-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Eφοσον τα ρεκορ ειναι για να γινονται, η ομαδα των ρεκορ στην ελληνικη πετοσφαιριση, εκανε ενα ακομη: 25-6 πηρε ενα σετ με τη Νικαια διαφορα που αποτελει ρεκορ με το συστημα χωρις αλλαγες.Ηρθε και η κακομοιρη πρωταθλητρια Ισπανιας και δεν επαιξε ουτε μια ωρα! Αισχος!
Ο αλλος μας εκπροσωπος στο CL πηγε να παιξει στη Μοσχα. Ο εκφωνητης της ΕΡΤ τους ειπε οτι ο Ολυμπιακος ειναι με διαφορα η καλυτερη ομας.
Και η Ρωσοι βαλανε το σημα της καλυτερη ομαδας:
Απαιχτο
-
Και αφου καποιοι ανοιξανε το τοπικ, ας το κλεινουμε σιγα-σιγα
Μετα και το 0-3 στην Πατρα, ο Ηρακλης ειναι ισοβαθμος στην πρωτη θεση εχοντας παιξει ΕΚΤΟΣ εδρας τα (κατα τεκμηριο) 5 δυσκολοτερα ματς (παο, ολυμπιακο, παοκ, πατρα, ορεστιαδα). Δηλαδη αν καποιος ονειρευεται τιτλο, πρεπει (συν τοις αλλοις) να περασει απο το Κατσανειο.
Οποτε τα λεμε του χρονου -
-''Ωπ ωπ...πάρε κι άλλο ένα καρφάκι...''
-''Ρε μ@λ@κ@ μην πετάς την μπάλα,σου μιλάω...''
-''Τι θε ρε;''
-''Τελικά έμαθες αν η γιαγιά του Ρώσου του Ζιλίν είχε κακό προαίσθημα όταν ήταν να φύγει ο έγγονος για Ελλάντα;''
-''Καλά χέσε τη γιαγιά,από ότι βλέπω δεν ενημερώνεσαι καθόλου.Η κωλοτρυπίδα ο γιος του ΠαπαΖάχου του Δόγγανου τί έψαχνε στα κανάλια;Δεν μας φτάνει ο πατέρας του;Τί;Είναι κι αυτός επιστήμονας;Χέστηκα.Δεν μου αρέσουν τα μούτρα του.Εγώ είμαι τσελεντικός.Με προσέχεις;''
-''Καλά ούτε τα αστροφυσικά κατέχεις,τελικά έμαθες γιατί κατέβηκε στην Ελλάδα ο Ζιλίν;''
-''Δεεεν ξέρω.Ίσως έμαθε ότι στην Ελλάδα είναι φανατικοί με την πετοσφαίριση...
...και ήρθε κι αυτός να παίξει...
..μας πέταξε τις σφαιρες του και απεχώρησε...Ωπ ωπ...πάρε κι άλλο ένα καρφάκι...κι άντε και γ@μήσου..πάω να παίξω μπάσκετ,με ζάλισες.''Που σαι ρε Κόκκινε στρατέ να παίξουμε λίγο βόλεϊ;Άσε και λίγο τον Σοφοκλή τον Μουτόμπο στην ησυχία του..
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Ποιός είναι αυτός ο Πανερυθραϊκός ρε παιδιά;;;φοράει κόκκινα όμως ε;
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Ποιός είναι αυτός ο Πανερυθραϊκός ρε παιδιά;;;
φοράει κόκκινα όμως ε;
Η ομάδα του Άι Βασίλη θα είναι!!
Δεν θελουμε Αγιο Βασιλη να φυγει! Εχουμε Αγιο Δημητριο!
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Αλλά φέτος καλύτερη ομάδα έχει ο Παναθηναικός.
Σσσστ...πιο σιγά,έχουμε και γριές εδώ μέσα που ακούνε.
Καλυτερη απο τον Ολυμπιακό εννοω!!Ο Ηρακλης έχει ακόμη καλύτερη όμως!!Ελπίζω η συνέχεια να με διαψεύσει!
Tελικά η συνέχεια μαλλον με διαψευδει..
Ειπαμε να φτιαξουμε καλη ομαδα στο βολευ οχι ομως και να σαρωνει και τον Ηρακλη μεσα-εξω!!
Εκπληκτικο σημερα το πρασινο διωρο 20-22!! -
Καλα κοψε κατι
Στο τελος ξουριζουν το γαμπρο -
ξερει κανεις τι εκανε το Μαρκοπουλο στις γυναικες χθες?
