-
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
η συζητηση δε θα βγαλει πουθενα γιατι απ'οτι χαμπαριαζω κανεις δεν εχει αποφασισει τι θελει απο ενα περιοδικο...
στυγνα νουμερα? θεωριες για π.ο.????αυτα μπορει να μη συμβαδιζουν...
ας αποφασισει ο καθενας μονος του και οι θεωριες συνωμοσιας ας παραπεμφθουν στις καλενδες οταν θα ξερουμε τι θελουμε!
εντωμεταξυ πλακωνεται η οκταβια με το λεον στο τεστ τη στιγμη που οι γερμανοι εχουν τα γενια, εχουν και τα χτενια...
Στην τελική αμα δεν σας αρέσει το περιοδικό και αυτά που γράφει μην το αγοράζετε...
Σωστά, και εάν δεν συμφωνούμε εκ των προτέρων να μην συζητάμε ...
Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά αυτό δεν είναι ακριβώς συζήτηση...σε παραλήρημα μου φέρνει πιο πολύ και δεν αναφέρομαι μόνο σε εσένα...
-
Ο χρήστης AbS έγραψε:
σημασια εχει που δεν βγαλαν τη μαρκα μας ως τη 'σωστη' επιλογη
Καλά, άντε καλή όρεξη ...
re γμτ μη μου το θυμιζεις και πειναω
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
**Δεν **ειμαστε εμεις αυτοι που κορο'ι'δευαμε τις δυναμομετρησεις και αμφισβητουσαμε καθε ειδους μετρησεις και τωρα μιλαμε για δυναμομετρα και διαφορα τετοια.
Δεν ειμαστε εμεις αυτοι που βριζαμε τα κοντρο-περιοδικα αλλα στο τελος καταληξαμε να εχουμε ενθετο με τετοια θεματα.
Συμφωνώ και να προσθέσω οτι δε χρειάζομαι άρθρα με πολιτικό περιεχόμενο στους 4Τ.
Τέλος οι 4Τ και από εμένα. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γιωργο αυτά τι σχέση έχουν με τις απόψεις των χρηστών του Φόρουμ?Ελα τωρα Νικο ....
Μην κανεις πως δεν καταλαβαινεις....
Ολα αυτα εχουν να κανουν με τις ειρωνειες αυτου που εγραψα εγω για την ανακυκλωση των παλιων τευχων ('μπραβο, κρατατε γερα τη σημαια')
καθως και με τη σταση του περιοδικου τα τελευταια χρονια οσον αφορα την μεχρις αηδιας υμνολογια που κανει για ορισμενες μαρκες και το αδικο θαψιμο ορισμενων αλλων που τυχαινει(?) να μη διακρινονται για τις διαφημιστικες 'επιδοσεις' τους στο περιοδικο....Τοσο απλα.
Και μη ξαναρχισουμε περι προσωπικων εκτιμησεων του/των συντακτων σε παρακαλω.
Οπως εγραψα και πιο πανω (και απεφυγες τεχνηεντως και επιτυχημενα ομολογω να το σχολιασεις) απο τη στιγμη που ο συντακτης μιλαει σε πληθυντικο και η δοκιμη ειναι ανυπογραφη τοτε το συμπερασμα της δοκιμης ειναι θεση και γνωμη του περιοδικου.....Και οταν ενα περιοδικο κρινει και συγκρινει 'με το χερι στη καρδια' η 'δεν εχει γραφειο μεταφορων' και δεν κανει 'κοντρες στα φαναρια' και οταν το 'βαρυνουν' οι παλινωδιες που εγραψα πιο πανω -με προεξαρχοντα τον εκδοτη διευθυντη του, οχι ως προσωπικοτητα αλλα ως τον ανθρωπο που χαραζει τις κατευθυντηριες γραμμες του περιοδικου- ποιος μου λεει οτι δε θα διαβασω αυριο οτι το Λαντα Λιμπρα ειναι καλυτερο απο την Cayman επειδη 'ειμαστε τεσσερεις και δε χωραμε στη Πορσε' ή 'τι να τα κανουμε τα αλογα το τιμονι και τη συμπεριφορα, εμεις δεν κανουμε αγωνες αλλωστε και η Πορσε καμμια φορα τριζουν'.....
