-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
greo greo greo greo greo greo greo greo greo greogreo greo greo greo greo greo greo greo greo greo
greo greo greo greo greo greo greo greo greo greo
Καποιος με φωναξε;
Mια ερωτηση θα σου κανω.
Πιστευεις οτι ο Σχορτσιανιτης δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο? (ετσι ελεγες)Σε λιγο καιρο που θα τον βλεπεις nba να δω τι θα λες
Ο Σχορτσιανιτης ειναι 2.06 σε περιπτωση που δεν το ξερεις με μηδενικο αλμα. Αν η ομαδα σου περιμενε βασιζομενη στο χοντρο ΜΟΝΟ να παει καλα, παλι μαχη για να μπειτε στα πλέι-οφφ θα δινατε.
Ας τον δω πρωτα στο ΝΒΑ και να παιζει πανω απο 2 λεπτα και θα δουμε τι θα λεμε. Μακαρι, αλλα μην ελπιζεις. Μην ξεχνας και την καταρα της γριας
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
κοιλιτσα ο παο απ'οτι φαινεται... ειναι και ο σκουνι πεν σε μεγαλη φορμα τελευταια...δειτε στη στατιστικη τη συγκομιδη των ψηλων του παο...Aπό ότι φαίνεται είμαστε κοντά στο να γίνει το πιο σύντομο ανέκδοτο 'οι ψηλοί του ΠΑΟ'. Και δεν είναι μόνο τα ριμπάουντ, αυτό, -μέχρι ενός σημείου- γιατρεύεται με την ομαδική άμυνα. Είναι χίλια δυο άλλα, που συνεπάγεται η ανυπαρξία (=ένας δε φτάνει) καλών ψηλών.
Τελοσπάντων, αν δε σταμάταγε το μυαλό του Σπανούλη, (το συνηθίζει), θα μπορούσε να ήταν διαφορετική η έκβαση του παιχνιδιού.
Πήγε και χαμένη και η προσπάθεια του Χατζηβρέττα που το γύρισε μόνος του .
Χάσαμε σε μια έδρα, που όλοι οι άλλοι θα κερδίσουν.
'Η βόλτα στο πάρκο', εν όψει Πράγας, τελείωσε πριν καν αρχίσει.
Η κοιλιά ήταν αναμενόμενη, όπως και αναμενόμενη ήταν να 'βγει' κάποτε η κούραση από τα συνεχή παιχνίδια 1,5 χρόνο τώρα.
Πάντως φαίνεται η καθίζηση του Διαμαντίδη να έχει επηρεάσει παραπάνω από ότι εγώ περίμενα.Για να δούμε...
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
κοιλιτσα ο παο απ'οτι φαινεται... ειναι και ο σκουνι πεν σε μεγαλη φορμα τελευταια...δειτε στη στατιστικη τη συγκομιδη των ψηλων του παο...
Aπό ότι φαίνεται είμαστε κοντά στο να γίνει το πιο σύντομο ανέκδοτο 'οι ψηλοί του ΠΑΟ'. Και δεν είναι μόνο τα ριμπάουντ, αυτό, -μέχρι ενός σημείου- γιατρεύεται με την ομαδική άμυνα. Είναι χίλια δυο άλλα, που συνεπάγεται η ανυπαρξία (=ένας δε φτάνει) καλών ψηλών.
Τελοσπάντων, αν δε σταμάταγε το μυαλό του Σπανούλη, (το συνηθίζει), θα μπορούσε να ήταν διαφορετική η έκβαση του παιχνιδιού.
Η κοιλιά ήταν αναμενόμενη, όπως και αναμενόμενη ήταν να 'βγει' κάποτε η κούραση από τα συνεχή παιχνίδια 1,5 χρόνο τώρα.Για να δούμε...
