-
Καταρχάς ευχαριστώ όλους τους φίλους που μου ευχηθήκανε για το αμάξι που κέρδισα.
Το ιστορικό αυτής της μέρας ήταν απίστευτο.
Κυριακή πρωί και αντί να ήμαστε στην πίστα,συζητάμε για το αν θα πάμε!!Οι άλλοι δύο είναι έτοιμοι να την κάνουν!!Τελικά ο ένας πάει στη.. κοπέλα του και μένουμε εγώ και ο Γιώργος(αν και έχουμε κοιμηθεί κατά τις 5!!).
Έχει μείνει όμως μια μικρή λεπτομέρεια!!Η ώρα έχει πάει 11.40,το ραλλάκι του έχει πρόβλημα,η μηχανή δεν βγαίνει λόγο βροχής...Βουρ λοιπόν με το swiftaki 1.0 για να φτάσουμε στη πίστα σε -30 λεπτά .
Στο δρόμο βρίσκουμε και άλλους καθυστερημένους(χρονικά εννοώ!),ενώ δεν βρίσκουμε περιοδικό για το Γιώργη οπότε πάμε για50,50 το υπάρχον κουπόνι,το οποιο κόπηκε ενώ ήμασταν πάνω στη γέφυρα πριν τη πίστα!!
Τελικά η αθάνατη γιαπωνέζικη αξιοπιστία μας φτάνει στη πίστα,παρκάρω πάνω σε ένα θάμνο!!και μπαίνοντας στη πίστα μαθαίνω ότι η ψηφοφορία έχει τελειώσει Πηγαίνω στις κάλπες όμως,τις βρίσκω ανοικτές και..ψηφίζω
ΚΡΥΟ!! Κρατάγαμε τον αέρα προφίλ και γυρίζαμε συχνά μεριά για να παγώνουν και τα δυο αυτιά εναλλάξ!! Λύπη,που δεν ήμουνα στους 100,αλλά και ενθουσιασμός με τους οδηγούς που από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο οδηγούσαν με κέφι πηγαίνοντας αέρα(για να ταιριάζουν και με το κλίμα ).Ακόμα και όταν οι πιο πολύ θεατές πήγαν προς τα πιτς προς το τέλος(λογικό,αφού υπήρχαν και μικρά παιδιά)
Ακόμα,όλοι οι παρισταμένοι άψογοι,η παράλληλη ελλάδα κύριε Καββαθά ήταν εκεί,όταν φυγανε όλοι,ούτε ένα σκουπιδάκι κάτω(καλά το ξέρω ότι φύσαγε,αλλά..)
ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε η κοπέλα και με έκανε τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο πάνω στη γη,αν φίλησα και τον κ.Καββαθά ήταν όχι από ασέβεια αλλά γιατί τον νιώθω, μετά από 14 χράνια αναγνώστης, ως δικό μου άνθρωπο!!!
Αλήθεια τώρα,ο άνθρωπος από κοντά είναι τέλειος!!Προσιτός,ευγενικός και φιλικός ό,τι κάνει το κάνει με πάθος!!.Με κάλεσε να κάνουμε βόλτα στη πίστα(τί φύγατε βρε;),μου διάβαζε τις στροφές,τα φρεναρίσματα,φάνηκε να το απολαμβάνει(;),μου είπε δυο καλά λόγια για την οδήγηση μου και στο τέλος με κάλεσε να μπαίνω όποτε θέλω στη πίστα του(τσάμπα υποθέτω!!).Παιδιά φροντίστε,τί θα κάνουμε να μην αρχίσει τα ταξίδια που λέει γιατί θα τον ψάχνουμε στις..Άνδεις μετά.
Ευχαριστώ το περιοδικό μας για την ωραία μέρα μου περάσαμε,για το δώρο(ΥΠΕΡΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ για πεντε το leon) αλλά ειλικρινά το ευχαριστώ πιο πολύ που έχει γαλουχήσει χιλιάδες από εμας να αγαπάμε την αυτοκίνηση, όντας σκεπτόμενοι άνθρωποι και όχι κινούμενα σημαιάκια των φυλάρχων αυτού του τόπου -
Καταρχάς ευχαριστώ όλους τους φίλους που μου ευχηθήκανε για το αμάξι που κέρδισα.
