-
σαν να εχεις παρει φωτια ειναι
-
dld milame gia ixo apo kinitira h apo ton aera ekso?
-
Ο χρήστης darklord888 έγραψε:
dld milame gia ixo apo kinitira h apo ton aera ekso?Στο review αν θυμάμαι καλά μιλάνε για ήχο από κινητήρα. Άλλωστε γράφουν για αρκετό θόρυβο στην καμπίνα στα 80km/h που οπότε μάλλον αυτό εννοούνε (ή ελλειπή ηχομόνωση γενικότερα). Πάντως στην έκθεση το Νοέμβριο θυμάμαι να είχε ηχομωνικό στο εσωτερικό του καπό ρε γμτ..
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
ÊáëçìÝñá óå üëïõò.
Review áðü ôï Áããëéêü autocar ãéá ôï Civic 1.8 ðïõ åíäéáöÝñåé êáé ôïõò ðåñéóóüôåñïõò.
http://www.autocar.co.uk/RoadTest_Summary.asp?RT=218126
Áõôü ðïõ ìïõ Ýêáíå åíôýðùóç Þôáí ç ðïëý êáëÞ åðßäïóç óôï 0-60mph (8.2sec )!!
Óôï èåìá ôïõ èïñõâïõ ðïõ åðáó÷å ôï ðñïçãïõìåíï ìïíôåëï äåí öáéíåôáé íá å÷ïõí êáíåé ôéðïôá ñå ãìô.
Ôï áíáöÝñïõí ùò éäéáßôåñá åíï÷ëçôéêü Þäç áðï ôï 80 km
Åðßóçò ìéëáíå ãéá éäéáéôåñá ôñá÷éá ëåéôïõñãßá ôïõ êéíçôçñá (1. ðïõ ðñåðåé íá ôïí äïõëåõåéò øçëá êáé åðåêñéíáí ôç Honda ãéá ôïí çìéáêáìðôï ðéóù..Ôï óõìðåñáóìá ðïõ êáôáëçãïõí ôïõëá÷éóôïí ïðùò ôï êáôáëáâá åãù åéíáé ïôé: íáé ìåí êáëï áëëá ï÷é ôï êïñõöáéï ôçò êáôçãïñéáò.
TYPE _R å÷åéò áêïýóåé????
Èá áñãÞóåé áêüìá (ãéá áñ÷Ýò 2007 áêïýãåôáé).
Êáé äåí Ý÷ù áêïýóåé ôßðïôá ãéá êéíçôÞñá, áíáñôÞóåéò êëð..Ãéá type r äéÜâáóá óçìåñá óôï autocar ïôé èá öïñáåé 2.2 ìïôåñ ìå 197 éððïõò ìå åìöáóç óôçí ðáñáðáíù ñïðç áëëá êáé äõíáìç áðï ðéï ÷áìçëá. Ôï ìïôåñ áõôï ìáëëïí ðñïåñ÷åôáé áðï ôï ôï 2.4 ðïõ öïñáåé ôï accord. Ôï type r èá ðáñïõóéáóôåé óôçí åêèåóç ôçò Ãåíåõçò åíù áíáìåíåôáé íá ãéíåé êáé ðïëõ åðéðëåïí äïõëåéá óôçí çäç ðïëõ êáëç áêáìøéá ôïõ ìïíôÝëïõ. Ãéá ëïãïõò áêáìøéáò åðéóçò èá âãåé ìïíï óå ôñéèõñï. Ç åêäïóç áõôç áíáìåíåôáé íá áíôáãùíéóôåé ôï FOCUS ST, Leon kai Golf GTi
Ôï êåñáóáêé óôçí ôïõñôá èá åßíáé ôï Type RR (to RR åéíáé äáíåéóìåíï áðï ôï ôìçìá ìïôïóéêëåôùí ôçò åôáéñåéáò) ðïõ èá åéíáé ðéï áêñáéï ìå éäéáéôåñç åìöáóç íá äéíåôå óôç ìåéùóç âáñïõò êáé ôï óôçóéìï (éóùò ìðëïêå). Ôï Type RR èá å÷åé ôïõëá÷éóôïí 225 éððïõò ãéá íá áíôáãùíéóôåé ôá äõíáôïôåñá hatchbacks ôçò áãïñáò åíù áíáìåíåôå ìåóá óôï 2007.
