-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Pathetic at best!Αυτή η λέξη στα ελληνικά έχει μετάφραση που θα μπορούσε πολύ εύκολα να παρεξηγήσει κάποιος Γαβριήλ.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Pathetic at best!
Αυτή η λέξη στα ελληνικά έχει μετάφραση που θα μπορούσε πολύ εύκολα να παρεξηγήσει κάποιος Γαβριήλ.
Ασε δεν πειράζει Σπύρο. Μάλλον λάθος που ξανασχολήθηκα!
Γαβριήλ να είσαι καλά.
Δυστυχώς, όχι μόνον δεν μπορείς να συζητήσεις, αλλά προσβάλεις κιόλας! -
Αφού όμως πιάσαμε το θέμα του way of thinking, μήπως Γαβριήλ μπορείς να κάνεις κάποιο σχόλιο σχετικά με αυτό;
-
βρε παιδια, βρε παιδια, και να ελεγα οτι δεν τον ξερετε....
οτι και να του πεις, αυτος μονο αυτο ξερει να παιζει...
-
Με εκανε και αρχισα να κλαιω με το παραπανω
Τελος, την 'Ελλαδιτσα δεν υποτιμω', υπογραμιζω αυτους (τους Ελληνες) που σκεφτοντε με τον ακρινως πιο πανω τροπο ως καποιοι που σκεφτοντε με τον λαθος τροπο για προοδο γενικα.
Υπαρχουν δυο πραγματα ενα εθνος μπορει να κανει μετα απο μια κακοτυχια που τους βρηκε ανα πασα στιγμη:
Α. Να κατσει να κλεει για τα επομενα 100 χρονια και να βρισκει δικαιολογια αυτην την κακομοιρια ΟΠΟΤΕ απυτυνχανει σε κατι.
Β. Να πει, δεν με ενδιαφερει τι εγινε στο παρελθον, εγω θα βρω τον τοπο να παω οχι μονο εμπρος, αλλα πιο εμπρος και πιο γρηγορα απο τον καλυτερο στον πλανητη. Θα κατσω και θα μελετησω τι κανει ο καλυτερος, πως το κανει και οχι μονο θα κανω το ιδιο, αλλα θα το τελειοποειησω ακομη περιοσσοτερο και θα τον 'σκισω' στο τελος. Εγω θα ειμαι πρωτος και οτιδηποτε αλλο ειναι ξευτιλα.
Τυχαινει τα εθνη που σκεφτοντε με τον Β τροπο ειναι τα προοδευμενα εθνη για τους περισσοτερους. (φυσικα παντα υπαρχει θεμα με τον ορισμο 'προοδος' για τους φιλελευθερους, κουμουνιστες και αλλους στον πλανητη, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα).
Εσυ ανηκεις στον Α τροπο σκεψης οπως και οι περισσοτεροι Ελληνες.
Εισαι μικρουλης και απο οτι καταλαβαινω δεν εχεις ικανοποιητικο επιπεδο μορφωσης αλλα βεβαια ειναι πολλοι 'Ελληνες'(ολοι οι Αμερικανοι) που δεν διαθετουν κριτικη αποψη. Εγω κατι τετοιους τους σαν εσενα τους λεω elite labour force, διοτι σου εχει γινει τετοιο brainwashed οπου υπερασπιζεσαι τα συμφεροντα του Αμερικα σαν γνησιος Αμερικανος.
Αν δεν μπορεις να διαβασεις Ελληνικα σου ειπα οτι μπορω να στα μεταφρασω στην Βρεττανικη γλωσσα(ηρθα στο Λονδινο να σπουδασω επειδη μου αρεσει να κλαιω και να μην κανω τιποτα και πισω μου δεν με περιμενει τιποτα). Κανω show off τωρα και δεν λεει.Θα στο πω λοιπον πολυ απλα: Οταν σου σε εχουν κατακλεψει, σου εχουν σκοτωσει τα παιδια και τους αντρες και σου κλεινουν το σπιτι εσυ αγαπητε μου αθωε τι προτεινιες? Πως να σκεφτουμε τον τροπο να περασουμε τον πρωτο οταν πεθαινουμε απο την πεινα ? Πηγαμε Γερμανιες,Αυστραλιες,Αμερικες για να επιβιωσουν οσοι απεμειναν πισω. Ξερεις βρε χαζουλη ποσο ρατσιστικες συμπεριφορες γνωρισαν οι Ελληνες στο εξωτερικο απο αυτους που εσυ εξυμνεις(βεβαια περασμενα ξεχασμενα πλεον)?
