-
dgfcvhb
-
Eγω επαθα πλακα οταν γνωρισα κοπελα (που φαινόταν 19-20) και ήταν 17 χρονών, σάββατο βράδυ σε μπαράκι, η οποία και έπαιζε σαν τρελλή...
Κατόπιν έμαθα ότι είχε σχέση με ένα 29χρονο 1,5 χρόνο (!) και τώρα ήθελε να ζήσει τη ζωή της (όπως εκεινη έλεγε...)
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Καλή η πλακίτσα παίδες, αλλά το θέμα ειναι αρκετά σοβαρό κατά τη γνώμη μου
Κάνα νεότερο στο θέμα έχουμε? Ήταν όντως το ΜΟΤΟ?krus οχι οτι το γραφω στα @@ μου το θεμα, αλλα δε μπορω να πω οτι ειναι και σοβαρο...
στην εποχη μας και με τα γκατζετ που υπαρχουν το να σε παρει καποιος φωτο η βιντεο ειναι εξαιρετικα ευκολο...απο κει και περα το να δει καποια κοπελα τον κ@λο της σε ενα τετοιο περιοδικο δυο πραγματα σημαινει...η βγηκε με τη θεληση της φωτο απο καποιο γκομενο η καποιος τη πετυχε στο δρομο και εστειλε τη φωτο στο περιοδικο...επειδη γενικα στα περιοδικα δεν ειναι ηλιθιοι να 'τρεχουν' για τετοια, συνηθως οι φωτο ειναι ακακες...κανας πωπος κανα tit και εξω απο τη πορτα...ευκολο κερδος!
τα ιδια συμβαινουν και σε αρκετα νεανικα περιοδικα και νομιζω οτι αυτη η μοδα θα επεκταθει και σε αλλα...τωρα, αν η φωτο εδειχνε το προσωπο του κοριτσιου, τι να πω...ο υπευθυνος της σελιδας και ο αρχισυντακτης χασανε τη μπαλα...αλλα επειδη δεν την εχω δει τη φωτο, δε ξερω και ποσο στεκουν οι ισχυρισμοι...
-
Η φωτό δεν έδειχνε το πρόσωπο της κοπέλας. Το είχαν αλλοιώσει, όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις για νομικούς λόγους.
Η κοπέλα ήταν πάνω στο κρεβάτι της (οι γονείς ισχυρίζονται ότι ήταν το δωμάτιό της) με τα γόνατα, φορούσε μόνο ένα στρινγκ και είχε ποζάρει. Η φωτογραφία δεν τραβήχτηκε εν αγνοία της. Και αυτό το λένε και οι γονείς, οι οποίοι υποστήριξαν ότι την τράβηξε ο αδερφός της γιατί τα 'παιδιά είναι πολύ κοντά το ένα στο άλλο'.....
Πάλι καλά που δεν έχω αδερφό!
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Πάλι καλά που δεν έχω αδερφό!Kι εγω που εχω... Ειμαστε πολυ κοντα μεν αλλα όχι με τον παραπάνω τρόπο εννοείται. Το είμαστε πολυ κοντα αυτό μεταφράζεται ότι με διώχνει από το σπίτι για να φέρει την γκόμενα (αυτής της εβδομάδας.. ). Δεν με ρωτάει... με διώχνει! Θέμα οικειότητας...
Οσο για τους γονεις... τι να πουν οι άνθρωποι! Επιμένω όμως ότι και σε ερωτική στιγμή να την έβγαλαν την φωτογραφία, ποιος έχει το δικαίωμα να την δημοσιοποίησει?? Και δεν μιλάω για αυτόν που την έστειλε (τα λόγια ειναι περιττά..) μιλάω για το περιοδικό! Ανήλικη ή όχι...