Ο Σπανούλης κολλάει μεν, ειναι ο καλύτερος Ελληνας παικτης at the moment δε. Αν περιμενετε από τον Χατζηβρεττα, μην περιμενετε. Αν θες τη γνωμη μου (που στην εχω ξαναπει) ο Ομπραντοβιτς εχει μεγαλο μεριδιο ευθυνης για το γνωστο προβλημα με τους ψηλούς. Η αισθηση που αποκομισα τα τελευταια χρονια ειναι οτι οι καλύτεροι Ευρωπαιοι προπονητες καταγονται από τα μερη μας (εχω κι εξηγηση γι' αυτο κι οταν θα εχω χρονο θα κανω μια ανάλυση) κι ειναι κριμα μεγαλες ομαδες (οπως η δικια μου) να μην τους εμπιστευονται..
Δε νομιζω πάντως οτι θα δυσκολευτειτε να πατε Πραγα. Ο ομιλος ειναι λουκουμι και η ομαδα σας (εστω χωρις ψηλούς) ανωτερη των άλλων.
Θα ελεγα το ιδιο και για την δικια μου, αλλά..... -
Μα γιατί δεν παίρνει έναν ψηλό της προκοπής δεν έχω καταλάβει. Πριν 1 χρόνο είχαμε χάσει απο την Σιένα στην παράταση για ένα rebound. Τί άλλο πρέπει να γίνει? Πάντως ότι και να λέμε τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν, τις περισσότερες φορές τουλάχιστον...
-
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή ο ΠΑΟ πάντως κάνει κοιλίτσα έχω την εντύπωση..
-
Οπως κ να εχει το επομενο παιχνιδι με την Μπενετον εκτος ειναι οριακο για τον Παο..Με ηττα κανει την ζωη του πολυ δυσκολη....
-
ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΝΙΚΑ ΣΤΟ ΣΕΦ ΤΗΝ ΜΑΛΑΓΑ ΠΟΥ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ . ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΜΕΤΡΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ . ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή ο ΠΑΟ πάντως κάνει κοιλίτσα έχω την εντύπωση..σχεδον παντα οι καλες ομαδες με προπονητες απο γιουγκοσλαβια κανουν κοιλια μεσα στον ιανουαριο φεβρουαριο...το ιδιο συνεβαινε και σε μας επι ιβκοβιτς...
-
νομιζω οτι ο παο εχει μια απο τις χειροτερες επιδοσεις ριμπαουντ στην ευρωλιγκα αν ακουσα καλα τον παπαδογιαννη...λιγο που ειδα ο σκουνι πεν τους περνουσε σα σταματημενους...πολυ καλος παικτης!
-
Με βάση την συνολική απόδοση της ομάδας δυστυχώς δεν αξίζαμε τη νίκη.Η τσιμπόνα έπαιξε καλύτερα από τον καλύτερο της Παναθηναικο.
Μεγάλο ρόλο πάντως παίζει και η κατανομή του προγράμματος.Το να ξεκινάς εκτός έδρας δεν είναι και ό,τι καλύτερο.Και όχι μόνο αυτό.Και η επόμενη αγωνιστική δίνουμε παιχνίδι εκτός με την Μπενετόν.Αν το χάσουμε κι αυτό ποια θα είναι η ψυχολογία μετά στα εντός;
Τελικά λεπτομέρειες όπως η οργάνωση του προγράμματος διεξαγωγής των αγώνων αποδεικνύονται τεράστιας σημασίας.Και δεν καταλαβαίνω γιατί ο Παναθηναικος που βγήκε 2ος στους ομίλους του να πρέπει να δώσει 2 συνεχόμενα εκτός και ο Ολυμπιακός που βγήκε 6ος να δίνει 2 συνεχόμενα εντός.Ήδη η ψυχολογία της Τσιμπόνας ανέβηκε ,η Εφές με 2 συνεχόμενα εντός παιχνίδια θα έχει ήδη ανεβασμένη ψυχολογία(αν κερδίσει και το δεύτερο με την Τσιμπόνα στην Τουρκία,που θα το κερδίσει),οπότε φτάνουμε στο τέλος του πρώτου γύρου με τον Παναθηναικό να έχει δώσει τα 2 πρώτα(θεωρούνται πάντα τα πιο κρίσιμα )εκτός και τον τρίτο να τον δίνει μεν Αθήνα αλλά με την πρωτοπόρο Εφές.
