Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΡΙΝΙΑ (Δικαιολογημένα?)
    1. Home
    2. Formula 1
    3. ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΡΙΝΙΑ (Δικαιολογημένα?)
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 3 / 4
    Formula 1
    21
    61
    153
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • A
      antony-baltz last edited by

@ F1F

μπορεις να γραψεις τα url απο τα ποστ που έκανες σε άλλα site ... θα ηθελα πολυ να δω όλες τις αντιδράσεις

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • F
        f1f last edited by

Δεν θα ήταν σωστό, είναι ανταγωνισμός σε forum... θα στα στείλω pm

• R
          red-spirit last edited by

Προσωπική άποψη (nothing personal really):

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ΔΕΝ με ενόχλησε ότι ο mod 'κλείδωσε' το σχετικό topic διότι θεωρώ το φόρουμ ως χώρο έκφρασης προσωπικών απόψεων και διαλόγου και μόνο και όχι ως πεδίο προβολής οποιασδήποτε ατομικής είτε ομαδικής εργασίας, δραστηριότητας ή επιτεύγματος, και γι' αυτόν τον λόγο δεν μπήκα στον κόπο να σας επισκευτώ. Αποτελεί θέμα αρχής και στοιχειώδων κανόνων συμπεριφοράς στο διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα σεβασμού του χώρου που σου παρέχει φιλοξενία. Αν θέλετε διαφωνώ και με την ανάρτηση μεγάλων φωτογραφιών που μπλοκάρουν την απλή σύνδεση που διαθέτωm - όπως και κατεβατών 'δανεισμένων' από άλλα sites (η απλή παραπομπή δεν ενοχλεί). Όσοι ασχολούνται, ενημερώνουν/νται εν τάχει και καλό είναι εδώ, κατά την γνώμη μου, να σχολιάζουν τα γεγονότα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ασφαλώς κανένα. Αυτά

• F
            f1f last edited by

Red Spirit

Σε αυτή τη βάση συμφωνώ. Αν οι απαντήσεις ήταν τέτοιες θα ζήταγα αμέσως συγνώμη. Αλλά η απάντηση από mod ήταν οτι θα έπρεπε να σέβομαι οτι το forum είναι του rally.gr.

Τέλος πάντων η γνώμη σου μετράει πολύ.

Θα ήθελα όμως επίσης να επισημάνω οτι θα μπορούσε το forum (όπως σχεδόν όλα τα forum του εξωτερικού) να είχε ένα ειδικό section για νέα sites (cool sites στα περισσότερα) στα οποία να μπορούσαν όλοι να δημοσιεύσουν την δουλειά τους. Στο λέω αυτό γιατί οι περισσότεροι από τους 'μεγάλους-καταξιωμένους' αντιμετώπισαν εχθρικά την προσπάθεια και όπως μπορείς να φανταστείς εμείες δεν διαθέτουμε μερικές χιλιάδες ευρώ για να προωθήσουμε την προσπάθεια μας (ούτε περιοδικό να το κάνουμε τσάμπα)

• I
              iron_gr last edited by

Ο χρήστης f1f έγραψε:
              Δεν θα ήταν σωστό, είναι ανταγωνισμός σε forum... θα στα στείλω pm

Κι εγώ θέλω!

• A
                avel last edited by

Ο χρήστης iron_gr έγραψε:

Η διαφήμιση ενός άλλου site δεν επιτρέπεται και είναι άκομψη.

Γιατί, στα άλλα forum δεν υπάρχει αυτός ο κανονισμός; Γιατί δε κλειδώθηκε;;!!

Μήπως επειδή τα άλλα φόρουμ είναι... διαφορετικά από αυτό το φόρουμ.

Εγώ ενδωμεταξύ, ακόμα να μπω στο περιβόητο site, αφού το μέλος 'f1f' (που δεν είναι ένα μέλος, αλλά πολλοί από πίσω, τα είπαμε αυτά ) δεν έχει κάνει τον κόπο να το βάλει στο προφίλ του

Πάντως, χωρίς πλάκα, μερικοί έχουν κάτι απαιτήσεις περί ελευθερίας του λόγου, που ξεφεύγουν τελείως από τη λογική. Εμένα αν μού έγραφε κάποιος τέτοιο 'διαφημιστικό' μήνυμα στο blog μου ή στο site/forum μου, θα το διέγραφα τελείως. Υπάρχει το κατάλληλο μέρος και η κατάλληλη στιγμή για όλα. Αν θέλει κάποιος να κάνει διαφημιστική προβολή, μπορεί να πάει στα newsgroups να το γράψει, ή να αγοράσει adwords ή καταχωρήσεις adsense στο google (ή στο rally.gr) και να το μάθει όλος ο κόσμος.

