-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Ποιά ομάδα υποστηρίζετε?
Εγώ ΑΕΚ.
Συγνώμη αν παράλειψα την ομάδα σας.χοχοχο
αυτο που γραφεις στο αρχικο ποστ του θρεντ, εξηγει μια χαρα και γιατι αλλαξες τον τιτλο..η 19η πλησιαζει, αντε να σφιγγουνε τα κολαρακια!!
elteo μην ανησυχεις μπρε, για πλακα αλλαξε τιτλο ο billys
του αρεσει να τον πειραζουνε -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Ποιά ομάδα υποστηρίζετε?
Εγώ ΑΕΚ.
Συγνώμη αν παράλειψα την ομάδα σας.Kι απ τις μεγάλες;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ασκοπη η αλλαγή του τίτλου.Δεν συμφωνώ γιατί έχει μία προκλητική χροιά. Κάποιος mod να τον επαναφέρει όπως ήταν.
Δεν θέλουμε άλλα flames.
Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται?
Ίσως..Η παράγκα ισχύει,γιατί μας πειράζει;
Αν μέσα κατοικεί ο Βαρδινογιάννης ή ο Κόκκαλης ή ο Μπαρμπα Θωμάς λίγη σημασία έχει.Όταν ξεκινούμε ΟΛΟΙ με το δεδομένο ότι η διαιτησία είναι απαράδεκτη και...''κακοπροαίρετη'' δεν καταλαβαίνω τί ψάχνουμε να βρούμε και τί συζητάμε.Αν ο Ολυμπιακός ευνοείται 80% και ο Παναθηναικος 60%;Σημασία έχει ότι ευνοούνται και οι δύο,επομένως για ποια πρωταθλήματα μιλάμε;Αν οι γαύροι δεν μπορούν να παραδεχτούν την απίστευτη εύνοια που έχει ο Ολυμπιακός(και δεν μιλάω για τώρα,δυστυχώς αυτά τα 7 χρόνια δεν ξεχνιούνται παίδες...)προφανώς και δεν αφαιρεί από τους άλλους το δικαίωμα να το πιστεύουν.
Άλλωστε τα σφυρίγματα των διαιτητάδων πλέον είναι επιστημονικότατα,3-4 οφσάιντ,5-6 φάουλ έξω από την περιοχή,ένα πεναλτάκι εδώ ένα εκεί και βγήκε ο αγώνας.Τί περιμένουμε δηλαδή από τα κοράκια;Να βάλουν γκολ οι ίδιοι ή να βάζουν τρικλοποδιές στους αντιπάλους;Ο Βασίλης άλλαξε πολύ ΕΥΣΤΟΧΑ τον τίτλο.Αυτό είναι το ποδόσφαιρό μας και σε όσους αρέσει.Είπαμε,μόνο για να κάνουμε πλάκα είναι,τίποτα άλλο.
Και μόνο οι φάτσες των ξένων παικτών όταν παίζουν με τους δικούς μας έξω στας Ευρώπας,όταν οι ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ με το παραμικρό βουτάνε για να κερδίσουν κανα φαουλάκι ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,γιατί διαφορετικά δεν... τα λέει όλα.
Και για να μην στερούμε την αίγλη της καθιερωμένης γιορτούλας που στήνεται κάθε Μάιο εκεί στον Περαία,εφόσον ο Κόκκαλης είναι μάγκας και έχει τις άκρες του ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΕΤΟΙΑ.Αλλά όχι και οτι ο Γαυρος είναι ομαδάρα και παντοκράτορας και άλλα φαιδρά.Τα ίδια σκατά είναι με τους άλλους μεγάλους-μικρούς.Το μόνο που τον ξεχωρίζει είναι ο ''ΩΩΩ ΤΙ ΚΟΣΜΟΣ-ΠΕΛΑΤΗΣ'' που γεμίζει το Καραισκάκη,που αγοράζει τις 4 αθλητικές εφημερίδες που βγάζει και που αγοράζει τις σωβρακοφανέλες του Ριβάλντο.Αυτό και μόνο.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
γιατί η πόρνη η Οσασούνα την προηγούμενη βδομάδα που έχασε στην έδρα της; ΕΛΕΟΣ
μια φορά είπα κ εγώ με το αίσθημα να παίξουμε στοίχημα, και πιάσαμε όλους τους άμπαλους, κ βάλαμε και την οσασούνα..
