-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Μαντεύω πως δεν διαλέξανε 100 κουπόνια από το σύνολο αλλά 10-11 από την κάλπη του κάθε αυτοκινήτου. Αυτό πιστεύω εξηγεί το ότι κληρωθήκαμε και οι δυο για συνοδήγηση.
Αν ήταν έτσι κανείς δεν θα είχε κληρωθεί με το Rover ή το Golf ...
...και όμως έτσι ήταν. Αυτοί που συνοδήγησαν είχαν ψηφίσει το συγκεκριμένο μοντέλο.....
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
όπως είπε και nikosbugs και ανέφερε και ο maf, ο τύπος που κέρδισε το αυτοκίνητο έκανε σαν παλαβός, έτυχε να είμαι σχετικά κοντά του και πραγματικά συγκινήθηκα που τον είδα να πανηγυρίζει έτσι...
είμαι σίγουρη οτι όσο και να τον 'ζηλέψαμε' όλοι μας χαρήκαμε με τη χαρά του!!!και ερωτώ εγώ αυτούς που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση , ωσαν τον δικηγόρο του διαβόλου...
αν το είχε κερδίσει κάποιος απών??? δεν θα ήταν 'ξενερωμα' για όλους μαςHταν η καλλιτερη απαντηση για αυτους που εκριναν και επεκριναν την εκδληλωση πριν γινει.Ηταν τοσο εκδηλωτικος και αυθορμητος που αξιζε ολο το κρυο που 'φαγαμε'.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μαντεύω πως δεν διαλέξανε 100 κουπόνια από το σύνολο αλλά 10-11 από την κάλπη του κάθε αυτοκινήτου. Αυτό πιστεύω εξηγεί το ότι κληρωθήκαμε και οι δυο για συνοδήγηση.
Αν ήταν έτσι κανείς δεν θα είχε κληρωθεί με το Rover ή το Golf ...
...και όμως έτσι ήταν. Αυτοί που συνοδήγησαν είχαν ψηφίσει το συγκεκριμένο μοντέλο.....
Κάτσε Cmarin, γιατί μας τα χαλάς τώρα!!!
Τί εννοείς δηλαδή, οτι εγώ επειδή ψήφισα το ROVER ήμουν 'βύσμα' γιατί η αναλογία πήγαινε 1:5 (52 το ψήφισαν και 11 κληρώθηκαν) έναντι των 1:20 για το Leon (200+ το ψήφισαν, 11 κληρώθηκαν); Σε πληροφορώ οτι ναι, ήμουν Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ που κληρώθηκε να συνοδηγήσει με τον Άγγελο Ζήβα το MG και δεν το περίμενα..
Εκτός αυτού, αποκλείεται να τράβηξαν 11 ονόματα απο κάθε κάλπη. Εγώ πιστεύω οτι μπήκαν όλα τα ονόματα σε ένα κουτί και τραβήχτηκαν απλά 100 απο αυτά..Γνώμη μου, και όχι μόνο...
Και είχα την τύχη να είμαι η πρώτη που μπήκε στο MG με τον Άγγελο Ζήβα οδηγό..Τα σχόλια και οι εντυπώσεις μου απο αυτήν την εμπειρία, απλώς...περιττά
-
Ο χρήστης angelbaby έγραψε:
Kάτσε Cmarin, γιατί μας τα χαλάς τώρα!!!
Τί εννοείς δηλαδή, οτι εγώ επειδή ψήφισα το ROVER ήμουν 'βύσμα' γιατί η αναλογία πήγαινε 1:5 (52 το ψήφισαν και 11 κληρώθηκαν) έναντι των 1:20 για το Leon (200+ το ψήφισαν, 11 κληρώθηκαν);και όμως έτσι έγινε, θα συνοδηγούσες σε ότι ψήφιζες, εάν κληρωνόσουν...γιατι επιλέχθηκαν συγκεκριμένοι αριθμοί ατόμων απο κάθε κάλπη...εγώ με το φίλο μου ψηφίσαμε και οι δύο το Golf κι εκείνος κληρώθηκε και συνοδήγησε στο Golf, έτσι έγινε και στην τελική ψηφοφορία για το GTI, κληρώθηκαν μόνο όσοι είχαν ψηφίσει το συγκεκριμένο GTI... δεν είναι πιο λογικό???
