-
Έτσι και περάσουμε, θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρων ένας όμιλος με Ισπανία, Τσεχία, Πορτογαλία. Ε ρε ξύλο που θα πέσει...
-
Είναι βαριά η π..... του Μοριά!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έτσι και περάσουμε, θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρων ένας όμιλος με Ισπανία, Τσεχία, Πορτογαλία. Ε ρε ξύλο που θα πέσει...Τους δύσμοιρους Γάλλους πάλι για τα προημιτελικά τους αφήνεις;
Δεν θα το αντέξει δεύτερο κάζο ο Ζιζού.Αν τον αντέχουν τα ποδάρια του μέχρι τότε βέβαια. -
Προσωπικά δεν έχω εμπιστοσύνη σε αυτή την ομάδα. Ειδικά μετά τις εμφανίσεις για το Παγκόσμιο. Χρειάζεται ανανέωση και μάλιστα άμεσα αν πρόκειται να διαμορφωθεί νέος κορμός παικτών από τον οποίο θα μπορούμε να έχουμε αξιώσεις για το 2008. Απλά η γνώμη μου.
-
Ο χρήστης Hachiroku_GR έγραψε:
Προσωπικά δεν έχω εμπιστοσύνη σε αυτή την ομάδα. Ειδικά μετά τις εμφανίσεις για το Παγκόσμιο. Χρειάζεται ανανέωση και μάλιστα άμεσα αν πρόκειται να διαμορφωθεί νέος κορμός παικτών από τον οποίο θα μπορούμε να έχουμε αξιώσεις για το 2008. Απλά η γνώμη μου.Προφανώς δεν θα είδες την παληκαρίσια 2η θέση που κατακτήσαμε στο Σαουδαραβικό όπεν Γκραντ Σλαπ μέσα στην εβδομάδα..
Αέρινες κινήσεις,πάσες με τη μία,άμυνα μπετόν αρμέ,επίθεση που προκαλούσε αμόκ στους συμπαθείς τραπεζομαντιλοφόρους ασιάτες..τί να πρωτοθυμηθείς..
φυσικά είναι περίοδος προετοιμασίας,δοκιμάζουμε διάφορα συστήματα με το πώς θα τσιμπάμε ψόφια πεναλτάκια οπως του ταλέντου Γκέκα.Αν τα παιχνίδια γίνονταν τώρα,ούτε με Τουρκία ούτε με Νορβηγία είχαμε τύχη.Επειδή όμως δεν γίνονται,απλά θαυμάζουμε το ότι είμαστε επικεφαλής και χαμογελάμε αμήχανα με το μυαλό στο ένδοξο παρελθόν μας.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Προφανώς δεν θα είδες την παληκαρίσια 2η θέση που κατακτήσαμε στο Σαουδαραβικό όπεν Γκραντ Σλαπ μέσα στην εβδομάδα..
Αέρινες κινήσεις,πάσες με τη μία,άμυνα μπετόν αρμέ,επίθεση που προκαλούσε αμόκ στους συμπαθείς τραπεζομαντιλοφόρους ασιάτες..τί να πρωτοθυμηθείς..
φυσικά είναι περίοδος προετοιμασίας,δοκιμάζουμε διάφορα συστήματα με το πώς θα τσιμπάμε ψόφια πεναλτάκια οπως του ταλέντου Γκέκα.Αν τα παιχνίδια γίνονταν τώρα,ούτε με Τουρκία ούτε με Νορβηγία είχαμε τύχη.Επειδή όμως δεν γίνονται,απλά θαυμάζουμε το ότι είμαστε επικεφαλής και χαμογελάμε αμήχανα με το μυαλό στο ένδοξο παρελθόν μας.
...ελπίζοντας για το καλύτερο...
-
Οχι πάλι την Τουρκία...τουλάχιστον αποφύγαμε την Αλβανία και τα παράθυρα στην tv. Πάντως είναι πονηρός όμιλος...βλέπε Βοσνία, Ουγγαρία.
-
Εγώ τους φοβάμαι τους Βίσνι,ους.
Εκτός από τη Δανία, έχουν βασανίσει και τη Σερβία ('Χ' στο Βελιγράδι) και την Ισπανία, με δύο ισοπαλίες μέσα έξω.
Ο όμιλος μας είναι βατός. Η Νορβηγία, δεν είναι εκείνη που ήταν στις αρχές του 90.
Η Τουρκία καλό είναι να παίξει με τις γεροντάρες.
Οι πιτσιρικάδες της είναι καλοί παιχτες.
Ξέρουμε αν τους περιμένει καμια καμπάνα, για το λουλουδοπόλεμο με τους Ελβετούς;;
Πρέπει κι εμείς να παίξουμε καμιά μπάλα της προκοπής και όχι να σκοράρουμε ένα γκολ , κάθε πέμπτο παιχνίδι. -
Πάντως ο Όττο Ρεχάγκελ, λέει, αλλάζει σύστημα.
