Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    R32 vs Brera 3.2
    1. Home
    2. Κατασκευαστές και Μοντέλα
    3. R32 vs Brera 3.2
    • 1
    • 2
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 27
    • 28
    • 8 / 28
    Κατασκευαστές και Μοντέλα
    75
    548
    1611
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • S
      spiros last edited by

Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
      Κλασσική τροπή πήρε και αυτό το τόπικ.

Αυτό που μου αρέσει ειναι το εξής: αρχικά λέει κάποιο περιοδικό οτι ενα γερμανικό αυτοκίνητο ειναι ταχύτερο απο ενα ιταλικό.

Φυσικά αυτό ειναι αδύνατον, μιας και το γεγονός αυτό θα αναιρούσε την ύπαρξη όπως την ξέρουμε. Το μαύρο θα γινόταν άσπρο, το πάνω-κάτω κ.λ.π.

Η μόνη λογική εξήγηση ειναι οτι το περιοδικό τα 'παίρνει' απο γερμανούς, δεν ξέρει τι γράφει, έχει 'χαλάσει/νοθευτεί' κ.λ.π.

Φυσικά αν το ιταλικό έβγαινε πιο γρήγορο, σύμφωνα και με το θεώρημα που έχω παραθέσει παλιότερα, οι μετρήσεις αυτές θα αποκτούσαν ύψιστη σημασία, θα θεωρούνταν απόλυτα σωστές και αλάθητες κ.λ.π.

Όπως σωστά γράψαν κάποιοι όμως, τα νούμερα δεν ειναι το πάν. Περισσότερη σημασία έχει η αίσθηση (τονίζω οτι δεν μιλάω ειρωνικά σ' αυτή τη παράγραφο).

Εννοείται φυσικά οτι ενα ταπεινό Γκόλφ δεν μπορεί να φτάσει στο επίπεδο μιας Άλφα.

Κι έρχεται το ίδιο περιοδικό, στο ίδιο άρθρο και λέει οτι 'ναι, ακούγεται παράξενο, αλλα ειναι γεγονός οτι αυτό το Γκολφ ειναι πιο γρήγορο, πιό σπόρ, πιο ανόθευτο και πιο διασκεδαστικό απο αυτή την Άλφα'.

Και η ιστορία συνεχίζεται όπως και στο πρώτο σκέλος...

Δηλαδή πάει κάπως έτσι (σύνοψη):

-Αυτό το αμάξι ειναι πιο γρήγορο απο αυτό το αντίστοιχης τιμής Ιταλικό.
      -Δεν έχουν σημασία οι επιδόσεις, έχει η αίσθηση.
      -Μα ειναι και πιο γρήγορο αλλα και πιο fun to drive, πιο καθαρόαιμο.
      -... ...ναι, αλλα ειναι για... για... παππούδες! Και πώς το λένε το άλλο οι Άγγλοι, 'you can't polish a turd'!

Οι ιταλοί φυσικά μπορούν να απαντήσουν επίσης οτι π.χ. το Χ ιταλικό αυτό δεν μπορεί να συγκριθεί με το Υ γερμανικό/ιαπωνικό κ.λ.π. επειδή 'δεν ειναι στην ίδια κατηγορία'. Κι ας έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά (ιπποδύναμη, κυβικά, βάρος κ.λ.π.). Κι ας κάνουν τα ίδια λεφτά. Φυσικά, σε οποιοδήποτε συγκριτικό το ιταλικό χάνει με κάποιο άλλης εθνικότητας (μή Αρειο) αμάξι θα φταίει το οτι 'το άλλο δεν ειναι στην ίδια κατηγορία'. Με τη διαδικασία της εις άτοπον απαγωγής καταλήγουμε οτι - ω, ναί - το Ιταλικό ειναι σε μια εντελώς δικιά του κατηγορία, πράγμα που το κάνει να μην μπορεί να συγκριθεί με άλλο αμάξι...

Συμπεριφορά παιδιού δημοτικού.

