-
περασε ενας ολοκληρος μηνας που εχω κανει την αιτηση για DSL και ακομη ο ΟΤΕ παιζει το πουλι του.........
αστο διαλο......... -
Εδώ (Αγγλία) έχουμε στα χαρτία τουλάχιστον 5Mb down /756Kb up.
Βέβαια είμαστε 4 άτομα πάνω σε αυτή τη γραμμή.
-
ADSL 384 / 128 kbps
Μικρό ιστορικό:
[list][*]PSTN < 56 kbps
Τον Δεκέμβριο του 1999 μπήκα για πρώτη φορά στον κόσμο του Διαδικτύου (με συνδρομή στην HOL).[*]ISDN 64 kbps
Γύρω στον Οκτώβριο του 2000 η γραμμή αναβαθμίστηκε σε ISDN, αλλά τα οφέλη της δεν τα απόλαυσα πριν τον Ιανουάριο του 2001, οπότε και έληγε η προηγούμενη PSTN συνδρομή με την HOL. Με ISDN δοκίμασα διάφορες εταιρείες, εκτός από την HOL και τις FORTHnet και OTEnet,. Τον Απρίλιο του 2001 απέκτησα δωρεάν σύνδεση από το Πολυτεχνείο, ενώ από το φθινόπωρο του 2002 είχα και τη σύνδεση της αδερφής μου στο Ο.Π.Α.Στο λογαριασμό του Ο.Τ.Ε. (δίμηνο) είχαμε φτάσει να πληρώνουμε για Ε.Π.Α.Κ. μέχρι και 130
-
Εδω και ενα χρονο περιπου ADSL 384, Οτενετ, πληρωνα στην αρχη 20 Ε το μηνα μετα εγινε γυρω στα 40 Ε το μηνα και τωρα εκανα ανανεωση με 24.99.
-
10Mb /sec οπτικη ινα στο σπιτι...
κατεβασα το τρανσπορτερ 2 σε 43 λεπτα...
τιμη 40 ευρω το μηνα φουλ ταιμ...24 ωρες το 24ωρο...
αλλα δυστυχως στη Μπολωνια...
-
ADSL 384 από Forthnet. (στο σπιτι)
Αν πεσουν οι τιμες, μετα το καλοκαιρι παμε για 512 η 1Mbit
-
Forthnet 512, από 25 Νοεμβρίου. Να μην την ματιάσω, στον Πειραιά που είμαι μια χαρά πάει
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
περασε ενας ολοκληρος μηνας που εχω κανει την αιτηση για DSL και ακομη ο ΟΤΕ παιζει το πουλι του.........
αστο διαλο.........Την αίτηση στην έχεις κάνει εσύ ή μέσω κάποιου πάροχου;
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
10Mb /sec οπτικη ινα στο σπιτι...κατεβασα το τρανσπορτερ 2 σε 43 λεπτα...
τιμη 40 ευρω το μηνα φουλ ταιμ...24 ωρες το 24ωρο...
αλλα δυστυχως στη Μπολωνια...
Είχα διαβάσει σχετικά σε ένα άρθρο πιο παλιά. Μπορείς να μου θυμίσεις το όνομα της εταιρείας?
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
οτενετ.....
-
οτενετ.....
Πιθανόν γι αυτό να καθυστερεί ή ενεργοποίηση της γραμμής σου. Όταν κάνεις την αίτηση μόνος σου συνήθως γίνεται ενεργοποίηση πολύ πιο γρήγορα (έχω περίπτωση που έγινε σε τρείς ημέρες ) .
Εκτός εάν έπεσες στη περίπτωση οι διαθέσιμες προσβάσεις να συμπληρώθηκαν και να περιμένεις τις καινούργιες για να πάρεις σειρά.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
οτενετ.....
Πιθανόν γι αυτό να καθυστερεί ή ενεργοποίηση της γραμμής σου. Όταν κάνεις την αίτηση μόνος σου συνήθως γίνεται ενεργοποίηση πολύ πιο γρήγορα (έχω περίπτωση που έγινε σε τρείς ημέρες ) .
Εκτός εάν έπεσες στη περίπτωση οι διαθέσιμες προσβάσεις να συμπληρώθηκαν και να περιμένεις τις καινούργιες για να πάρεις σειρά.
αυτο πρεπει να ειναι.........και αργουν τοσο ρε γαμωτο????
-
αυτο πρεπει να ειναι.........και αργουν τοσο ρε γαμωτο????
Πήγαινε στο http://www.oteshop.gr/business/adslwizard.htm?speed=L και κοίτα εάν έχεις διαθέσιμες πόρτες για τον αριθμό σου.
Υποθέσεις κάνω δε σημαίνει ότι είναι όντως αυτό το πρόβλημα, για τη καθυστέρηση. Αν είναι πάντως, καλό κουράγιο.
