-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Το σωστο ειναι υπαρχουν και οι αποκρυψεις στα σταθερα... χμ.. δεν ειναι κακο!
Τα σταθερά έχουν απόκρυψη αν είναι δηλωμένα ως 'απόρρητα'.
Λάθος. Άλλο να είναι μη ανακοινώσιμος ο αριθμός κι άλλο να υπάρχει απόκρυψη του αριθμού.
Αν χρησιμοποιείς κάποιον εναλλακτικό παροχέα (Tellas, Teledome, Forthnet κλπ) το νούμερό σου δεν εμφανίζεται στο κινητό αυτού που καλείς. Αν καλείς όμως σταθερό, no problem. Αυτό το ξέρω, γιατί έχω δοκιμάσει και τις τρεις που προανέφερα.
αυτό οφείλεται στη δρομολόγηση των κλήσεων που γίνονται μέσω εναλλακτικών δικτύων. εμένα μάλιστα στην tellas ζήτησαν και χρέωση για έχω αναγνώριση του αριθμού μου παντού!
αρκετά βγήκαμε offtopic όμως ε
-
Τα παιξε το καϋμένο:
http://www.youtube.com/w/Chad getting ... 4qws&eurl= -
Ο χρήστης DumDiDum έγραψε:
Τα παιξε το καϋμένο:
http://www.youtube.com/w/Chad getting ... 4qws&eurl=Πολύ αστείο ε;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Τα παιξε το καϋμένο:
.......Πολύ αστείο ε;
Καθολου αστειο
-
Μη τρελένεστε, το εμπεδώσαμε πως δε θα κάνατε ποτέ κάτι τέτοιο και θα σαπίζατε όποιον το έκανε αν τον πιάνατε στα χέρια σας, ω ηρωικοί υπερασπιστές των αδυνάτων.
Και γω το λυπήθηκα το παιδί και δε με βρίσκει σύμφωνο, αλλά πέρα των αυτονόητων, αφού συνέβει, μπορώ να δω και την αστεία πλευρά.
Μπορούμε να διαχωρίζουμε μερικά πράγματα;
-
Μη τρελένεστε, το εμπεδώσαμε πως δε θα κάνατε ποτέ κάτι τέτοιο και θα σαπίζατε όποιον το έκανε αν τον πιάνατε στα χέρια σας, ω ηρωικοί υπερασπιστές των αδυνάτων.Και γω το λυπήθηκα το παιδί και δε με βρίσκει σύμφωνο, αλλά πέρα των αυτονόητων, αφού συνέβει, μπορώ να δω και την αστεία πλευρά.
Εγω δεν μπορεσα να δω την αστεια πλευρα.
-
Μη τρελένεστε, το εμπεδώσαμε πως δε θα κάνατε ποτέ κάτι τέτοιο και θα σαπίζατε όποιον το έκανε αν τον πιάνατε στα χέρια σας, ω ηρωικοί υπερασπιστές των αδυνάτων.Και γω το λυπήθηκα το παιδί και δε με βρίσκει σύμφωνο, αλλά πέρα των αυτονόητων, αφού συνέβει, μπορώ να δω και την αστεία πλευρά.
Για να δούμε...
Ενας άρρωστος μαλάκας κάνει μια φάρσα σε ένα 8χρονο πιτσιρίκι.
Το πιτσιρίκι παραλίγο να τα κάνει πάνω του από τον φόβο.
Κλαίει με ΤΡΟΜΟ.
Δεν απόκλείεται τα επόμενα βράδυα να έχει εφιάλτες.Διαχώρισε απ'όλα αυτά την 'αστεία πλευρά' και πεστην και σε 'μας τους 'υπερασπιστες των αδυνατων' για να γελάσουμε μετά όλοι μαζι
-
Αυτή είμαι μια μοχθηρή δουλειά του Bruce
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Μη τρελένεστε, το εμπεδώσαμε πως δε θα κάνατε ποτέ κάτι τέτοιο και θα σαπίζατε όποιον το έκανε αν τον πιάνατε στα χέρια σας, ω ηρωικοί υπερασπιστές των αδυνάτων.