που να σβηστεί απ'το χάρτηΕμ κι εσύ, πρώτη φορά στοιχημάτισες, την Οσασούνα βρήκες να παίξεις; Αφού έτσι κι αλλιώς έδρα έπαιξες, δεν έπαιζες τους 'πετεινούς' (που κυριλεκτικά πετάμε τον τελευταίο καιρό);
-
Ο Βασίλης άλλαξε τον τίτλο για χαβαλέ, καμία σχέση με την μεγαλοποίηση του θέματος..
Ούτε για τον βάζελο το έγραψε, ούτε για τον γαύρο ούτε για κανέναν πέραν του χαβαλέ.. Τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα από την συζήτηση που είχαμε στο msn.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ο Βασίλης άλλαξε τον τίτλο για χαβαλέ, καμία σχέση με την μεγαλοποίηση του θέματος..Ούτε για τον βάζελο το έγραψε, ούτε για τον γαύρο ούτε για κανέναν πέραν του χαβαλέ.. Τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα από την συζήτηση που είχαμε στο msn.
Ο Βασίλης άλλαξε πολύ ΕΥΣΤΟΧΑ τον τίτλο.Αυτό είναι το ποδόσφαιρό μας και σε όσους αρέσει.**Είπαμε,μόνο για να κάνουμε πλάκα είναι,τίποτα άλλο. **
Νομίζω ότι κι εγώ αυτό έγραψα..
Παρόλο που δεν συζητήσαμε στο msn
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δεν είναι αστείο να μιλάς για την παράγκα του ΠΑΟ και της ΑΕΚ...Η παράγκες είναι δυο: πρώτα του γάβροΚόκκαλη (που δεν έχει προηγούμενο) και μετά του βαζελοΚαπετάνιου (που πήραν κι άλλες ομάδες τίτλο).
Του χανουμοΜελισσανίδη ήταν πταίσμα (ούτε καν παράγκα). -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Δεν είναι αστείο να μιλάς για την παράγκα του ΠΑΟ και της ΑΕΚ...
Η παράγκες είναι δυο: πρώτα του γάβροΚόκκαλη (που δεν έχει προηγούμενο) και μετά του βαζελοΚαπετάνιου (που πήραν κι άλλες ομάδες τίτλο).
Του χανουμοΜελισσανίδη ήταν πταίσμα (ούτε καν παράγκα).Η παράγκα του βαρδινογιαννοβάζελου θα έλεγα εγώ πάλι ότι δεν 'εχει προηγούμενο...πρώτη φορά βλέπω ομάδα να βγάζει dvd και μετά από τρεις μέρες να αυτοκατακεραυνώνεται..!! Αν αυτό δεν είναι πρωτοποριακό τότε τί είναι;;;!!!
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Ασκοπη η αλλαγή του τίτλου.
Δεν συμφωνώ γιατί έχει μία προκλητική χροιά. Κάποιος mod να τον επαναφέρει όπως ήταν.
Δεν θέλουμε άλλα flames.
Ίσως..πώς με ξέρεις... ...πρώτος στις επάλξεις των φανατικών...
Καλά κρασιά [Παράγκα μόνο]!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δεν είναι αστείο να μιλάς για την παράγκα του ΠΑΟ και της ΑΕΚ...
Η παράγκες είναι δυο: πρώτα του γάβροΚόκκαλη (που δεν έχει προηγούμενο) και μετά του βαζελοΚαπετάνιου (που πήραν κι άλλες ομάδες τίτλο).
Του χανουμοΜελισσανίδη ήταν πταίσμα (ούτε καν παράγκα).Η παράγκα του βαρδινογιαννοβάζελου θα έλεγα εγώ πάλι ότι δεν 'εχει προηγούμενο...πρώτη φορά βλέπω ομάδα να βγάζει dvd και μετά από τρεις μέρες να αυτοκατακεραυνώνεται..!! Αν αυτό δεν είναι πρωτοποριακό τότε τί είναι;;;!!!