Για κοιτα τον ρυθμο επενδυσεων των Ελληνικων επιχειρησεων στα Βαλκανια.. Τι δεν σου αρεσει στην Ελληνικη οικονομια ? Τι λειπει ?Αληθεια εσυ ποια επιχειρηση διαθετεις και εχεις αποψη για τις επιχειρησεις?
Περιμενω με ανυπομονησια τιε προτασεις σου ?
Φιλικα Δημητρης -
No wonder why no one can bring μια ναυτιλιακη Ελληνικη εταιρια που να ειναι 'παιχτης' στο σκακι της ναυτιλιας στον πλανητη:
'After all, the world's largest tanker owner is a Norwegian company.'
'Most of the 733 Greek shipowning firms are small, with only a few ships.'
Πηγη: http://chinese-school.netfirms.com/Greek-stocks.html
Περετερω:
'For instance, Tsakos Energy Navigation (TEN), a subsidiary of the second-largest Greek shipowning firm, is listed on the New York Stock Exchange.'
Και βλεπω για αυτη την εταιρια:
Tsakos Energy Navigation Ltd.
367 Syngrou Avenue
P Faliro
Athens, GR-17564Industry: Shipping
Tsakos Energy Navigation Limited, through its subsidiaries, provides seaborne crude oil and petroleum product transportation services worldwide. It owns a fleet of tankers that offer marine transportation services for independent oil companies and refiners under long, medium, and short-term charters.
ΟΚ και τι παιχτης ειναι στον τομεα Shipping απο πλευρας των εταιριων που ειναι μετοχικες στις ΗΠΑ? Και αφου ειναι νουμερο 2 στην Ελλαδα?
2005
Market Cap (intraday): 751.20M
Revenue (ttm): 300.20M (big freaking deal!)
Net Income Avl to Common (ttm): 155.19M
Total Cash (mrq): 134.49M
Για να δουμε τους αλλους. Ξανα μονο μετοχικες εταιριες του κλαδου που εχουν την μετοχη τους στα χρηματιστηρια των ΗΠΑ:
Tidewater Inc.
601 Poydras Street
Suite 1900
New Orleans, LA 70130Full Time Employees: 7,150
Market Cap (intraday): 3.05B
Revenue (ttm): 810.69M
Net Income Avl to Common (ttm): 223.47M
Total Cash (mrq): 167.06M
Teekay Shipping Corp.
TK House Bayside Executive Park
West Bay Street & Blake Road PO Box AP-59212
Nassau,Full Time Employees: 5,100
Market Cap (intraday): 2.99B
Revenue (ttm): 1.95B
Net Income Avl to Common (ttm): 570.90M
Total Cash (mrq): 236.98M
Frontline Ltd.
Par-la-Ville Place PO Box HM 1593
14 Par-la-ville Road
Hamilton, HM08Market Cap (intraday): 2.80B
Revenue (ttm): 1.51B
Net Income Avl to Common (ttm): 598.05M
Total Cash (mrq): 100.53M
Ο Τσακος (η 2η στην Ελλαδα) απο αυρες που ειναι λισταρισμενες και μετοχικες στις ΗΠΑ, απο πλευρας μετοχικου κεφαλαιου ειναι νουμερο 16.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Pathetic at best!
Αυτή η λέξη στα ελληνικά έχει μετάφραση που θα μπορούσε πολύ εύκολα να παρεξηγήσει κάποιος Γαβριήλ.
Oh man. Ηδη αρχισε το θεμα να γινετε πολιτικο. Αρχισαν τα υπονοουμενα και οι ασχετες επιθεσεις στον κακο Γαβριηλ που παλι αυτα που λεει δεν βολευουν.
