρώ απαράδεκτη την τοποθέτηση του Bahrain ως πρώτο Grand Prix 2006.
Η Μελβούρνη νομίζω είναι το καταλληλότερο GP για την έναρξη κάθε χρονιά. Αυτό το ξύπνημα (ή σερί από το προηγούμενο βράδυ...) ήταν αγαπημένη συνήθεια και σήμα κατατεθέν της έναρξης του πρωταθλήματος. Πολύχρωμο Grand Prix, κεφάτος κόσμος σε αντίθεση με την ξέρα και τους ξενέρωτους σεϊχηδες (και τις άδειες κερκίδες) του Sakhir... -
Νομίζω πάντως ότι ο μοναδικός λόγος της αλλαγής είναι οι αγώνες καλής θέλησης που έχουν τώρα στην Αυστραλία, ειδάλλως θα γινόταν εκεί.
-
Σωστό.
Το ξέραμε εδώ και πολύ καιρό ότι θα γινόταν έτσι, οπότε προς τί η όψιμη γκρίνια; -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Σωστό.
Το ξέραμε εδώ και πολύ καιρό ότι θα γινόταν έτσι, οπότε προς τί η όψιμη γκρίνια;ενταξει δεν ειπε και τιποτα ο ανθρωπος...
-
Άντε, καλή αρχή! Είθε το φετινό πρωτάθλημα να έχει λίγο παραπάνω ενδιαφέρον από το περσυνό
Επισημο thread:GP Bahrain-Sakhir