-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
......
Αυτό το ποστ + η υπογραφή σου σε κάτι κακό μου φέρνουν...
Σώπα, ρε συ...
Δεν μασάει ο Ταύρος.
Έτσι, Ταύρε;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
......
Σώπα, ρε συ...
Δεν μασάει ο Ταύρος.
Έτσι, Ταύρε;
Έχασε και τη Diablo του, άκουσα...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Παιδιά, ένα είναι το δώρο που μπορείτε να κάνετε σε μια γυναίκα. Να μην την αφήσετε ποτέ να έχει ανασφάλειες για το τι νιώθετε γι' αυτή. Ακόμα και αν είστε ξενερωμένοι για κάποιον λόγο, πείτε της αυτά που θέλει να ακούσει, αλλιώς τη χάσατε. Και ένα δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας είναι να μην τη χάνετε από τα μάτια σας....τι επαθες ρε τορο?
popolare πρωτα να αναρωτηθεις αν αξιζει τον κοπο να ταλαιπωρεις το μυαλο σου γιαυτην και μετα βγες και σε 5 λεπτα παρτης οτι θες εσυ...
μη το κανεις θεμα στο μυαλο σου γιατι θα τη παθεις...νομος του μερφυ!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
......
Σώπα, ρε συ...
Δεν μασάει ο Ταύρος.
Έτσι, Ταύρε;
Ε, ας πούμε...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Παιδιά, ένα είναι το δώρο που μπορείτε να κάνετε σε μια γυναίκα. Να μην την αφήσετε ποτέ να έχει ανασφάλειες για το τι νιώθετε γι' αυτή. Ακόμα και αν είστε ξενερωμένοι για κάποιον λόγο, πείτε της αυτά που θέλει να ακούσει, αλλιώς τη χάσατε. Και ένα δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας είναι να μην τη χάνετε από τα μάτια σας....Πρεπει να της επιβεβαιωνεις τα αισθηματα του για αυτη συνεχεια.Dirty job αλλα πρεπει να το κανεις.
-
Καλώς ή κακώς, οι γυναίκες είμαστε ακουστικοί τύποι.
Μπορεί να μας δείχνετε ότι μας αγαπάτε, αλλά θέλουμε και να το ακούμε! (το λέει και η διαφήμιση.....)Α! Και ό,τι ανεβαίνει, κατεβαίνει (και το αντίστροφο!)
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Α! Και ό,τι ανεβαίνει, κατεβαίνει (και το αντίστροφο!)Ε ενταξει αμα δεν εισαι παντρεμενος μικροτερη η ζημια!
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Μπορεί να μας δείχνετε ότι μας αγαπάτε, αλλά θέλουμε και να το ακούμε! (το λέει και η διαφήμιση.....)Α! Και ό,τι ανεβαίνει, κατεβαίνει (και το αντίστροφο!)
wtf was that?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
wtf was that?
Όχι εκεί που πήγε το μυαλό σου!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
wtf was that?
και που ξερεις εσυ?
μ'αρεσε το Α!....
πχ. Α! πιασε και τα κλειδια, Α!φερε ενα ποτηρι νερο...
Α!οτι ανεβαινει κατεβαινει...
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Μπορεί να μας δείχνετε ότι μας αγαπάτε, αλλά θέλουμε και να το ακούμε! (το λέει και η διαφήμιση.....)Σαν να ακουω την κοπελα μου...
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
wtf was that?
Εμένα πάντως μου φάνηκε σαν απειλή. 'Κάνε μου τα χατήρια γιατί θα πατήσω το διακόπτη 'off' στα αισθήματα μου και θα σε σχολάσω'.
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Μπορεί να μας δείχνετε ότι μας αγαπάτε, **αλλά θέλουμε και να το ακούμε! **(το λέει και η διαφήμιση.....)Α! Και ό,τι ανεβαίνει, κατεβαίνει (και το αντίστροφο!)
ορίστε δώρο για γυναίκα, ψηφιακό voice recorder
το ηχογραφείτε μία φορά και της το χαρίζετε
-
ολο υπονοουμενα αυτες οι γυναικες...........
και υστερα φταινε οι αντρες......
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μπορεί να μας δείχνετε ότι μας αγαπάτε, **αλλά θέλουμε και να το ακούμε! **(το λέει και η διαφήμιση.....)Α! Και ό,τι ανεβαίνει, κατεβαίνει (και το αντίστροφο!)
ορίστε δώρο για γυναίκα, ψηφιακό voice recorder
το ηχογραφείτε μία φορά και της το χαρίζετε
-
Γελάτε τώρα, αλλά μετά (τον χωρισμό) έχετε τα μαύρα σας τα χάλια!!!
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Γελάτε τώρα, αλλά μετά (τον χωρισμό) έχετε τα μαύρα σας τα χάλια!!!δεν ειναι σπαστικο οταν οι γυναικες νιωθουν οτι εχουν το πανω χερι???? μηπως θελουν λιγο κοψιμο τον τσαμπουκα???? μηπως πρεπει να τρωνε κανενα γαμοσταυριδι καθε πρωι με τα κορνφλεικς????
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Γελάτε τώρα, αλλά μετά (τον χωρισμό) έχετε τα μαύρα σας τα χάλια!!!ενώ εσείς μέσα στην τρελλή χαρά ε;
και μην τυχόν και μάθετε ότι πήγε με άλλη εντός μιας εβδομάδας (και πολύ λέω) τη στιγμή που... YOU WERE ON A BREAK
-
Καλύτερα δεν είμαστε, αλλά τα ξεπερνάμε ΠΟΛΥ πιο γρήγορα και αποφασιστικά!!
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Καλύτερα δεν είμαστε, αλλά τα ξεπερνάμε ΠΟΛΥ πιο γρήγορα και αποφασιστικά!!ναι σιγα....... γερα στομαχια εσεις.....
Δωρο για γυναικα