-
Δεν ξέρω αν είναι μελλοντολογία ή απλά ευχολόγιο!!! Θα έχει ξυπνήσει ο κόσμος από τη αποχαύνωση του καναπέ θα έχει βγει στους δρόμους και θα έχει πετύχει (αναγκάσει) τους κρατούντες να του παρέχουν τα αυτονόητα!!! Καλά και μετά ξύπνησα.
-
το νερο θα εχει γινει πιο ακριβο...
-
Κάποιοι έχουν κάνει πιό μακροχρόνιες προβλέψεις...
Zager and Evans'In The Year 2525'
In the year 2525
If man is still alive
If woman can survive
They may find........In the year 3535
Ain't gonna need to tell the truth, tell no lies
Everything you think, do, or say
Is in the pill you took todayIn the year 4545
Ain't gonna need your teeth, won't need your eyes
You won't find a thing to chew
Nobody's gonna look at youIn the year 5555
Your arms are hanging limp at your sides
Your legs got nothing to do
Some machine, doing that for youIn the year 6565
Ain't gonna need no husband, won't need no wife
You'll pick your son, pick your daughter too
From the bottom of a long glass tubeIn the year 7510
If God's a comin' he ought to make it by then
Maybe he'll look around himself and say
``Guess it's time for the Judgement day''In the year 8510
God's gonna shake his mighty head
He'll either say ``I'm pleased where man has been''
Or tear it down and start againIn the year 9595
I'm kinda wondering if man's gonna be alive
He's taken everything this old earth can give
And he ain't put back nothing...Now it's been 10,000 years
Man has cried a billion tears
For what he never knew
Now man's reign is through
But through the eternal night
The twinkling of starlight
So very far away
Maybe it's only yesterday...In the year 2525
If man is still alive
If woman can survive
They may find....... -
μαματο τραγουδι!
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Α,(για να μπώ καί λίγο στό 'ανάλαφρο') στήν Ελλάδα θα αλλάξουνε κατα πολύ καί μάλιστα πρός το καλύτερο τα πράγματα,τό έτος 2012.
Γιατί το 2012... αφού δεν πήραμε την διοργάνωση του Euro
Tότε θα έρθουν...οι 'ΕΛ'!!!!
το είπε ο παπούλης!!!
-
Ενοπλη εξέγερση βλέπει κανένας άλλος να γίνεται στήν Ελλάδα,είμαι είμαι εγώ ο μόνος;
Θα συνεχίσουμε να κοιμόμαστε καί να ζούμε πλούσια με τα δάνεια τών τραπεζών;
Θα είναι μεγαλύτερο το ποσοστό τών εργαζομένων από τους άνεργους σε 20 (άς πούμε) χρόνια;
Θα υπάρχει κοινωνική πρόνοια;
Δικαιοσύνη;
Θα υπάρει δωρεάν περίθαλψη καί υγεία;Η κατρακύλα που βλέπω εγώ πάντως,σταματημό δέν έχει.
Τα περισσότερα εργοστάσια/βιομηχανίες/βιοτεχνίες έκλεισαν καί μεταφέρθηκαν στίς βόρειες χώρες που συνορεύουν μαζί μας,αφήνοντας πολλές χιλιάδες άνεργους.
Τα καταστήματα τών μικρομεσαίων βυθίζονται στα χρέη.
Ρευστό δέν κυκλοφορεί ούτε σάν...φήμη!!! ( )ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑ!!!
Εντιτ: είδα τόν Εμμανουήλ παραπάνω.
Αλλος; -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Δεν ξέρω αν είναι μελλοντολογία ή απλά ευχολόγιο!!! Θα έχει ξυπνήσει ο κόσμος από τη αποχαύνωση του καναπέ θα έχει βγει στους δρόμους και θα έχει πετύχει (αναγκάσει) τους κρατούντες να του παρέχουν τα αυτονόητα!!! Καλά και μετά ξύπνησα.Δηλαδη ο Έλληνας ή στους δρόμους θα είναι ή στον καναπε,να δουλέψει το αποκλείουμε
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ενοπλη εξέγερση βλέπει κανένας άλλος να γίνεται στήν Ελλάδα,είμαι είμαι εγώ ο μόνος;
Θα συνεχίσουμε να κοιμόμαστε καί να ζούμε πλούσια με τα δάνεια τών τραπεζών;
Θα είναι μεγαλύτερο το ποσοστό τών εργαζομένων από τους άνεργους σε 20 (άς πούμε) χρόνια;
Θα υπάρχει κοινωνική πρόνοια;
Δικαιοσύνη;
Θα υπάρει δωρεάν περίθαλψη καί υγεία;Η κατρακύλα που βλέπω εγώ πάντως,σταματημό δέν έχει.
Τα περισσότερα εργοστάσια/βιομηχανίες/βιοτεχνίες έκλεισαν καί μεταφέρθηκαν στίς βόρειες χώρες που συνορεύουν μαζί μας,αφήνοντας πολλές χιλιάδες άνεργους.