ΟΚ κυριε moderator, πως μεταφραζεται στα Ελληνικα η λεξη pathetic σωστα? Ωστε να χρισημοποιω αυτη απο εδω και περα.
(by the way ο Νασος την εχει χρισημοποιησει στο παρελθον μεν, αλλα βλεπεις ειναι Θεος του φορουμ και δεν μπορουμε να κανουμε συστεασεις σε Θεους)
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Pathetic at best!
Ασε δεν πειράζει Σπύρο. Μάλλον λάθος που ξανασχολήθηκα!
Γαβριήλ να είσαι καλά.
Δυστυχώς, όχι μόνον δεν μπορείς να συζητήσεις, αλλά προσβάλεις κιόλας!Hey Koyk εαν σε προσεβαλα, ζητω συγνωμη. Το ιδιο και για ολους εδω.
Λυπαμαι και εγω οτι νιωθεις οτι 'ξαναασχοληθηκες' μαζι μου (κι ας ειναι και αυτο προσβλητικο απο μονο του - βλεπεις ομως εισαι και εσυ Θεος του φορουμ και αρα οι νομοι ειναι διαφορετικοι για σενα )
Το οτι δεν μπορω να συζητησω το ξερω διοτι το εχουν πει τοσοι πολλοι παν-συζητησυμοι του φορουμ πολακις. Ειναι ολοι αυτοι που αγαπουν εμενα και τις αποψεις μου οι οποιες ειναι very popular σε αυτο το φορουμ.
-
Άρα αν αντί της Microsoft υπήρχαν 300 μικρές εταιρείες λογισμικού, με το ίδιο όμως συνολικό μέρος της αγοράς λογισμικού παγκοσμίως, θα ήταν για τα μπάζα η ΗΠΑμερικανική παραγωγή λογισμικού, έτσι; Σοφή η μαλακία σου φίλε, είπε ένας γνωστός Έλληνας παρουσιαστής (no offence).
Το εμπόριο μέσω θαλάσσης είναι ιδιόμορφη περίπτωση. Αν κάποιος έμπορος στη Ν. Αφρική θέλει να στείλει μια καραβιά δέρματα στις ΗΠΑ, πρέπει να βρει διαθέσιμο πλοίο σε συμφέρουσα τιμή που να μπορεί να βρεθεί στο λιμάνι που τον βολεύει ... χθες. Η ευελιξία των μικρών εταιρειών με 4-5 πλοία είναι πολύ μεγαλύτερη από έναν κολοσσό χιλιάδων πλοίων, γι' αυτό η διασπορά είναι βολική και, όπως αποδεικνύεται από τα πράγματα, επικερδέστατη.
ΥΓ: pathetic=αξιολύπητος, θλιβερός.
-
ΟΚ τωρα ως καποιος που δεν μπορει να συζητησει, εχει κανεις τιποτε να πει για τα ΝΟΥΜΕΡΑ πιο πανω που εφερα? Ετσι απο σεβασμο για καποιον που εκανε τον κοπο.
Anyone?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αφού όμως πιάσαμε το θέμα του way of thinking, μήπως Γαβριήλ μπορείς να κάνεις κάποιο σχόλιο σχετικά με αυτό;Manosk ειναι τοσο σχετικο το παραπανω με την Ελληνικη οικονομια και τα προβληματα της που η εκλογη μου ηταν να το προσπερασω διοτι δεν εχω απαντηση.
-
Ο χρήστης ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:
Τελος, την 'Ελλαδιτσα δεν υποτιμω', υπογραμιζω αυτους (τους Ελληνες) που σκεφτοντε με τον ακρινως πιο πανω τροπο ως καποιοι που σκεφτοντε με τον λαθος τροπο για προοδο γενικα.
Υπαρχουν δυο πραγματα ενα εθνος μπορει να κανει μετα απο μια κακοτυχια που τους βρηκε ανα πασα στιγμη:
Α. Να κατσει να κλεει για τα επομενα 100 χρονια και να βρισκει δικαιολογια αυτην την κακομοιρια ΟΠΟΤΕ απυτυνχανει σε κατι.