Κυριακή πρωί και αντί να ήμαστε στην πίστα,συζητάμε για το αν θα πάμε!!Οι άλλοι δύο είναι έτοιμοι να την κάνουν!!Τελικά ο ένας πάει στη.. κοπέλα του και μένουμε εγώ και ο Γιώργος(αν και έχουμε κοιμηθεί κατά τις 5!!).
Έχει μείνει όμως μια μικρή λεπτομέρεια!!Η ώρα έχει πάει 11.40,το ραλλάκι του έχει πρόβλημα,η μηχανή δεν βγαίνει λόγο βροχής...Βουρ λοιπόν με το swiftaki 1.0 για να φτάσουμε στη πίστα σε -30 λεπτά .
Στο δρόμο βρίσκουμε και άλλους καθυστερημένους(χρονικά εννοώ!),ενώ δεν βρίσκουμε περιοδικό για το Γιώργη οπότε πάμε για50,50 το υπάρχον κουπόνι,το οποιο κόπηκε ενώ ήμασταν πάνω στη γέφυρα πριν τη πίστα!!
Τελικά η αθάνατη γιαπωνέζικη αξιοπιστία μας φτάνει στη πίστα,παρκάρω πάνω σε ένα θάμνο!!και μπαίνοντας στη πίστα μαθαίνω ότι η ψηφοφορία έχει τελειώσει Πηγαίνω στις κάλπες όμως,τις βρίσκω ανοικτές και..ψηφίζω
ΚΡΥΟ!! Κρατάγαμε τον αέρα προφίλ και γυρίζαμε συχνά μεριά για να παγώνουν και τα δυο αυτιά εναλλάξ!! Λύπη,που δεν ήμουνα στους 100,αλλά και ενθουσιασμός με τους οδηγούς που από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο οδηγούσαν με κέφι πηγαίνοντας αέρα(για να ταιριάζουν και με το κλίμα ).Ακόμα και όταν οι πιο πολύ θεατές πήγαν προς τα πιτς προς το τέλος(λογικό,αφού υπήρχαν και μικρά παιδιά)
Ακόμα,όλοι οι παρισταμένοι άψογοι,η παράλληλη ελλάδα κύριε Καββαθά ήταν εκεί,όταν φυγανε όλοι,ούτε ένα σκουπιδάκι κάτω(καλά το ξέρω ότι φύσαγε,αλλά..)
ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε η κοπέλα και με έκανε τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο πάνω στη γη,αν φίλησα και τον κ.Καββαθά ήταν όχι από ασέβεια αλλά γιατί τον νιώθω, μετά από 14 χράνια αναγνώστης, ως δικό μου άνθρωπο!!!
Αλήθεια τώρα,ο άνθρωπος από κοντά είναι τέλειος!!Προσιτός,ευγενικός και φιλικός ό,τι κάνει το κάνει με πάθος!!.Με κάλεσε να κάνουμε βόλτα στη πίστα(τί φύγατε βρε;),μου διάβαζε τις στροφές,τα φρεναρίσματα,φάνηκε να το απολαμβάνει(;),μου είπε δυο καλά λόγια για την οδήγηση μου και στο τέλος με κάλεσε να μπαίνω όποτε θέλω στη πίστα του(τσάμπα υποθέτω!!).Παιδιά φροντίστε,τί θα κάνουμε να μην αρχίσει τα ταξίδια που λέει γιατί θα τον ψάχνουμε στις..Άνδεις μετά.
Ευχαριστώ το περιοδικό μας για την ωραία μέρα μου περάσαμε,για το δώρο(ΥΠΕΡΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ για πεντε το leon) αλλά ειλικρινά το ευχαριστώ πιο πολύ που έχει γαλουχήσει χιλιάδες από εμας να αγαπάμε την αυτοκίνηση, όντας σκεπτόμενοι άνθρωποι και όχι κινούμενα σημαιάκια των φυλάρχων αυτού του τόπου -
Mπράβο Παναγιώτη!!! Σου ευχόμαστε να το χαρείς όσο μπορείς και να κάνεις τις τέλειες διαδρομές.
