-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
lord of war με τον nicolas cage..........εξαιρετικο........
Το είχα δεί στο σινεμά, πολύ δυνατή ταινία.
-
Ο χρήστης Mclaren-Queen έγραψε:
Την Παρασκευή είδα το Crash όχι αυτό με τα αμάξια αλλά αυτο
http://us.imdb.com/title/tt0375679/
Πολύ καλή ταινιά σε βάζει σε σκέψεις...πραγματικά άξιζεΤα λέγα εγώ
Η καλυτερη ταινία που είδα εδώ και καιρό. Στο καπάκι είδα το The Machinist πολύ καλό και αυτό ανώτερο του Memento συστήνεται ανεπιφύλακταΗταν οντως καλογυρισμενη ταινια αλλα οταν τελειωσε μου μεινε μια αισθηση του στυλ γιατι γυριστηκε τελικα η ταινια..Δεν μας ειπε και κατι τελικα..(ειναι λιγο ακυρο αυτο που λεω)
Ακριβώς την ίδια απορία έχω
Ποιό είναι το ηθικό δίδαγμα? -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
lord of war με τον nicolas cage..........
εξαιρετικο........
Ωραία ταινία. Μόλις τελειώσει σου αφήνει ένα συναίσθημα ότι άξιζε που την είδες. Μπορώ να πω ότι κατά την διάρκεια της ταινίας δεν είχα ενθουσιαστεί αλλά στο τέλος δείχνει ξεκάθαρα που δουλεύει το παράνομο σύστημα πώλησης όπλων.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
lord of war με τον nicolas cage..........
εξαιρετικο........
Ωραία ταινία. Μόλις τελειώσει σου αφήνει ένα συναίσθημα ότι άξιζε που την είδες. Μπορώ να πω ότι κατά την διάρκεια της ταινίας δεν είχα ενθουσιαστεί αλλά στο τέλος δείχνει ξεκάθαρα που δουλεύει το παράνομο σύστημα πώλησης όπλων.
οντως ωραια ταινια και με γρηγορους ρυθμους...
-
και ενα λινκ http://www.craignotbond.com
-
Δεν θυμάμαι αν το έχω γράψει ήδη, αλλα here goes...
Το 2002 ο Joss Whedon, σεναριογράφος της cult σειράς Buffy The Vampire Slayer, ξεκίνησε μια νέα σειρά sci-fi για λογαριασμό της Fox.
H σειρά λεγόταν Firefly, και ηταν ενα αμάγαλμα science fiction και western!
Αρχικά το κόνσεπτ ξενίζει, όμως η σειρά είχε τρομερό καστ, διαλόγους, υπόθεση και απίστευτη ατμόσφαιρα. Επίσης ηταν κορυφαία ως παραγωγή (εφφε, μουσική κ.λ.π.). Λίγες φορές εχω δει πιο 'αληθινούς' χαρακτήρες σε καινούριο tv show.
Δυστυχώς όπως όλα τα καλά shows η Fox το ακύρωσε στα 14 επεισόδια, τα οποια κυκλοφόρησαν σε DVD και έκαναν το Firefly underground επιτυχία. Ο Whedon είχε ορκιστεί οτι θα έκανε τα αδύνατα-δυνατά για να συνεχίσει την ιστορία, είτε με νέα επεισόδια, είτε με μια σειρά ταινιών.
Το 'πε και το κανε. Το 2005 κυκλοφόρησε το Serenity, η movie adaptation της σειράς, που συνεχίζει τα story arcs που είχαν ξεκινήσει στη σειρά αλλα δεν πρόλαβαν να ολοκληρωθούν.
Πόσο καλή ειναι η ταινία; Ας πούμε οτι ειναι η καλύτερη scifi/action ταινία απ' όταν η Αυτοκρατορία αντεπιτέθηκε...
Ελλάδα δεν νομίζω να έρθει, αλλα έχει βγεί σε DVD και φυσικά υπάρχει στα torrent networks.
Μου άρεσε τόσο πολύ που κάθησα και έφτιαξα ελληνικούς υπότιτλους που μπορεί κανείς να βρει στο greeksubs.com.
-
Εϊδα 'Το Τσεκούρι' του Κώστα Γαβρά. Πολύ-πολύ καλή ταινία!
Βλέπουμε τη ζωή ενός άνεργου και την προσπάθειά του να ξαναβρεί δουλειά. Η προσπάθεια αυτή είναι κάπως ανορθόδοξη και γι' αυτό έχει μεγάλο ενδιαφέρον η ταινία...
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Βλέπουμε τη ζωή ενός άνεργου και την προσπάθειά του να ξαναβρεί δουλειά. Η προσπάθεια αυτή είναι κάπως ανορθόδοξη και γι' αυτό έχει μεγάλο ενδιαφέρον η ταινία...
Μάλλον το παρασκήνιο δε γνωρίζεις..... Που έγινε μετά το έργο.....