Β. Να πει, δεν με ενδιαφερει τι εγινε στο παρελθον, εγω θα βρω τον τοπο να παω οχι μονο εμπρος, αλλα πιο εμπρος και πιο γρηγορα απο τον καλυτερο στον πλανητη. Θα κατσω και θα μελετησω τι κανει ο καλυτερος, πως το κανει και οχι μονο θα κανω το ιδιο, αλλα θα το τελειοποειησω ακομη περιοσσοτερο και θα τον 'σκισω' στο τελος. Εγω θα ειμαι πρωτος και οτιδηποτε αλλο ειναι ξευτιλα.
Τυχαινει τα εθνη που σκεφτοντε με τον Β τροπο ειναι τα προοδευμενα εθνη για τους περισσοτερους. (φυσικα παντα υπαρχει θεμα με τον ορισμο 'προοδος' για τους φιλελευθερους, κουμουνιστες και αλλους στον πλανητη, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα).
Εισαι μικρουλης και απο οτι καταλαβαινω δεν εχεις ικανοποιητικο επιπεδο μορφωσης αλλα βεβαια ειναι πολλοι 'Ελληνες'(ολοι οι Αμερικανοι) που δεν διαθετουν κριτικη αποψη.
Και μετα μου λενε οι μοντς οτι πρωσοπικες επιθεσεις και χαρακτηρισμοι απαγορευοντε εδω
ΟΚ Δημητρη αφου ξεκαθαρισαμε οτι δεν εχω μορφωση, ειμαι μικρος και δεν εχω κριση και αποψη ή κριτικη αποψη, γιατι συζητας μαζι μου και μαλιστα εχεις ΤΟΣΑ να πεις?
-
Γιατί, η κουλτούρα των λαών δεν παίζει ρόλο στην οικονομική τους εξέλιξη; Ίδιοι οι Γιαπωνέζοι και ίδιοι οι Πορτογάλοι; Ίδιοι οι Κινέζοι και ίδιοι οι Μεξικανοί;
Στο τέλος της προηγούμενης σελίδας απάντησα στο ερώτημά σου που λες ότι δεν απάντησε κανείς.
-
Ναι οι Ελληνες κατεχουν το 20% των παγκοσμιων θαλασσιων μεταφορων. Στα αγγλικα το λεει δεν το διαβασες ?????
Οι Αμερικανοι μπορουν να φτασουν τους Ελληνες σε αυτο ? Εχουν τα κεφαλαια.. εχουν τον τροπο? ? ? (εκτος απο το να μας βομβαρδισουν επειδη κατασκευαζουμε πυρηνικα)
Εμεις δεν εχουμε τοσους πολλους φτηνους εργατες ωστε να μας συμφερει να εχουμε heavy industry . Αραγε το προγραμμα συνταξεων των ΗΠΑ απο ποτε εχει χρεοκωπησει ? Ποσοι Αμερικανοι πολιτες προκειται να χασουν τις δουλειες τους απο το κλεισιμο των εργοστασιων το 2006??Κατι σου ειπε ενας φιλος περι ευελιξιας μικρων επιχειρησεων ? Αυτο και να μην εχεις παει σε Αμερικανικο πανεπιστημιο οφειλες να το ξερεις.
Μην ντρεπεσαι γιαυτο που εισαι. Οποια γκομενιτσα ακουει Ελληνας παντως μουσκευει εκει κατω... οταν ακουνε Αμερικανος ε.. ψιλοξενερωνουν.Think about it
-
Εισαι μικρουλης και απο οτι καταλαβαινω δεν εχεις ικανοποιητικο επιπεδο μορφωσης αλλα βεβαια ειναι πολλοι 'Ελληνες'(ολοι οι Αμερικανοι) που δεν διαθετουν κριτικη αποψη.