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Ερωτηση 1
Υπαρχει περιπτωση καποιος που κοιταζει το λεον να κοιταζει και το οκταβια, και τουμπαλιν (εμενα μου φαινεται ασχετο το ενα με το αλλο)Aυτο ειλικρινα δε το ξερω.Μονο τα τμηματα αναλυσης αγορας των αντιπροσωπειων ενδεχεται να το ξερουν....
Ερωτηση 2
Υπαρχει κανεις που αγοραζει αυτοκινητο διαβαζοντας ενα τεστΠαρα πολλοι....
Εδω υπαρχουν ανθρωποι που αγοραζουν αμαξι απο τις διαφημισεις (γιαυτο και υπαρχουν οι τελευταιες)Edit
Χεχε, μολις το εγραψα αυτο μου φεραν την καθημερινη, που γραφει για 'τον πυραυλο γαι τους οικογενειαρχες' οτι ο ανταγωνισμος του ειναι το βεκτρα, η λαγκουνα, και το τζεττα (αντιστοιχες 2.0Τ εκοσεις)Αυτο κανει ακομα χειροτερα τα πραγματα οσον αφορα το περιοδικο, με την εννοια οτι συγκρινει δυο ανομοια αμαξια με σκοπο να βγαλει καλυτερο αυτο που θελει (παλαια και δοκιμασμενη μεθοδος του 'Μαρκετινγκ')
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
**Δεν **ειμαστε εμεις αυτοι που κορο'ι'δευαμε τις δυναμομετρησεις και αμφισβητουσαμε καθε ειδους μετρησεις και τωρα μιλαμε για δυναμομετρα και διαφορα τετοια.
Δεν ειμαστε εμεις αυτοι που βριζαμε τα κοντρο-περιοδικα αλλα στο τελος καταληξαμε να εχουμε ενθετο με τετοια θεματα.
Συμφωνώ και να προσθέσω οτι δε χρειάζομαι άρθρα με πολιτικό περιεχόμενο στους 4Τ.
Τέλος οι 4Τ και από εμένα.και εγω δεν εχω αγορασει το περιοδικο εδω και 2 μηνες και μαλιστα πεταξα τα παλια τευχη επειδη κυριολεκτικα επιαναν χωρο και τους τελευταιους μηνες δεν με ικανοποιουσε η ποιοτητα..
πιστευω ομως, οτι το θεμα εγινε γιατι πικραθηκαν οι οπαδοι της μιας μαρκας. και οχι για τπτ αλλο. τα υπολοιπα ειναι γεγονοτα πιο πολυ για να στηριξουν την πικρα τους παρα για να σταθουν απο μονα τους.
απλα να σημειωσω οτι το Αντικειμενικο και το Γνωμη ειναι 2 λεξεις που ΔΕΝ πρεπει να ακουγονται μεσα στην ιδια προταση στις μερες μας.
Ειναι σαν να ψαχνεις την Πραγματικη Τιμη μια μετρησης..οσες μετρησεις και να κανεις ΔΕΝ την πιανεις. -
αγαπητοι φιλοι,
αν κοιταξει κανεις την πρωτη δημοσιευση αυτου του θεματος καταλαβαινει νομιζω ευκολα πιο ειναι το θεμα.
το θεμα λοιπον ειναι οτι οι 4Τ (περιοδικο) σαφως και ενδιαφερονται περισσοτερο για τις σχεσεις τους και την τσεπη τους παρα για τον αναγνωστη.
ΕΤΥΧΕ και στο θεμα Οctavia RS και Leon να ειμαστε αρκετα διαβασμενοι και να δουμε με ευκολια τι μπαρμπουτσαλα γραφει ο 'ειδικος' συντακτης.
επισης ΕΤΥΧΕ να θυμομαστε και παρελθοντικες συγκριτικες παρουσιασεις (μουφα)
τι να κανουμε? επειδη μας τη δινει να μας δουλευουνε με το γαντι,
το γραψαμε εδω μεσα, στο φορουμ αυτου του περιοδικου.νομιζω οτι εδω ητανε το σωστο μερος για να αναφερθει το γεγονος.