ΥΓ1 Μέλος του φόρουμ λοιπόν ο νικητής και αυτού του διαγωνισμού.
ΥΓ2 Μετά από όλα αυτά που συνέβησαν, έπαιξες και κανένα Τζόκερ? -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Mπράβο Παναγιώτη!!! Σου ευχόμαστε να το χαρείς όσο μπορείς και να κάνεις τις τέλειες διαδρομές.ΥΓ1 Μέλος του φόρουμ λοιπόν ο νικητής και αυτού του διαγωνισμού.
ΥΓ2 Μετά από όλα αυτά που συνέβησαν, έπαιξες και κανένα Τζόκερ?Kai gia mas tous 3enitemenous (epeidei den parakolou8oume apo poly konta tin oli ypo8esi), to aytokinito dwra htan Leon Cupra me 210 HP mprostokinito (xrwma?)?
H pista twn Megarwn anikei stis TE kai an 8eleis na tin xrisimopoiiseis prepei na plirwseis ?? eurw hmerisiws?
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Kai gia mas tous 3enitemenous (epeidei den parakolou8oume apo poly konta tin oli ypo8esi), to aytokinito dwra htan Leon Cupra me 210 HP mprostokinito (xrwma?)?
Nαι, υποθέτω κίτρινο!!!
H pista twn Megarwn anikei stis TE kai an 8eleis na tin xrisimopoiiseis prepei na plirwseis ?? eurw hmerisiws?
Η εκμετάλλευση ανήκει στην safetrack, θυγατρική των ΤΕ. Μπορείς με 55 Ε την ημέρα, να κάψεις όσο λάστιχα και τακάκια θέλεις....[/quote]
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Kai gia mas tous 3enitemenous (epeidei den parakolou8oume apo poly konta tin oli ypo8esi), to aytokinito dwra htan Leon Cupra me 210 HP mprostokinito (xrwma?)?
Nαι, υποθέτω κίτρινο!!!
Η εκμετάλλευση ανήκει στην safetrack, θυγατρική των ΤΕ. Μπορείς με 55 Ε την ημέρα, να κάψεις όσο λάστιχα και τακάκια θέλεις....
[/quote]
Yparxoun pics apo tin ekdilwsi/pista?
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Yparxoun pics apo tin ekdilwsi/pista?
-
Μπράβο chemic!!!!
Kαι ο τίτλος πολύ εμπνευσμένος!!!Χαίρομαι διπλά που το πήρε φορουμάς!!!
-
Chemic,
Και από μένα πάντα τυχερός , να το χαρείς με υγεία το 'τερατάκι' !!!
Και να πώ τώρα οτι χάρηκα διπλά που είσαι και φορουμάς!
Ελπίζω να σε βλέπουμε συχνά στα ηλεκτρονικά λημέρια μας (και όχι μόνο), όταν δεν θα κάνεις βόλτες με το Cupra-R
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Ευχαριστώ το περιοδικό μας για την ωραία μέρα μου περάσαμε,για το δώρο(ΥΠΕΡΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ για πεντε το leon) αλλά ειλικρινά το ευχαριστώ πιο πολύ που έχει γαλουχήσει χιλιάδες από εμας να αγαπάμε την αυτοκίνηση, όντας σκεπτόμενοι άνθρωποι και όχι κινούμενα σημαιάκια των φυλάρχων αυτού του τόπουChemic Μπράβο και από εμένα και καλώς ήρθες και στο Forum!
Ειλικρινά σε ζηλεύω (με την καλή έννοια πάντα) γιά το αυτοκίνητο που κέρδισες! . Αν σήμερα είχα τη δυνατότητα να πάρω καινούργιο αυτοκίνητο, κατά πάσα πιθανότητα αυτό θα διάλεγα! Το αυτοκίνητο είναι κορυφαίο και δικαίως ψηφίστηκε από τους συμμετέχοντες. Το άξιζε πέρα γιά πέρα.