Και μετα μου λενε οι μοντς οτι πρωσοπικες επιθεσεις και χαρακτηρισμοι απαγορευοντε εδω
ΟΚ Δημητρη αφου ξεκαθαρισαμε οτι δεν εχω μορφωση, ειμαι μικρος και δεν εχω κριση και αποψη ή κριτικη αποψη, γιατι συζητας μαζι μου και μαλιστα εχεις ΤΟΣΑ να πεις?
Γιατι ειμαι Ελληνας και το αιμα μου βραζει οταν ακουω μαργαριταρια.
Και οταν συζητω μαζι σου, συζητω μαζι σου και δεν αφορα κανεναν αλλον η κουβεντα μας. got it ? Αντρικεια πραγματα,Ελληνικα! -
Εγω κατι τετοιους τους σαν εσενα τους λεω elite labour force, διοτι σου εχει γινει τετοιο brainwashed οπου υπερασπιζεσαι τα συμφεροντα του Αμερικα σαν γνησιος Αμερικανος.
Ε ναι ντε. Υπογραμιζωντας προβληματα με την Ελληνικη οικονομια, υπερασπιζωμαι τα συμφεροντα των ΗΠΑ ως γνησιο Αμερικανος.
How that makes sense, only you know.
Αν δεν μπορεις να διαβασεις Ελληνικα σου ειπα οτι μπορω να στα μεταφρασω στην Βρεττανικη γλωσσα(ηρθα στο Λονδινο να σπουδασω επειδη μου αρεσει να κλαιω και να μην κανω τιποτα και πισω μου δεν με περιμενει τιποτα). Κανω show off τωρα και δεν λεει.
Ω πηγες Αγγλια να σπουδασεις. (by the way δεν ξερω πως ακριβως ειναι αυτο show off αλλα μαλλον αυτο πεφτει κατω απο τα προβληματα του τροπου σκεψης στην Ελλαδα για το θεμα μορφωση). Anyway.
So let me ask you: Στην Αγγλια ΓΙΑΤΙ πηγες και σπουδασες ακριβως? Γιατι οχι Ελλαδα να'ουμ? Πατριωτη μου εσυ. Και εγω που ειμαι ο πουλημενος γνησιος Αμερικανος
Θα στο πω λοιπον πολυ απλα: Οταν σου σε εχουν κατακλεψει, σου εχουν σκοτωσει τα παιδια και τους αντρες και σου κλεινουν το σπιτι εσυ αγαπητε μου αθωε τι προτεινιες? Πως να σκεφτουμε τον τροπο να περασουμε τον πρωτο οταν πεθαινουμε απο την πεινα ? Πηγαμε Γερμανιες,Αυστραλιες,Αμερικες για να επιβιωσουν οσοι απεμειναν πισω. Ξερεις βρε χαζουλη ποσο ρατσιστικες συμπεριφορες γνωρισαν οι Ελληνες στο εξωτερικο απο αυτους που εσυ εξυμνεις(βεβαια περασμενα ξεχασμενα πλεον)?
Παλι με εκανες και κλαιω παλι
Για κοιτα τον ρυθμο επενδυσεων των Ελληνικων επιχειρησεων στα Βαλκανια.. Τι δεν σου αρεσει στην Ελληνικη οικονομια ? Τι λειπει ?
Hey dude, το σημαντικο δεν ειναι εαν εγω νομιζω οτι λειπει κατι, το σημαντικο ειναι εαν ΕΣΥ/ΕΣΕΙΣ νομιζετε το παραπανω. Εαν ολα ειναι μια χαρα με την Ελληνικη οικονομια, τοτε
- Γιατι καν ανηχθηκε το θεμα
- Γιατι 20 σελιδες γεμιστηκαν οι περισσοτερες απο Ελληνες
- Γιατι οι πρωτες 15 εχουν 1002 κακες υπογραμισεις για προβληματα
- Πιο σημαντικο απο ολα, ΓΙΑΤΙ οταν εγω αρχισα να υπογραμιζω προβληματα, ολοι ενωθηκατε και αρχισατε παρομοιο τροπαριο σετ δικαιολογιων και βρηκατε κοινο στοχο, δηλαδη ΕΜΕΝΑ. Ακομη κοι οι μοντς τοσο θιχτηκαν που ειμαι ετοιμος για μπαν και σβησιμο ολων των ποστ μου απο το 1937.