Τα καταστήματα τών μικρομεσαίων βυθίζονται στα χρέη.
Ρευστό δέν κυκλοφορεί ούτε σάν...φήμη!!! ( )ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑ!!!
Εντιτ: είδα τόν Εμμανουήλ παραπάνω.
Αλλος;Σε πληροφορω οτι παρόμοιες αποψεις με εσένα εχει πολυ γνωστός και πολύ ισχυρός διαπλεκόμενος,και δεν αισθάνεται καθόλου ασφαλής με αυτο το κλίμα που δημιουργείται...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Σε πληροφορω οτι παρόμοιες αποψεις με εσένα εχει πολυ γνωστός και πολύ ισχυρός διαπλεκόμενος,και δεν αισθάνεται καθόλου ασφαλής με αυτο το κλίμα που δημιουργείται...Ξέρεις τί έλεγε ο συγχωρεμένος ο Ραφαηλίδης;
'αλοίμονό σας πλούσιοι,διότι θα έρθουν οι φτωχοί να σας τα πάρουν'εγώ ξέρω ότι κάθε κατήφορος φτάνει σέ κάποιον 'πάτο'.
Μόλις πιάσουμε πάτο (οριστικά) θα πρέπει να ξανατιναχτούμε πρός τα πάνω. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
..........
εγώ ξέρω ότι κάθε κατήφορος φτάνει σέ κάποιον 'πάτο'.
Μόλις πιάσουμε πάτο (οριστικά) θα πρέπει να ξανατιναχτούμε πρός τα πάνω.θα ξανατιναχτουμε η θα παμε ερποντας?
Τον Ιουλιο του 2067 θα ειναι ολη Η ελλαδα καλλυμενη με αιολικη και ηλιακη ενεργεια
-
Εφόσον εχουμε την τιμη να εχουμε στο φορουμ τον Ασιμοφ, φανταζομαι μπορει να ανοιξει τα κιτάπια του Χαρυ Σελντον και να μας πει τι προβλεπει η ψυχοϊστορια για το ζητημα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εφόσον εχουμε την τιμη να εχουμε στο φορουμ τον Ασιμοφ, φανταζομαι μπορει να ανοιξει τα κιτάπια του Χαρυ Σελντον και να μας πει τι προβλεπει η ψυχοϊστορια για το ζητημαΠαλιόγρια, με κατάλαβες!
Ηρθε η ωρα να σας αποκαλύψω την αλήθεια.
Δε με λένε Χρήστο, είμαι ο Ρ. Ντάνιελ Ολίβοου και ήρθα από το μέλλον για να βάλω τις βάσεις για την γαλαξιακή αυτοκρατορία -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
εγώ ξέρω ότι κάθε κατήφορος φτάνει σέ κάποιον 'πάτο'.
Μόλις πιάσουμε πάτο (οριστικά) θα πρέπει να ξανατιναχτούμε πρός τα πάνω.'Για να ξαναγεννηθείς, πρέπει πρώτα να πεθάνεις'
Σ. Ρουσντί
-
Φανταστείτε το παρον θέμα πριν απο πχ 10 χρόνια,να μπαίνει κάποιος και να λεει οτι η Ελλάδα θα πάρει το EURO,σηκωτό για το Δαφνί θα τον παίρναμε
-
θα γίνω πλούσιος
-
Φίλε έχει δίκιο για το Γιούρο. Νομίζω όμως πως αν κάποιος μας πει πως θα είναι ο κόσμος σε 100 ας πούμε χρόνια (υποθέτουμε ότι μπορεί), πάλι θα μας φανούν απίστευτα αυτά που θα μας πει.
Φανταστείτε να λέγατε σε κάποιον ναυτικό το 1906 πως θα είχε ένα μηχάνημα μαζί του με το οποίο θα μπορούσε να μιλάει από το καράβι με την οικογένειά του από όποιον ωκεανό και να βρίσκεται. Θα μπορούσε μάλιστα να βλέπει τα παιδιά του ενώ βρίσκεται στο καράβι...Jacob
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
θα γίνω πλούσιοςΚι εγώ. Μου το 'παν στον καφέ.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
θα γίνω πλούσιος
Κι εγώ. Μου το 'παν στον καφέ.
Κι εγω θα γινω, θα ληστεψω δύο πλούσιους
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δεν ξέρω αν είναι μελλοντολογία ή απλά ευχολόγιο!!! Θα έχει ξυπνήσει ο κόσμος από τη αποχαύνωση του καναπέ θα έχει βγει στους δρόμους και θα έχει πετύχει (αναγκάσει) τους κρατούντες να του παρέχουν τα αυτονόητα!!! Καλά και μετά ξύπνησα.
Δηλαδη ο Έλληνας ή στους δρόμους θα είναι ή στον καναπε,να δουλέψει το αποκλείουμε
Καλά ας περπατήσει λίγο να ξεμουδιάσει από τον καναπέ και μετά πάει και στη «δουλειά» για να ξανά πιαστεί!!!!!!!!
Μελλοντολόγοι του φόρουμ ενωθείτε