Αλήθεια, πότε με το καλό το παραλαμβάνεις? Εάν ξέρεις βέβαια-γιατί ακόμα η χαρά της επιτυχίας είναι νωπή δεν αφήνει πολλά περιθώρια γιά άλλες σκέψεις-η παραλαβή γίνεται από τη Seat ή από τις Τ.Ε.?
Πάντως σου εύχομαι ολόψυχα καλορίζικο και καλά γκάζια !!!
Chris
-
Καλορίζικο καλοτάξιδο και οι καλύτερες ευχές για πολλά και όμορφα ταξίδια με ένα πραγματικα γρήγορο και όμορφο αμάξι. Να σαι καλά να το χαίρεσαι μαζί με ανθρώπους που αγαπάς!
-
Φίλε chemic συγχαρητήρια και καλοτάξιδος.
Καλές διαδρομές με το Cupra-R σου!!!!!!!!
-
Διαβασα το ποστ σου και χαρηκα και εγω ,καλοριζικο και παντα προσοχη .
-
όπως έγραψα και σε άλλο post, ήμουν σχετικά κοντά σου την ώρα της κλήρωσης και πραγματικά συγκινήθηκα που σε είδα να πανηγυρίζεις έτσι..
μπράβο σου, καλοτάξιδο και με προσοχή γιατι τέτοιο 'όπλο' θέλει προσοχή -
ΜΠΡΑΒΟ CHEMIC!! ΚΑΛΕΣ, ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΖΩΝΗ !
-
Mπραβο chemic!
Παντα τυχερος και ευχομαι καλοταξιδο το εργαλειο σου!
Τι εργαλειο δηλαδη,αυτο ειναι πυραυλος εδαφους εδαφους! -
Πριν καιρό είχα παρακολουθήσει ένα ντοκυμαντέρ και από τότε,το έχω φέρει στο νού μου πολλές φορές.Στο Παρίσι,ένα παλικάρι είχε κερδίσει μία φεράρι σε διαγωνισμό πετρελαϊκής εταιρίας(νομίζω της shell;).Η όλη εκπομπή αναφερόταν στο..μετά.Στο σάλο που είχε δημιουργηθεί στους άλλους κατόχους φεράρι,ενώ ο τυχερός(μισθοσυντήρητος,ανύπαντρος) μίλαγε για το πόσο έχει δεθεί με το αμάξι,για τις προσφορές που του κάνανε(μέχρι και 30% πάνω από την τιμή έκθεσης) διάφοροι ώστε να αποφύγουνε τη λίστα αναμονής,αλλά και για τη δυσκολία συντήρησης(το κόστος ασφάλισης ήταν το 40% του ετήσιου εισοδήματος του),αν και στην αρχή,όλα ήταν πληρωμένα από την εταιρία.Βέβαια,αναφέρθηκαν και άλλοι παράγοντες,όπως το άγχος..παρκαρίσματος αλλά και η κατακόρυφη αύξηση των ερωτικών κατακτήσεων!!Ο νεαρός επέμενε να μην..πουλάει αν και ήταν προφανές πως όλα αυτά τον είχαν εξουθενώσει.Όταν μίλαγε όμως για τις τέλειες διαδρομές που έκανε στους επαρχιακούς δρόμους,για το πόσες ώρες καθόταν και παρατηρούσε το μηχανολογικό ποιημα που κατείχε, καταλάβαινες.Κάπου εκεί το ντοκυμαντέρ τελειώνει και πέφτουν κάτι τίτλοι που αναφέρουν ότι τελικά το αμάξι πουλήθηκε σε λιγους μήνες.