• F
                  f1f last edited by

α) Ναι είναι διαφορετικά. Ακόμα και το f1racing.net που εκδίδει περιοδικό έχει topic με cool sites για να δημοσιεύσεις την δουλειά σου

β) Πίσω από το topic 'κρύβεται' ένα μέλος και πίσω από την δουλειά δώδεκα. Παρ' όλα αυτά πλητρολογεί πάντα ένας

γ) Έχετε κάθε δικαίωμα να αποφασίζετε τι θα βάζετε στο site σας. Είναι θέμα χαρακτήρα. Απλά οι 4Τ είναι γνωστό οτι πέραν των χρημάτων ενδιαφέρονται για το σπορ και το αυτοκίνητο γενικότερα. Εχουν δώσει αγώνες και έχουν πολεμηθεί μάλιστα για αυτό (δες κρατικές επιχορηγήσεις, η μάλλον σιγά μη βρείς κρατικές επιχορηγήσεις προς τους 4Τ). Δεν είναι ταγμένοι ούτε στο χρήμα ούτε σε κυβερνήσεις.

δ) Μπορείς να βάλεις χρήματα για να φτιάξεις κάτι ή μπορείς να βάλεις χρήματα για να διαφημίσεις κάτι. Οταν τα λεφτά δεν φτάνουν και για τα δύο πρέπει να διαλέξεις. Εμείς διαλέξαμε

ε) Σέβομαι τις απόψεις όλων. Δημοσίευσα το θέμα όχι για να συνεχίσω την διαφήμιση αλλά γιατί ήθελα να διαμαρτυρηθώ. Για τον λόγο αυτό και δεν βάζω το domain

• R
                    red-spirit last edited by

Ο χρήστης f1f έγραψε:
                    Red Spirit

Σε αυτή τη βάση συμφωνώ. Αν οι απαντήσεις ήταν τέτοιες θα ζήταγα αμέσως συγνώμη. Αλλά η απάντηση από mod ήταν οτι θα έπρεπε να σέβομαι οτι το forum είναι του rally.gr.

Τέλος πάντων η γνώμη σου μετράει πολύ.

Θα ήθελα όμως επίσης να επισημάνω οτι θα μπορούσε το forum (όπως σχεδόν όλα τα forum του εξωτερικού) να είχε ένα ειδικό section για νέα sites (cool sites στα περισσότερα) στα οποία να μπορούσαν όλοι να δημοσιεύσουν την δουλειά τους. Στο λέω αυτό γιατί οι περισσότεροι από τους 'μεγάλους-καταξιωμένους' αντιμετώπισαν εχθρικά την προσπάθεια και όπως μπορείς να φανταστείς εμείες δεν διαθέτουμε μερικές χιλιάδες ευρώ για να προωθήσουμε την προσπάθεια μας (ούτε περιοδικό να το κάνουμε τσάμπα)

Ίσως υπήρξα υπερβολικά αυστηρός με την προσπάθειά σας. Όπως και να έχει, η ευγένειά σου με κάνει να σας αντιμετωπίζω πιο 'ήπια'. Η γνώμη μου γενικά λίγη αξία έχει αλλά ευτυχώς έχω την χαρά ενίοτε να την κοινοποιώ σε αυτόν τον χώρο Καλή τύχη στην προσπάθειά σας, και θα ήμουν άδικος, αν δεν αναγνώριζα ότι ειδικά ο Ελλαδικός χώρος έχει επιτακτική ανάγκη σήμερα περισσότερης ευαισθητοποίησης και εναλλακτικής πληροφόρησης (αλλιώς και παιδείας τεχνικής ή άλλης) - πέρα από το κλωτσοσκούφι και τα πολιτικά. Ευχαριστώ για την προσοχή-

• S
                      syele last edited by

Την εχθρικότητα και την εμπάθεια που δείχνουμε προς όποια καλή προσπάθεια πάει να γίνει στο χώρο της F1 μπορείτε να τη δείτε από το γεγονός ότι το παρόν θέμα εξακολουθεί να υφίσταται, παρά ότι η διαφήμιση για την οποία έγινε και το όλο ζήτημα συνεχίζεται και μάλιστα έπιασε και τόπο.

