-
Καλημέρα σε όλους.
Πιστεύω ότι το συγκριτικό των 4Τ δεν ήταν ακριβώς αντικειμενικό...
Μια απ' τα ίδια... Κοσμοκαρ κερνάει, Κοσμοκαρ πίνει...Τεσπα... δεν είναι οι 4Τ αυτό που ήταν κάποτε.
Σ.
P.S. Δεν προσπαθώ να ξεκινήσω flame αλλά θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας. Πιστεύετε ότι το test ήταν αντικειμενικό?
-
Ο χρήστης overgr έγραψε:
Καλημέρα σε όλους.Πιστεύω ότι το συγκριτικό των 4Τ δεν ήταν ακριβώς αντικειμενικό...
Μια απ' τα ίδια... Κοσμοκαρ κερνάει, Κοσμοκαρ πίνει...Τεσπα... δεν είναι οι 4Τ αυτό που ήταν κάποτε.
Σ.
P.S. Δεν προσπαθώ να ξεκινήσω flame αλλά θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας. Πιστεύετε ότι το test ήταν αντικειμενικό?
σε αλλο θεμα, συζητιεται οτι τα 'παιρνει' και απο τη Σεατ για για ριξει το Σκοντα...
λες να τα παιρνουν απο ολους τελικα???
-
κι αν έβγαινε το Megane θα λέγαν ότι το έβαλαν λόγω safetrack
Τελικά ποιο έπρεπε να βγει;
-
Aν έβγαινε το ST;
''Η Ford με τις διαφημήσεις,που τ' ακουμπάει κ.λ.π,κ.λ.π''
Ευτυχώς που δεν υπάρχει κανένα Octavia στο test... -
Βασικά δεν με απασχολεί η κατάταξη. Δεν την περίμενα πολύ διαφορετική (ίσως το ST μπροστά από το Golf).
Τα σχόλια για το Golf όμως νομίζω ότι είναι λίγο υπερβολικά...
Τέλοσπάντων, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, γιατί δεν έχω οδηγήσει το ST ακόμα (το Golf το οδήγησα και μου φάνηκε καλό - αλλά όχι στο επίπεδο αυτών που γράφονται).
Με χαλάει όμως ο τρόπος που υποβιβάζονται (ή δεν αναφέρονται) πλεονεκτήματα (κατά τη γνώμη μου). Αν δεν είναι από λάθος, γίνονται για να δημιουργούν εντυπώσεις...
-
σε τι ακριβως διαφωνεις σε σχεση με αυτα που γραφτηκαν?
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
@funky θέλω αποδείξεις για την πατρότητα του θέματος που διεκδικείς απ' τον popol@ro.10 ώρες πριν το ποστάρισμα των φωτό του popol@rou!
Άσε που εγώ τα είδα στο δρόμο καθώς ανέβαιναν!
Ακόμα δεν πήρα το περιοδικό και χρειάζεται μελέτη ρε γμτ...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
σε αλλο θεμα, συζητιεται οτι τα 'παιρνει' και απο τη Σεατ για για ριξει το Σκοντα...λες να τα παιρνουν απο ολους τελικα???
...Και η Renault τα δίνει, και η Renault τα δίνει...!!!
Σοβαρά να μιλάμε...
Εγώ νομίζω ότι το Megane μπορεί να βγάζει τον μικρότερο χρόνο στην πίστα, μπορεί να είναι 1002 καλά πράγματα, αλλά έχει ένα πολύ συγκεκριμένο μειονέκτημα. Την τιμή του. 3-4 χιλιάδες
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Μέχρι να βγεί Focus RS και Leon Cupra...GTI._
Σ'ευχαριστώ για την ψήφο εμπιστοσύνης
-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
δεν εχω ψηφισει ακομα αν κ κλεινω προς το φοκους οχι επειδη εχω αλλα για την ροπη που την δινει στις 1600στρ.
ειναι φοβερο παιδια να σπουλαρει ενα βενζινοκινητο απ αυτες τις στροφες.
συγχαρητηρια στα μαστορια της φορντ αν κ πιστευω οτι η τουρμπινα του st θα γυριζει το πολυ στο 0.4.Volvo
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ξέρεις προκαταβολικά ότι κατά πάσα πιθανότητα ο προηγούμενος ιδιοκτήτης τους ήπιε το αίμα. Γιατί να αγοράσει κάποιος μια GTA, μια Μ3 ή Μ5, μια 911; Για να πηγαίνει στη δουλειά του και στο χωριό τουΔε κατάλαβα?
Τι πρόβλημα έχεις μαζί μου? Δε μπορούμε να πάμε στο χωριό με ένα type-R? και το παιδάκι μέσαΥ.Γ. Ψηφισα το OPC. επειδη είχα και ένα αστρα και εχουμε και στο γραφείο ένα κουπε καραφτιαγμένο και επειδη έτσι μου αρέσει... (όπως η amstel)
-
Eγώ ως πράκτωρ,κομπλεξικός κάτοχος Ford και τί άλλο...α ναι προασπιζόμενος τα συμφέροντά μου και την αξία μεταπώλησης του αυτοκινήτου μου θα έπρεπε να ψηφίσω ST αλλά μ΄αρέσει το Golf...
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
@funky θέλω αποδείξεις για την πατρότητα του θέματος που διεκδικείς απ' τον popol@ro.
10 ώρες πριν το ποστάρισμα των φωτό του popol@rou!
Άσε που εγώ τα είδα στο δρόμο καθώς ανέβαιναν!
Aποκαθιστώ την αδικία και απονέμω τα εύσημα στον funky
-
Έτσι μπράβο!
Τελικά, εσύ τι θα έπαιρνες;
-
Θα ήθελα να κάνει κάποιος τον κόπο να γράψει τον στάνταρ εξοπλισμό των 4 μονομάχων, ώστε να ξέρουμε τι λέμε όταν αναφερόμαστε σε 'πλήρη πακέτα'.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θα ήθελα να κάνει κάποιος τον κόπο να γράψει τον στάνταρ εξοπλισμό των 4 μονομάχων, ώστε να ξέρουμε τι λέμε όταν αναφερόμαστε σε 'πλήρη πακέτα'.KYRIAKATIKA?
-
Όποτε μπορεί βρε!
(τςτςτςτς) -
Pia einai i gnomi sas gia to Focus ST en telei??Gkazonei kala??Ta elektronica toy apenergopoiountai pliros??To timoni kai to kibotio ti paizei??
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Pia einai i gnomi sas gia to Focus ST en telei??Gkazonei kala??Ta elektronica toy apenergopoiountai pliros??To timoni kai to kibotio ti paizei??Δεκαοχτώ φορολογίσιμοι ίπποι είναι αρκετοί για να μου κόψουνε εντελώς τήν όρεξη για τό φόκους.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Pia einai i gnomi sas gia to Focus ST en telei??Gkazonei kala??Ta elektronica toy apenergopoiountai pliros??To timoni kai to kibotio ti paizei??
Δεκαοχτώ φορολογίσιμοι ίπποι είναι αρκετοί για να μου κόψουνε εντελώς τήν** όρεξη **για τό φόκους.
Mipos protimas makaronada stin Sofouli?
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Δεκαοχτώ φορολογίσιμοι ίπποι είναι αρκετοί για να μου κόψουνε εντελώς τήν** όρεξη **για τό φόκους.
Mipos protimas makaronada stin Sofouli?
(ευτυχώς δέν μας ανάψανε καί τίποτα κεριά στό τραπέζι Νίκο )
FOCUS ST vs ASTRA OPC vs MEGANE SPORT vs GOLF GTi