Mar 6, 2006, 6:08 PM

Ο χρήστης ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:

Γιατι πρεπει να εχουμε μια σοβαρη εταιρια ρε παιδια? τι φαγοθηκατε? το προβλημα στην ελληνικη οικονομια ειναι οτι δεν εχουμε μια σοβαρη εταιρια σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ επιπεδο ?

Επιτελους μια ερωτηση με ουσια καπως...

Το πρωτευων θεμα, οχι δεν ειναι οτι δεν υπαρχει μια σοβαρη εταιρια στην Ελλαδα σε οποιονδηποτε τομεα σε παγκοσμιο επιπεδο. Ειναι το συνδρομο καπως. Η πηγη του προβληματος ειναι ο λαθος τροπος σκεψης και αντιληψης και οι λαθος προτεραιωτητες που παραγαγει το παραπανανω.

Ομως με τον σωστο τροπο σκεψεις εχεις εταιριες υπεροχης και με αυτες βελτιωνεις και την κατασταση στο εσωτερικο (στην Ελλαδα) αλλα ισως ακομη πιο σημαντικο ** δινεις δυναμεις στους πολιτικους σου που τωρα θα μπορεσουν να εξασκησουν την μεγαλυτερη επιρροη με τις 'πλατες' που τους δινουν οι μεγαλυτερες εταιριες**.

Ξανα, τροπος σκεψης ^

Οταν ο Μπους κανει επισκεψεις σε οποιαδηποτε κρατη, 'κλεινει στρατηγικα deals με τις πλατες που του παρεχουν οι ΗΠΑμερικανικοι κολλωσοι'. Δεν μπορειτε να διανωηθητε ποσο πιο ευκολα ειναι τα πραγματα για τους πολιτικους ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ οταν εχουν τετοιου ειδους επιρροη!

Τι βλακας ειμαι τοσην ωρα που συζηταω μαζι σου...
Και αν δηλαδη η Ελλαδα παει να σηκωσει κεφαλι και αναστημα νομιζεις οτι θα την αφησει ο Μπους και οι Αγγλοι ? Μεσα σε χρονο dt η Ελλαδα θα κατηγορειται για τρομοκρατια η για δεν ξερω και εγω τι.

Τι σε κανει να νομιζεις οτι οτι γραφεις δεν τα ξερουν οι επιχειρηματιες εδω στην Ελλαδα και σε ολον τον κοσμο ?

Εχεις αμαξι ? Εχεις δουλεψει ποτε ? ο πατερας σου τι δουλεια κανει ? ποιος σου τα εχει μαθει αυτα ρε φιλε ? ειμαι πολυ περιεργος!!!!!
Σ