Απορώ με το γεγονός ότι εξακολουθεί να μη γίνεται κατανοητός ο λόγος για τον οποίο έγινε το κλείδωμα του θέματος.

[moderator]

• G
                        greo last edited by

Η καταξιωση ερχεται μεσα απο τη δουλεια και τον καιρο.
                        Ποτε των ποτων δε θα ανοιγα το τοπικ που δημοσιευσατε μονο και μονο λογω τιτλου.
                        Αν ομως στα νεα εδινες 2 φορες λινκς με καποια νεα και με επειθε η εγκυροτητα του τοτε μπορει να το κανω και homepage, χωρις καμια αλλη προσπαθεια.

Σκεψου το λιγο διαφορετικα. Πας σε ταβερνα με κράχτη;

ΥΓ Στο λεω εγω που προβαλλω αλλο φορουμ στην υπογραφη 😉

• F
                          f1f last edited by

οκ παιδιά...

Επειδή το πράγμα (αντίθετα με το τι νομίζετε) δε θέλω να συνεχιστεί προτείνω να σταματήσουμε αυτή τη συζήτηση. Είναι απολύτως κατανοητοί νομίζω οι λόγοι για το οποίο τα mod παιδιά αποφάσισαν να το κλειδώσουν. Φυσικά δεν με βρίσκουν καθόλου σύμφωνο. Εγώ δεν είπα ποτέ οτι δεν προσπάθησα να προωθήσω το site μας. Αυτό ακριβώς έκανα, νόμιζα οτι είναι δίκαιο να μπορείς στον χόρο να μοιραστείς κάτι ακόμα και αν δεν έχεις τα φράγκα. Το πολύ που θα μπορούσε να συμβεί ήταν να κάνουν ένα κλικ μερικοί χρήστες και να μου έλεγαν μπράβο ή χάλια. Αποφασίσαν τα παιδιά να εφαρμόσουν αυστηρώς τον κανονισμό. Μπράβο τους, καλά έκαναν

Δενθέλω να γκρινιάξω άλλο, αρκετά. Ελπίζω να εφαρμόζετε τον κανονισμό πάντα έτσι αυστηρά σε όλους.

ΑΑ... και επειδή μου πρότειναν τόσοι και τόσοι να το βάλω 'πλαγίως', μήπως οι mod πρέπει να ελένξουν την ηθικότητα του κανονισμού? Μήπως τελικά συζητάμε για κομψότητα και 'τεχνικότητα'? Μήπως εδώ που ζούμε τελικά χρειαζόμαστε νόμους και παραθυράκια? Μήπως αυτό δεν είναι θέμα παιδείας? Τα παιδιά που βάζουν το link τους στην υπογραφή καλά κάνουν, γιατί δεν θα μπορούσαν να κάνουν αλλιώς, αφού θα απαγορευτόταν

Συγνώμη για το μπέρδεμα. Εγώ κουράστηκα με το ζήτημα και δεν θέλω άλλο να μιλήσω και να προσπαθήσω να πείσω κανέναν άλλο. Θα βρεθεί τρόπος να φτάσει στα αυτιά αυτών που πρέπει. Μην απαντάτε άλλο να πέσει και το θέμα γιατί δεν μου αρέσει να με κατηγορούν για έμμεση διαφήμιση. Ευχαριστώ

• M
                            migf1 last edited by

Ο χρήστης f1f έγραψε:
                            οκ παιδιά...

Επειδή το πράγμα (αντίθετα με το τι νομίζετε) δε θέλω να συνεχιστεί προτείνω να σταματήσουμε αυτή τη συζήτηση. Είναι απολύτως κατανοητοί νομίζω οι λόγοι για το οποίο τα mod παιδιά αποφάσισαν να το κλειδώσουν. Φυσικά δεν με βρίσκουν καθόλου σύμφωνο. Εγώ δεν είπα ποτέ οτι δεν προσπάθησα να προωθήσω το site μας. Αυτό ακριβώς έκανα, νόμιζα οτι είναι δίκαιο να μπορείς στον χόρο να μοιραστείς κάτι ακόμα και αν δεν έχεις τα φράγκα. Το πολύ που θα μπορούσε να συμβεί ήταν να κάνουν ένα κλικ μερικοί χρήστες και να μου έλεγαν μπράβο ή χάλια. Αποφασίσαν τα παιδιά να εφαρμόσουν αυστηρώς τον κανονισμό. Μπράβο τους, καλά έκαναν

Δενθέλω να γκρινιάξω άλλο, αρκετά. Ελπίζω να εφαρμόζετε τον κανονισμό πάντα έτσι αυστηρά σε όλους.