Åé÷å öùôïãñáöéá óôï äõóåëéäï áöéåñùìá êáé ôï áìáîé ìïõ öáíçêå êïõêëá. Áõôá ôá ïëéãá ìðïñåóá íá ìáèù. Åëðéæù íá åéíáé áêñéâç.
-
ΤΥΡΕ -s kai TYPE R λεω εγω όπως παλιά
Τωρα το autocar εχει σχεσεις με το εργοστάσιο στην αγγλια αρα μπορεί να ξέρει και κάτι απο κοντά.... (κατάσκοποι 007) -
Ο χρήστης Tetrapetaloudos έγραψε:
Καλημέρα σε όλους.
Review από το Αγγλικό autocar για το Civic 1.8 που ενδιαφέρει και τους περισσότερους.
http://www.autocar.co.uk/RoadTest_Summary.asp?RT=218126
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η πολύ καλή επίδοση στο 0-60mph (8.2sec )!!
Στο θεμα του θορυβου που επασχε το προηγουμενο μοντελο δεν φαινεται να εχουν κανει τιποτα ρε γμτ.
Το αναφέρουν ως ιδιαίτερα ενοχλητικό ήδη απο το 80 km
Επίσης μιλανε για ιδιαιτερα τραχια λειτουργία του κινητηρα (1. που πρεπει να τον δουλευεις ψηλα και επεκριναν τη Honda για τον ημιακαμπτο πισω..Το συμπερασμα που καταληγουν τουλαχιστον οπως το καταλαβα εγω ειναι οτι: ναι μεν καλο αλλα οχι το κορυφαιο της κατηγοριας.
TYPE _R εχεις ακούσει????
Θα αργήσει ακόμα (για αρχές 2007 ακούγεται).
Και δεν έχω ακούσει τίποτα για κινητήρα, αναρτήσεις κλπ..Για type r διάβασα σημερα στο autocar οτι θα φοραει 2.2 μοτερ με 197 ιππους με εμφαση στην παραπανω ροπη αλλα και δυναμη απο πιο χαμηλα. Το μοτερ αυτο μαλλον προερχεται απο το το 2.4 που φοραει το accord. Το type r θα παρουσιαστει στην εκθεση της Γενευης ενω αναμενεται να γινει και πολυ επιπλεον δουλεια στην ηδη πολυ καλη ακαμψια του μοντέλου. Για λογους ακαμψιας επισης θα βγει μονο σε τριθυρο. Η εκδοση αυτη αναμενεται να ανταγωνιστει το FOCUS ST, Leon kai Golf GTi
Το κερασακι στην τουρτα θα είναι το Type RR (to RR ειναι δανεισμενο απο το τμημα μοτοσικλετων της εταιρειας) που θα ειναι πιο ακραιο με ιδιαιτερη εμφαση να δινετε στη μειωση βαρους και το στησιμο (ισως μπλοκε). Το Type RR θα εχει τουλαχιστον 225 ιππους για να ανταγωνιστει τα δυνατοτερα hatchbacks της αγορας ενω αναμενετε μεσα στο 2007.
Ειχε φωτογραφια στο δυσελιδο αφιερωμα και το αμαξι μου φανηκε κουκλα. Αυτα τα ολιγα μπορεσα να μαθω. Ελπιζω να ειναι ακριβη.
Ανεβασε τη φωτο να δουμε και εμεις λιγακι...
-
Για type r διάβασα σημερα στο autocar οτι θα φοραει 2.2 μοτερ με 197 ιππους με εμφαση στην παραπανω ροπη αλλα και δυναμη απο πιο χαμηλα. Το μοτερ αυτο μαλλον προερχεται απο το το 2.4 που φοραει το accord. Το type r θα παρουσιαστει στην εκθεση της Γενευης ενω αναμενεται να γινει και πολυ επιπλεον δουλεια στην ηδη πολυ καλη ακαμψια του μοντέλου. Για λογους ακαμψιας επισης θα βγει μονο σε τριθυρο. Η εκδοση αυτη αναμενεται να ανταγωνιστει το FOCUS ST, Leon kai Golf GTi
Το κερασακι στην τουρτα θα είναι το Type RR (to RR ειναι δανεισμενο απο το τμημα μοτοσικλετων της εταιρειας) που θα ειναι πιο ακραιο με ιδιαιτερη εμφαση να δινετε στη μειωση βαρους και το στησιμο (ισως μπλοκε). Το Type RR θα εχει τουλαχιστον 225 ιππους για να ανταγωνιστει τα δυνατοτερα hatchbacks της αγορας ενω αναμενετε μεσα στο 2007.
