-
Χμμμ...
Ναι, είναι άσχετο το προηγούμενο post μου. Επρεπε κάτι να γράψω όμως.
-
[quote='sergeant']Yeaeech!
Νομίζω ο ηλεκτρικός έχει κανα 60άρι
-
Σε τι αμάξι;
Γιατί δεν το καταργείς να΄βάλεις μια 'σκούπα' ;;
-
Xsara MkI 1.6. Μπα, δεν παίρνει εύκολα σκούπα (δηλαδή παίρνει, αλλά δεν έχει καλά αποτελέσματα). Καλύτερα πιο ελεύθερο φίλτρο στο εργοστασιακό κουτί. Αν μπει στη διαδικασία.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Xsara MkI 1.6. Μπα, δεν παίρνει εύκολα σκούπα (δηλαδή παίρνει, αλλά δεν έχει καλά αποτελέσματα). Καλύτερα πιο ελεύθερο φίλτρο στο εργοστασιακό κουτί. Αν μπει στη διαδικασία.Που δεν θα μπώ...Παλιότερα το έβλεπα για σκούπα αλλά το παράτησα. Θα δώ μήπως βάλω κολλάρο σιλικόνης αντί για την φυσούνα της Citroen..
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Xsara MkI 1.6. Μπα, δεν παίρνει εύκολα σκούπα (δηλαδή παίρνει, αλλά δεν έχει καλά αποτελέσματα). Καλύτερα πιο ελεύθερο φίλτρο στο εργοστασιακό κουτί. Αν μπει στη διαδικασία.
Που δεν θα μπώ...Παλιότερα το έβλεπα για σκούπα αλλά το παράτησα. Θα δώ μήπως βάλω κολλάρο σιλικόνης αντί για την φυσούνα της Citroen..
Με το παρδον αλλα νομιζω πως η ΜΚΙ εχει εργοστασιακη σκουπα....
-
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
scientist, Και τα δύο μαζί...Τότε τα 230
-
Ο χρήστης crazywolf έγραψε:
Που δεν θα μπώ...Παλιότερα το έβλεπα για σκούπα αλλά το παράτησα. Θα δώ μήπως βάλω κολλάρο σιλικόνης αντί για την φυσούνα της Citroen..
Με το παρδον αλλα νομιζω πως η ΜΚΙ εχει εργοστασιακη σκουπα....
Που είναι και δεν την έχω δεί τόσα χρόνια?
-
νοιμιζω μπροστα πανω απο το ψηγειο. Δεν την εχω δει να σου πω την αληθεια, αλλα εχω ακουσει απο πολους ιδιοκτητες ΜΚΙ για 'αλαγη της μαμα σκουπας με aftermarket'. τωρα τι να σου πω, δεν ειμαι και σηγουρος. Μονο ΜΚΙΙ εχω δει ανοιχτα, τα Ι μου διεφευγουν...
-
νοιμιζω μπροστα πανω απο το ψηγειο. Δεν την εχω δει να σου πω την αληθεια, αλλα εχω ακουσει απο πολους ιδιοκτητες ΜΚΙ για 'αλαγη της μαμα σκουπας με aftermarket'. τωρα τι να σου πω, δεν ειμαι και σηγουρος. Μονο ΜΚΙΙ εχω δει ανοιχτα, τα Ι μου διεφευγουν...Έχω την εντύπωση οτι κατάλαβα τι εννοείς . Αλλά αυτό δεν είναι σκούπα απλά η εισαγωγή του αέρα η οποία φτάνει μέχρι μπροστά. Η έννοια της σκούπας για μένα σημαίνει ελεύθερη εισαγωγή χωρίς πνίχτες κλπ, μεγάλη επιφάνεια και φυσικά ελεύθερο φίλτρο στο τέλος. Η εργοστασιακή μοίαζει με σκουπάκι ( στο σχήμα ) αλλά σκούπα δεν την λές
-
Δείτε μια απίστευτη διαφήμιση του νέου Honda Civic.
Το λινκ το έστειλε ένας φίλος.Προσοχή ! Ακόμα και dsl να έχετε θα περιμένετε να φορτώσει όλο το video και είναι βέβαιο ότι πρέπει να το δείτε σαν σύνολο και όχι κομμάτι-κομμάτι όπως κατεβαίνει.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
xu φοράει η 1,6 ή κάνω λάθος?
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
xu φοράει η 1,6 ή κάνω λάθος?TU
-
νοιμιζω μπροστα πανω απο το ψηγειο.Έχω την εντύπωση οτι κατάλαβα τι εννοείς . Αλλά αυτό δεν είναι σκούπα απλά η εισαγωγή του αέρα η οποία φτάνει μέχρι μπροστά. Η έννοια της σκούπας για μένα σημαίνει ελεύθερη εισαγωγή χωρίς πνίχτες κλπ, μεγάλη επιφάνεια και φυσικά ελεύθερο φίλτρο στο τέλος. Η εργοστασιακή μοίαζει με σκουπάκι ( στο σχήμα ) αλλά σκούπα δεν την λές
αμα παρατηρήσεις το σημείο στην xsara στο οποίο κάθεται το σκουπάκι που λες ( η εισαγωγή αέρα κοντα στη μάσκα) θα δεις τις αναμονές , τα βαθουλώματα που επιτρέπουν να φορεθεί εργοστασιακή μεγαλύτερη σκούπα. Η citroen έχει προβλέψει αυτή την αλλαγή .
-
Με χτύπησαν χτες το βράδυ...Το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο, σήμερα το πρωΐ βρήκα πίσω πόρτα με βαθουλώματα και γρατζουνιές μέχρι και το πίσω φτερό Αύριο πάω να δώ πόσο θα βγεί η λυπητερή
Υ.Γ Φυσικά δεν άφησαν χαρτάκι... -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Με χτύπησαν χτες το βράδυ...Το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο, σήμερα το πρωΐ βρήκα πίσω πόρτα με βαθουλώματα και γρατζουνιές μέχρι και το πίσω φτερό Αύριο πάω να δώ πόσο θα βγεί η λυπητερή
Υ.Γ Φυσικά δεν άφησαν χαρτάκι...Α ρε Θανάση!!!
Κρίμα ρε γμτ!!! -
sergeant που το πας για επισκεύη?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Υ.Γ Φυσικά δεν άφησαν χαρτάκι...Ποπο μλκια!!! Και εμενα με ειχαν χτυοησει στο πισο φτερο (που καληπτει την ροδα!!!) αλλα ευτιχος αντεξε και περαν απο το λαστιχο που αφισε πανω ο αλλος δεν φενοταν καν!!!! Και μαλον εγυνε μολις το παρκαρα γιατι τοσο χαμιλα που ειναι αν κατευει μονο supercar βρησκει προφιλακτηρα... και δεν νομιζω να εχει προστατευτικα λατιχακια προφιλακτηρα κανεις πχ σε Ferrari...
παντος μλκια... -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Υ.Γ Φυσικά δεν άφησαν χαρτάκι...Κανα περίπτερο εκεί κοντά που το παρκαρες, μήπως και πήρε γραμμή τιποτα;; Κανας γείτονας;;
Καθίκια ρε γμτ.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Υ.Γ Φυσικά δεν άφησαν χαρτάκι...
CITROËN FORUM