Ώρα να μας πεις πως διανύουμε περίοδο βαζελοπαράγκας
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Μπα εδώ και καιρό διανύουμε γαυρο-βαζελο-παράγκα και όπως πάμε θα συνεχίσουμε να ζούμε σ αυτή...Με παρεξήγησες..δεν έχω ωτασπίδες!! Μόνο για την περίπτωση του dvd μίλησα...!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν συμφωνώ γιατί έχει μία προκλητική χροιά. Κάποιος mod να τον επαναφέρει όπως ήταν.
Δεν θέλουμε άλλα flames.
Φανατικός γιατί;Και πρώτος μάλιστα;Επειδή παραδέχομαι ότι ο βάζελος ευνοείται;
Όπως και να έχει χαίρομαι που τοποθετήθηκες με επιχειρήματα.
Μόλις τα ανοίξω τα καλά κρασιά θα τα αφιερώσω στην ανωτερότητα του γαύρου
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μπα εδώ και καιρό διανύουμε γαυρο-βαζελο-παράγκα και όπως πάμε θα συνεχίσουμε να ζούμε σ αυτή...Με παρεξήγησες..δεν έχω ωτασπίδες!! Μόνο για την περίπτωση του dvd μίλησα...!
Α οκ
Από το σχόλασμα του καπετάνιου κι έπειτα ο βάζελος επικοινωνιακά είναι για να τον κλαίνε οι ρέγγες! -
double post
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Δεν θέλουμε άλλα flames.
Φανατικός γιατί;Και πρώτος μάλιστα;Επειδή παραδέχομαι ότι ο βάζελος ευνοείται;
Όπως και να έχει χαίρομαι που τοποθετήθηκες με επιχειρήματα.
Μόλις τα ανοίξω τα καλά κρασιά θα τα αφιερώσω στην ανωτερότητα του γαύρου
Για μένα το λέω...ειρωνικά!
Σαφώς και δεν μου αρμόζει το σχόλιο περί μύγας...Τα περι μυγολογίας...λοιπόν τα αντιπαρέρχομαι! Δεν είμαι υποχείριο κανενός προέδρου.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Α οκ
Από το σχόλασμα του καπετάνιου κι έπειτα ο βάζελος επικοινωνιακά είναι για να τον κλαίνε οι ρέγγες!Ενώ πριν το σχόλασμα βρε Μιγκγ σκίζαμε στην επικοινωνία...
Τις ξέχασες τις μπούκες του καπετάνιου στον αγωνιστικό χώρο να κυνηγάει με αεροβόλα τους κάμεραμεν κ.α εχθρούς όταν κάτι δεν του άρεσε;
Ο Θείος στην επικοινωνία είναι μανούλα. Μιλάμε για ολόκληρο επιτελείο..ο ίδιος δεν φαίνεται ποτέ. Μόνο όταν είναι να προσελκύσει πελάτες ανα την Ελλάδα για καμια συνδρομούλα όπου κράζει τις αντίπαλες ομάδες κότες και λαγούς.Είπαμε ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ. Είναι και αυτή η βαρβατίλα των γαύρων που επιβάλλει ορισμένες συμπεριφορές από τον ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ τους...δεν φταίει αυτός.Απλά τους λέει αυτά που θέλουν να ακούσουν,μπας και αγοράσουν καμια σωβρακοφανέλα παραπάνω.. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Για μένα το λέω...ειρωνικά!
Σαφώς και δεν μου αρμόζει το σχόλιο περί μύγας...Τα περι μυγολογίας...λοιπόν τα αντιπαρέρχομαι! Δεν είμαι υποχείριο κανενός προέδρου.
Το σχόλιο περι μύγας κόλλαγε στο σχόλιο περι FLAME από πλευράς Βασιλάκη Πιστεύεις ότι άλλαξε τον τίτλο για αυτόν τον λόγο;
Ελτέο δεν σε αποκάλεσα ποτέ υποχείριο κανενός προέδρου,έτσι δεν είναι;
Υποστηρίζεις την ομάδα σου,όπως κι εγώ τη δική μου.
Κανείς δεν είναι υποχείριο κανενός. -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Ενώ πριν το σχόλασμα βρε Μιγκγ σκίζαμε στην επικοινωνία...