απο εκει και περα αν θελετε καποιοι να λετε οτι αυτα ειναι κομπλεξ, εγω με την ιδια ευκολια απανταω οτι στην δικια σας περιπτωση προκειται για χαζαμαρα.
οπως ξαναεγραψα, θετικο ειναι οτι οι περισσοτεροι καταλαβαινουνε τι συζηταμε.
βεβαια η μεγαλη πλειοψηφια δεν καταλαβε τα περι mps, αλλα ειμαι σιγουρος οτι καποιοι καταλαβαν..
αυτο το σχολιο προεκυψε λογω μερικων τοποθετησεων για το περιοδικο και καλα πολυ 'υπερανω'.
ε αφου ειστε υπερανω, ακουστε κι αυτο:
δεν ειναι δυνατον να μας γραφει καποιος που υποτιθεται οτι 'μετραει' κιολας ότι 'αισθάνθηκε ωραία πίσω από το τιμόνι ενός 'σοβαρού' Sedan σαν σοβαρός επιχειρηματίας των 60'
οταν αυτο το αυτοκινητο αυτο ξεσκιστηκε να κανει σφηνες και κοντρες με σαξοραλλα σε ολη την αττικη οδο. (!!!!)
ουστ ρε!! εσυ εισαι που βγαινεις στην τηλεοραση και το παιζεις opinion leader? εσυ μιλας για 'ασφαλεια' και 'σωστη οδηγηση'? ψευτης εισαι και υποκριτης! οπως και τα αρθρα του περιοδικου σου.ναι, ειμαστε οργανωμενοι και ξερουμε πολλα πραγματα.
για αυτο κι ολας μιλαμε! κι οσοι καταλαβαινετε, εχει καλως. -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ΕΤΥΧΕ και στο θεμα Οctavia RS και Leon να ειμαστε αρκετα διαβασμενοι και να δουμε με ευκολια τι μπαρμπουτσαλα γραφει ο 'ειδικος' συντακτης.
θες να μας πεις περισσοτερες πληροφοριες πανω σε αυτο?
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
δεν ειναι δυνατον να μας γραφει καποιος που υποτιθεται οτι 'μετραει' κιολας ότι 'αισθάνθηκε ωραία πίσω από το τιμόνι ενός 'σοβαρού' Sedan σαν σοβαρός επιχειρηματίας των 60'
οταν αυτο το αυτοκινητο αυτο ξεσκιστηκε να κανει σφηνες και κοντρες με σαξοραλλα σε ολη την αττικη οδο. (!!!!)... είναι γλυκό το άτιμο το γκάζι αγαπητέ φίλε μου ...
-
Ο χρήστης AbS έγραψε:
@ elteo
Βλέπω στην υπογραφή σου:
Eίναι πραγματικότητα!
http://www.gcc.grKαλή επιτυχία με το κλάμπ σας !! Χρειάζονται τέτοιες προσπάθειες για το καλό όλων μας που ασχολούμαστε από χόμπυ με τα αυτοκίνητά μας ...
Ευχαριστώ φίλε μου!
-
Ο χρήστης AbS έγραψε:
οταν αυτο το αυτοκινητο αυτο ξεσκιστηκε να κανει σφηνες και κοντρες με σαξοραλλα σε ολη την αττικη οδο. (!!!!)... είναι γλυκό το άτιμο το γκάζι αγαπητέ φίλε μου ...
μωρε και γλυκο ειναι.. και ξυνο βγαινει...
το θεμα ειναι οτι αμα το παιζεις ο πατρονος της 'ασφαλους οδηγησης' στην ελλαδα,
ε, πρεπει να εχεις και λιγη συνεση, αλλιως αμε στο καλο και να μας γραφεις.. -
Ρε Πέτρο, όλα καλά και άγια.
Η δικιά μου αντίρρηση ξέρεις που είναι?
