-
Ο χρήστης antonisk7# έγραψε:
και στο xsara που νομίζω ηταν μεταλλική κάποιοι γκρίνιαζαν για το βάρος.εντάξει, πόση διαφορά στο βάρος να έχει?
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Εντάξει πρώην κάτοχε Getz...;
Κι αυτό ημιάκαμπτο έχει
εεεε ποιος θα μου πει τι είναι το ημιάκαμπτο???
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Κύριοι με χαρά μου, σας ανακοινώνω ότι το Greek Citroen Club είναι πραγματικότητα.
Είναι το πρώτο και μοναδικό forum στην Ελλάδα, που έχει σαν θέμα αποκλειστικά την Citroen.Έχει ξεκινήσει η λειτουργία του, αλλά ακόμα θέλει κάποια δουλειά.
Συμβάλουμε όλοι σε αυτό.Με την δικιά σας βοήθεια θα καταφέρουμε να το φτάσουμε ψιλά.
Σας περιμένω όλους εκεί!
Μπράβο!!!
Με όσο διαθέσιμο χρόνο έχω λόγω θητείας θα βοηθήσω όσο μπορώ!
-
Κύριοι με χαρά μου, σας ανακοινώνω ότι το Greek Citroen Club είναι πραγματικότητα.
Είναι το πρώτο και μοναδικό forum στην Ελλάδα, που έχει σαν θέμα αποκλειστικά την Citroen.Έχει ξεκινήσει η λειτουργία του, αλλά ακόμα θέλει κάποια δουλειά.
Συμβάλουμε όλοι σε αυτό.Με την δικιά σας βοήθεια θα καταφέρουμε να το φτάσουμε ψιλά.
Σας περιμένω όλους εκεί!
Τελευταίο το βάλατε το Ami?
2cv / Dyane / Méhari / AmiΕκτός από το DS βάλτε και '/ID'
-
Σας περιμένω όλους εκεί!
Μεγειές Θανάση κ όπως είπα κ εκεί εύχομε καλή πορεία, με το καλό να μαζευτεί εκεί όλος ο καλός Citroenόκοσμος κ να περνάμε όμορφα
PS: το URL του είναι : http://www.gcc.gr
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Αχα και αλουμινενια ποδιά και σωστη πισω ανάρτηση!!!
Δεν ξαναβγαίνουν τέτοια αμάξιαεεεε ποιος θα μου πει τι είναι το ημιάκαμπτο???
Είναι Ο ημιάκαμπτος (άξονας), στην πίσω ανάρτηση, αντί για τους (μέχρι πρότινος) υστερούντες βραχίονες με χαρακτηριστικά παθητικής τετραδιεύθυνσης. Πρόεδρε έχω την εντύπωση πως χρειάζεσαι επειγόντως σεμινάρια, Citroen δεν είναι μόνο τα vintage.
Πάω από κει να γραφτώ.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Είναι Ο ημιάκαμπτος (άξονας), στην πίσω ανάρτηση, αντί για τους (μέχρι πρότινος) υστερούντες βραχίονες με χαρακτηριστικά παθητικής τετραδιεύθυνσης. Πρόεδρε έχω την εντύπωση πως χρειάζεσαι επειγόντως σεμινάρια, Citroen δεν είναι μόνο τα vintage.
Ναι οκ, προφανώς είναι Ο ημιάκαμπτος άξονας.
αλλά επειδή με την εξήγηση σου προκύπτουν νέες απορίες αρχίζω ιδιαίτερα.
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Ναι οκ, προφανώς είναι Ο ημιάκαμπτος άξονας.
αλλά επειδή με την εξήγηση σου προκύπτουν νέες απορίες αρχίζω ιδιαίτερα.
Αν ανατρεξεις στο θεμα Αναρτησεις στα τεχνικα γραφαμε ενα θεμα με τον funkyreverend για τους τυπους των αναρτησεων και για τον ημιακαμπτο... Ειναι αρκετα σαφες και ετοιμαζει και pdf συνολικα...
-
Σας περιμένω όλους εκεί!
Μπράβο και απο εμένα παιδιά. Μόλις το είδα και εγώ και μπορείτε να φανταστείτε βέβαια ότι γράφτηκα ήδη.