Ειχε φωτογραφια στο δυσελιδο αφιερωμα και το αμαξι μου φανηκε κουκλα. Αυτα τα ολιγα μπορεσα να μαθω. Ελπιζω να ειναι ακριβη.
Άντε καιρός οι σχεδιαστές, μηχανολόγοι, νευρολόγοι, οικολόγοι, κ.λ.π. των υπολοίπων εταιρειών, που κατασκευάζουν 'γρήγορα' σε αυτή τη κατηγορία, να πάνε πάλι στα σχεδιαστήριά τους μπας και προλάβουν το 'κακό'.
ΤΥΡΕ -s kai TYPE R λεω εγω όπως παλιά
Μακάρι να γίνει, από το στόμα σου και ... .
-
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στις προηγούμενες σελίδες το review του Clarkson αλλα μόλις το διάβασα.
Η ετυμηγορία του:'An oldsmobile for supergrans'. Απίστευτος ο τύπος..
Πάντως και αυτός μιλάει για πολύ ενοχλητικό θόρυβο:
'Chiefly because 80 sounds like 200mph, which becomes awfully wearing after a while.'
Τελικά φαίνεται να πάσχει αρκετά το νέο Civic σε αυτό τον τομέα...Όλο το review εδωπέρα:
http://driving.timesonline.co.uk/articl ... _2,00.html
-
Ειχε φωτογραφια στο δυσελιδο αφιερωμα και το αμαξι μου φανηκε κουκλα. Αυτα τα ολιγα μπορεσα να μαθω.
Η φωτό είναι αυτή του εξωφύλλου?
Μου φαινεται photoshop
-
''Hondas make the solar system look unstable and unreliable. '' φοβερή ατάκα απ' το άρθρο του Clarkson για το νέο Civic
-
Η δοκιμή του autocar λέει ότι ο κινητήρας γίνεται θορυβώδης από τα 80 mph και όχι τα 80 Kmh. >...engine noise is a constant and irritating companion at a steady 80mph...
-
140+ δηλαδή...ε, δεν είναι το μόνο...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
140+ δηλαδή...ε, δεν είναι το μόνο...130- (128) όχι 140+
-
Kανένα νέο για το 3θυρο υπάρχει?
Καμιά foto??? -
Ο χρήστης noembris έγραψε:
Kανένα νέο για το 3θυρο υπάρχει?
Καμιά foto???Νομίζω θα ειναι διαθέσιμο σε 1 χρόνο περίπου. Δεν ξέρω τίποτα άλλο για τεχνικά στοιχεία κλπ. ούτε φωτο έχω δει.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
140+ δηλαδή...ε, δεν είναι το μόνο...
130- (128) όχι 140+
Σωστός! Λάθος πολλαπλασιασμός!
-
Εχουμε νεα για το Type-R!
http://www.autotriti.gr/_NEA/preview_ne ... A_ID=44739
Τype R
'Βασισμένο στο νέο Civic 3-θυρο, το Type R, θα εμφανιστεί στην Ευρώπη αργότερα μέσα στον χρόνο. Tο Civic Type R Concept υιοθετεί το τολμηρό στυλ του 5-θυρου μοντέλου. Η δύναμη έρχεται από τον κινητήρα της Honda 2.0-λίτρων, DOHC i-VTEC με 200 PS, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε και στο απερχόμενο μοντέλο.
Η παραγωγή του θα γίνει στο εργοστάσιο της Honda στο Swindon, στην Μεγάλη Βρετανία, και πρόκειται να ξεκινήσει τις πωλήσεις αρχές του 2007.'Αρα θα φοραει τον γνωστο 2λιτρο και οχι εναν 2.2 για τον οποιο υπαρχαν φημες..Πολυ καλο αυτο για τις πωλησεις του στην Ελλαδα.
-
kana neo gia to pote tha erthei kseroume? opote tous rotao me lene teli fevrouariou, arxes martiou...
-
κανενα τιμονι της προκοπης θα κανουν?????
-
Ο χρήστης darklord888 έγραψε:
kana neo gia to pote tha erthei kseroume? opote tous rotao me lene teli fevrouariou, arxes martiou...Εγώ πάλι ξέρω για ΤΕΛΗ Μαρτίου...
Ισως παραγγελίες να δέχονται πιο νωρίς.
Ηonda Civic 2005