-
Ο χρήστης meco έγραψε:
πρεπει να δώσουν εγγυηση, γιατί ο άλλος θα το φοβάται.
μαλλον στη γενευη θα το δουμε σε πληρη μορφήΜα ήδη πωλείται στη Γερμανία. Γιατί αναφέρεις την έκθεση?
το τιμολογιακό ψάχνω να δώ
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Στην Ελλάδα θα έρθει τελικά ?Θα έρθει κάπου μέσα στον Απρίλη.
-
Δωστε μου τιμή. Αρχη και τέλος της πορείας του
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Δωστε μου τιμή. Αρχη και τέλος της πορείας τουΔεν ξέρουμε τιμή. Κάπου στα 25Κ αναμένεται, ίσως και λίγο πιο κάτω μιας και τώρα τελευταία η kosmocar μας έχει συνηθίσει σε καλές τιμές σε σχέση με παλαιότερα
-
και το 1600 με τα 200? ποσο θα κανει? όσο το διλιτρο
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
και το 1600 με τα 200? ποσο θα κανει? όσο το διλιτροΑκόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο. Golf 1600 me 200 άλογα υποψιάζομαι ότι θα δούμε στο Golf VI ίσως και στο scirocco.
Για το Golf V μου φαίνεται δύσκολο. -
Θα είναι στη γενεύη πιστεύω
Το παίζω 1.30
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο. Golf 1600 me 200 άλογα υποψιάζομαι ότι θα δούμε στο Golf VI ίσως και στο scirocco.
Για το Golf V μου φαίνεται δύσκολο.Στο V μπορεί να μπει στο τέλος της παραγωγής του για να τονωθούν οι πωλήσεις (όπως ο 1.8Τ 180PS).
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο. Golf 1600 me 200 άλογα υποψιάζομαι ότι θα δούμε στο Golf VI ίσως και στο scirocco.
Για το Golf V μου φαίνεται δύσκολο.Στο V μπορεί να μπει στο τέλος της παραγωγής του για να τονωθούν οι πωλήσεις (όπως ο 1.8Τ 180PS).
Kαι να υπάρχει golf GTi 200 άλογα στα 1600 και στα παλαιότερα μοντέλα να είναι 2000κυβικά? Δεν ξέρω αλλά κομματάκι δύσκολο μου φαίνεται.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Kαι να υπάρχει golf GTi 200 άλογα στα 1600 και στα παλαιότερα μοντέλα να είναι 2000κυβικά? Δεν ξέρω αλλά κομματάκι δύσκολο μου φαίνεται.Ποιος ξέρει, αν αποφασίσουν να το κάνουν αυτό ίσως έχουν αναβαθμίσει και το GTi...
Σαν σκέψεις όλα αυτά βέβαια (με ολίγη από την πρακτική των εταιρειών για τόνωση πωλήσεων)... -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Θα είναι στη γενεύη πιστεύωΤο παίζω 1.30
αφού ήταν στην Φρανκφούρτη, (το Σεπτέμβριο) δεν θα είναι στη Γενεύη;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Θα είναι στη γενεύη πιστεύω
Το παίζω 1.30
αφού ήταν στην Φρανκφούρτη, (το Σεπτέμβριο) δεν θα είναι στη Γενεύη;
γιαυτο το δινουμε 1,30...ειναι σχεδον σιγουρο...
-
META TO GOLF V GT 1.4 170HP TO SEPTEBRIO KUKLOFOREI(GERMANY) TO GOLF V GT 1.2 ME 120HP
-
Ο χρήστης VW GOLF R32 έγραψε:
META TO GOLF V GT 1.4 170HP TO SEPTEBRIO KUKLOFOREI(GERMANY) TO GOLF V GT 1.2 ME 120HPτι θα γινει, θα τα καταργησουν τελειως τα ατμοσφαιρικα??
-
Ο χρήστης VW GOLF R32 έγραψε:
META TO GOLF V GT 1.4 170HP TO SEPTEBRIO KUKLOFOREI(GERMANY) TO GOLF V GT 1.2 ME 120HPτιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι??????????
και καμια πηγη καλα θα ταν να βαζες...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
META TO GOLF V GT 1.4 170HP TO SEPTEBRIO KUKLOFOREI(GERMANY) TO GOLF V GT 1.2 ME 120HP
τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι??????????
και καμια πηγη καλα θα ταν να βαζες...
H phgh einai to WOLFSBURG
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
πρεπει να δώσουν εγγυηση, γιατί ο άλλος θα το φοβάται.
μαλλον στη γενευη θα το δουμε σε πληρη μορφήhttp://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... &start=795
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!
Η επανάσταση των TsutSekaI.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!
Ναι... θα πήξει ο τόπος από γκολφάκια που θα κάνουν τσαφ τσουφ και θ'αναβοσβήνουν ωσάν χριστουγεννιάτικα δέντρα...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!
Ναι... θα πήξει ο τόπος από γκολφάκια που θα κάνουν τσαφ τσουφ και θ'αναβοσβήνουν ωσάν χριστουγεννιάτικα δέντρα...
Γιατί να κάνουν τσαφ τσουφ? Και γιατί να αναβοσβήνουν?
Όλες οι εργοστασιακές σκάστρες είναι κλειστού τύπου στα VAG και δεν κάνουν θόρυβο.
Όσο για το αναβόσβημα δεν καταλαβαίνω.
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)