Αν δεν πάρουμε το επόμενο με την Μπενετόν τα βλέπω σκούρα τα πράγματα...για την πρώτη θέση
Εξακολουθώ να μην ανησυχώ για Πράγα.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
κοιλιτσα ο παο απ'οτι φαινεται... ειναι και ο σκουνι πεν σε μεγαλη φορμα τελευταια...δειτε στη στατιστικη τη συγκομιδη των ψηλων του παο...
Aπό ότι φαίνεται είμαστε κοντά στο να γίνει το πιο σύντομο ανέκδοτο 'οι ψηλοί του ΠΑΟ'. Και δεν είναι μόνο τα ριμπάουντ, αυτό, -μέχρι ενός σημείου- γιατρεύεται με την ομαδική άμυνα. Είναι χίλια δυο άλλα, που συνεπάγεται η ανυπαρξία (=ένας δε φτάνει) καλών ψηλών.
Η κοιλιά ήταν αναμενόμενη, όπως και αναμενόμενη ήταν να 'βγει' κάποτε η κούραση από τα συνεχή παιχνίδια 1,5 χρόνο τώρα.Για να δούμε...
Ο Σπανούλης κολλάει μεν, ειναι ο καλύτερος Ελληνας παικτης at the moment δε. Αν περιμενετε από τον Χατζηβρεττα, μην περιμενετε. Αν θες τη γνωμη μου (που στην εχω ξαναπει) ο Ομπραντοβιτς εχει μεγαλο μεριδιο ευθυνης για το γνωστο προβλημα με τους ψηλούς. Η αισθηση που αποκομισα τα τελευταια χρονια ειναι οτι οι καλύτεροι Ευρωπαιοι προπονητες καταγονται από τα μερη μας (εχω κι εξηγηση γι' αυτο κι οταν θα εχω χρονο θα κανω μια ανάλυση) κι ειναι κριμα μεγαλες ομαδες (οπως η δικια μου) να μην τους εμπιστευονται..
Δε νομιζω πάντως οτι θα δυσκολευτειτε να πατε Πραγα. Ο ομιλος ειναι λουκουμι και η ομαδα σας (εστω χωρις ψηλούς) ανωτερη των άλλων.
Θα ελεγα το ιδιο και για την δικια μου, αλλά.....O Σπανούλης , Χρηστο, έχει τα 'κενά εγκεφάλου' που ειχε και ο Γιαννάκης , σαν παίχτης, χωρίς να έχει τα προσόντα του και αυτό τα κάνει πιο εμφανή.
Ναι Ομπράντοβιτς έχει ευθύνη με τις ανασφάλειές του, έχεις δίκιο σε αυτό αλλά δεν παύει να είναι μακράν ο κορυφαίος.Για το Χατζηβρέτα διαφωνώ πλήρως, στο έχω ξαναπεί. Αξίζει πολλά αυτός ο τύπος.Κανείς από τη περιφέρεια του Παναθηναϊκού, δε μπορει να κάνει τις δουλειες που κάνει ο Νικολας. Βάλτα κάτω και δες τα. Πάρτους έναν-έναν και θα δεις ότι συνολικά σαν παιχτης , είναι ο καλύτερος που έχουμε.
Μακάρι να επιβεβαιωθείς για την αισιοδοξία σου.
Πιθανόν να μας βοηθήσει και η διακοπή.YΓ Μπας και ξέρει κανείς γιατί εξακολουθει να σέρνεται ο Μπαζίλε;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Καποιος με φωναξε;
Mια ερωτηση θα σου κανω.
Πιστευεις οτι ο Σχορτσιανιτης δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο? (ετσι ελεγες)Σε λιγο καιρο που θα τον βλεπεις nba να δω τι θα λες
Ο Σχορτσιανιτης ειναι 2.06 σε περιπτωση που δεν το ξερεις με μηδενικο αλμα. Αν η ομαδα σου περιμενε βασιζομενη στο χοντρο ΜΟΝΟ να παει καλα, παλι μαχη για να μπειτε στα πλέι-οφφ θα δινατε.
