-
Επιτέλους μου λύσατε τις απορίες για αυτό το αυτοκίνητο (Simca-Matra)!
Και αυτό το λέω γιατί πάνω από 5 χρόνια χάζευα αυτό το αυτοκίνητο που είναι παρατημένο σε ένα δρόμο στα Πατήσια.
Δεν θυμάμαι αν έχει πινακίδες αλλά εξωτερικά τουλάχιστον είναι σε καλή κατάσταση.
Μόλις το είχα δει θυμάμαι το κοιτούσα σαν χαζός γιατί τουλάχιστον σε εμένα μου φάνηκε τρομερό σχέδιο για την εποχή του γιατί φαντάστηκα ότι πρόκειται για παλιό αυτοκίνητο.
Βέβαια οι πληροφορίες του skullone είναι πραγματικά απαραίτητες!
Ακόμα και τώρα όμως, όταν περνάω από εκεί το κοιτάω για λίγα λεπτά... και λέω και πάλι...κάποτε έβγαιναν και τέτοια αυτοκίνητα...!(Μόλις βρω χρόνο (για σκανάρισμα κυρίως!) επιφυλάσσομαι για θέμα με όλα τα αυτοκίνητα του 60-77 από όλο τον κόσμο με πηγή τα μικρά automobiles αν τα ξέρει κανείς!)
Δεν ξέρω αν είναι υπερβολικό αλλά θα ήταν καλή ιδέα μια ενότητα μόνο για παλιά...
Γιατί αν αρχίσουμε σε ένα topic να λέμε απόψεις για κάποια παλιά αυτοκίνητα θα χαθούμε... -
Είμαι μέσα! Θα μπορούσαμε να την ονομάσουμε 4T Classic! Ε ρε αναμνήσεις που'χουμε να λέμε εκεί μέσα...
Μαθιέ και λοιποί mods/admins, πώς σας φαίνεται η ιδέα;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Είμαι μέσα! Θα μπορούσαμε να την ονομάσουμε 4T Classic! Ε ρε αναμνήσεις που'χουμε να λέμε εκεί μέσα...Μαθιέ και λοιποί mods/admins, πώς σας φαίνεται η ιδέα;
Μακάρι να γίνει!!!
-
.................... Μήπως μπορείς να ρίξεις μια ματιά και για το νούμερο ΧΝΖ-5875; Εκεί θυμάμαι ότι κάτι πρέπει να παιζόταν. Πες μου σε παρακαλώ τι θα βρεις και θα σου διηγηθώ τη σχετική ιστορία.ο αρ.κυκλοφοριας αυτος ειναι ειτε ακυρος ή μη καταχωρημενος στο paninfo εως και το 96- αρχες 97 που εχει γινει τελευταιο update.
μαλλον ειναι μεταγενεστερο. -
Ο αριθμός αυτός ήταν τοποθετημένος σε VW Polo 1400άρι της περιόδου '96 προς '98, τρίπορτο, σκούρο πράσινο με αλουμινένιες τετράκτινες ζάντες εργοστασιακές. Το όχημα ανήκε σε μπράβο νυχτερινών μαγαζιών, ο οποίος είναι ΠΟΛΥ κοντά στο βουλευτή Χανίων της Ν.Δ. Χρήστο Μαρκογιαννάκη και είχε προσληφθεί (παρανόμως...) από την τότε πρυτανεία για να βαρά φοιτητές, καθηγητές και υπαλλήλους που δεν 'υπάκουαν'. Σύμφωνα με την τροχαία Χανίων στην οποία δώσαμε τα στοιχεία του αυτοκινήτου (ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ μάρτυρες) καθώς και πληροφορίες για το πού βρίσκεται το άτομο αυτό για να πάνε να το συλλάβουν μετά από τη ν-οστή επίθεση σε φοιτητή, ο αριθμός αυτός ανήκε σε ΛΕΥΚΟ ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟ καταχωρημένο σε κάποια κυρία. Προφανώς, ΔΕΝ τον συνέλαβαν. Μετά, όταν αυτό αναφέρθηκε σε άρθρο τοπικής εφημερίδας, μας έδωσαν οι τσέοι κάτι αόριστες υποσχέσεις. Το άτομο αυτό έχει στο ενεργητικό του και απόπειρα ανθρωποκτονίας με τη μέθοδο Γκοτζαμάνη εναντίον Λαμπράκη και, σύμφωνα με εγκυρότατες δημοσιογραφικές πηγές των Χανίων, ακόμα και να σκοτώσει κάποιον, δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να συλληφθεί.
