-
Ο χρήστης Italian έγραψε:
Παιδες δεν βγαινει ακρη......
Σωστά δυστυχώς,καθώς το edit [Krusenstern] (δεν το χρησιμοποιώ μειωτικά,αλλά με την έννοια που το edit [Krusenstern] το χρησιμοποίησε για να χαρακτηρίσει τους άλλους ως edit [Krusenstern]...) δεν εννοεί να καταλάβει
Κάνεις λάθος.
Εγώ είμαι το φρούτο.αυτογνωσια πανω απο ολα.......
-
Κάνεις λάθος.
Εγώ είμαι το φρούτο.Όχι φίλε μου,εσύ κάνεις λάθος!
Για εμένα,δεν είσαι το φρούτο (γιατί να σε μειώσω,άλλωστε?)....
Είσαι,και παραμένεις ,το edit [Krusenstern].
Σας παρακαλώ ρε παιδιά!!! [Krusenstern]
-
Ρε δεν παμε καλααααα... Ρε σεις, μετοχές έχετε στις εταιρείες? Δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι ζείτε σε μια χώρα που ούτε καν ποδήλατα δεν παράγει? Τι σας κάνει τόσο περήφανους για τα Ιταλικά, Γερμανικά, Κορεάτικα, Σριλανκέζικα προϊόντα?
-
Απαιτώ την δημοκρατική αποκατάσταση των ανωτέρων γραπτών μου και αν δεν ξέρετε ελληνικά μπορώ εγώ αφιλοκερδώς να κάνω τον admin.Καλωσηρθες Ζουραρι.
Αν ημουν στη θεση αυτων που ανοιξαν το thread θα ντρεπομουν που εισαι χειροκροτητης μου.
-
Αλλος ιταλόφιλος θα έρθει από εδώ να μας δείξει το επίπεδο που πρέπει να τηρούμε...γιατί ανησυχώ...βλέπεις τόσα έτη εδώ μέσα το φόρουμ των 4τροχών περίμενε το επίπεδο του Ιτάλιαν...α ρε edit [Krusenstern] (αφού δεν είναι μειωτικός χαρακτηρισμός)...
Τέτοιο κόλλημα...
-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
πω ρε μανα μου τι εχει να γενει..πωωωωολοι οι αλφιστι μαζι!
εμπρος!
ας αγκαλιαστουμε να τραγουδησουμε το ποτε θα κανει ξαστερια,
να χορεψουμε σερα
να πιουμε το νερο της φωτιας κ να ορμησουμε στους βαρβαρους
λεηλατωντας κ κατασπαραζοντας τα αψυχα τρεχαντηρια τους κ
να μπαρουτιασουμε τα εργοστασια τους.εγω παντως μπορω να αναλαβω την επιθεση απο θαλασσα
διοτι φημες λενε οτι οι προππαποι μου ηταν σαρακηνοιΔηλ όταν με το καλό μου έρθει η 159 2.2 θα πρέπει να πάρω τα βουνά για να πολεμήσω τους «γερμανούς»;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δηλ όταν με το καλό μου έρθει η 159 2.2 θα πρέπει να πάρω τα βουνά για να πολεμήσω τους «γερμανούς»;Όχι. Θα'ναι σα να κλέβεις εκκληcία και κατόπιν να δένεις τον παπά στον άμβωνα και να τον ξυρίζεις απ'την κορφή ως τα νύχια!
-
σε λιγο θα αρχισω να πιστευω οτι οντως εχουμε κατι με τους Ιταλοφιλους!!!
ανοιξτε τα ματια σας να μπει λιγο φως μεσα, μπας και σταματησετε να νιωθετε σαν κυνηγημενοι (και καλα...)
