-
Δεν είναι...
Σε ευχαριστώ! -
-
-
Ψιλοακουω παροβ στελαρ,πως μου ξεφυγε.Χιλια ευχαριστω
-
Το γεγονός ότι τα μισά τραγούδια του είναι ίδια, σίγουρα δε βοηθάει
-
Δεν εχεις και πολυ αδικο αλλα ειναι ισως οτι καλυτερο για ταξιδι στο τρενο ή στο αυτοκινητο.Πολυ chill φαση
-
Τη δεκαετία του 90 το mega έβαζε τις πρώτες πρωινές ώρες (ξημερώματα),
μία εκπομπή με ατμοσφαιρική μουσική και πανέμορφες εικόνες.Θυμάται κανείς πως λεγόταν;
_
-
Καλησπερα.
Ψαχνω ενα τραγουδι.Ειναι σχετικα παλιο.Χαλαρο τραγουδι το ακουσα σημερα στη καφετερια.Γυναικεια ωραια φωνη μαζι με αντρικη μιξ και στο ρεφραιν λεει I'll be waiting.Σας παρακαλω οποιος το ξερει ας το ποσταρει.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Καλησπερα.Ψαχνω ενα τραγουδι.Ειναι σχετικα παλιο.Χαλαρο τραγουδι το ακουσα σημερα στη καφετερια.Γυναικεια ωραια φωνη μαζι με αντρικη μιξ και στο ρεφραιν λεει I'll be waiting.Σας παρακαλω οποιος το ξερει ας το ποσταρει.
https://www.youtube.com/watch?v=D6iefvpoWOF8
http://www.dailymotion.com/video/x7n7zn ... -199_music
Είναι κανένα από αυτά;
_
-
Ειναι το seven seconds αλλα εγω το ακουσα σε μια πολυ καλυτερη εκτελεση!Ευχαριστω kubiak!!!
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ειναι το seven seconds αλλα εγω το ακουσα σε μια πολυ καλυτερη εκτελεση!Ευχαριστω kubiak!!!avec plaisir!
_
-
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Θανο μηπως λες αυτο το αρχαιο ;Οχι οχι, κοντά έπεσες όμως... ένα άλλο του ίδιου ήταν εν τέλη...
-
Ε πες ποιο ηταν ντε ...
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Ε πες ποιο ηταν ντε ...Εχμ... δεν θυμάμαι
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ε πες ποιο ηταν ντε ...
Εχμ... δεν θυμάμαι
Πωωωωω ...
Το μονο αλλο γνωστο του συγκεκριμενου ειναι το Mambo #5 και βασικα τα περισσοτερα αν οχι ολα εχουν και στιχους.
-
Λίγο δύσκολο λόγω ανεπάρκειας στοιχείων αλλά ας προσπαθήσω: κομμάτι κλασσικής μουσικής, βιολιά σε πολύ γρήγορο ρυθμό και τονικότητα που ανεβοκατεβαίνει, χρησιμοποιήθηκε στην εισαγωγή παλιάς εκπομπής εκπομπής της κρατικής τηλεόρασης. Δεν είμαι σίγουρος αλλά πρέπει να είχε σχέση με την αγροτιά (κοντά στον αγρότη; δελτίο καιρού για τον αγρότη;). Οποιαδήποτε προσπάθεια είναι ευπρόσδεκτη (αρκεί να μπορώ να το βρω στο youtube )
-
Γνωρίζει κάποιος ποιό είναι το μουσικό κομμάτι που ακούγεται στο trailer του ψηφιακού αρχείου της ΕΡΤ; Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω και το βίντεο του trailer στο internet οπότε η μόνη πηγή είναι τα κρατικά κανάλια.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Γνωρίζει κάποιος ποιό είναι το μουσικό κομμάτι που ακούγεται στο trailer του ψηφιακού αρχείου της ΕΡΤ; Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω και το βίντεο του trailer στο internet οπότε η μόνη πηγή είναι τα κρατικά κανάλια.Αν εννοείς το σήμα του 'Σαν σήμερα' ο δημιουργός του λέγεται Δημήτρης Ευαγγελινός (το λέει στους τίτλους τέλους). Επειδή το έψαξα λίγο πολλοί έχουν την ίδια απορία με σένα αλλά κανένας δεν έχει βρει απάντηση.
-
Ο χρήστης Γιώργης έγραψε:
Γνωρίζει κάποιος ποιό είναι το μουσικό κομμάτι που ακούγεται στο trailer του ψηφιακού αρχείου της ΕΡΤ; Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω και το βίντεο του trailer στο internet οπότε η μόνη πηγή είναι τα κρατικά κανάλια.
Αν εννοείς το σήμα του 'Σαν σήμερα' ο δημιουργός του λέγεται Δημήτρης Ευαγγελινός (το λέει στους τίτλους τέλους). Επειδή το έψαξα λίγο πολλοί έχουν την ίδια απορία με σένα αλλά κανένας δεν έχει βρει απάντηση.
Φίλε μου, σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστυχώς δεν είναι από το 'Σαν σήμερα'.
Το σποτ στο οποίο αναφέρομαι αφορά τα φηφιακά αρχεία της ΕΡΤ και παίζει τις τελευταίες ημέρες στα κρατικά. Παρόλα αυτά το μουσικό κομμάτι που ψάχνω ακούγεται κι εδώ τελικά:
http://www.ert-archives.gr/V3/public/main/page-assetview.aspx?tid=90969&tsz=0
Αν το γνωρίζει κάποιος, ας βοηθήσει.
edit: Έχω στραβομάρα. Το γράφει στο κείμενο του συνδέσμου που παρέθεσα. Είναι το Dance of the Dogs του Μάνου Χατζιδάκι.
Τραγουδιχνηλάτης