Και γω το λυπήθηκα το παιδί και δε με βρίσκει σύμφωνο, αλλά πέρα των αυτονόητων, αφού συνέβει, μπορώ να δω και την αστεία πλευρά.
Για να δούμε...
Κλαίει με ΤΡΟΜΟ.
Δεν απόκλείεται τα επόμενα βράδυα να έχει εφιάλτες.Συμφωνώ απολύτως.
Διαχώρισε απ'όλα αυτά την 'αστεία πλευρά' και πεστην και σε 'μας τους 'υπερασπιστες των αδυνατων' για να γελάσουμε μετά όλοι μαζι
Προφανώς κάτι στην αρχική του αντίδραση. Δεν ξέρω ακριβώς τι. Που δέρνει την οθόνη;
Γελάστε μαζί ή ξεχωριστά τώρα, i dont give a damn.Ίσως βέβαια να είμαι και περίπτωση για τον ψυχίατρο. Τί λες; Eίμαι;
ΥΓ.: Το ότι είναι 8 χρονών που το γνωρίζεις τόσο καλά;
-
Τα παιξε το καϋμένο:
http://www.youtube.com/w/Chad getting ... 4qws&eurl=Πού είναι το αστείο; Και πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ πρέπει να'ναι ο άλλος για να καμαρώνει τόσο που να το βγάλει και στο διαδίκτυο;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Τα παιξε το καϋμένο:
Πού είναι το αστείο;
Τα ίδια θα λέμε...
Και πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ πρέπει να'ναι ο άλλος για να καμαρώνει τόσο που να το βγάλει και στο διαδίκτυο;:whatever:
Έλα μου ντε.
-
Για να δούμε...
Κλαίει με ΤΡΟΜΟ.
Δεν απόκλείεται τα επόμενα βράδυα να έχει εφιάλτες.Συμφωνώ απολύτως.
Διαχώρισε απ'όλα αυτά την 'αστεία πλευρά' και πεστην και σε 'μας τους 'υπερασπιστες των αδυνατων' για να γελάσουμε μετά όλοι μαζι
Προφανώς κάτι στην αρχική του αντίδραση. Δεν ξέρω ακριβώς τι. Που δέρνει την οθόνη;
Γελάστε μαζί ή ξεχωριστά τώρα, i dont give a damn.Ίσως βέβαια να είμαι και περίπτωση για τον ψυχίατρο. Τί λες; Eίμαι;
ΥΓ.: Το ότι είναι 8 χρονών που το γνωρίζεις τόσο καλά;
Aμφιβαλλω αν ο εν λογω μαγκας θα εκανε την 'φαρσα' στο δικο του παιδι αλλο ο πιτσιρικος ειναι θετος γιος του (step son) οποτε no problem για το αρρωστο χιουμορ του.Αν ειναι 8 ή 9 ή 6 ετων δεν κανει καμια διαφορα,το σοκ που παθαινει ειναι μεγαλο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Aμφιβαλλω αν ο εν λογω μαγκας θα εκανε την 'φαρσα' στο δικο του παιδι αλλο ο πιτσιρικος ειναι θετος γιος του (step son) οποτε no problem για το αρρωστο χιουμορ του.Αν ειναι 8 ή 9 ή 6 ετων δεν κανει καμια διαφορα,το σοκ που παθαινει ειναι μεγαλο.Xθες βράδυ, έβαλε ένα πολύ παρόμοιο λινκ ο Bruce εδώ στο φόρουμ. Αν και κοντέυω τα 30, τα είδα όλα!
