-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Eίδα το μοναδικό στον κόσμο Daewoo Lanos WRC.το WR CLanos δηλαδή???
κ η φώτο αυτού???
-
Δυστυχώς δεν είχα μπαταρία στο κινητό
Και άλλωστε πού να το προλάβω;WRC ήταν... -
http://www.reubengathright.com/jpg/rice ... sComic.htm
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
http://www.reubengathright.com/jpg/ricers/TheFastandtheFuriousComic.htmKOΡΥΦΑΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ειδικά στο τέλος το: 'He doesn't have stickers so we have the advantage' -
-
Στο Ληξούρι υπάρχει απίστευτης εμφάνισης Lanos, στο καπό του οποίου όμως αναπαύεται μοτέρ από Calibra με 300 περίπου αλογάκια. Καλύτερα να μην το προκαλέσετε .
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Στο Ληξούρι υπάρχει απίστευτης εμφάνισης Lanos, στο καπό του οποίου όμως αναπαύεται μοτέρ από Calibra με 300 περίπου αλογάκια. Καλύτερα να μην το προκαλέσετε .To' χει κάνει κι ένας γνωστός στη Θεσ/νίκη. Πραγματική ΣΚΟΤΩΣΤΡΑ. Τον προειδοποιήσαμε από την αρχή. Αλλά αυτός εκεί. Έχει σκάσει ένα κάρο λεφτά, για να στήσει αναρτήσεις-φρένα και βέβαια το αμάξι παραμένει καλό μόνο για ευθεία (και με καλή άσφαλτο).
Ακριβές μαϊμουδιές...
-
Στο Ληξούρι υπάρχει απίστευτης εμφάνισης Lanos, στο καπό του οποίου όμως αναπαύεται μοτέρ από Calibra με 300 περίπου αλογάκια. Καλύτερα να μην το προκαλέσετε .Αν θελήσω να γίνω ΠΟΛΥ κακός, θα τον προκαλέσω... Στο ωραίο εκείνο στροφιλίκι που πάει από τη Χώρα για το Ληξούρι. Αλήθεια, το έχουν φαρδύνει καθόλου; Έχουν βάλει καμμιά μπαριέρα; Γιατί, όταν είχαμε πάει προ πολλών ετών με τους δικούς μου εκεί (γύρω στο 1991 ή 1992), ήταν η μοναδική φορά που φοβήθηκα σε στροφιλίκι, κι ας είχαμε τη ΒΧ.
-
Δε νομίζω ότι ο δρόμος έχει φαρδύνει. Μπαριέρες έχουν μπει, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσουν σε πραγματικά σφοδρό τρακάρισμα. Αν βέβαια σε πάρει ο ύπνος στο τιμόνι και απλώς τις ακουμπήσεις, θα σε σταματήσουν, αν όμως σε στριμώξει καμιά νταλίκα...
-
Στο Ληξούρι υπάρχει απίστευτης εμφάνισης Lanos, στο καπό του οποίου όμως αναπαύεται μοτέρ από Calibra με 300 περίπου αλογάκια. Καλύτερα να μην το προκαλέσετε .Ax μου θύμησες τώρα εκείνο το κόκκινο αυτοκίνητο (άγνωστης για μένα μάρκας, νομίζω simca) που έμοιαζε με φερραρικό και είχε τιμόνι σαν πηδάλιο αεροπλάνου! Όλα αυτά που αλλού, στο λιμάνι του όμορφου Ληξουρίου.
-
-
δες την τάπα της βενζίνης που είναι χωμένη 10 πόντους μέσα στο φούσκωμα, δεν το πίστευα αυτό που έβλεπα λέμε...
-
Πολύ κακιά
-
Άντε άλλο ένα:
-
χαχα, αυτό πρόσεξες? Ολόκληρο τέρας λίγο πιο πάνω δεν το είδες?
υ.γ. ε όχι και να μου λες μπράβο που δεν πετάω τα χαρτιά από το παράθυρο! Αυτά εννοούνται!
-
Ο χρήστης eLefas έγραψε:
Ax μου θύμησες τώρα εκείνο το κόκκινο αυτοκίνητο (άγνωστης για μένα μάρκας, νομίζω simca) που έμοιαζε με φερραρικό και είχε τιμόνι σαν πηδάλιο αεροπλάνου! Όλα αυτά που αλλού, στο λιμάνι του όμορφου Ληξουρίου.Συγχαρητήρια για τη μνήμη σου. Το αυτοκίνητο αυτό υπάρχει και βασιλεύει στο μαγευτικό Ληξούρι και όντως, μετά από τόσο καιρό, δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω τι ακριβώς είναι. Υπάρχει όμως ένα αυτοκόλλητο από κάποιο Simca Club της Αγγλίας που βάζει σε σκέψεις, όπως ανέφερες και συ...
-
eLefas έγραψε:
Ax μου θύμησες τώρα εκείνο το κόκκινο αυτοκίνητο (άγνωστης για μένα μάρκας, νομίζω simca) που έμοιαζε με φερραρικό και είχε τιμόνι σαν πηδάλιο αεροπλάνου! Όλα αυτά που αλλού, στο λιμάνι του όμορφου Ληξουρίου.Συγχαρητήρια για τη μνήμη σου. Το αυτοκίνητο αυτό υπάρχει και βασιλεύει στο μαγευτικό Ληξούρι και όντως, μετά από τόσο καιρό, δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω τι ακριβώς είναι. Υπάρχει όμως ένα αυτοκόλλητο από κάποιο Simca Club της Αγγλίας που βάζει σε σκέψεις, όπως ανέφερες και συ...
Ιδιοκατασκευη ειναι , δεν ξερω που βασιζεται , τιγκα στον πολυεστερα.Και νομιζω απο μοτερ 1000αρη
-
Ο χρήστης aristidis_k έγραψε:
Ιδιοκατασκευη ειναι , δεν ξερω που βασιζεται , τιγκα στον πολυεστερα.Και νομιζω απο μοτερ 1000αρηΔεν τα ξέρεις καλά Αριστείδη . Έγκυρες πηγές (ο Βασίλης με το STi ντε) μου έλεγε σήμερα για μοτέρ 1900 κ.εκ. και διάφορα άλλα χαρούμενα (λόγω ελεεινής αεροδυναμικής, σβούριξε στα καλά καθούμενα με καμιά 100άρα στο Λιβάδι ή μια άλλη φορά, λόγω άθλιων φώτων, κοπάνησε ένα κοπάδι με πρόβατα στην ευθεία του Λιβαδιού με καμιά 120άρα, όπως καταλαβαίνετε, το Λιβάδι είναι η μοναδική ευθεία της περιοχής. Ή που έφτιαχνε το φουσκωμένο αμάξωμα σε υπόγειο γκαράζ και δεν τα είχε υπολογίσει καλά, με αποτέλεσμα μετά να μη χωράει να βγει από την πόρτα). Εν ολίγοις, αυτό το αυτοκίνητο έχει πολλή πλάκα. Πάντως, εμφανισιακά είναι αρκετά κοντά στην F40 με μηδενικό κόστος σε χρήματα, μπόλικο σε μεράκι. Είναι ωραίοι κάτι τέτοιοι τύποι !
-
Ο χρήστης stoilas έγραψε:
[]Μήπως είναι επέκταση τού πόρτ-μπαγκάζ ρε παιδιά αυτό;
Σάν τίς μπαγκαζιέρες τών μοτοσυκλετών,αλλά εντοιχισμένο!!! -
παντως μοδα ειναι και περναει σιγα σιγα.. σκεψου τι αλλο να ερχεται ομως
Australia Uber Alles!!!!!