Καμια απαντηση στο παραπανω εκτος απο τον τροπαριο των σφαγων απο τους Τουρκους εχεις?
Αληθεια εσυ ποια επιχειρηση διαθετεις και εχεις αποψη για τις επιχειρησεις?
Περιμενω με ανυπομονησια τιε προτασεις σου ?
Φιλικα ΔημητρηςΕγω ειπαμε. Ειμαι αγραματος
-
Οι Αμερικανοι μπορουν να φτασουν τους Ελληνες σε αυτο ? Εχουν τα κεφαλαια.. εχουν τον τροπο? ? ? (εκτος απο το να μας βομβαρδισουν επειδη κατασκευαζουμε πυρηνικα)
Προσοχη! Hippie alert!
-
Μην ντρεπεσαι γιαυτο που εισαι. Οποια γκομενιτσα ακουει Ελληνας παντως μουσκευει εκει κατω... οταν ακουνε Αμερικανος ε.. ψιλοξενερωνουν.Think about itΠροσοχη! Greek lover alert!
-
Γιατι ειμαι Ελληνας και το αιμα μου βραζει οταν ακουω μαργαριταρια.
Και οταν συζητω μαζι σου, συζητω μαζι σου και δεν αφορα κανεναν αλλον η κουβεντα μας. got it ? Αντρικεια πραγματα,Ελληνικα!Οχι ρε αντρα Ελληνα.
Καλα εχεις πλακα τελικα, σε παρεξηγησα
-
Συνεχιζεις τις βολικες δικαιολογιες. Πρωτον, δεν συγκρινω Ελλαδα με ΗΠΑ, αλλα πρωταρχικα τον Ελληνικο χρηματοοικονομικο και επιχειρηματικο τροπο σκεψης με τις υπολοιπες Δυτικες χωρες. Ως δευτερευον, οταν μερικοι κανουν τον εξυπνο και νομιζουν οι η ελληνικη επιχειρηματικη πραγματικοτητα εχει κατι να δηξει σε παγκοσμιο επιπεδο φενρω παραδειγματα απο αλλες Δυτικες χωρες επισης. Η μια εταιρια στο παραπανω παραδειγμα ειναι απο Μελβουρνη. Αυτης της Αυστραλιας.
Τελος, εαν νομιζεις οτι οι Ελληνικες επιχειρησεις δεν πανε εμπρος διοτι υπαρχουν μονο 11 Εκ. Ελληνες τοτε δεν καταλαβαινεις τα βασικα για την παγκοσμια αγορα οπως και βασικα χρηματοοικονομικα.
Κριμα και νομιζα οτι ειχες παει και λιγο σχολειο στην ελλαδα*.
Ειπα λιγο πιο πριν οτι οι Ελληνες εφοπλιστες ελεγχουν την παγκοσμια διακινηση εμπορευματων διακινωντας 140 millionsof deadweight tonnage τη στιγμη που το USA(4η θεση παγκοσμιως μετα την Ιαπωνια και τη Νορβηγια) δεν ξεπερναει τα 45... Aρα ελπιζω να αντιλαμβανεσαι το οτι οι Ελληνες ΜΕΤΡΑΝΕ στον κοσμο!ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ αν οχι να στο πω στην βρεταννικη ???
Η λεξη χρηματοοικονομικα σου αρεσει γιατι εχει το γραμμα 'ρ' και ακουγεται πιο ομορφα ? Η Ελλαδα μας χωρις φυσικους πορους(φυσικο αεριο, μεταλλευματα κ.λ.π.), με εδαφικη ανομοιογενεια που δεν της επιτρεπει να καλλιεργει μεγαλο αριθμο προιοντων δεν μπορει παρα να αναγκαστει να εισαγει προιοντα του εξωτερικου. εκμεταλευομενη το υγρο στοιχειο που την περικλειει, ειναι η πρωτη χωρα στις θαλασιες μεταφορες.