Στο ότι εσυ γράφεις 'το γράψαμε εδω γιατι εδω θεωρούμε ότι έπρεπε να γραφτεί', που είναι σωστό, αλλά εγω είδα να την πέφτετε (γενικά μιλάω) στους χρήστες του Φόρουμ σαν να είναι οι εκπρόσωποι των ΤΕ!!Αυτό είπα και στον Γιώργο αλλά μου είπε ότι υπεκφεύγω όταν έγραψα
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...............Προσωπικά δεν είμαι οπαδός κανενός πράγματος. Εχω την γνώμη μου και την εκφράζω.
Το τι έκανε ο δημοσιογράφος με τα αυτοκόλλητα δεν με ενδιαφέρει ούτε με αφορά. Δεν με επηρεάζει. Αλλά δεν είναι και το θέμα μας εδω. Νομίζω οτι το θέμα ανοίχθηκε επειδή στην δοκιμή των 4Τ ο δημοσιογράφος επέλεξε το αλλο αυτοκίνητο και οχι το Octavia.
............Για να εισπράξουμε και την απαξίωση του ckosm ότι του προκαλούμε γέλια!
Δηλαδή αν κάποιοι διαφωνούν με αυτό που λέτε είναι εγκάθετοι?! (καλά αυτό είναι της μόδας! )
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
αγαπητοι φιλοι,αν κοιταξει κανεις την πρωτη δημοσιευση αυτου του θεματος καταλαβαινει νομιζω ευκολα πιο ειναι το θεμα.
το θεμα λοιπον ειναι οτι οι 4Τ (περιοδικο) σαφως και ενδιαφερονται περισσοτερο για τις σχεσεις τους και την τσεπη τους παρα για τον αναγνωστη.
το γραψαμε εδω μεσα, στο φορουμ αυτου του περιοδικου.Απορία.
Αν 'ΤΥΧΑΙΑ' η γνώμη του περιοδικού ήταν αντίθετη από αυτή που γράφτηκε, αυτό το θέμα θα ανοιγόταν στο φόρουμ;Προτείνω να βαφτούμε όλοι μπλέ σα στρουμφάκια να 'ορίσουμε εθελοντή' Μπαμπαστρούμφ τον 'kouk' και να κάνουμε όλοι τις ίδιες αγορές (αυτοκινήτων) και να έχουμε όλοι την ίδια γνώμη, έτσι ώστε να είμαστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και να μη στεναχωρούμαστε ορισμένοι.
Φιλάκια.
-
Τι αυτοκίνητο μου επιτρέπεται από το φόρουμ να πάρω;
Έχω και ένα θέμα που με απασχολεί, θα μου βρείτε μια γνώμη;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Τι αυτοκίνητο μου επιτρέπεται από το φόρουμ να πάρω;Έχω και ένα θέμα που με απασχολεί, θα μου βρείτε μια γνώμη;
ΜΟΝΟ το καινούριο Dacia… Ακόμα δεν έχουμε Daciaστες…
Είχαμε Alfisti, τώρα Skodaδιστες… να δούμε τι άλλο θα δούμε εδώ μέσα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
αγαπητοι φιλοι,
αν κοιταξει κανεις την πρωτη δημοσιευση αυτου του θεματος καταλαβαινει νομιζω ευκολα πιο ειναι το θεμα.
το γραψαμε εδω μεσα, στο φορουμ αυτου του περιοδικου.Απορία.
Αν 'ΤΥΧΑΙΑ' η γνώμη του περιοδικού ήταν αντίθετη από αυτή που γράφτηκε, αυτό το θέμα θα ανοιγόταν στο φόρουμ;Προτείνω να βαφτούμε όλοι μπλέ σα στρουμφάκια να 'ορίσουμε εθελοντή' Μπαμπαστρούμφ τον 'kouk' και να κάνουμε όλοι τις ίδιες αγορές (αυτοκινήτων) και να έχουμε όλοι την ίδια γνώμη, έτσι ώστε να είμαστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και να μη στεναχωρούμαστε ορισμένοι.
Φιλάκια.