ΑΑ... και επειδή μου πρότειναν τόσοι και τόσοι να το βάλω 'πλαγίως', μήπως οι mod πρέπει να ελένξουν την ηθικότητα του κανονισμού? Μήπως τελικά συζητάμε για κομψότητα και 'τεχνικότητα'? Μήπως εδώ που ζούμε τελικά χρειαζόμαστε νόμους και παραθυράκια? Μήπως αυτό δεν είναι θέμα παιδείας? Τα παιδιά που βάζουν το link τους στην υπογραφή καλά κάνουν, γιατί δεν θα μπορούσαν να κάνουν αλλιώς, αφού θα απαγορευτόταν

Συγνώμη για το μπέρδεμα. Εγώ κουράστηκα με το ζήτημα και δεν θέλω άλλο να μιλήσω και να προσπαθήσω να πείσω κανέναν άλλο. Θα βρεθεί τρόπος να φτάσει στα αυτιά αυτών που πρέπει. Μην απαντάτε άλλο να πέσει και το θέμα γιατί δεν μου αρέσει να με κατηγορούν για έμμεση διαφήμιση. Ευχαριστώ

Επεκτείνω λίγο την αρχική μου τοποθέτηση, αφού μεσολάβησαν 3-4 σελίδες από τότε.

f1f: Διαφήμιση και έκανες και είχες πρόθεση να κάνεις. Και χρησιμοποίησες το δημοφιλέστερο ελληνικό φόρουμ μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ηθικά δεν δικαιώνεσαι όταν ξεκινάς τη συμμετοχή σου σε ένα φόρουμ διαφημίζοντας το site σου (το ότι δεν είσαι καινούριος στο φόρουμ δεν έχει σημασία, το ότι όμως άνοιξες νέο λογαριασμό μόνο και μόνο για να διαφημίσεις το site σου έχει και μεγάλη μάλιστα).
                            Προς χάριν της ενημέρωσης εγώ προσωπικά είμαι και παραμένω διατεθειμένος να παραβλέψω (ως αναγνώστης) την παραπάνω αντιδεοντολογική συμπεριφορά.

Αυτό που πραγματικά με χάλασε είναι το άνοιγμα ΚΑΙ δεύτερου θέματος, και μάλιστα με ψηφοφορία, για να πείσεις ότι ΔΕΝ είχες σκοπό να διαφημίσεις το site σου και να διαμαρτυρηθείς επειδή κλειδώθηκε (άδικα όπως υποστήριξες) το πρώτο θέμα σου. Επίσης, είναι αντιδεολογικό να διαφημίζεις ένα site που ΔΕΝ έχει περιεχόμενο.

Το site όπως είπα κι αρχικά είναι ότι καλύτερο έχω δει μέχρι στιγμής στον εγχώριο και ξένο ηλεκτρονικό Τύπο σε επίπεδο παρουσίασης και λειτουργικότητας.

Για να καταξιωθεί όμως χρειάζεται πρώτα να ολοκληρωθεί και να πείσει για την εγκυρότητά του. Περισσότερο όμως απ' όλα χρειάζεται ανθρώπους που θα το ενσωματώσουν ήπια στη τρέχουσα κοινότητα με σεβασμό και συγκαταβατικότητα. Κι αν μου επιτρέπεις, δεν θεωρώ τη όλη σου αντίδραση μεχρι τώρα σωστό βήμα προς αυτή τη κατεύθυνση.

• P
                              pg220 last edited by

Εγώ πάντως πιστεύω οτι σε τέτοιες περιπτώσεις που υπάρχουν αγαθές προθέσεις,και έχει γίνει πολύ δουλειά καλό είναι να υπάρχει λίγη ανεκτικότητα απο τους mods.
                              Ας επιβραβεύσουμε την προσπάθεια.

• A
                                avel last edited by

Τελικά ήξερες από την αρχή ότι παραβαίνεις τον κανονισμό; Μου είχες δώσει να καταλάβω ότι δεν τον είχες διαβάσει καν.

Τώρα με αυτό που έγραψες, ανοίγεις κάτι άλλα θέματα και θέτεις μερικά καινούρια ερωτήματα, μόνο και μόνο για να μάς παροτρύνεις στο τέλος να ΜΗΝ απαντήσουμε. Τι ήταν αυτό τώρα; Θες να έχεις τον τελευταίο λόγο ή κάτι τέτοιο;

Γράφεις ότι δε θες να γρινιάξεις άλλο επειδή εφαρμόστηκε ο κανονισμός σε σένα. Παρακάτω όμως γκρινιάζεις πάλι! (Παρεπιπτόντως αυτό μου θυμίζει αυτούς που γκρινιάζουν όταν ο ΚΟΚ εφαρμόζεται σε αυτούς έτσι ώστε να τρώνε την κλήση).