Ας τον δω πρωτα στο ΝΒΑ και να παιζει πανω απο 2 λεπτα και θα δουμε τι θα λεμε. Μακαρι, αλλα μην ελπιζεις. Μην ξεχνας και την καταρα της γριας
Ξερω πολυ καλα τι μπορει να κανει ο Σχορτσιανιτης και πιστεψε με πολλες φορες παρακολουθω μονο αυτον. Μας ελεγαν οι ''ειδικοι'' οτι ειναι αργος και δεν μαρκαρει. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ. Αν και ειναι ευσωμος ειναι απιστευτα γρηγορος και παιζει και πολυ καλη αμυνα. Για θυμισου την αμυνα στον ευκινητο Παπανικολαου και την ταπα που του εκανε. Λες οτι δεν μπορει να κανει αλμα. Κανεις λαθος. Δεν εχει το αλμα του Τζορνταν αλλα εχει ενα ικανοποιητικο αλμα. Ειναι 2.06 και κραφωνει για πλακα. Επισης δουλευει παρα πολυ και μολις χασει μερικα κιλα θα πηδαει ακομα πιο ψηλα.
Ενα μειον εχει μονο. Κανει πολυ ευκολα φαουλ ,αλλα και αυτο το διορθωνει. -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Καποιος με φωναξε;
Mια ερωτηση θα σου κανω.
Ξερω πολυ καλα τι μπορει να κανει ο Σχορτσιανιτης και πιστεψε με πολλες φορες παρακολουθω μονο αυτον. Μας ελεγαν οι ''ειδικοι'' οτι ειναι αργος και δεν μαρκαρει. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ. Αν και ειναι ευσωμος ειναι απιστευτα γρηγορος και παιζει και πολυ καλη αμυνα. Για θυμισου την αμυνα στον ευκινητο Παπανικολαου και την ταπα που του εκανε. Λες οτι δεν μπορει να κανει αλμα. Κανεις λαθος. Δεν εχει το αλμα του Τζορνταν αλλα εχει ενα ικανοποιητικο αλμα. Ειναι 2.06 και κραφωνει για πλακα. Επισης δουλευει παρα πολυ και μολις χασει μερικα κιλα θα πηδαει ακομα πιο ψηλα.
Ενα μειον εχει μονο. Κανει πολυ ευκολα φαουλ ,αλλα και αυτο το διορθωνει.πρεπει να εισαι ενας απο τους μεγαλυτερους οπαδους του σχορτσιανιτη....
καλα για αμερικη και μονο που το συζηταμε ειναι υπερβολη...για τον οσφπ αυτη τη στιγμη ειναι μια καλη μοναδα...πχ τον παο δε τον εσωζε αυτη τη στιγμη ενας σοφοκλης...δε θυμαμαι τι συμβολαιο εχει με σας αλλα καλα θα ταν να τον υπογραψετε για οσο μπορειτε, να βαλει και μυαλο καποτε και τοτε ξανασυζηταμε!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
O Σπανούλης , Χρηστο, έχει τα 'κενά εγκεφάλου' που ειχε και ο Γιαννάκης , σαν παίχτης, χωρίς να έχει τα προσόντα του και αυτό τα κάνει πιο εμφανή.
Ναι Ομπράντοβιτς έχει ευθύνη με τις ανασφάλειές του, έχεις δίκιο σε αυτό αλλά δεν παύει να είναι μακράν ο κορυφαίος.Για το Χατζηβρέτα διαφωνώ πλήρως, στο έχω ξαναπεί. Αξίζει πολλά αυτός ο τύπος.Κανείς από τη περιφέρεια του Παναθηναϊκού, δε μπορει να κάνει τις δουλειες που κάνει ο Νικολας. Βάλτα κάτω και δες τα. Πάρτους έναν-έναν και θα δεις ότι συνολικά σαν παιχτης , είναι ο καλύτερος που έχουμε.