Οπως επισης και στις παροχες υπηρεσιων.Και ναι επειδη ειμαστε 10 11 μυρια δεν γινεται να αναπτυχθουμε οσο στις υπολοιπες Δυτικες χωρες
Και κατι αλλο φιλε Γαβρηιλ.* Οταν στο Αμερικα πρωτοπατουσε ο Κολομβος , στην Ελλαδιτσα που υποτιμας(που τοτε ηταν Ελληνορωμαικος πολιτισμος με εδρα την Πολη) επικρατουσε ο Τουρκικος διαφωτισμος (με τους αποκεφαλιστες) και τη στιγμη που η Ευρωπη οργιαζε σε αναπτυξη, η ελλαδιτσα μας μαστιζοταν απο τον ανυπαρκτο τουρκικο πολιτισμο(βιασμους,λεηλασιες,προσυλητισμος κ.α.). Οταν περιπου το 1830 εφευγαν με τις κλωτσιες οι Τουρκαλαδες απο τη χωρα μας, στην Ευρωπη κατασκευαζαν πλοια αυτοκινητα και δεν ξερω και εγω τι αλλο. Εμεις τοτε μαζευαμε τα κομματια μας και τη χαμενη μας ταυτοτητα.
Λιγοτερο απο 1 αιωνα μετα οι Ιταλοι και οι Γερμανοι μας ξαναεσφαξαν και μας εσπρωξαν χειροτερα στον γκρεμο.
Μην ξεχνας και τα χρονια της δικτατοριας.
Εκεινα το χρονια ιδιαιτερα,χιλιαδες (Ελληνες,Ιταλοι κ.λ.π.) μεταναστευσαν στο Αμερικα οπως εκαναν οι Αλβανοι η στις μερες μας οι Πολωνοι, Ρωσοι(Ρωσιδες) και δουλεψαν ΦΤΗΝΑ ωστε να αναπτυχθει κι αλλο η οικονομια στο Αμερικα η στη Γερμανια. Και παλι οι Ελληνες κατορθωσαν να υπαρχουν και να πρωταγωνισοτυν σε καποιους τομεις.
Γι αυτο λοιπον σεβασμος στην ταλαιπωρημενη πατριδα σου γιατι της αξιζει.
Να εισαι περηφανος που εισαι Ελληνας γιατι ισως να μην ξερεις οτι κουβαλας μια αιγλη που κανενας κουφιος Αμερικανος μεγαλομετοχος δεν μπορει να διανοηθει.Σοοοορυ για το μεγαλο ποστ και εννοειται οτι πλεον δεν νοειται να υπαρχει αντιθεση με Τουρκους,Γερμανους η οτιδηποτε αλλο
Υ.Γ. Ελπιζω να μην κατηγορηθω ως τοπικιστης ή δεν ξερω κι εγω τι αλλοΜε εκανε και αρχισα να κλαιω με το παραπανω
Θα στο πω λοιπον πολυ απλα: Οταν σου σε εχουν κατακλεψει, σου εχουν σκοτωσει τα παιδια και τους αντρες και σου κλεινουν το σπιτι εσυ αγαπητε μου αθωε τι προτεινιες? Πως να σκεφτουμε τον τροπο να περασουμε τον πρωτο οταν πεθαινουμε απο την πεινα ? Πηγαμε Γερμανιες,Αυστραλιες,Αμερικες για να επιβιωσουν οσοι απεμειναν πισω. Ξερεις βρε χαζουλη ποσο ρατσιστικες συμπεριφορες γνωρισαν οι Ελληνες στο εξωτερικο απο αυτους που εσυ εξυμνεις(βεβαια περασμενα ξεχασμενα πλεον)?
Παλι με εκανες και κλαιω παλι
Ειδικότερα, στο 4T-Forum δεν επιτρέπεται:
[snip]
- Η χρήση απρεπών, ειρωνικών, προκλητικών, προσβλητικών, δυσφημιστικών ή υβριστικών εκφράσεων καθ΄ οποιουδήποτε είτε δημόσια στο 4T-Forum είτε με προσωπικό μήνυμα
x2...
Tελικα που βρισκεται το προβλημα της ελληνικης οικονομιας;