-
Πριν από δυο χρόνια είχα δει σε μέτρια κατάσταση λευκή Lancia β Montecarlo series II στη Σταδίου.τι κουκλάρα θεέ μου!!!
έχει μία κόκκινη ένας τύπος εδώ στην καστέλλα, πλήρως λειτουργική (την κυκλοφοράει κανονικά) και την παρκάρει συνήθως πάνω στα πεζοδρόμια στη μέση του δρόμου ο ιερόσυλος.....
βρήκα και μια σε πολύ καλή κατάσταση σε αγγελία, 25.000 ευρώ την έδινε. Αν τα είχα δεν θα το σκεφτόμουν καν...
Σπύρος
-
Είμαι μέσα! Θα μπορούσαμε να την ονομάσουμε 4T Classic! Ε ρε αναμνήσεις που'χουμε να λέμε εκεί μέσα...Μαθιέ και λοιποί mods/admins, πώς σας φαίνεται η ιδέα;
Σαφώς και moderator να γίνει αυτός με το πιο παλιό αυτοκίνητο!!!
Δεν είμαι εγώ βέβαια αυτός!! -
Υπάρχει ιστοσελίδα για τις Lancia β Montecarlo...
-
Ο αριθμός αυτός ήταν τοποθετημένος σε VW Polo 1400άρι της περιόδου '96 προς '98, τρίπορτο, σκούρο πράσινο με αλουμινένιες τετράκτινες ζάντες εργοστασιακές. Το όχημα ανήκε σε μπράβο νυχτερινών μαγαζιών, ο οποίος είναι ΠΟΛΥ κοντά στο βουλευτή Χανίων της Ν.Δ. Χρήστο Μαρκογιαννάκη και είχε προσληφθεί (παρανόμως...) από την τότε πρυτανεία για να βαρά φοιτητές, καθηγητές και υπαλλήλους που δεν 'υπάκουαν'. Σύμφωνα με την τροχαία Χανίων στην οποία δώσαμε τα στοιχεία του αυτοκινήτου (ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ μάρτυρες) καθώς και πληροφορίες για το πού βρίσκεται το άτομο αυτό για να πάνε να το συλλάβουν μετά από τη ν-οστή επίθεση σε φοιτητή, ο αριθμός αυτός ανήκε σε ΛΕΥΚΟ ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟ καταχωρημένο σε κάποια κυρία. Προφανώς, ΔΕΝ τον συνέλαβαν. Μετά, όταν αυτό αναφέρθηκε σε άρθρο τοπικής εφημερίδας, μας έδωσαν οι τσέοι κάτι αόριστες υποσχέσεις. Το άτομο αυτό έχει στο ενεργητικό του και απόπειρα ανθρωποκτονίας με τη μέθοδο Γκοτζαμάνη εναντίον Λαμπράκη και, σύμφωνα με εγκυρότατες δημοσιογραφικές πηγές των Χανίων, ακόμα και να σκοτώσει κάποιον, δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να συλληφθεί.ο θριαμβος του παρακρατους...........ολοι ξερουν αλλα κανεις δεν τολμα!
-
Ακριβώς!
-
Ένα λεπτό sirgus είπες SM????Άκουσα καλά SM???Υπάρχουν τέτοιες στην Ελλάδα τώρα με έβαλες σε πειρασμό.Θα το σκεφτώ που λέει και ο Θεοφράστου.
-
Ναι, υπάρχουν. Στον προαύλιο χώρο μιας εταιρείας δίπλα στο 'Παζάρι Αυτοκινήτων' στην εθνική έχω δει μία.
Όμως υπόψιν ότι, αν η SM που θα πάρεις έχει προβλήματα, θα σου στοιχίσει ένα κάρο λεφτά για να τη φτιάξεις.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ένα λεπτό sirgus είπες SM????Άκουσα καλά SM???Υπάρχουν τέτοιες στην Ελλάδα τώρα με έβαλες σε πειρασμό.Θα το σκεφτώ που λέει και ο Θεοφράστου.υπαρχουν στην ελλαδα 13 καταχωρημενες SM με την πιο παλια [μοντ.71]στην αρτα.