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Τί εννοείς δηλαδή, οτι εγώ επειδή ψήφισα το ROVER ήμουν 'βύσμα' γιατί η αναλογία πήγαινε 1:5 (52 το ψήφισαν και 11 κληρώθηκαν) έναντι των 1:20 για το Leon (200+ το ψήφισαν, 11 κληρώθηκαν);και όμως έτσι έγινε, θα συνοδηγούσες σε ότι ψήφιζες, εάν κληρωνόσουν...γιατι επιλέχθηκαν συγκεκριμένοι αριθμοί ατόμων απο κάθε κάλπη...εγώ με το φίλο μου ψηφίσαμε και οι δύο το Golf κι εκείνος κληρώθηκε και συνοδήγησε στο Golf, έτσι έγινε και στην τελική ψηφοφορία για το GTI, κληρώθηκαν μόνο όσοι είχαν ψηφίσει το συγκεκριμένο GTI... δεν είναι πιο λογικό???
Sorry kamil, αλλά ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ να πιστέψω οτι αυτός που κληρώθηκε να πάρει το GTi το πήρε επειδή ήταν ΕΝΑΣ απο αυτούς που ψήφισαν το συγκεκριμένο μοντέλο...Δηλαδή εγώ που ψήφισα το Rover λες οτι δεν μπήκα ΚΑΝ στην τελική κλήρωση για το Leon;;;
'Οχι ρε παιδιά, απίστευτο μου φαίνεται...Οι αρμόδιοι εκεί, είπαν οτι όλοι, ανεξαιρέτως του τί ψήφισαν μπαίνουν στην κλήρωση..Μην τα παραλέμε τώρα...
-
Μάλλον έπρεπε να δώσουν στον καθένα αυτό που ψήφισε και να ζήσουν αυτοί καλά και μείς καλύτερα...
-
...Οι αρμόδιοι εκεί, είπαν οτι όλοι, ανεξαιρέτως του τί ψήφισαν μπαίνουν στην κλήρωση..Μην τα παραλέμε τώρα...Ακριβώς έτσι έγινε !
-
Sorry kamil, αλλά ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ να πιστέψω οτι αυτός που κληρώθηκε να πάρει το GTi το πήρε επειδή ήταν ΕΝΑΣ απο αυτούς που ψήφισαν το συγκεκριμένο μοντέλο...Δηλαδή εγώ που ψήφισα το Rover λες οτι δεν μπήκα ΚΑΝ στην τελική κλήρωση για το Leon;;;
'Οχι ρε παιδιά, απίστευτο μου φαίνεται...Οι αρμόδιοι εκεί, είπαν οτι όλοι, ανεξαιρέτως του τί ψήφισαν μπαίνουν στην κλήρωση..Μην τα παραλέμε τώρα...παω πάσο, δεν θα επιμείνω γιατι μπορεί να είναι και λάθος η συγκεκριμένη πληροφορία, μη σε στεναχωρήσω, πρώτη σου δημοσίευση
[καλως ήρθες κιόλας ].
anyway οι υπολοιπες ψηφοφορίες έγιναν όπως αναφέρω στην προηγούμενη μου δημοσίευση -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
'Οχι ρε παιδιά, απίστευτο μου φαίνεται...Οι αρμόδιοι εκεί, είπαν οτι όλοι, ανεξαιρέτως του τί ψήφισαν μπαίνουν στην κλήρωση..Μην τα παραλέμε τώρα...παω πάσο, δεν θα επιμείνω γιατι μπορεί να είναι και λάθος η συγκεκριμένη πληροφορία, μη σε στεναχωρήσω, πρώτη σου δημοσίευση
[καλως ήρθες κιόλας ].
anyway οι υπολοιπες ψηφοφορίες έγιναν όπως αναφέρω στην προηγούμενη μου δημοσίευσηΠρος Θεού, δεν με στενοχωρείς, και σε ευχαριστώ πολύ που με καλωσορίζεις
Απλά ξέρεις, με χαλάει, και μου χτυπάει άσχημα να πιστέψω οτι εν μέρει ήταν 'προκαθορισμένες' (αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή την λέξη) κάποιες διαδικασίες στην διοργάνωσηAnyway, εσένα kamil θα σε δώ απο κοντά στο touring το ερχόμενο σ/κ....
Μέχρι τότε καλά να περνάτε όλοι... -
Απλά ξέρεις, με χαλάει, και μου χτυπάει άσχημα να πιστέψω οτι εν μέρει ήταν 'προκαθορισμένες' (αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή την λέξη) κάποιες διαδικασίες στην διοργάνωση
Μη λές τέτοια φιλενάδα και μας την 'πέσουν' τα αγόρια με τα διαπλεκόμενα και τις δολοπλοκίες τους και άντε να το μαζέψουμε το thread μετά
Anyway, εσένα kamil θα σε δώ απο κοντά στο touring το ερχόμενο σ/κ....Μέχρι τότε καλά να περνάτε όλοι...