Μου φαίνεται πάντως πραγματικά αστείο το εξής:

Οι διάφοροι αλφιστί, όταν ειπωθεί κάτι σχετικά με την αξιοπιστία των Αλφα βγαίνουν αμέσως και λένε (σωστά), 'Αυτές ειναι αμαρτίες του παρελθόντος, οι σημερινές Άλφα ειναι αξιόπιστες!'. Ζητούν άφεση αμαρτιών (και πολύ σωστά κάνουν) και μας λένε 'δείτε το παρόν και όχι το παρελθόν'.

Όταν βγεί κάποιος μή ιταλός και πει κάτι 'παράλογο' του στύλ, 'αυτό το γερμανικό στρίβει και ειναι σπόρ' θα βγούν οι ίδιοι αλφιστί και βασιζόμενοι στο μαύρο παρελθόν της εκάστοτε μάρκας (στη συγκεκριμένη περίπτωση τα ομολογουμένως χλιαρότατα Γκόλφ ΙΙΙ και ΙV) και αρχίζουν το θάψιμο. Ξεχνώντας φυσικά τη συγχώρεση και το openmindedness που ζητούν οι ίδιοι. Αν αυτό δεν ειναι υποκρισία, τότε δεν ξέρω τι είναι.

+1 σε ολα οσα εγραψες

Για αλλη μια φορα αποδυκνειεται οτι ο καθενας βλεπει τα πραγματα οπως θελει ή οπως τον 'βολευει'. Ειτε αυτο εχει να κανει με το ιδιο το αυτοκινητο, ειτε με τα περιοδικα. Ξαφνικα οι 4Τ (που επιτελους εγραψαν ενα ξεκαθαρο συμπερασμα στη δοκιμη αυτη), εγιναν ασχετοι, δεν ξερουν τι δοκιμαζουν και αλλα τετοια ευτραπελα...

Εγω δεν συμμεριζομαι την αποψη πως οτι γραφει το Α ή το Β περιοδικο ειναι υπερανω κριτικης, αλλα τουλαχιστον οταν δεν εχουμε προσωπικη αποψη για καποιο αυτοκινητο, καλο θα ειναι να μην θαβουμε χωρις λογο, ετσι απλα και μονο για να το κανουμε υπερασπιζομενοι τη δικια μας αποψη.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • M
        meco last edited by

Ο χρήστης skullone έγραψε:
        Υπ'όψιν, εγώ ποτέ δεν έγραψα ότι μια... Golfω μπορεί να είναι πιο ενδιαφέρουσα οδηγικά από μια Alfa. Προσοχή με τα quotes. Αυτά τα λέει ο meco που μετράει πιο αμάξι στρίβει καλύτερα από την αίσθηση των πλαστικών του στο ΕΠΑΝΩ μέρος του ταμπλώ.

Δηλαδή οι 4Τροχοί έγραψαν ότι το Golf στρίβει καλύτερα από τη Brera γιατί έχει καλύτερα πλαστικά???
        ok...

Aναγκαστικά ανάμεσα στα 2 θα έπαιρνα το Golf. Γιατί να πάρω Brera?? Θέλω να ακούσω ένα σοβαρο επιχείρημα.
        Πιο αργή, πιο ακριβή , χειρότεροι χώροι δεν πρέπει να είναι σε τίποτα καλύτερη... Τη 'μούρη', το 'σήμα' και τα ωραία δέρματα και τα φαντεζί εσωτερικά σας τα χαρίζω.... Δεν ταιριάζει στην αισθητική μου και στην ανατροφή μου να πουλάω μούρη με το αμάξι μου. Προτιμώ 1000 φορές ένα ταπεινο γκολφάκι από ένα μουράτο κουπέ.
        Αν μπορούσα να διαλέξω κάτι άλλο θα κοιτούσα και το 350Ζ όχι επειδή ειναι κουπέ αλλά επειδή είναι ένα πραγματικό σπορ αυτοκίνητο. Ούτε Μerc ούτε BMW, ούτε Porsche ούτε Αlfa, ούτε Αudi.
        Προτιμώ τις 'λαϊκές' μάρκες, ειδικά όταν τα καταφέρνουν καλύτερα από τις premium...