ονοματα και διευθυνσεις μηπως;;;;;;
-
επισης υπαρχουν 8 lancia stratos που τα ονοματα των δυο απο αυτους ειναι Βαρδινογιαννης [ο τζιγκερ] και Χανδρης.
καλα θα μπορουσα να βρω ετσι ολους τους κατοχους ολων των σπανιων αυτοκινητων που υπαρχουν στην ελλαδα .
μηπως εχει κανεις καμμια προτιμηση;;;
-
Lancia Montecarlo! Και Matra-Simca Murena!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ένα λεπτό sirgus είπες SM????Άκουσα καλά SM???Υπάρχουν τέτοιες στην Ελλάδα τώρα με έβαλες σε πειρασμό.Θα το σκεφτώ που λέει και ο Θεοφράστου.Για SM πότε είπα!?
Αν ενδιαφέρεσαι όμως μπορώ να σου δώσω info για τιμές, συνεργεία κλπ κλπ
-
Lancia Montecarlo! Και Matra-Simca Murena!SIMCA-MATRA ειναι 35 καταχωρημενα ομως δεν υπαρχουν αλλα στοιχεια για τον τυπο MURENA.
LANCIA MONTE CARLO καμμια καταχωρηση εκτος και αν ο τυπος αυτος ειχε αλλο κωδικο ονομα ή αριθμο οσον αφορα την καταχωρηση του στα αρχεια του υπουργειου.
αναλυτικα
AUTOBIANCHI A11/Y1/Y10
DELTA
1300/1800/2000/2500
828 DB4/3
831 ABO
831 ABO/2
APPIA
BETA 1300/1600
DELTA 1300/1500
FLAMINA
FLAVIA
FULVIA
GAMMA
LENGERRA
PRISMA
STRATOS
THEMA -
Μήπως είναι καταχωρημένο ως Talbot-Matra; Εκείνον τον καιρό, όλη η γαλλική περιουσία της Chrysler είχε περιέλθει στα χέρια της Peugeot, η οποία είχε καταργήσει πλέον το όνομα Simca. Είχα δει ένα λευκό Murena με Αθηναϊκές πινακίδες στην Καρδίτσα πρόπερσι.
Για τη Μόντε, μου κάνει εντύπωση... Μήπως άραγε την έχει ως BETA; Τι στην ευχή, φάντασμα είναι;
-
Μήπως είναι καταχωρημένο ως Talbot-Matra; Εκείνον τον καιρό, όλη η γαλλική περιουσία της Chrysler είχε περιέλθει στα χέρια της Peugeot, η οποία είχε καταργήσει πλέον το όνομα Simca. Είχα δει ένα λευκό Murena με Αθηναϊκές πινακίδες στην Καρδίτσα πρόπερσι.Για τη Μόντε, μου κάνει εντύπωση... Μήπως άραγε την έχει ως BETA; Τι στην ευχή, φάντασμα είναι;
το πιο πιθανο ειναι να μην ειναι καταχωρημενο[α] με τον επι μερους τυπο [ειδικη εκδοση μοντελου] αλλα σαν MATRA ολα.
οσο για την μοντε ...ποιος ξερει;
αν και εχω παρατηρησει οτι στην τυχαια αναζητηση βασει αριθμου κυκλοφοριας δεν εμφανιζει πολλες φορες τον τυπο του αυτοκινητου ισως λογω κακης ενημερωσης απο τα περιφερειακα γραφεια του υπουργειου προς το κεντρικο αρχειο.
αλλωστε η μηχανοργανωση μολις τα τελευταια χρονια εχει εφαρμοστει και η μεταφορα των αρχειων απο παλιες καρτελες [που πιθανων να ειναι και κατεστραμενες] μαλλον εγινε και με λαθη ή ελλειψεις.
-
Fiat X 1/9 από 600.000 μέχρι 2.000.000 !!!
2cv από 50.000 δρχ !!! μέχρι 1.900.000 δρχ (σαν καινούργιο από ανακατασκεύη) !!!
DS μέχρι 2.500.000 (Απλά μαγικό θέαμα...ακόμα και με A/C )
SM μέχρι 7.000.000 δρχ (...)Πόσο κοστίζει η συντήρηση μιας DS και πόσο μιας SM στο περίπου πάντα.Ξέρεις συνεργεία στην Θεσσαλονίκη που να ασχολούνται με παλιές DS και ακόμη περισσότερο με SM?
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