-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Παιδιά δούλεψε!!!!!
Ακολούθησα πιστά το pdf του dmitsan και δούλεψε!!!
ΥΕSSSSSSSS!
Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον...μάλλον κάποιο pin δεν έκανε επαφή!
Θα μας πεις και μας ποιό ήταν τελικά το πρόβλημα;
Ουπς, άκυρο (δεν το πρόσεξα)
Με γειες λοιπόν ΚΑΙ η νέα σου θήκη
Ευχαριστώ!
ΥΓ1. Χρειάζονται τελικά τα άτιμα τα manuals, έτσι δεν είναι;
Δεν είχε όπως το pdf ...μια λαμακία είχε που δεν βοήθαγε και πολύ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σάββα, τελικά έχεις ξανασυνδέσει USB περιφερειακό στο laptop σου ή είναι η πρώτη φορά που το επιχειρείς;
εννοείται ρε Χάρη...εάν δεις τι έχω πάνω...αφού οι 3 usb δεν μου έφταναν κι έχω και 7άρι hub
Εμ δεν εννοείται.. αν μας το έλεγες από τη ναρχή (και μας έλεγες πως τα άλαλ περιφερειακά είναι ομοίως USB 2.0) θα το απομονώναμε μόνο σε hardware prob και δεν θα ψάχναμε drivers
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Σάββα, τελικά έχεις ξανασυνδέσει USB περιφερειακό στο laptop σου ή είναι η πρώτη φορά που το επιχειρείς;
εννοείται ρε Χάρη...εάν δεις τι έχω πάνω...αφού οι 3 usb δεν μου έφταναν κι έχω και 7άρι hub
Εμ δεν εννοείται.. αν μας το έλεγες από τη ναρχή (και μας έλεγες πως τα άλαλ περιφερειακά είναι ομοίως USB 2.0) θα το απομονώναμε μόνο σε hardware prob και δεν θα ψάχναμε drivers
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Σημασία έχει ότι τώρα είναι όλα οκ και δε θεώρησε φαίνεται χρήσιμο να μας αναφέρει το παραπάνω, τουλ. την επόμενη φορά θα ξέρουμε
Ποιός έψαξε για drivers όμως? -
Κάποια γνώμη για AMD sempron ή AMD turion σε φορητό;
-
και μια ακόμη απορία από εμένα:
Έχω μια σειρά από αρχεία .mp3, τα οποία αποτελούν ένα μιξαριστό CD και θέλω να τα γράψω σε audio. Με το Nero, ακόμα κι αν ορίσω το κενό μεταξύ των κομματιών μηδέν υπάρχει ένα απειροελάχιστο κενό που χαλάει τη ροή της μουσικής. Έχει ασχοληθεί κανείς με το να βρει λύση σε αυτό; Μήπως με κάποιο άλλο πρόγραμμα;
Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
και μια ακόμη απορία από εμένα:Έχω μια σειρά από αρχεία .mp3, τα οποία αποτελούν ένα μιξαριστό CD και θέλω να τα γράψω σε audio. Με το Nero, ακόμα κι αν ορίσω το κενό μεταξύ των κομματιών μηδέν υπάρχει ένα απειροελάχιστο κενό που χαλάει τη ροή της μουσικής. Έχει ασχοληθεί κανείς με το να βρει λύση σε αυτό; Μήπως με κάποιο άλλο πρόγραμμα;
Ευχαριστώ!
Σε τι cd player δοκιμασες να το παιξεις και σου κανει κενα?
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κάποια γνώμη για AMD sempron ή AMD turion σε φορητό;Αν και φίλος της AMD, δεν πήγα σε τέτοιο επεξεργαστή για φορητό.
Οι Sempron είναι ουσιαστικά Athlon XP, άρα θερμαίνονται πολύ και ξοδεύουν πολύ ρεύμα. Από επιδόσεις αξιοπρεπείς και από τιμή φθηνοί.
Οι Turion μετά από κάποιο ψάξιμο διαπίστωσα ότι δεν είναι τόσο καλοί συγκριτικά με τους Pentium M, όσο είναι οι Athlon64 σε σχέση με τους Pentium 4. Πλεονέκτημα η υποστήριξη Windows 64bit.Δες δυο αρκετά κατατοπιστικά άρθρα: 1 (ειδικά στο τέλος), 2 (η σελίδα σέρνεται, αλλά ανοίγει).
-
Πολύ καλοί επεξεργαστές ήτανε οι Athlon Mobile, μικρή κατανάλωση ρεύματος, χαμηλές θερμοκρασίες και φυσικά ξεκλείδωτο multiplier - άνετα το σήκωνες 500 - 600 MHz πάνω απ την ονομαστική ταχύτητα.
Ενας φίλος χρησιμοποιεί ενα τέτοιο για το desktop μηχάνημά του, φυσικά overclocked.
-
Αγόρασα ενα AMD Seprom 1800 (3000).. Eιναι πάνω σε μητρική asus με 512 ραμ..
Να τον πουσάρω;; τι πρέπει ναπροσέξω;; Αξίζει;
-
Βρε βρε τι βρήκα...
http://www.techsupportalert.com/best_46 ... lities.htm
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Βρε βρε τι βρήκα...http://www.techsupportalert.com/best_46 ... lities.htm
Καλός και ψαγμένος φαίνεται ο τύπος!