Looking forward to it
-
Απλά ξέρεις, με χαλάει, και μου χτυπάει άσχημα να πιστέψω οτι εν μέρει ήταν 'προκαθορισμένες' (αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή την λέξη) κάποιες διαδικασίες στην διοργάνωση
Μη λές τέτοια φιλενάδα και μας την 'πέσουν' τα αγόρια με τα διαπλεκόμενα και τις δολοπλοκίες τους και άντε να το μαζέψουμε το thread μετά
Το τελευταίο που θα ήθελα, είναι να περεξηγηθώ!!! Παιδιά, πάντα με καλές προθέσεις λέμε τις απόψεις μας....
Anyway, εσένα kamil θα σε δώ απο κοντά στο touring το ερχόμενο σ/κ....Μέχρι τότε καλά να περνάτε όλοι...
Looking forward to it
ΟΚ!
-
Χμμμμμμμμμμ
Έχουμε και λέμε...Και ο φίλος και η φίλη της kamil συνοδήγησαν... Παρολίγο και η kamil με εκτός κανονισμού διαδικασίες...
Χμμμμμμμμμμμμ.......
(Θα σου κλείσω κελί δίπλα στον πρόεδρο, και θα έρθουμε με τον αντιπρόεδρο και θα τρώμε παϊδάκια και θα συνοδηγούμε έξω από το φινιστρίνι σας!!! )
-
Επεράσαμε όμορφα όμορφα, όμορφα, όπως έλεγε και ένα παλιό τραγουδάκι.
Δεν κληρωθήκαμε για τίποτα (ούτε συνοδήγηση, ούτε αράχνη, πόσο μάλλον Cupra-R )
Κληρώθηκε βέβαια η μοναδική κυρία της παρέας (angelbaby) που συνοδήγησε στο MG. Ακόμα χοροπηδάει από την χαρά της.
Xαλάλι το κρύο και η ορθοστασία. Ήταν υπέροχα. Μας αντάμειψαν τα περάσματα και η μυρωδιά των ελαστικών.
Να είμαστε καλά, και του χρόνου ίσως να κληρωθούμε για να συνοδηγήσουμε τουλάχιστον.
Κατά την κλήρωση του GTI πρέπει να καθόμουν μπροστά από τον GeorgeTabs, αλλά δεν πήρα το ρίσκο να ρωτήσω εάν είναι αυτός.
-
Ο χρήστης christhehealer έγραψε:
Κατά την κλήρωση του GTI πρέπει να καθόμουν μπροστά από τον GeorgeTabs, αλλά δεν πήρα το ρίσκο να ρωτήσω εάν είναι αυτός.Κατά την κλήρωση πρέπει να ήμουν εξαιρετικά αφοσιωμένος, αφού δεν πήρα χαμπάρι πως έγινε!! Σκέψου καζούρα που θα έτρωγα αν κέρδιζα κιόλας!!
Εκείνη την ώρα μάλλον ήμουν στα'ενδότερα' και είχα μια πολύ διαφωτιστική συζήτηση με τον Τάκη Πουρναράκη.
Πάντως δεν είναι ρίσκο να με ρωτήσεις, δεν δαγκώνω, αν και για τα αυτιά σου είναι λίγο ρίσκο, αφού θα τα μονοπωλήσω!
Μην ξεχνάς την kamil από τις παρούσες κυρίες του φόρουμ.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Όλα ήταν όμορφα, ακόμη και το κρύο, μπρρρρρρρ!!!. Ούτε εγώ κληρώθηκα πουθενά, αλλά είδα φίλους, μίλησα με γνωστούς-αγνώστους των ΤΕ, μύρισα λάστιχο και τακάκι και γνώρισα και ακόμη περισσότερους φορουμάδες (gmak ντρεπόσουν? που ήσουν?).Ψιλοτελείωνε η εκδήλωση, ήμουν κατιτίς εκτός κλίματος και δεν το κυνήγησα να γνωριστούμε.