Για ρίξε μια ματιά και στο http://www.vivodi.gr/site/content.php?sel=1 για διαθεσιμότητα, αν και θα την έβλεπα μόνο σας έσχατη λύση.
-
Ο χρήστης jgio1987 έγραψε:
.....Είχα διαβάσει σχετικά σε ένα άρθρο πιο παλιά. Μπορείς να μου θυμίσεις το όνομα της εταιρείας?
Fastweb.
-
Ο ΟΤΕ έχει σύστημα για να κάνει γρηγορότερα. Πρέπει ν' αφήσεις κατά μέρος τα σεις και σας και να τους αρχίσεις στα μπινελίκια με απειλές ότι θα διαμαρτυρηθείς στα κεντρικά με επιστολή.
Εμένα μου έβαλαν γρήγορα τη σύνδεση, όμως κάθε μήνα πέφτει η γραμμή μου. Μετά από 4 τηλέφωνα, τους μπινελίκωσα, μια τηλεφωνήτρια που δεν έφταιγε να πω την αλήθεια, αλλά τα είχα πάρει άσχημα. Εκείνη πήρε αμέσως τον σούπερ-λαμάκα τεχνίκουρα, που 'δεν μπορούσε να κάνει τίποτα παρά μόνο από κοντά, γιατί από το κέντρο δεν διορθωνόταν η βλάβη'. Όμως δεν ερχόταν κιόλας από το σπίτι. 'Έλα Μπάμπη, το και το'..... 'Έκανα ότι μπορούσα, θα το ξανακοιτάξει μου είπε' και μετά από λίγο η βλάβη είχε διορθωθεί από το κέντρο.
Όμως τα ίδια έχω ακούσει και για τη Vivodi, άρα άστα και βράστα. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ο ΟΤΕ έχει σύστημα για να κάνει γρηγορότερα. Πρέπει ν' αφήσεις κατά μέρος τα σεις και σας και να τους αρχίσεις στα μπινελίκια με απειλές ότι θα διαμαρτυρηθείς στα κεντρικά με επιστολή.
Εμένα μου έβαλαν γρήγορα τη σύνδεση, όμως κάθε μήνα πέφτει η γραμμή μου. Μετά από 4 τηλέφωνα, τους μπινελίκωσα, μια τηλεφωνήτρια που δεν έφταιγε να πω την αλήθεια, αλλά τα είχα πάρει άσχημα. Εκείνη πήρε αμέσως τον σούπερ-λαμάκα τεχνίκουρα, που 'δεν μπορούσε να κάνει τίποτα παρά μόνο από κοντά, γιατί από το κέντρο δεν διορθωνόταν η βλάβη'. Όμως δεν ερχόταν κιόλας από το σπίτι. 'Έλα Μπάμπη, το και το'..... 'Έκανα ότι μπορούσα, θα το ξανακοιτάξει μου είπε' και μετά από λίγο η βλάβη είχε διορθωθεί από το κέντρο.
Όμως τα ίδια έχω ακούσει και για τη Vivodi, άρα άστα και βράστα.Που πηρες τηλεφωνο αν επιτρεπεται? Στο 134?
-
Δεν μπορώ να αλλάξω την ψήφο και γι αυτό κάνω απλός δημοσίευση. Αντί της απλής και τραγικής πλέον με 384. Καμία σχέση. Λέτε σε λίγο καιρό να έχω συνηθίσει και να θέλω περισσότερα;
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Δεν μπορώ να αλλάξω την ψήφο και γι αυτό κάνω απλός δημοσίευση. Αντί της απλής και τραγικής πλέον με 384. Καμία σχέση. Λέτε σε λίγο καιρό να έχω συνηθίσει και να θέλω περισσότερα;καμια φορα σπαζωμαι o αχαριστος που αργει (τρομαρα μου) να κατεβασει αρχεια 25+ MB αν και πηγαινει με 40kbps
ευτυχως καταλαβαινω αμεσως οτι σκεφτομαι και οτι η 384 ειναι αρκετη
-
Και όμως το συνηθίζεις. Τώρα και η 512 μου φαίνεται σχετικά αργή, αλλά η χρηματική διαφορά με την 1024 είναι τεράστια, οπότε με τις σημερινές τιμές αποκλείεται να ανέβω στην επόμενη κατηγορία.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Και όμως το συνηθίζεις. Τώρα και η 512 μου φαίνεται σχετικά αργή, αλλά η χρηματική διαφορά με την 1024 είναι τεράστια, οπότε με τις σημερινές τιμές αποκλείεται να ανέβω στην επόμενη κατηγορία.δεν διαφωνω
απλα αν δεν κατεβαζεις παντα και απο παντου νομιζω οτι τα 384 ειναι αρκετα (τουλαχιστον για εμενα)
Τι σύνδεση έχετε? [διαβάστε πριν ψηφίσετε]