Έγινε πραγματικότητα το σενάριο της ταινίας;;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εϊδα 'Το Τσεκούρι' του Κώστα Γαβρά. Πολύ-πολύ καλή ταινία!Βλέπουμε τη ζωή ενός άνεργου και την προσπάθειά του να ξαναβρεί δουλειά. Η προσπάθεια αυτή είναι κάπως ανορθόδοξη και γι' αυτό έχει μεγάλο ενδιαφέρον η ταινία...
βγηκε σε dvd? χθες ειχε και το american psycho!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Ναι! Είναι πολύ φρέσκο-μέσα στη βδομάδα μάλλον βγήκε. Απορώ πως το πέτυχα ξενοικιαστο!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ναι! Είναι πολύ φρέσκο-μέσα στη βδομάδα μάλλον βγήκε. Απορώ πως το πέτυχα ξενοικιαστο!
ωραια! να δουμε και τιποτα ενδιαφερον....χθες ειδα και λιγο την αρχη της αυτοκρατοπιας των λυκων, σημερα επεται η συνεχεια...
-
'Brokeback mountain'.... νταξ', αν ΑΥΤΟ το έργο πάρει έστω και ΕΝΑ όσκαρ, τι να πω για την ξεφτίλα τους.... μιλάμε για την ΑΠΟΛΥΤΗ βαρεμάρα... Το πρώτο μισό περνάει με ερωτικές περιπτύξεις των δύο gay cowboys, το δεύτερο μισό με επιπτώσεις που έχει ο έρωτάς τους στις οικογένειές τους....
με δυο λέξεις: ε, και?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
'Brokeback mountain'.... νταξ', αν ΑΥΤΟ το έργο πάρει έστω και ΕΝΑ όσκαρ, τι να πω για την ξεφτίλα τους.... μιλάμε για την ΑΠΟΛΥΤΗ βαρεμάρα... Το πρώτο μισό περνάει με ερωτικές περιπτύξεις των δύο gay cowboys, το δεύτερο μισό με επιπτώσεις που έχει ο έρωτάς τους στις οικογένειές τους....με δυο λέξεις: ε, και?
Μα μόνο από το σενάριο καταλαβαίνεις περί τίνος πρόκειται... (δεν το έχω δει βέβαια αλλά ούτε θέλω...)
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
'Brokeback mountain'.... νταξ', αν ΑΥΤΟ το έργο πάρει έστω και ΕΝΑ όσκαρ, τι να πω για την ξεφτίλα τους.... μιλάμε για την ΑΠΟΛΥΤΗ βαρεμάρα... Το πρώτο μισό περνάει με ερωτικές περιπτύξεις των δύο gay cowboys, το δεύτερο μισό με επιπτώσεις που έχει ο έρωτάς τους στις οικογένειές τους....
με δυο λέξεις: ε, και?
Μα μόνο από το σενάριο καταλαβαίνεις περί τίνος πρόκειται... (δεν το έχω δει βέβαια αλλά ούτε θέλω...)
Κι εμένα μπούρδα μου φαίνεται , από ότι διαβάζω, και η απορία μου είναι γιατί έχει τόσες υποψηφιότητες.
Θα πάω να δω το 'Βλέπω το θανατό σου'. Ελπίζω να μη σιχτιρίζω μετά.
-
Μόλις ξαναείδα το Monty Python and the Holy Grail. Έντάξει, οι άνθρωποι δεν παίζονται. Κάθε φορά που το βλέπω πεθαίνω στο γέλιο!
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Μόλις ξαναείδα το Monty Python and the Holy Grail. Έντάξει, οι άνθρωποι δεν παίζονται. Κάθε φορά που το βλέπω πεθαίνω στο γέλιο!Είναι απίστευτοι
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Μόλις ξαναείδα το Monty Python and the Holy Grail. Έντάξει, οι άνθρωποι δεν παίζονται. Κάθε φορά που το βλέπω πεθαίνω στο γέλιο!
Είναι απίστευτοι
the knights who say ni!!!!!
ολοκληρωσα την αυτοκρατορια των λυκων, δε με χαλασε, ακριβη παραγωγη μου φανηκε!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Είναι απίστευτοι
the knights who say ni!!!!!
ολοκληρωσα την αυτοκρατορια των λυκων, δε με χαλασε, ακριβη παραγωγη μου φανηκε!
Αμ τα απίστευτα άλογα που είχαν που τα βάζεις?
-
γιατί, το φονικό κουνέλι;
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
γιατί, το φονικό κουνέλι;γιατι , η holy hand grenade???
ειδα το elefant του γκας βαν σαντ που δεν ειχα δει...αν εξαιρεσεις μια τραγικη σκηνη με ενα φιλι μεταξυ των δυο φονιαδων που τη βρηκα υπερβολικη, ηταν πολυ καλο!
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]