Γιατί δεν κάνεις απλά αυτό που κάνουν όλα τα νέα μέλη; Πήγαινε στο θέμα που καλωσορίζουμε τους νέους, γράψε 'γεια σας, είμαι ο τάδε, φτιάχνω και αυτό το site που μπορείτε να δείτε αν πατήσετε το κουμπάκι www'. Ηταν ανάγκη να ανοίξεις δύο θέματα, τρία accounts και να παραβείς τον κανονισμό πολλάκις;

• R
                                  ripper last edited by

Προς f1f:
                                  Το site δεν μπορούσε απλά να μπει στο intresting links του αντιλόγου; Δεν νομίζω να σβηνόταν εκεί.
                                  Προς τους mods:
                                  Αν και βάσει κανονισμού ορθώς κλειδώθηκε το topic, αφού υπάρχουν χίλιοι + 1 τρόποι να το διαφημίσεις τελικά, μήπως απλά κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας; Μήπως κολλάμε στους τύπους και χάνουμε τελείως την ουσία;
                                  Επίσης δεν θα ήταν σωστότερο να γινεταί διαχωρισμός με βάση το τι διαφημίζεται; Δηλαδή είναι τελείως διαφορετικό κατα τη γνώμη μου να ανοίξω εγώ ένα topic και να λέω ελάτε στο περίπτερό μου να αγοράσετε σοκολάτες και άλλο να διαφημίζω ένα δωρεάν site που ασχολείται με το αντικείμενο για το οποίο συζητάμε σε αυτό το forum.
                                  Ο κανονισμός μου μοιάζει λίγο, κουτσοι, στραβοί όλοι σε ένα τσουβάλι!
                                  Εν κατακλείδει, συμφωνώ εν γένει με το πνεύμα του κανονισμού, αλλά θεωρώ οτί η εφαρμογή του πρέπει να λαμβάνει υπόψη και το τι διαφημίζεται.

• M
                                    mschumacher last edited by

Ο χρήστης ripper έγραψε:

Εν κατακλείδει, συμφωνώ εν γένει με το πνεύμα του κανονισμού, αλλά θεωρώ οτί η εφαρμογή του πρέπει να λαμβάνει υπόψη και το τι διαφημίζεται.

φαντάζομαι πως η εφαρμογή του κανονισμού έγινε επειδή έλαβαν υπόψην τους το τι διαφημίστηκε

• I
                                      iron_gr last edited by

Ο χρήστης ripper έγραψε:
                                      Προς f1f:
                                      Το site δεν μπορούσε απλά να μπει στο intresting links του αντιλόγου; Δεν νομίζω να σβηνόταν εκεί.
                                      Προς τους mods:
                                      Αν και βάσει κανονισμού ορθώς κλειδώθηκε το topic, αφού υπάρχουν χίλιοι + 1 τρόποι να το διαφημίσεις τελικά, μήπως απλά κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας; Μήπως κολλάμε στους τύπους και χάνουμε τελείως την ουσία;
                                      Επίσης δεν θα ήταν σωστότερο να γινεταί διαχωρισμός με βάση το τι διαφημίζεται; Δηλαδή είναι τελείως διαφορετικό κατα τη γνώμη μου να ανοίξω εγώ ένα topic και να λέω ελάτε στο περίπτερό μου να αγοράσετε σοκολάτες και άλλο να διαφημίζω ένα δωρεάν site που ασχολείται με το αντικείμενο για το οποίο συζητάμε σε αυτό το forum.
                                      Ο κανονισμός μου μοιάζει λίγο, κουτσοι, στραβοί όλοι σε ένα τσουβάλι!

Πολύ καλά τα λες, όπως και ο φίλος MS.

• F
                                        funis last edited by

τσαμπα συζητηση απο την στιγμη που υπαρχουν τοπικ για λινκ αλλα κ η δυνατοτητα να το βαλουν στην υπογραφη (το θρεντ κλειδωθηκε αλλα δε σβηστηκε, οποιος το δει παει στο προφιλ κ το ΄βλέπει..)

Μην κανουμε τη ζωη μας δύσκολη!