Προς θεού,δεν παραλληρίζω το leon με μια φαράρι,απλά,παντα αναρωτιόμουνα τί θα έκανα στη θέση του.Τώρα πια όμως αναρωτιέμαι τί θα κάνω στη θέση ΜΟΥ!! Όπως σας έγραψα, το αμάξι το κέρδισα μαζί με τον.. ακούπονο(χωρίς κουπόνι) φιλαράκο μου.Κατά συνέπεια,για να κρατήσω το(όντως) 'τερατάκι' θα πρέπει να του δώσω 5 εκατομμύρια(να πουλήσω δηλαδή 5.8 φορές το swift που έχω).ΑΤΟΠΟ
Βέβαια το άλλο σενάριο είναι να κρατήσουμε το αμάξι συνεταιρικά!! μέχρι να τελειώσω το μεταπτυχιακό μου στη χημεία και να πάω..φαντάρος. Αλήθεια όμως,ένα τέτοιο αμάξι το χαίρεσαι με 200χλρ το μήνα;(έστω επί δύο),καλύπτεις τα πάγεια έξοδα του αλλά και τα..απρόοπτα(ή με τις λακκούβες τον βορείων προαστείων οι 18άρες ζάντες θα γίνουν δύο εννιάρες,και άντε να πάρεις μετά..ζαντοδάνειο;).Επιπρόσθετα, το..μισό μισό, μήπως μας οδηγήσει σε κανά 'φύλλο και φτερό','οταν θα προκύψει η πρώτη γρατζουνιά;
Όπως καταλάβατε,το αυτοκίνητο μάλλον θα πουληθεί άμεσα,αφού αν το κρατήσουμε έστω για λίγο,το μόνο που θα καταφέρουμε θα είναι να μη το χαρούμε(σκέψεις για μή σωστό στρώσιμο τέτοιου αυτοκινήτου,ούτε τα κλεφτρόνια δεν θα κάνουν!).
Λυπηρός όντως ο χωρισμός και φανταστείται πως ακόμα δεν έχει γίνει ούτε ο γάμος.Από την άλλη όμως ίσως να είναι καλύτερα έτσι και για το ίδιο το αμάξι (πως λέμε παιδί),φαντάζεστε τα διπλά ιντερκούλερ του να περνάνε 5Χ2 φορές τη βδομάδα τα δυο χιλιόμετρα ασφάλτινου..λασπόδρομου λόγο των έργων στην περιοχή του Γέρακα που κάνω ιδιαίτερα,τις τετραπίστονες κόκκινες δαγκάνες να μην.. φαίνονται;
Για να μην τα παραλέω πάντως,με τα χρήματα θα κάνω όντως κάποια πράγματα που θέλω από καιρό,μη κλαίγομαι δηλαδή!!!
Ακόμα όμως και όταν θα πάρω τα βουνά όταν το δώσουμε(για εντουροβόλτες με το μπλε DT που θα πάρω εννοώ )θα σκεφτομαι το λόγο που το ψήφισα: Δένεσαι στο κάθισμα,'ακουμπάς' στο τιμόνι, ΄στηρίζεσαι' στις σφικτές αναρτήσεις και στη ροπή του κινητήρα,και ΟΡΜΑΣ. Χ.ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ-4ΤΡΟΧΟΙ 388 (άσε που κάνει για παντρεμένους με παιδιά,ενώ το κλιο κ.Τσάδαρη που σου αρέσει δεν είναι WILLIAMS) όλα αυτά για το 180άρη παρακαλώ
Άλλη μια φορά ευχαριστώ για τις ευχές,αρκεί μόνο μη παρεξηγηθούμε καμιά φορά και πάρω καμιά απάντηση..'τί μιλάς ρε βλάκα εσύ που έδωσες το 'τερατάκι' ' !!!!!! -
Παιδιά,συγγνώμη,αλλά δεν απάντησα σε κάποιες ερωτήσεις!! cmarin,το πιστεύεις πως μόλις έμαθε τα νέα ένας φίλος από την ελευσίνα,που επίσης του είχα πει να έρθει,πήγε έπαιξε κατευθείαν στοίχημα και..ΚΕΡΔΙΣΕ. Ακόμα ο φίλος που κερδίσαμε το αμάξι,πήγε κυριακή απόγευμα,έπαιξε JOKER και έβγαλε δύο με τρία τριάρια!!