-
Το περιοδικο δεν ειναι υποχρεωμενο να ελεγχει αν η δημοσιοποιηση γινεται με συγκαταθεση ή οχι. Βαζει μια ανακοινωση εκει που ζηταει φωτο που να λεει 'να ειναι ΜΟΝΟ με συγκαταθεση οι φωτο' και καθαρισε, ευθυνη του αποστολεα να παρει συγκαταθεση. Ετσι κι αλλιως ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μπορει το περιοδικο να ελεγξει κατι τετοιο.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Το περιοδικο δεν ειναι υποχρεωμενο να ελεγχει αν η δημοσιοποιηση γινεται με συγκαταθεση ή οχι. Βαζει μια ανακοινωση εκει που ζηταει φωτο που να λεει 'να ειναι ΜΟΝΟ με συγκαταθεση οι φωτο' και καθαρισε, ευθυνη του αποστολεα να παρει συγκαταθεση. Ετσι κι αλλιως ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μπορει το περιοδικο να ελεγξει κατι τετοιο.Νά είναι αυτός ο λόγος που τα περιοδικά συνεργάζονται με μεγάλα φωτογραφικά πρακτορεία;
Η εξασφάλιση για τή νομιμότητα τών φωτογραφιών τους; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Το περιοδικο δεν ειναι υποχρεωμενο να ελεγχει αν η δημοσιοποιηση γινεται με συγκαταθεση ή οχι. Βαζει μια ανακοινωση εκει που ζηταει φωτο που να λεει 'να ειναι ΜΟΝΟ με συγκαταθεση οι φωτο' και καθαρισε, ευθυνη του αποστολεα να παρει συγκαταθεση. Ετσι κι αλλιως ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μπορει το περιοδικο να ελεγξει κατι τετοιο.
Νά είναι αυτός ο λόγος που τα περιοδικά συνεργάζονται με μεγάλα φωτογραφικά πρακτορεία;
Η εξασφάλιση για τή νομιμότητα τών φωτογραφιών τους;δε νομιζω να γινεται αυτο που λεει ο kacey...αμα γινοταν αυτο θα επρεπε μαζι με τη φωτο να στελνεις και το χαρτι της εξουσιοδοτησης...ο δικαστης θα ζητησει απο το περιοδικο το χαρτι της συγκαταθεσης...
ελσα αμα ειναι ετσι οπως τα περιεγραψες οι γονεις της μικρης δε προκειται να παρουν τιποτα...
funis καλα κανει και σε διωχνει απο το σπιτι ο αδελφος σου!
-
ντροπη!!!!!!!!!! αισχος,τι πραγματα ειναι αυτα
καμια φοτο παιζει?
-
Ο χρήστης BMWSEDAN έγραψε:
ντροπη!!!!!!!!!! αισχος,τι πραγματα ειναι αυτακαμια φοτο παιζει?
-
Ο χρήστης Argyrismm έγραψε:
Αντί να κάθεστε και να ασχολείστε με ανήλικα να πάτε και να βρείτε καμιά φρέσκια φοιτήτρια! Κάτι ξέρει ο γραφών 4οετής μηχανολόγος που δεν έχει και πολλές κοπέλες στη σχολή του!
ΖΗΤΩ το πολιτικών μηχανικών!
ΖΗΤΩ η αρχιτεκτονική!
ΖΗΤΩ η ΝΟΠΕ!
ΖΗΤΩ το ΠΑΜΑΚ!
Μα, πάνω από όλα, κάντε άκρη για τα παιδαγωγικά..............ΥΓ.: μην πάρει κανείς στα σοβαρά αυτά που λέω, ε; Φοιτητής είμαι, άρα τίποτα δεν είναι σοβαρό για μένα εκτός από τα νούμερα 0 έως 4,5!
χαχα ωραίος! ΖΗΤΩ Η ΑΣΟΕΕ!!!!
-
Μην ξεχνάτε τα ΤΕΦΑΑ...Και ου και α περνάνε τα ΤΕΦΑΑ
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μην ξεχνάτε τα ΤΕΦΑΑ...Και ου και α περνάνε τα ΤΕΦΑΑΕεεετσι! καφεδάκι στην 'πάνω' λέσχη και ψάρεμα ΤΕΦΑΑτζούδων
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Εεεετσι! καφεδάκι στην 'πάνω' λέσχη και ψάρεμα ΤΕΦΑΑτζούδων
Σωστός ο παίχτης
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Τσιμπάει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τσιμπάει;
Λιγότερο απ'ότι στη Φιλοσοφική (αν και η υπεραλίευση εκεί δημιουργεί πρόβλημα) αλλά μιλάμε για σαφως πιο ανεβασμένη ποιότητα
-
Αν και είμαστε way off topic, να προτείνω ως τόπο αλιείας το σπουδαστήριο της αγγλικής φιλολογίας...
-
Εσεις θα στελνατε φωτογραφια της κοπελας σας στο ιντερνετ η σε περιοδικο ?
-
Γιατί να στείλω φωτό; Για να υπερηφανευτώ για τις κατακτήσεις μου; Όχι, δεν θα έστελνα.
-
Εάν ήταν κόρη ή αδερφή σας θα γουστάρατε να ζητάει ο καθένας τη φωτο της;
Περιοδικό Αυτοκινήτου με Πορνό επεκτάσεις.