-
Εκατσα και το είδα κι εγώ, παρ'ότι δε μου αρέσει το βόλλεϋ.
Σε αντίθεση με το Νικολάκη , εκείνος ο Γκιούρδας, 'είναι φύρα' μωρε greo
Και είναι και μεγάλος πια. Δεν έχετε κανένα καλό πιτσιρικά;; -
Γκιούρδας: ο παίκτης που μπορείς να βασιστείς πάνω του για να χάσει τον αγώνα
Είτε με 'τούβλα' συστημένα πάνω στο αντίπαλο μπλοκ
Είτε με άθλια πρώτη μπαλιά (το συνηθέστερο)και όλα στην πιο κρίσιμη στιγμή (τελευταίο παράδειγμα που είδα από κοντά στο τραγικό προημιτελικό των Ολυμπιακών κόντρα στους Αμερικανούς )
Μόνο 'ψυχή' του αναγνωρίζω. Κατά τ' άλλα από τις πλέον υπερτιμημένους Ελληνες παίκτες...
-
Τον Γκιουρδα δεν τον παω μια, δε γουσταρα που ηρθε στην ομαδα, δε γουσταρω που γραφει στην πλατη 'MARIO' λες και ειναι μοντελος, αλλα ειναι τεραστια προσωπικοτητα. Nass δεν μπορω να συμφωνησω απολυτα γιατι περσι στα πλέι-οφφ επαιζε μονος του και φετος ειμαι σιγουρος πως θα κανει το ιδιο.
Πιτσιρικαδες γενικοτερα (απο οτι ακουω) δεν υπαρχουν στο ελληνικο βόλλεϋ. Να φανταστεις οτι ο Ηρακλης εχει παρει τα 5 απο τα 6 τελευταια εφηβικα πρωταθληματα, αλλα δεν εχει προωθησει ουτε μισον.
-
kαι σε ινδιάνικη έκδοση
-
Έεεεεεετσι.......
-
Πελατες μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Χωρις Μιλινκοβιτς και χωρις χριστοφιδελη και παλι χασαμε απο δικα μας λαθη. Μονο ο Χριστοφιδελλης να ηταν και θα ειχαμε 0-3 οπως στην Γλυφαδα. Δεν φοβαμαι ομως γιατι στα play of θα ειμαστε ετοιμοι.
Α και κατι αλλο. Ελπιζω να ακουσατε οτι εχουμε 62 νικες απεναντι σας και εσεις 40. ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ ΔΗΛΑΔΗ. Ξεχασε να πει ο ρουφιανος σχολιαστης οτι ο Ολυμπιακος εχει και 2 ευρωπαικα και ο Παο κανενα.
Κανω και 2 προβλεψεις τωρα. Θα χασει ο Παο απο την πιατσεντζα και μετα στα play οφ απο τον Ολυμπιακο. Που πατε με τον καραφλα τον Μπαεφ ρε? -
Πόσο ήρθε ρε παιδιά;;;Δεν τον είδα τον αγώνα.... Το ήπιαμε το κρασάκι μας;;;;;;;;!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πόσο ήρθε ρε παιδιά;;;Δεν τον είδα τον αγώνα.... Το ήπιαμε το κρασάκι μας;;;;;;;;!!Νικουσαμε με 2-1 στα σετ και απο δικα μας λαθη χασαμε 3-2. Ρε με τον Ρουμελιωτη παιζαμε και παραλιγο να νικησουμε. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΛΙΝΚΟΒΙΤΣ ΚΑΡΑΦΛΑ ΜΠΑΕΦ
-
-
Τραβελλερ δεν φαίνεται η φωτό...Με την καμία....Εκτός κι αν....εννοείς κάτι....
-
η διαιτησία δεν έφταιγε;
στο βόλει δεν χάνεις από δικά σου λάθη;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τραβελλερ δεν φαίνεται η φωτό...Με την καμία....Εκτός κι αν....εννοείς κάτι....Κάνε μια προσπάθεια αν θες να μου εξηγήσεις.
Ποια φωτό δε φαίνεται;; όχι, δεν εννοώ κάτι . Σαν τι να εννοώ δηλαδή;; και βέβαια οι φωτο, **δεν έχουν **αποδέκτη εσένα.
Είναι προφανές αυτό. Ετσι δεν είναι;
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