• K
          kamil last edited by

μου το λέγανε οτι θα ανοίξετε θέμα για το συγκεκριμένο συγκρητικό, αλλά δεν περίμενα 10σελίδες σε λίγες ώρες...
          Golf λοιπόν και τα μυαλά στα κάγκελα, πιο σπορτιφ, πιο ελαφρύ πιο αλήτικο (προσωπική άποψη βέβαια) και γερμανικό γιατι έτσι μας αρέσει...αν είχαμε και το μαρουλάκι να το πάρουμε τι καλά θα ήταν

• S
            syele last edited by

Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
            Eγω θα επανέλθω με την 130ι που έχει και 10 χιλιάρικα λίγότερο και παραπάνω άλογα... και λίγοτερα κυβικά.... και λίγοτερο βάρος ... και μικρότερη κατανάλωση ..... .ΚΑΙ πίσω κίνηση....

Κρίμα που είναι πανάσχημη.....εκείνη η σειρά 2 τί εγινε τελικα ?

Συμφωνούμε, αλλά σε καμία περίπτωση 10 χιλιάρικα φθηνότερη. Με σοβαρό εξοπλισμό ξεπερνάει τα 47000

• C
              corsair last edited by

Εγω σε αντιθεση με την Kamil και τον Meco... λογω κλασσης/καταγωγης/ανατροφης αποφευγω τα αμαξια του λαουτζικου Τυλιξτε μου μια Brera παρακαλω

Σοβαρα τωρα, και τα 2 αμαξια μου αρεσουν παρα πολυ ομως σε αυτα τα λεφτα δεν θα εδινα για Golf. Δεν με ενδιαφερει καθολου αν ειναι ενα δυο δευτερα ποιο αργη η θεα.... σημασια εχει πως ειναι ΘΕΑ. Αλλες κατηγοριες αμαξιων... διαφορετικοι πελατες για το καθενα. Θα προτιμουσα λοιπον την Brera, γιατι... it feels good to be in, it feels good to look at it και ειναι σημαντικο να περνανε τα χρονια και ακομα να το βλεπεις και να το χαιρεσαι ακομα.

• L
                lkar last edited by

Τροφή για... στοίχημα

πόσες επιστολές από 'οργισμένους' αλφίστι θα λάβουν οι 4Τ αυτό το μήνα (κατά τα πρότυπα του Drive; )

• M
                  meco last edited by

Ο χρήστης corsair έγραψε:
                  Εγω σε αντιθεση με την Kamil και τον Meco... λογω κλασσης/καταγωγης/ανατροφης αποφευγω τα αμαξια του λαουτζικου Τυλιξτε μου μια Brera παρακαλω

• S
                    sado last edited by

Με 50.000+ χιλιάρικα στην τσέπη δεν παίρνεις ούτε το ένα ούτε το άλλο.

Δεν νομίζω στο κόσμο να υπάρχει κανένας τόσο μαλάκας που να δώσει τόσα λεφτά για γκόλφ. Ήμαρτον δηλαδή.
                    Εκτός από κάποιον πωρωμένο αλφίστα δεν νομίζω να δώσει τόσα λεφτά που ζητάει η Brera.
                    Προσωπικά θα έπαιρνα ή
                    Την 3200GT (Δεν με απασχολούν τα service! Έχω λεφτά!)
                    Την Lotus Esprit (Αν χώραγα)
                    Την Lotus Elise (Αν χώραγα)
                    Την Gubli Cup
                    Tην Ferrari 400i

Προσωπικά δεν θα έπαιρνα
                    Τα Μιτσοσουμπαρού (ωραία πάνε στην πίστα και στον δρόμο αλλά το απόλυτο όπλο για το Μπουρνάζι)
                    Το 130 (Γιατί είναι μία αηδία και μισή! το επίπεδο του γούστου μου δεν του αρμόζεί να έχω αυτό το σκατό)
                    Το Ζ (Γιατί είναι Datsun και σε εμφάνιση και σε ποιότητα κατασκευής και σε ήχο και στις στροφές)

Αυτά.