Εκεί στην Αραβία, δοκιμάζει πολύ πιο επιθετικές τακτικές (βασικά έτσι πρέπει) με νέους, κατά κύριο λόγο, παίκτες (και αρκετούς από την 'παλιά φρουρά'). Απλά τον κατηγόρησαν γιατί πολλοί νέοι είναι από τον ΠΑΟ.
Τέλος πάντων, ίδωμεν...
-
Μόλις θυμήθηκα κι εγώ ότι αναμένεται και τιμωρία για τους Τούρκους, που θα ισχύσει στους αγώνες του ομίλου. Μπορεί κι αυτό να διαμορφώσει τις ισορροπίες.
Δε θα 'λεγα όχι να ορίσουμε εμείς την τύχη μας με τις εμφανίσεις μας πάντως.
-
Bagus : Θελω ρεβανς απο τους κρετινους τους Τουρκους.....
Επισης.... και ειδικα μεσα στο Κεμαλ Ατατουρκ ας ειναι και με ενα μηδεν αλλα με γκολ στιλ Μπασινα με Φενερ
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ξέρουμε αν τους περιμένει καμια καμπάνα, για το λουλουδοπόλεμο με τους Ελβετούς;;
Κάπου είχα ακούσει (και δεν ξέρω αν ισχύει) οτι η όποια τιμωρία της Τουρκίας θα ισχύει για παιχνίδια διοργανώσεων της ΦΙΦΑ (προκριματικά Μουντιάλ κατα βάση) και όχι της ΟΥΕΦΑ.
-
Πάντως είναι άδικο να παίξουμε προκριματικά...
Δε θα έπρεπε ως τροπαιούχοι να περάσουμε κατευθείαν;
Όσο για τον όμιλο μας πιστεύω οτι κουτσά στραβά θα περάσουμε,τί θα γίνει όμως στα τελικά του Euro ένας θεός ξέρει... -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Κάπου είχα ακούσει (και δεν ξέρω αν ισχύει) οτι η όποια τιμωρία της Τουρκίας θα ισχύει για παιχνίδια διοργανώσεων της ΦΙΦΑ (προκριματικά Μουντιάλ κατα βάση) και όχι της ΟΥΕΦΑ.
Αν φανε καμπανα μπορει να ισχυσει αμεσα μιας και η UEFA ειναι μελος της FIFA.
Εγω φοβαμαι στραβοπατημα με Μολδαβια εξω και Βοσνια εξω.
Με Ουγγρους και Νορβηγους κουτσα στραβα θα τα καταφερουμε.... -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Δε θα έπρεπε ως τροπαιούχοι να περάσουμε κατευθείαν;Ο κάτοχος της διοργάνωσης διευκολύνεται στην προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου του με το να είναι επικεφαλής προκριματικού ομίλου. Μπορεί το πραγματικό πανηγύρι να γίνεται στα τελικά, αλλά είναι λίγο υπερβολικό προνόμιο να σε πηγαίνουν κατευθείαν στους 16.
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Δε θα έπρεπε ως τροπαιούχοι να περάσουμε κατευθείαν;
Όσο για τον όμιλο μας πιστεύω οτι κουτσά στραβά θα περάσουμε,τί θα γίνει όμως στα τελικά του Euro ένας θεός ξέρει...Ποτέ δε γινόταν αυτό σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, μόνο σε παγκόσμιο και αυτό πλέον καταργήθηκε από το 2002 και μετά. Η Βραζιλία παίζει προκριματικά.
-
Εγω ειμαι αισιοδοξος για την οψη της εθνικης στο δημιουργικο τομεα για τα επομενα χρονια. Επιτελους βρεθηκε ελληνας αριστερος χαφ επιπεδου εθνικης. Με το Λαγο στην αριστερη πλευρα παει (επιτελους) ο Στελιος στη θεση του και με 2 απο τους Σαμαρα, Αμανατιδη, Παπαδοπουλο και Σαλπιγγιδη μπροστα, βλεπω να λυνονται τα επιθετικα μας προβληματα. Το μονο που μενει ειναι να μπει σε αγωνιστικη ετοιμοτητα ο Μπασινας για να δεσει και το κεντρο και να παρει χαμπαρι οτι ο Κοτσολης δεν κανει και ο Νικοπολιδης δε σκυβει για παιξει με Σηφακη, Αμπαρη πισω.
-
Οσοι χρησιμοποιείτε το google earth πάρτε ένα .kmz αρχειάκι με τα γήπεδα του Euro 2008
http://www.googleearthhacks.com/downloa ... file=14432
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Δε θα έπρεπε ως τροπαιούχοι να περάσουμε κατευθείαν;τι είναι ρε, champions league;
-
Το να είναι ο κάτοχος του προηγούμενου Euro παρών για να υπερασπιστεί τον τίτλο δίνει μεγαλύτερο κύρος στην διοργάνωση..
Τέλως πάντων.. Rules are rules...
Εθνικη Ελλαδος-Προκριματικα EURO 2008