αgisd, το χρώμα θα το προτιμήσω σε μολυβί ενώ δεν ξέρω τίποτα άλλο μια και οι Τ.Ε είπαν πως θα με πάρουν αυτοί τηλέφωνο.Και για να είμαι ειλικρινής,δεν βιάζομαι,γιατί θέλω να ξεκαθαρίσουμε πρώτα με τον άλλο..δικαιούχο μήπως το κρατήσουμε(αν τον πάω να κάνει το 48ώρο,τεστ ντραϊβ της σεατ,στάνταρ θα πειστεί!!!)
όντως θα τα λέμε πιο συχνά!! -
παιρνοντας τη..CUP(R)A
Για πέντε μέρες είχα στην κατοχή μου του περιβόητο πυραυλάκι. Άντε και...περοσσότερο, την επόμενη φορά
Μάλιστα, το σαββατοκύριακο που περασε, ήμουνα και στις εκδηλώσεις της σεάτ και οδήγησα στην πίστα ένα το σάββατο,αλλά και συνοδήγησα και μάλιστα και το σάββατο και την κυριακή!
Ήταν κάτι σαν ηθική δικαίωση, για την άτιμη κοινωνία που αναγκάζει νέιους ανθρώπους να ξεπουλάνε τα (τετράτροχα)όνειρα τους,έτσι;
όπως και να έχει,το ΔΙΚΟ ΜΟΥ(αχ...) τερατάκι από σήμερα ανήκει σε έναν άνθρωπο που αν μη τί άλλλο θα το προσέχει, θα το ανοίγει που και που(αν και μάλλον μόνο στον αυτοκινήτοδρομο για τρίπολη ) που δουλεύει 15ώρες την ημέρα, και πραγματικά χάρηκα που θα περνάω όποτε θέλω να το..βλεπω!!
Πάντως, πρέπει να ευχαριστήσω το περιοδικό..οι κυρίες στην είσοδο,η κ Μιμή,η κ.Κατερίνα Ζαφειροπούλου και βέβαιαο μαθιός και ο στράτης, άψογοι, φιλικοί και πάντα προσιτοί στο να συζητήσουμε, κάνοντας την ..αναμονή πιο υποφερτή και.. ενδιαφέρουσα
Από την άλλη μεριά, παιδιά αν αγόραζα αυτοκίνητο, οι άνθρωποι της τεκνοκάρ θα ήταν ένας σοβαρός λόγος να πάρω..SEAT(σιγά μην ήταν λόγος να πάρω σκόντα,ε;)!!Ωραίοι τύποι, με πάθος για την εταιρία τους, δηλώνανε πόσο με ζηλεύουνε , ενώ στην εκδήλωση του σκ έβλεπες πόσο τέλεια τα θέλανε όλα! Φανταστήτε πως όχι βάλανε εμένα να οδηγήσω γιατί..έτσι, αλλά όταν ζητήσαμε ο funny151 να παρακολουθήσει τα θεωρητικά(είχε έρθει για παρέα), αυτοί τον έβαλαν να οδηγήσει κιόλας!Ειδικά η στέλλα ανδριανοπούλου, την έπαιρνα τηλ. για το αμάξι και συνήθως καταλήγαμε να μιλάμε κανά μισάωρο γιανέα μοντέλα, περιοδικά κτλ κτλ. Λογικό, αφού και ο ανώτερος της ο νίκος παπασταθόπουλος, ηρθε ο άνθρωπος δύο φορές στην πίστα να μου εξηγήσει για το αυτοκίνητο, και μετά ρώταγε αν η εκδήλωση άφησε τον κόσμο ευχαριστημένο.
Αυτούς τους αανθρώπους έβλεπα..και μετά που να εξηγώ στους 'άσχετους' πως όχι, το αμάξι δεν το καθυστερούν επίτηδες, θα είναι στάνταρ κούπρα, και πως κανείς δεν με κοροϊδεύει..
ME(A).. CUPRA