• F
                      felleas last edited by

Ο χρήστης spiros έγραψε:

Για αλλη μια φορα αποδυκνειεται οτι ο καθενας βλεπει τα πραγματα οπως θελει ή οπως τον 'βολευει'. Ειτε αυτο εχει να κανει με το ιδιο το αυτοκινητο, ειτε με τα περιοδικα. Ξαφνικα οι 4Τ (που επιτελους εγραψαν ενα ξεκαθαρο συμπερασμα στη δοκιμη αυτη), εγιναν ασχετοι, δεν ξερουν τι δοκιμαζουν και αλλα τετοια ευτραπελα...

Κυρίοι τα αυτοκίνητα είναι συγκρίσιμα μόνο και μόνο επειδή έτυχε στους 4τροχούς να έχουν την ίδια εποχή αυτά τα αυτοκίνητα και επειδή έτυχε ναναι και τα 2 3.2 και επειδή έτυχε να κοστίζουν περίπου το ίδιο ε και επειδή έχουν και 2 4 τροχούς.

Κανένας υποψήφιος αγοραστής είτε της Brera είτε του R32 δεν περίμενε τέτοιο συγκριτικό για να διαμορφώσει την άποψη του.
                      Τα αυτοκίνητα στοχευούν σε συγκεκριμένο κοινό, ξεχωριστό για το κάθενα.
                      Αλλό Brera άλλο R32. Και τα 2 αυτοκίνητα είναι ''κρεμαστάρια'' για τους περισσότερους από εμάς....

Αυτό το συγκριτικό είναι ''τροφή για τα θηρία'' και τα όνειρα.

Αν βρεθεί κάποιος ο οποίος πραγματικά είναι μπερδεμένος με το τι να κάνει τα 50.000 χιλιάρικα, σίγουρα θα έβαζε και άλλα αυτοκίνητα στην λίστα του.

Ciao Tutti

• S
                        spiros last edited by

Ο χρήστης felleas έγραψε:
                        Κανένας υποψήφιος αγοραστής είτε της Brera είτε του R32 δεν περίμενε τέτοιο συγκριτικό για να διαμορφώσει την άποψη του.

Μερικως συμφωνω, ειδικα εαν ο υποψηφιος αγοραστης στην Ελλαδα ειχε την εξης δυνατοτητα:

Να σηκωθει ενα ωραιο πρωινο, να παρει το αυτοκινητο του και να πεταχτει μεχρι την κοντινοτερη αντιπ/πια της Alfa, της BMW, της Fiat κτλ κτλ... και να τους πει:

• καλημερα, θελω να δοκιμασω το R32, την 130, τη Brera, το GTI κτλ κτλ...
                        • μα πολυ ευχαριστως κυριε! Οριστε τα κλειδια, παρακαλω το πολυ σε 3 ωρες να ειστε πισω γιατι εχουμε κλεισει ραντεβου και με αλλο πελατη.
                        • ευχαριστω πολυ, θα ειμαι στην ωρα μου!

Επειδη το παραπανω ειναι σεναριο που συνηθως ΔΕΝ παιζει στην Ελλαδα (υπαρχουν εξαιρεσεις), ο υποψηφιος αγοραστης θα πρεπει να πρεπει να αρκεστει σε οφθαλμολουτρο στην εκθεση??? Ειναι αρκετη η οπτικη εντυπωση για καποιον που θελει να δωσει 30-40-50κ???

Επειδη η απαντηση στο παραπανω ειναι οχι, η δικη μου αποψη ειναι οτι ο τυχον αγοραστης θα πρεπει να διαβασει τις γνωμες αυτων που θεωρει οτι ειναι πιο ειδικοι απο αυτον, και στη συνεχεια να προσπαθησει και να πιεσει ωστε να οδηγησει το αυτοκινητο.

Δεν καταλαβαινω την αποψη οτι καποιος που θελει να αγορασει ενα τετοιο αυτοκινητο δεν πρεπει να διαβασει συγκριτικες δοκιμες! Εστω και αν δεν προκειται για απολυτως ομοια αυτοκινητα. Ειδικα τοτε ειναι που προκυπτουν οι διαφορες που εχουν μεταξυ τους και μπορει πιο ευκολα να κατασταλαξει στην αποφαση του.