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ρε δεν παμε καλααααα... Ρε σεις, μετοχές έχετε στις εταιρείες? Δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι ζείτε σε μια χώρα που ούτε καν ποδήλατα δεν παράγει? Τι σας κάνει τόσο περήφανους για τα Ιταλικά, Γερμανικά, Κορεάτικα, Σριλανκέζικα προϊόντα?+1
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
σε λιγο θα αρχισω να πιστευω οτι οντως εχουμε κατι με τους Ιταλοφιλους!!!ανοιξτε τα ματια σας να μπει λιγο φως μεσα, μπας και σταματησετε να νιωθετε σαν κυνηγημενοι (και καλα...)
Νάτος ο Αρτέμης...ιταλός (υπογραφή) που ενέδωσε στους γερμανούς (avatar)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
σε λιγο θα αρχισω να πιστευω οτι οντως εχουμε κατι με τους Ιταλοφιλους!!!
ανοιξτε τα ματια σας να μπει λιγο φως μεσα, μπας και σταματησετε να νιωθετε σαν κυνηγημενοι (και καλα...)
Νάτος ο Αρτέμης...ιταλός (υπογραφή) που ενέδωσε στους γερμανούς (avatar)
ναι, αλλά με μεσογειακά γονίδια, αφού άλλωστε είναι γνωστό πως η Seat θέλει να γίνει η Alfa του ομίλου
πολυσχιδής προσωπικότητα
-
Αλλά στα σουπερμίνι της με δάπεδο 23 ετών (Golf II)... Και οι γρήγορες εκδόσεις της υποστρέφουν σχεδόν σαν Opel Astra OPC.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Αλλά στα σουπερμίνι της με δάπεδο 23 ετών (Golf II)... Και οι γρήγορες εκδόσεις της υποστρέφουν σχεδόν σαν Opel Astra OPC.δε πειραζει, εγω εχω την αργη εκδοση για να τη σπαω σε καποιους που νομιζουν οτι στριβουν καλυτερα...
εχουν φαει ξυλο....
-
To ξέρουν ότι κοντραριζόσουν μαζί τους;
-
To ξέρουν ότι κοντραριζόσουν μαζί τους;αφου ρε συ κατα 99% αυτοι με προκαλουν!
αχτι με εχουν!!!δε πειραζει, μετα προσγειωνονται!
-
Σε πίστεψα τώρα...
-
Ρε παιδιά γιατί δεν το κλειδώνουμε;
Μου φαίνεται απίστευτο το ότι ο Alfa Romeo κάλεσε ενισχύσεις...
Πάντως αν ήμουν ο Alfa Romeo θα ντρεπόμουν για την επαίσχυντη συμπεριφορά του Italian...Γιατί η συμπεριφορά του είναι όντως επαίσχυντη.
Ας βγει ένας Alfisti (τον Italian δεν τον θεωρώ Alfisti φυσικά!) να μου το διαψεύσει!!!
Αν σέβεστε το alfisti club, σας καλώ να καταδικάσετε την συμπεριφορά του (εδώ στο 4T forum)... -
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Ρε παιδιά γιατί δεν το κλειδώνουμε;Μου φαίνεται απίστευτο το ότι ο Alfa Romeo κάλεσε ενισχύσεις...
Πάντως αν ήμουν ο Alfa Romeo θα ντρεπόμουν για την επαίσχυντη συμπεριφορά του Italian...Γιατί η συμπεριφορά του είναι όντως επαίσχυντη.
Ας βγει ένας Alfisti (τον Italian δεν τον θεωρώ Alfisti φυσικά!) να μου το διαψεύσει!!!
Αν σέβεστε το alfisti club, σας καλώ να καταδικάσετε την συμπεριφορά του (εδώ στο 4T forum)...σιγά μωρέ μην κάνεις έτσι..
άστον, πλάκα έχει..μην τα παίρνετε όλα τόσο σοβαρά
-
Σε πίστεψα τώρα...πιστευεις οτι, με νοιαζει εστω και ελαχιστα, εαν με πιστευεις?
ειμαστε εκτος θεματος.-
-
Σπυρο και Skull μου αρεσει που βαζετε και χαρουμενα emoticon κιολας...
Απαράδεκτη στάση των διαχειριστών του Forum!