το τελευταίο 10λεπτο ήμουν εκεί γύρω στα κάγκελα και σας (ήσουν κι εσύ μαζί ?) πρωτο-πρόσεξα από τα καπελάκια.φοβερό το mini, έτσι ;
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Όχι, δεν είναι έτσι, γιατί στους όρους πάνω στο δελτίο συμμετοχής έγραφε πως όλοι όσοι πάρουν μέρος συμμετέχουν στην κλήρωση για οποιοδήποτε αυτοκίνητο έβγαινε πρώτο, ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν. Αυτό που λέμε είναι ότι είχε πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να κληρωθεί για συνοδήγηση στο MG επειδή όπως ακριβώς γράφεις η αναλογία είναι πολύ μικρότερη. Νομίζω πως η αναλογία πρέπει να ήταν πολύ μικρότερη από 5:1 γιατί αν θυμάμαι καλά 52 ψήφους πήρε το Focus που ήταν 3ο, και όχι το MG. Βέβαια ακόμα και το χειρότερο από όλα να ήταν το MG, έτσι όπως το οδηγούσε ο κύριος Ζήβας στην πίστα ήταν το κάτι άλλο. Το ίδιο αμάξι έχει ο κολλητός μου και έχω μπει αρκετές φορές και σαν οδηγός και σαν συνοδηγός, αλλά δεν συγκρίνεται με καμία δύναμη η εμπειρία αυτή.....
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Παρολίγο και η kamil με εκτός κανονισμού διαδικασίες...
(Θα σου κλείσω κελί δίπλα στον πρόεδρο, και θα έρθουμε με τον αντιπρόεδρο και θα τρώμε παϊδάκια και θα συνοδηγούμε έξω από το φινιστρίνι σας!!! )θα φύγεις, δεν θα φύγεις??? θα δείς...όλο και κάτι θα μου ζητήσεις να σου αγοράσω...κανα Rally XS, κανα 4Τ και τότε τα λέμε...ή ακόμα καλύτερα θα έρθει όλο το προεδρείο να σε επισκευθεί σε καμια αδειούλα σου και να δείς καζούρα που έχεις να πάθεις!!! παλιο 'μαπετ'
-
ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ!ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΑΝΕΥ ΚΛΗΡΩΣΕΩΣ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΙΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ 4 ΤΡΟΧΟΙ ΤΙ?ΜΟΝΟ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ?ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΜΕΓΑΡΑ?ΟΤΑΝ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ?ΝΤΡΟΠΗ.ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ.
-
Ο χρήστης mm55 έγραψε:
...Οι αρμόδιοι εκεί, είπαν οτι όλοι, ανεξαιρέτως του τί ψήφισαν μπαίνουν στην κλήρωση..Μην τα παραλέμε τώρα...
Ακριβώς έτσι έγινε !
Στην κλήρωση για το Gti ήταν φυσικά όλοι μέσα!!!
Για την συνοδήγηση όμως πίστευω ότι αυτοί που συνοδήγησαν μπήκαν μέσα σε ότι ψήφισαν. Σε τουλάχιστον 10 άτομα που συνοδήγησαν και του ήξερα έγινε αυτό!!! Νομίζω ότι το επιβεβαίωσε και ο ΑΤ (οδηγός του Mondeo) που συνοδήγησε φόλος που είχε ψηφίσει focus.YΓ angelbaby, καλώς ήρθες στο φόρουμ
-
Ο χρήστης gmak έγραψε:
Όλα ήταν όμορφα, ακόμη και το κρύο, μπρρρρρρρ!!!. Ούτε εγώ κληρώθηκα πουθενά, αλλά είδα φίλους, μίλησα με γνωστούς-αγνώστους των ΤΕ, μύρισα λάστιχο και τακάκι και γνώρισα και ακόμη περισσότερους φορουμάδες (gmak ντρεπόσουν? που ήσουν?).
Ψιλοτελείωνε η εκδήλωση, ήμουν κατιτίς εκτός κλίματος και δεν το κυνήγησα να γνωριστούμε.
το τελευταίο 10λεπτο ήμουν εκεί γύρω στα κάγκελα και σας (ήσουν κι εσύ μαζί ?) πρωτο-πρόσεξα από τα καπελάκια.φοβερό το mini, έτσι ;
Ε, δεν είπες ένα γειά....τα μέλη πρέπει να γνωρίζονται και από κοντά και η συνάντηση στο Μέγαρο ήταν μία καλή ευκαιρία.
Το MINI με τον ivan έκανε τα καλύτερα περάσματα και έφαγε τα περισσότερα λάστιχα (είχε και μία αλλαγή στο τέλος), πολύ κοντά το Clio με τον GTA και το Leon με τον Βαζάκα (πόσες φορές άναψαν τα φρένα του?). Όλα αυτά χωρίς να υποτιμήσω τους υπόλοιπους φυσικά....Άντε και του χρόνου.....ή τον Μάιο όπως δήλωσε και ο ΚΚ.
Το GTi της χρονιάς!