Και πως αραγε μπορει μπορει καποιος να εχει ξεκαθαρη γνωμη για ενα αυτοκινητο κανοντας μονο οφθαλμολουτρο?

• F
                          felleas last edited by

Ο χρήστης spiros έγραψε:

Και πως αραγε μπορει μπορει καποιος να εχει ξεκαθαρη γνωμη για ενα αυτοκινητο κανοντας μονο οφθαλμολουτρο?

Yπάρχει αρκετός κόσμος όλων των ''ειδών'' που κρίνει έτσι.
                          Για δες πόσα υποκειμενικά άσχημα αυτοκίνητα κυκλοφορούν.
                          Δες επίσης τα αυτοκίνητα που οδηγούν τα κοριτσάκια, κάτι Pluriel κλπ.

Είναι λοιπόν και αυτό Βασικό κριτήριο.

• K
                            kouk last edited by

Εχθες το βράδυ ένας φίλος με ρώτησε σχετικά με το αυτοκίνητο που σκοπεύει να αγοράσει.
                            Colt, Polo, Swift!!!!

πρότεινα το Colt. Απάντησε ότι και αυτός αυτό θα προτιμούσε, και πριν προλάβω να μιλήσω για τεχνικά χαρακτηριστικά, με αποστόμωσε.
                            'Αυτό μου αρέσει σαν σουλούπι'!!!

Ηθικόν δίδαγμα.
                            Όπως είπανε και άλλοι πιο πριν (felleas, spiros κλπ) το αυτοκίνητο το επιλέγουν οι περισσότεροι, με βάση το αν τους αρέσει.

Ειδικά σε αυτή την κατηγορία χρημάτων (~50.000

• S
                              spiros last edited by

Yπάρχει αρκετός κόσμος όλων των ''ειδών'' που κρίνει έτσι.
                              Για δες πόσα υποκειμενικά άσχημα αυτοκίνητα κυκλοφορούν.
                              Δες επίσης τα αυτοκίνητα που οδηγούν τα κοριτσάκια, κάτι Pluriel κλπ.

Είναι λοιπόν και αυτό Βασικό κριτήριο.

Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι οι οποιοι επιλεγουν αυτοκινητα με αισθητικα κυριως (ή και μονο) κριτηρια. Ποσο 'σωστο' ειναι αραγε αυτο?

Η αποψη μου ειναι οτι στο αισθητικο κομματι μενουν κυριως αυτοι οι οποιοι δεν μπορουν να αξιολογησουν ενα αυτοκινητο στους υπολοιπους τομεις! Οταν αναφερομαστε σε κοσμο ομως που υποτιθεται οτι εχει διαφορετικη αποψη με την αυτοκινηση απο την 18χρονη που ο μπαμπας θελει να της κανει δωρο ενα αυτοκινητο και δεν ξερει ουτε που ειναι ο κινητηρας, ειναι προφανες οτι δεν μπορεις να αρκεστεις σε αισθητικα και μονο κριτηρια.

Νομιζω λοιπον οτι το κοινο που εγω αναφερω ψειριζει το αυτοκινητο που θελει να παρει και δεν αρκειται σε οφθαλμολουτρο στις εκθεσεις αυτοκινητων, ακουγωντας τις παπαριες του καθε πωλητη! Σαφεστατα παιζει ρολο η εμφανιση, ομως υπαρχουν και αλλοι παραγοντες που αναλογα τα γουστα του καθε αγοραστη μπορει να εχουν μεγαλυτερη βαρυτητα. Στο κατω κατω, ολα τα αυτοκινητα εχουν συμβιβασμους.

• S
                                spiros last edited by

[quote='kouk']π.χ. εγω! Αν είχα 50.000

• F
                                  felleas last edited by

Ο χρήστης spiros έγραψε:

Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι οι οποιοι επιλεγουν αυτοκινητα με αισθητικα κυριως (ή και μονο) κριτηρια. Ποσο 'σωστο' ειναι αραγε αυτο?

Aρά λες ότι δεν είναι σωστό αυτό, ενώ εγώ σου λέω δικαιώμα τους και είναι πλειοψηφία άρα ΕΙΝΑΙ βασικό κριτήριο.