Μερικά σχόλια από μένα:
1 Best Free Web Browser (προτείνει Firefox)
Εννοείται πως εγώ προτείνω ανεπιφύλακτα Maxthon αντί του Firefox. Οι λόγοι πολλοί και χιλιοαναλυμένοι. Οι κυριότεροι είναι η συμβατότητα, η παραμετροποίηση και η ελάχιστη δυνατή κατανάλωση πόρων του συστήματος.2 Best Free Anti-Virus Software (προτείνει AVG, Avast, Antivir)
Αν και παραδέχεται πως το Antivir έχει μεγαλύτερο εύρος εντοπισμού από τα υπόλοιπα, το βάζει 3ο διότι δεν έχει email scan. Όμως το email scan είναι ΠΕΡΙΤΤΟ feature, μιας και το Antivir 'χτυπάει' αμέσως μόλις πάει να εκτελεστει στο σύθστημά σας οτιδήποτε επιλήψιμο(άρα και από email).3 Best Free Adware/Spyware/Scumware Remover (προτείνει Microsoft Antispyware, Spybot, Adaware)
Τα έχω δοκιμάσει και τα 3. Εγώ προτείνω άλλο, το ScanSpyware (αλλά δεν είναι free).4 Best Free Browser Protection Utility (προτείνει SpywareBlaster, SpywareGuard)
Με Firefox δεν εκετελούνται έτσι κι αλλιώς τα ActiveX. Ομοίως και με Maxthon/IE αν τα απενεργοποιήσουμε. Επιπρόσθετα με το Maxthon μπορείς να κλειδώσεις το home page σου έτσι ώστε να μην αλλάζει χωρίς τη θέλησή σου.
Κατά την άποψή μου περιττή κατηγορία, που επιβαρύνει αχρείαστα το σύστημα.5 Best Free Firewall (προτείνει Kerio, ZA, Sygate, Safety.net)
Kerio κι από μένα (αν και δεν έχω δοκιμάσει καν τα Sygate και Safety.net)16 Best Free Spam Filter for the Average User (προτείνει Mailwasher, Xterminator)
Mailwasher κι από μένα!26 Best Free Registry Cleaner (προτείνει EasyCleaner)
Ομοίως κι από μένα!33 Best Free Download Manager (προτείνει Free Download Manager)
Τον έχω δοκιμάσει και ΔΕΝ με βόλεψε καθόλου. Αντ' αυτού προτείνω τον Fresh Download Manager (με καλύτερο, φιλικότερο και πιο λειτουργικό περιβάλλον χρήσης).ΥΓ. Για τα υπόλοιπα δεν έχω άποψη
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κάποια γνώμη για AMD sempron ή AMD turion σε φορητό;
Αν και φίλος της AMD, δεν πήγα σε τέτοιο επεξεργαστή για φορητό.
Οι Sempron είναι ουσιαστικά Athlon XP, άρα θερμαίνονται πολύ και ξοδεύουν πολύ ρεύμα. Από επιδόσεις αξιοπρεπείς και από τιμή φθηνοί.
Οι Turion μετά από κάποιο ψάξιμο διαπίστωσα ότι δεν είναι τόσο καλοί συγκριτικά με τους Pentium M, όσο είναι οι Athlon64 σε σχέση με τους Pentium 4. Πλεονέκτημα η υποστήριξη Windows 64bit.Δες δυο αρκετά κατατοπιστικά άρθρα: 1 (ειδικά στο τέλος), 2 (η σελίδα σέρνεται, αλλά ανοίγει).
Θεωρω πως αυτή τη στιγμή οι Centrino είναι μονόδρομος για τους φορητούς.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Σημασία έχει ότι τώρα είναι όλα οκ και δε θεώρησε φαίνεται χρήσιμο να μας αναφέρει το παραπάνω, τουλ. την επόμενη φορά θα ξέρουμεΕννοείται! Τέλος καλό, όλα καλά!
Ποιός έψαξε για drivers όμως?
Εννοώ ότι (απο)προσανατολιστήκαμε προς software λύση.
-
http://www.pcpro.co.uk/news/83218/micro ... -cars.html
-
Καλημερα παιδες....
Χθες κ σημερα προσπαθω να μπω στο MSN messenger αλλα μου βγαζει ειδοποιηση οτι η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη....Εχει κανεις παρομοιο προβλημα ?
-
Αυτό μου το βγάζει όταν δεν έχω σύνδεση στο Internet!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Καλημερα παιδες....Χθες κ σημερα προσπαθω να μπω στο MSN messenger αλλα μου βγαζει ειδοποιηση οτι η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη....Εχει κανεις παρομοιο προβλημα ?
Παρομοίως υποθέτω οτι με ένα restart θα στρώσει...
-
Κανατε voodoo οπως φαινεται και μπηκα
Μαμω την τεχνολογια μου μεσα.....
-
Σε μένα δεν δουλεύει ούτε ο Explorer...γι αυτό και δεν μπαίνει και το msn...Ε που θα πάει θα στρώσει
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]