Πιθανόν να μας βοηθήσει και η διακοπή.YΓ Μπας και ξέρει κανείς γιατί εξακολουθει να σέρνεται ο Μπαζίλε;
Ο Σπανούλης ειναι 'μικρός' ακόμα, μην ξεχνας οτι παίζει πρωτη φορα σε αυτό το επίπεδο. Δικαιολογείται. Για τον Χατζηβρεττα δε θα συμφωνησουμε στο 'ειναι ο καλύτερος που εχουμε'. Ο,τι κανει αυτός, το κανει κι ο Διαμαντιδης στον υπερθετικο βαθμό.
Ο Ομπραντοβιτς κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι εξαιρετικός προπονητης αλλά οχι ο καλύτερος προπονητης! Εχει σοβαρα μειονεκτηματα (οπως στην αναδειξη νεων που λέγαμε). Λιγακι στην εκτιμησή μου τον εριξε κι ο τρόπος που διαχειριστηκε (εντος κι εκτος γηπέδου) την εθνικη του τα τελευταια χρονια, αλλά και τα (ανεξηγητα άλυτα) προβλήματα που εξ' αιτιας του αντιμετωπίζετε στη frontline κατα το ιδιο χρονικο διαστημα. Δε μ' εχει πεισει βρε παιδί μου οτι σε μια ομαδα με μικρες δυνατοτητες θα εκανε την υπέρβαση... όπως άλλοι
Ο Μπαζιλε δεν ηταν ποτε σπουδαιος παικτης. Μονοδιαστατος ηταν και αναδειχτηκε λόγω της ιδανικης αξιοποίησης των (όποιων) προσόντων του από καλούς προπονητες. Δε φτουρανε πλέον τετοιοι παίκτες.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
O Σπανούλης , Χρηστο, έχει τα 'κενά εγκεφάλου' που ειχε και ο Γιαννάκης , σαν παίχτης, χωρίς να έχει τα προσόντα του και αυτό τα κάνει πιο εμφανή.
για το χατζηβρεττα εχω να πω οτι ειναι απαραιτητος για καθε ομαδα στην ελλαδα...δουλευταρας, καλος επιθετικα και αμυντικα, αν δεν ειχε το μαυλο που εχει θα μιλουσαμε για εναν απο τους καλυτερους μπετατζηδες γκαρντ!
και ομως αυτος ξεχωρισε...μακαρι ο βασιλειαδης να ειχε την ιδια επιθυμια για δουλεια!για τον μπαζιλε θυμαμαι οτι ειχε ξεκινησει να παιζει ποιντ γκαρντ και μεσα σε 3 χρονια εγινε και σκορερ...εμενα μου αρεσει, αλλα γενικα μου αρεσαν ολοι οι μπομπερ ιταλοι κατα καιρους...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ο Σπανούλης ειναι 'μικρός' ακόμα, μην ξεχνας οτι παίζει πρωτη φορα σε αυτό το επίπεδο. Δικαιολογείται. Για τον Χατζηβρεττα δε θα συμφωνησουμε στο 'ειναι ο καλύτερος που εχουμε'. Ο,τι κανει αυτός, το κανει κι ο Διαμαντιδης στον υπερθετικο βαθμό.
Στο χωριό μου λένε :'όποιος μικρομάθει, δε γερονταφήνει' .
Αν έβαζε και τη μπάλα στο πλεχτό ο Μήτσος, τότε ναι, μαζί σου κι εγώ.Ο Ομπραντοβιτς κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι εξαιρετικός προπονητης αλλά οχι ο καλύτερος προπονητης! Εχει σοβαρα μειονεκτηματα (οπως στην αναδειξη νεων που λέγαμε). Λιγακι στην εκτιμησή μου τον εριξε κι ο τρόπος που διαχειριστηκε (εντος κι εκτος γηπέδου) την εθνικη του τα τελευταια χρονια, αλλά και τα (ανεξηγητα άλυτα) προβλήματα που εξ' αιτιας του αντιμετωπίζετε στη frontline κατα το ιδιο χρονικο διαστημα. Δε μ' εχει πεισει βρε παιδί μου οτι σε μια ομαδα με μικρες δυνατοτητες θα εκανε την υπέρβαση... όπως άλλοι
Πω πω, πόσο είχες γράψει πανελλαδικές στην έκθεση;;:lol:
Για σκέψου να πας καμια βόλτα 'στα ανθοπωλεία απο πάνω ρε' (που έλεγε και ο Μπαλούρδος):D
Με συγκρίσιμα και μετρήσιμα μεγέθη είναι κορυφαίος.-
Συμφωνούμε στα περι 'διαχείρησης' στο βαζελο στο θέμα του/των ψηλών και 'ανασφάλειας'.