• G
                                          go_for_pole last edited by

Νομιζω γραφτηκαν πολλα, οι θεσεις και εντελει οι προθεσεις του καθενος εγιναν σαφεστατες. Σαν τελικο συμπερασμα κραταω αυτο:

Ο χρήστης f1f έγραψε:
                                          Μπορείς να βάλεις χρήματα για να φτιάξεις κάτι ή μπορείς να βάλεις χρήματα για να διαφημίσεις κάτι. Οταν τα λεφτά δεν φτάνουν και για τα δύο πρέπει να διαλέξεις. Εμείς διαλέξαμε.

Με αυτο δεδομενο δεν εχω καμια ενοχη για το κλειδωμα, οι συντακτικη ομαδα του site προφανως επελεξε να επενδυσει σε περιεχομενο στο live timing και σε διαφημιση στο spam.

Καθενας τελικα κρινεται απο τις επιλογες του, για εμενα περα απο τα ωραια γραφικα, το flash κτλ πρεπει να υπαρχει αισθηση του μετρου. Η οποια εχει σιγουρα χαθει οταν διαβαζω οτι:

Για την ακρίβεια πριν δημοσιέψουμε οτιδήποτε έστειλα mail στον κο Καβαθά λέγοντας του οτι θέλω να συζητήσουμε (και σκοπός μου ήταν να δώσω free το site να μπεί στις σελίδες του rally gr, και μόνο αν κάποιος έβαζε διαφήμιση να μου έδεινε ένα ποσοστό για την συντήρηση) αλλά ο κος Καβαθάς με γείωσε κανονικά

Ευχαριστουμε πολυ λοιπον για την προσπαθεια καπελωματος αλλα οπως ελπιζω να γινεται κατανοητο οι ΤΕ εχουν εμπιστοσυνη σε αυτους που εχουν επιλεξει να τρεχουν το rally.gr.

• F
                                            f1f last edited by

Περί προθέσεων:

1. Δημοσίευσα ένα θέμα με το οποίο 'διαφήμιζα' μια προσπάθεια. Ουδέποτε φαντάστηκα οτι κάποιος θα ένοιωθε οτι ανταγωνιζόμουν το πιο επιτυχημένο και απο τα περισσότερο ενημερωμένα site για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στην Ελλάδα

2. Οταν το θέμα κλειδώθηκε διαμαρτυρήθηκα επί της αρχής, πιστεύοντας οτι η διαφήμιση επιτρέπεται στην πραγματικότητα από τους mods αρκεί να είναι νομότυπη-πλάγια

3. Ουδέποτε ξαναέγραψα το link του site μου. Για την ακρίβεια
                                              α) Άλλαξα το login name για να μην είναι σαφής η παραπομπή
                                              β) Δεν εχω γράψει το mail στο profile μου
                                              γ) Οταν είδα οτι κάποιος άλλος χρήστης το έγραψε αμέσως ζήτησα από οποιονδήποτε mod να κάνει edit και να το αφαιρέσει
                                              δ) Δεν απάντησα σε κανένα pm ποιό είναι το link

4. Πείστηκα για την καλή πρόθεση των mod και ζήτησα συγνώμη για όλο το ζήτημα. Αυτό δεν σημαίνει οτι συμφωνώ με την υπάρχουσα αντίληψη περι νομημότητος.

5. Ζήτησα να σταματήσει το ζήτημα (δεν ξέρω αν είναι δυνατόν να αφαιρεθεί και το topic).

6. Δεν είχα κανένα σκοπό να διαφημίσω εμμέσος το site μου μέσο του δεύτερου θέματος και της ψηφοφορίας.

7. Ζήτησα απ' όλα τα παιδιά που έχουν ασχοληθεί με την δημιουργία του site να μην απαντήσουν και να μην ψηφίζουν παρ' όλο που μερικά σχόλια τους έκαναν να αισθανθούν άσχημα

Περί θέσεων:

1. Αντιπαρέρχομαι οποιοδήποτε σχόλιο περι της ακεραιότητος των προθέσεων μου

2. Συμφωνό, time will tell

3. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα καταφέρω να καπελώσω τις ΤΕ

4. Η αίσθηση του μέτρου είναι μάλλον ελαστική όσο και οι κανονισμοί περι διαφήμισης. Αντιπαρέρχομαι του σχολίου.

5. Στο ανθρώπινο δυνατό μέτρο δεν θα απαντήσω σε οποιοδήποτε άλλο σχόλιο.

Σας ευχαριστώ πολύ...

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 3 / 4
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