Μιας και σκεφτόμουν και εγώ κάτι παρόμοιο, αλλά λόγο χρόνου το πήγαινα συνεχώς πίσω, ότι βοήθεια μπορώ να δώσω ευχαρίστως.Τώρα εκείνα τα Xsara (I & II) , C5 (I & II) είναι μάλλον χωρίς λόγο αφού πρέπει να βάλουμε και Xantia (I & II), Saxo (I & II) και δεν συμμαζέυεται.
Προτείνω να τα αφήσουμε ... σκέτα (Xsara, C5 κτλ) -
χρόνια πολλά στο Ami του 'προέδρου' που εχθές έκλεισε τα 29 χρόνια...
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
χρόνια πολλά στο Ami του 'προέδρου' που εχθές έκλεισε τα 29 χρόνια...Happy birthday to it...
Happy birthday to it...
Happy birthday to Ami...
Happy birthday to it...Προεδρε στο gcc γραφτηκες;;;
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Happy birthday to it...
Happy birthday to it...
Happy birthday to Ami...
Merci!
Θα γραφτώ τώρα...
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
χρόνια πολλά στο Ami του 'προέδρου' που εχθές έκλεισε τα 29 χρόνια...Να σου ζήσει και να το χαίρεσαι!
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
χρόνια πολλά στο Ami του 'προέδρου' που εχθές έκλεισε τα 29 χρόνια...Eσύ Κώστα τα έκλεισες τα 29...ή σου ρίχνει;
Απροβλημάτιστες διαδρομές...σου εύχομαι!
ΑΧ ή ΖΧ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eσύ Κώστα τα έκλεισες τα 29...ή σου ρίχνει;
ΑΧ ή ΖΧ;
Εννοειται ότι μου ρίχνει!!!!!!
για το 2ο ερώτημα θα αποφασίσω 1 Αυγούστου
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Eσύ Κώστα τα έκλεισες τα 29...ή σου ρίχνει;
ΑΧ ή ΖΧ;
Εννοειται ότι μου ρίχνει!!!!!!
για το 2ο ερώτημα θα αποφασίσω 1 Αυγούστου
...όχι 2 Αυγούστου...;...
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Happy birthday to it...
Happy birthday to it...
Happy birthday to Ami...
Merci!
Θα γραφτώ τώρα...
Ακόμα δεν σε είδα πρόεδρε μέσα…
Το τώρα είναι γενικό σαν να λέμε τώωωωρρραααα ρε μάνα… ή μιλάμε για το τώρα τώρα που πάει να πει ΤΩΡΑ ;
Ε; -
Happy birthday to it...
Happy birthday to it...
Happy birthday to Ami...
Merci!
Θα γραφτώ τώρα...
Το τώρα είναι γενικό σαν να λέμε τώωωωρρραααα ρε μάνα… ή μιλάμε για το τώρα τώρα που πάει να πει ΤΩΡΑ ;
Ε;Μην αγχώνεσαι βρε Θανάση! Θα γραφτεί!!
-
Happy birthday to it...
Happy birthday to it...
Happy birthday to Ami...
Merci!
Θα γραφτώ τώρα...
Ε;Σίγουρα δεν είναι το τώρα του στρατού 'όχι τώρα ...αλλά ΤΩΡΑ' αλλά θα γραφτώ.
θα γίνει σίγουρα αλλά προς το παρόν δεν έχω την διάθεση να πω ότι 'ΩΧ πρέπει να γραφτώ όπωσδήποτε σε αυτό το forum και γρήγορα μάλιστα!'
Λίγο πολύ αν κατάλαβα καλά είμαστε η ίδια παρέα σε άλλο forum???
Προς θεού δεν θα ήθελα να καταλάβει κάποιος ότι το σνομπάρω ή οτιδήποτε ανάλογο.
Απλά το βασικότερο είναι ότι πλέον δεν έχω χρόνο/διάθεση να γράφω σε φόρουμ όσο παλιότερα.
Το σημαντικό δεν είναι να γραφτεί κάποιος αλλά να γράφει σε αυτό.
θα γραφτώ όταν θα σκεφτώ κάτι να γράψω κιόλας
Γιαυτό απέχω και από εδώ αλλά και από άλλα που είναι μόνο για Ami/2cv -
αλήθεια το παιδί που έφτιαξε το φόρουμ ...έγραφε εδώ παλιότερα???
CITROËN FORUM