Rule No1551 : απαγορεύεται να έχεις αντίθετη άποψη με διαβασμένο
Rule No1552 : απαγορεύεται να μην έχεις ίδιο αμάξι με διαβασμένο
Rule No1553 : απαγορεύται να μην έχεις διαβασμένο το αμάξι σου στην εκκλησιά ( και κανά αγιασμό αμα λάχει για έξτρα άλογα )
Rule No1554 : ακόμα δεν βαρέθηκες να διαβάζεις κανόνες? -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Τι αυτοκίνητο μου επιτρέπεται από το φόρουμ να πάρω;
Έχω και ένα θέμα που με απασχολεί, θα μου βρείτε μια γνώμη;
Είχαμε Alfisti, τώρα Skodaδιστες… να δούμε τι άλλο θα δούμε εδώ μέσα.
Οπελίστες
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
ΜΟΝΟ το καινούριο Dacia… Ακόμα δεν έχουμε Daciaστες…Ναι, αλλά το Renault Group έχει και τη Dacia μέσα! Οπότε θα έχουμε πρόβλημα με τους Ρενάκηδες!
Υ.Γ. Κάτι αντίστοιχο με τη 'μητρική' Alfa Romeo και τις θυγατρικές Fiat και Ferrari...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ναι, αλλά το Renault Group έχει και τη Dacia μέσα! Οπότε θα έχουμε πρόβλημα με τους Ρενάκηδες!
Υ.Γ. Κάτι αντίστοιχο με τη 'μητρική' Alfa Romeo και τις θυγατρικές Fiat και Ferrari...
Οι πιο cool ειναι οι λοτους-ακηδες οποιος τους κατηγορησει του ριχνουν μια..πανε χασε 500 κιλα και μετα ελα να τα πουμε! και τον στελνουν
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε Πέτρο, όλα καλά και άγια.Η δικιά μου αντίρρηση ξέρεις που είναι?
Στο ότι εσυ γράφεις 'το γράψαμε εδω γιατι εδω θεωρούμε ότι έπρεπε να γραφτεί', που είναι σωστό, αλλά εγω είδα να την πέφτετε (γενικά μιλάω) στους χρήστες του Φόρουμ σαν να είναι οι εκπρόσωποι των ΤΕ!!Αυτό είπα και στον Γιώργο αλλά μου είπε ότι υπεκφεύγω όταν έγραψα
...............
Προσωπικά δεν είμαι οπαδός κανενός πράγματος. Εχω την γνώμη μου και την εκφράζω.
Το τι έκανε ο δημοσιογράφος με τα αυτοκόλλητα δεν με ενδιαφέρει ούτε με αφορά. Δεν με επηρεάζει. Αλλά δεν είναι και το θέμα μας εδω. Νομίζω οτι το θέμα ανοίχθηκε επειδή στην δοκιμή των 4Τ ο δημοσιογράφος επέλεξε το αλλο αυτοκίνητο και οχι το Octavia.
............Για να εισπράξουμε και την απαξίωση του ckosm ότι του προκαλούμε γέλια!
Δηλαδή αν κάποιοι διαφωνούν με αυτό που λέτε είναι εγκάθετοι?! (καλά αυτό είναι της μόδας! )
αν καποιοι διαφωνουνε με αυτα που εγραψα ας επιχειρηματολογησουνε για το αντιθετο.
ομως το να λες τον αλλον κομπλεξικο, οχι μονο δεν ειναι επιχειρημα, αλλα θα πρεπει να περιμενεις και απαντηση. (οχι εσυ βεβαια)
τελος δωσε καννα nickname απο καποιον 'υπευθυνο' των ΤΕ για να ξερουνε ολοι
α) στα σιγουρα που απευθυνονται και
β) αν αυτοι που μιλανε για συμπλεγματα ειναι εμπλεκομενοι με την εταιρεια ή οχι.
μην ξεχνας οτι οποιος εχει γραψει εδω μεσα δεν παει να πει οτι γνωριζει ποιοι ειναι απλοι χρηστες και ποιοι εχουνε μεγαλυτερο ρολο στην επιχειρηση.παντως βλεπω οτι με τους 'καυγαδες' εντεχνως το θεμα περασε σε δευτερη μοιρα...
.
Περιοδικο 4τ: you must be joking!