Τις ξέχασες τις μπούκες του καπετάνιου στον αγωνιστικό χώρο να κυνηγάει με αεροβόλα τους κάμεραμεν κ.α εχθρούς όταν κάτι δεν του άρεσε;
Ο Θείος στην επικοινωνία είναι μανούλα. Μιλάμε για ολόκληρο επιτελείο..ο ίδιος δεν φαίνεται ποτέ. Μόνο όταν είναι να προσελκύσει πελάτες ανα την Ελλάδα για καμια συνδρομούλα όπου κράζει τις αντίπαλες ομάδες κότες και λαγούς.Είπαμε ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ. Είναι και αυτή η βαρβατίλα των γαύρων που επιβάλλει ορισμένες συμπεριφορές από τον ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ τους...δεν φταίει αυτός.Απλά τους λέει αυτά που θέλουν να ακούσουν,μπας και αγοράσουν καμια σωβρακοφανέλα παραπάνω..Εντάξει ρε συ, δεν λέμε για τις -έτσι κι αλλιώς καταδικαστέες- ακρότητες. Λέμε για το ειδικό βάρος που είχε ως προσωπικότητα στον -έτσι κι αλλιώς σάπιο- χώρο.
Από τον Φιλιπίδη και μετά γελάμε ακόμα κι εμείς οι βάζελοι με τις απανωτές γκάφες, μπαρούφες και μαλακίες που κάνουνε. Και γελάμε όχι γιατί διασκεδάζουμε αλλά για να καμουφλάρουμε τη στεναχώρια μας που έχουν καταντήσει τον ΠΑΟ με συμπεριφορά χειρότερη κι από ομάδα β' εθνικής
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
**Ο Θείος στην επικοινωνία είναι μανούλα. Μιλάμε για ολόκληρο επιτελείο..ο ίδιος δεν φαίνεται ποτέ. ** Μόνο όταν είναι να προσελκύσει πελάτες ανα την Ελλάδα για καμια συνδρομούλα όπου κράζει τις αντίπαλες ομάδες κότες και λαγούς.Είπαμε ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ. Είναι και αυτή η βαρβατίλα των γαύρων που επιβάλλει ορισμένες συμπεριφορές από τον ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ τους...δεν φταίει αυτός.Απλά τους λέει αυτά που θέλουν να ακούσουν,μπας και αγοράσουν καμια σωβρακοφανέλα παραπάνω..Όντως το παληκάρι είναι αλλού όσον αφορά την επικοινωνία! Δεν ξέρω αλλά όποτε τον βλέπω γελάω τρελά..Όχι υποτιμητικά,απλά επειδή μου κάνει για πολύ χαβαλετζής!! Όπως στα αποδυτήρια μετά το ντέρμπι που τον ρώτησε ένας δημοσιογράφος για το φάκελο και αυτός γέλασε με έναν απίστευτο τρόπο..!!!!!!!!!!!! Χοχοχοχοχο!! Α ρε θείε..!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
γιατί η πόρνη η Οσασούνα την προηγούμενη βδομάδα που έχασε στην έδρα της; ΕΛΕΟΣ
μια φορά είπα κ εγώ με το αίσθημα να παίξουμε στοίχημα, και πιάσαμε όλους τους άμπαλους, κ βάλαμε και την οσασούνα..
που να σβηστεί απ'το χάρτηΕμ κι εσύ, πρώτη φορά στοιχημάτισες, την Οσασούνα βρήκες να παίξεις; Αφού έτσι κι αλλιώς έδρα έπαιξες, δεν έπαιζες τους 'πετεινούς' (που κυριλεκτικά πετάμε τον τελευταίο καιρό);
δεν έπαιζα πρώτη φορά
αλλά δεν παίζω γενικά, πήγαμε πιο πολύ για πλάκα..
κατάντια.. τους λυπήθηκε η ψυχή μου, γιατί τα άτομα -πολλοί απ'αυτούς είναι άρρωστοι.-
απλά έχει χαβαλέ η όλη φάση, αν παίζεις κανά ευρώ το μήνα όπως εγώ πας εκεί και βλέπεις τους τυπάδες να τσακώνονται για κάτι γελοία πράγματα και να πορώνονται τρελά με τα αποτελέσματα που βγάζει στην οθόνη..
να μην πω για το κινο που παίζουν ορισμένοι σαν πρεζάκια
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#4]