-
καταρχας να δηλωσο και εγω τη παρουσια μου πλεον και στο δικο σας φορουμ..μιας και δεν ειμαι αυτοκινητας αλλα μοτοσυκλετιστης και επειδη ηρθε η αναγκη να αποκτησω μετα απο πολλα ετη με την μοτοσυκλετα παντα αγκαλια αλλα και ενα 4τροχο..
εχω δει λοιπον ενα ροβερ 214 1996 μοντελακι με 170.000 χιλιομετρα με τιμη γυρω στα 3000ε θα ηθελα πρωτον να με πληροφορησετε εαν υπαρχει καποιο αλλο φορα που να μπορω να δω προβληματα του αμαξιου.......
αλλιως?
η τιμη της σας λεει?
εξωτερικα το αμαηι ειναι αψογο ...αυριο θα το δει και μηχανικος μου..
τη προβληματα μπορει να ενφανισει μετα απο αυτα τα χιλιομετρα....
απο αξιοπιστια γενικα τη λεει?
συμφερει η αγορα η να προβω σε καπια αλλη μιας και χρηματα δεν υπαρχουν πολλα διατεθησαν αλλου σε δικυκλη αγαπη...
[/i] -
καταρχας να δηλωσο και εγω τη παρουσια μου πλεον και στο δικο σας φορουμ..μιας και δεν ειμαι αυτοκινητας αλλα μοτοσυκλετιστης και επειδη ηρθε η αναγκη να αποκτησω μετα απο πολλα ετη με την μοτοσυκλετα παντα αγκαλια αλλα και ενα 4τροχο..
εχω δει λοιπον ενα ροβερ 214 1996 μοντελακι με 170.000 χιλιομετρα με τιμη γυρω στα 3000ε θα ηθελα πρωτον να με πληροφορησετε εαν υπαρχει καποιο αλλο φορα που να μπορω να δω προβληματα του αμαξιου.......
αλλιως?
η τιμη της σας λεει?
συμφερει η αγορα η να προβω σε καπια αλλη μιας και χρηματα δεν υπαρχουν πολλα διατεθησαν αλλου σε δικυκλη αγαπη...
[/i] -
αλλιως?
η τιμη της σας λεει?
[/i] -
Τα Rover δεν συγκαταλέγονται στα αξιόπιστα αυτοκίνητα. Οι δε επισκευές τους είναι αρκετά δαπανηρές, τώρα μάλιστα που έκλεισε η εταιρεία, άντε βρες ανταλλακτικά. Επειδή μάλιστα ποτέ δεν είχαν μεγάλες πωλήσεις στην Ελλάδα, η εύρεση μεταχειρισμένων ανταλλακτικών δεν είναι εύκολη υπόθεση. Προσωπικά θα έψαχνα για κάτι άλλο.
-
Μεταχειρισμενο Rover με 170.000 χλμ? Εχω πειστει ηδη οτι δεν εισαι αυτοκινητας! Τα Rover ειναι αναξιοπιστα αυτοκινητα σε γενικες γραμμες και το 200αρι δεν αποτελει εξερεση.Το μοτερ μπορει να μην καιει λαδια αλλα υποφερει απο φλαντζα(την καιει ευκολα).Η επισκευη του ειναι ακριβη και εχει πολλα εργατικα γιατι για να αλλαξεις φλαντζα πρεπει να λυθει το μοτερ! Τα μπουζονια της κεφαλης περνανε ολο το μοτερ και το πιανουν σαντουιτς με το μπλοκ.Δεν λεμε για τα ηλεκτρικα του που και αυτα περνανε δυσκολες στιγμες...Αστο καλυτερα
-
Δεν ξέρω τι μπορεί να σου βγάλει το αυτοκίνητο αλλα 170.000κμ φίλε είναι πολλά..
Προσωπικα μόνο κάτι σε ντήζελ θα σκεφτόμουν τόσα πολλά κμ.
Ψάξε για κάτι άλλο. -
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες!
Rover με τόσα χιλιόμετρα-μακρυά! Άσε που δεν είναι και κανένα ιδιαίτερα καλό αυτοκίνητο...
-
Kαλύτερα δες κατι αλλο...
Παει η Rover ... -
Ο χρήστης CYCLOPAS έγραψε:
.Το μοτερ μπορει να μην καιει λαδια...Ποιος το λέει; Γύρω στα 2-3lt/1000km σε 1400άρι 12ετίας.
-
Rover 214si; ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ...
Σε καμμία περίπτωση αδελφέ. Το είχα 5 χρόνια με 70,000 και σχεδόν το πέταξα (το πούλησα όσο-όσο σε μάντρα) λόγω των υπερβολικά πολλών προβλημάτων. Μου είχε φύγει μια περιουσία...
ΜΑΚΡΙΑ. Ώραίο αυτοκίνητο αλλά ελπίζω να έχεις συνεργείο δικό σου. -
-
Ο χρήστης dolfinpg έγραψε:
Rover 214si; ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ...
Σε καμμία περίπτωση αδελφέ. Το είχα 5 χρόνια με 70,000 και σχεδόν το πέταξα (το πούλησα όσο-όσο σε μάντρα) λόγω των υπερβολικά πολλών προβλημάτων. Μου είχε φύγει μια περιουσία...
ΜΑΚΡΙΑ. Ώραίο αυτοκίνητο αλλά ελπίζω να έχεις συνεργείο δικό σου.ΣΥΜΠΑΣΧΩΝ μοντ 92 πουληθηκε 99...
-
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τους παραπάνω. Αγόρασε κάτι άλλο καλύτερα.
-
Μακρια φίλε...τοσα αυτοκινητα υπαρχουν
rover 214si