Με τους Γιούγκους έχει πάρει ότι ...πετάει , περπατάει και κολυμπάει!
Τι άλλο να κανει;;Ο Μπαζιλε δεν ηταν ποτε σπουδαιος παικτης. Μονοδιαστατος ηταν και αναδειχτηκε λόγω της ιδανικης αξιοποίησης των (όποιων) προσόντων του από καλούς προπονητες. Δε φτουρανε πλέον τετοιοι παίκτες.
Δεν έχω γνώμη. Μου άρεσε πάντως πολύ με την εθνική ομάδα.
Καλό Σ/Κ
-
ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤΟΦΑΤΣΕΣ TRAVELLER, GTI_ , και greo ο Σοφοκλης βγηκε MVP στο ALL STAR GAME. Eβαλε τριποντα ,καρφωσε και γενικα εκανε τα παντα.
greo o Σοφοκλης δεν πηδαει αλλα υπερπηδαει. Μια χαρα αλμα εχει.Εκει που γελασα πολυ ηταν με τον Μπατιστ.
''Μακαρι να ειχα την δυναμη του Σοφοκλη. Θα εσπαγα καθε φορα την μπασκετα''
Ρε Μπατιστουλη στο ΟΑΚΑ να δεις τι θα γινει. Θα βαλει και εσενα στο καλαθι. -
κοιταξε κακομοιρη μου μη χασεις στο οακα γιατι ολο τους προκαλεις...
μη παθει κανα κλακαζ ο σοφο και οι υπολοιποι και τα δεις ολα...
ωραιος ο σοφο σημερα, ειχε ορεξη για χαβαλε, εχω δει και καλυτερα ολ σταρ!
-
Μήπως κάποιος ή κάποιοι από τους φίλους που γνωρίζουν τόσο καλά τα του μπάσκετ μπορεί να μας γράψει λίγα πράγματα για το σύστημα tendex;
Πως βγαίνει η βαθμολογία του, σε τι παραδοχές βασίζεται, μεγάλες επιδόσεις στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος (θυμάμαι π.χ. τον Roy Tarpley όταν έπαιζε στον Άρη), αν υπάρχει άλλο ανταγωνιστικό σύστημα, κ.λ.π.Ευχαριστώ εκ των προτέρων....
-
Ο χρήστης maverick έγραψε:
Μήπως κάποιος ή κάποιοι από τους φίλους που γνωρίζουν τόσο καλά τα του μπάσκετ μπορεί να μας γράψει λίγα πράγματα για το σύστημα tendex;
Πως βγαίνει η βαθμολογία του, σε τι παραδοχές βασίζεται, μεγάλες επιδόσεις στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος (θυμάμαι π.χ. τον Roy Tarpley όταν έπαιζε στον Άρη), αν υπάρχει άλλο ανταγωνιστικό σύστημα, κ.λ.π.Ευχαριστώ εκ των προτέρων....
Απο την ιδια ερωτηση που ειχα κανει στο 'Ενα φορουμιστικο παιχνιδι' ειχα λαβει αυτη την απαντηση:>Standard Tendex Rating = {[Points + Rebounds + Assists + Steals + Blocks - Turnovers - Missed Field Goals - Missed Free Throws] / Minutes / Game Pace}
Modified Tendex Rating = {[Points + Rebounds + 1.25Assists + 1.25Steals + Blocks - 1.25*Turnovers - Missed Field Goals - (Missed Free Throws/2) - PersonalFouls/2] / Minutes / Game Pace }
Για περισσοτερα ας απαντησουν οι..μπασκετοφατσες..!
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........