Φαντάσου τι έπαθε το παιδάκι...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Aμφιβαλλω αν ο εν λογω μαγκας θα εκανε την 'φαρσα' στο δικο του παιδι αλλο ο πιτσιρικος ειναι θετος γιος του (step son) οποτε no problem για το αρρωστο χιουμορ του.Αν ειναι 8 ή 9 ή 6 ετων δεν κανει καμια διαφορα,το σοκ που παθαινει ειναι μεγαλο.
Xθες βράδυ, έβαλε ένα πολύ παρόμοιο λινκ ο Bruce εδώ στο φόρουμ. Αν και κοντέυω τα 30, τα είδα όλα!
Δεν είσαι ο μόνος που φρίκαρε
-
Δεν είμαι φανατισμένος με τίποτα.
Δεν έχω δει ακόμα το link γιατι μου το κόβει ο server.Αλλά αυτό που δεν μπορώ να αντέξω με τίποτα είναι θέματα που έχουν να κάνουν με μικρά παιδιά και 'πλάκες' σε αυτά ή -ακόμα χειρότερα- κακοποίησή τους.
Θεωρώ λοιπόν ότι ο εν λόγω μαλάκας είναι το χειρότερο είδος ανθρώπου.
Από αυτούς που -όπως σωστά παρατήρησε ο Βασίλης- αν τους έκανε κάποιος πλάκα στο δικό τους παιδί, ή στους ίδιους, θα γίνονταν πυρ και μανία.Θα ήθελα όντως να τον είχα στα χέρια μου.
Εκείνη την στιγμή όμως. Οχι αργότερα. -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Xθες βράδυ, έβαλε ένα πολύ παρόμοιο λινκ ο Bruce εδώ στο φόρουμ. Αν και κοντέυω τα 30, τα είδα όλα!
Δεν είσαι ο μόνος που φρίκαρε
Δεν ειδα το συγκεκριμενο του Bruce αλλα θυμαμαι μια διαφημηση που εδειχνε ενα αμαξι σε ενα στριφτερο δρομο με απαλη μουσικη υποκρουση και ξαφνικα να πεταγεται μια μουτσουνα με μια δυνατη κραυγη .Τα ειδα ολα dizzy: .Νομιζω διαφημιζε καφέ.
-
Εγώ, πάλι, νομίζω ότι ο α/α τύπος δεν έκανε για το πιτσιρίκι τπτ χειρότερο από αυτό που κάνουν όσοι ξεπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους σε αγάπη και προσοχή προς τα παιδιά τους με video & pc games, dvds, xboxs, game boys, κινητά τηλέφωνα κλπ.
Μπες μέσα, κωλόπαιδο, αρκεί που δεν με ενοχλείς... -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν έχω δει ακόμα το link γιατι μου το κόβει ο server.
........Δειχνει ενα παιδακι να καθετε μπροστα σε μια οθονη και να παιζει ενα ειδος λαβυρινθου.Ξαφνικα στην οθονη βγαινει μια μουτσουνα με μια κραυγη και ο μικρος τρομαγμενος αντιδρα βαζοντας τα χερια στην οθονη προσπαθωντας να προστατευτει και μετα πεταγεται και παει να κρυφτει κλαιγοντας πισω απο αυτον που κρατα την καμερα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν έχω δει ακόμα το link γιατι μου το κόβει ο server.
........Δειχνει ενα παιδακι να καθετε μπροστα σε μια οθονη και να παιζει ενα ειδος λαβυρινθου.Ξαφνικα στην οθονη βγαινει μια μουτσουνα με μια κραυγη και ο μικρος τρομαγμενος αντιδρα βαζοντας τα χερια στην οθονη προσπαθωντας να προστατευτει και μετα πεταγεται και παει να κρυφτει κλαιγοντας πισω απο αυτον που κρατα την καμερα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα ήθελα όντως να τον είχα στα χέρια μου.Εγώ να δεις. Άμα μπορέσεις και το δεις το 'αστείο' αυτό, θα γίνεις έξαλλος με τον απίστευτο κρετινισμό του υποκειμένου αυτού.
Ανέκδοτα - #3