• S
                                    spiros last edited by

Aρά λες ότι δεν είναι σωστό αυτό, ενώ εγώ σου λέω δικαιώμα τους και είναι πλειοψηφία άρα ΕΙΝΑΙ βασικό κριτήριο.

Μα το βαζω σε ' '. Φυσικα και ειναι δικαιωμα τους! Απλα υπαρχει και η αλλη αποψη! Για παραδειγμα, οι τοσες γενιες corolla πουλησαν σαν τρελες λογω εμφανισης? Οχι, πουλησαν διοτι οι συγκεκριμενοι αγοραστες εκτιμησαν περισσοτερο την αξιοπιστια & το after sales περισσοτερο απο οτι την εμφανιση! Αν δεν ηταν ετσι, η Αλφα θα πουλουσε 60000 κουκλες 147 το χρονο στην Ελλαδα!

Το accent επισης δεν ειναι πρωτο σε πωλησεις λογω εμφανισης! Πουλαει λογω value/money.

• S
                                      spiros last edited by

Πωλησεις για το 2005:

TOYOTA COROLLA......9415
                                      OPEL ASTRA...............9256
                                      VW GOLF....................8450
                                      HYUNDAI GETZ...........8076
                                      FORD FOCUS..............7863

ALFA ROMEO 147.........1060

Παραθετω το top 5 για το 2005. Για μενα κανενα απο τα παραπανω μοντελα δεν λεει κατι αισθητικα. Αντιθετα η 147 που ειναι κουκλα, ειναι στην 71η θεση.

Δεν βαζω τα στοιχεια για να κανω 'πολεμο' απλα 'δειχνω' οτι τα αισθητικα κριτηρια οπως φαινεται απο τις πωλησεις δεν παιζει παντα τον κυριαρχο ρολο.

http://www.autotriti.gr/auto/_NEA_MONTE ... o_AUTO.asp

• K
                                        kouk last edited by

Μα δεν είπε κανείς τέτοιο πράγμα ρε Σπύρο!

Λέω ότι υπάρχουν και άλλα κριτήρια. ΚΑΙ αισθητικά.
                                        Το Accent το αγοράζει κάποιος γιατι θέλει ένα 'σκυλί' χωρίς να δώσει λεφτά π.χ.

Τα κριτήρια είναι προσωπικά.

• F
                                          felleas last edited by

Ο χρήστης spiros έγραψε:
                                          Πωλησεις για το 2005:

TOYOTA COROLLA......9415
                                          OPEL ASTRA...............9256
                                          VW GOLF....................8450
                                          HYUNDAI GETZ...........8076
                                          FORD FOCUS..............7863

ALFA ROMEO 147.........1060

Παραθετω το top 5 για το 2005. Για μενα κανενα απο τα παραπανω μοντελα δεν λεει κατι αισθητικα. Αντιθετα η 147 που ειναι κουκλα, ειναι στην 71η θεση.

Δεν βαζω τα στοιχεια για να κανω 'πολεμο' απλα 'δειχνω' οτι τα αισθητικα κριτηρια οπως φαινεται απο τις πωλησεις δεν παιζει παντα τον κυριαρχο ρολο.

http://www.autotriti.gr/auto/_NEA_MONTE ... o_AUTO.asp

Σε άλλους το top5 λέει: Ω τι ωραία, Ω, Ω, λίγες και καλές οι 147. Δεν τις βλέπεις όπου γυρισεις το κεφάλι σου.

• S
                                            spiros last edited by

Ο χρήστης kouk έγραψε:
                                            Μα δεν είπε κανείς τέτοιο πράγμα ρε Σπύρο!

Λέω ότι υπάρχουν και άλλα κριτήρια. ΚΑΙ αισθητικά.
                                            Το Accent το αγοράζει κάποιος γιατι θέλει ένα 'σκυλί' χωρίς να δώσει λεφτά π.χ.

Τα κριτήρια είναι προσωπικά.

Φυσικα και ειναι προσωπικα τα κριτηρια, διαφορετικα θα υπηρχαν μονο 2-3 μοντελα στην αγορα!

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 9
                                            • 10
                                            • 27
                                            • 28