Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Περί ρατσισμού...
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Περί ρατσισμού...
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 10
    • 11
    • 5 / 11
    Αντίλογος
    40
    201
    262
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • A
      asimov last edited by

Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
      Μπααα, δεν το βλέπω, δεν περνάνε αυτά στους Ελληνες.
      Ο Ελληνας είναι και πολύ γ**ς, δεν έχει ανάγκη από Βιάγκρα

Ενα ξαδερφακι μου που εχει φαρμακείο, πάντως, τα δινει με τις οκκαδες (οχι του Ολυμπιακού, εγκάθετοι )
      Μαλλον κατι στραβωσε στο αμόλυντο ελληνικο DNA.... (μην ξεχναμε οτι καταγομεθα από τον Γαλαξια της Ανδρομέδας και το service ειναι πολύ μακριά )

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • D
        d-jet last edited by

Ο χρήστης jm000 έγραψε:

...** η Ελλάδα που θα μπορούσε να έχει έναν σπουδαίο επιστήμονα στο δυναμικό της (και φυσικά θα τον έχει η Αλβανία πλέον και με το δίκιο του);**...

Σιγά τα ωά! αυτός μας έλειψε για να απικτήσει η Ελλάδα εναν σπουδαίο επιστήμονα! Σε σχεδόν όλες τις χώρες του δυτικού κόσμου, σε κάθε πανεπιστήμιο έχει έδρα καθηγητού, Ελληνας. τον τσενάι χριαστήκαμε;

Διάβασε αυτό που γράφω και το πως μου απαντάς αργά αργά...
        Ναι, σε κάθε ξένο πανεπιστήμιο έχουμε και έναν Έλληνα που κατέχει έδρα. Ωραία, και;
        Στην Ελλάδα έχουμε σπουδαίους επιστήμονες;
        Μπράβο μας που όσους είχαμε φροντίσαμε να τους διώξουμε (και τον Τσενάι και τον κάθε Τσενάι παρέα)... Γιαυτό και δουλεύουμε για να μας τα τρώνε οι Εγγλέζοι και οι Αμερικάνοι και να κρατάνε και τα καλύτερα από τα παιδιά μας (αφού είμαστε αρκετά ζώα για να μην τα κρατήσουμε εμείς)...
        Συγχαρητήρια!

Μην το συνεχίσουμε, δεν υπάρχει πιθανότητα να καταλήξουμε κάπου.

• H
          hellenic-tifosi last edited by

Πότε είναι πιο ωφελημένη η Ελλάδα:

Όταν στείλει 50 παιδιά της στο εξωτερικό, σπουδάσουν, διαπρέψουν, παράγουν γνώση/τεχνολογία/καινοτομία, την οποία καρπώνεται η χώρα που ζουν, ή όταν μαζεύει αυτή τα καλύτερα μυαλά;

• L
            lukeduke last edited by

Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
            Πότε είναι πιο ωφελημένη η Ελλάδα:

Όταν στείλει 50 παιδιά της στο εξωτερικό, σπουδάσουν, διαπρέψουν, παράγουν γνώση/τεχνολογία/καινοτομία, την οποία καρπώνεται η χώρα που ζουν, ή όταν μαζεύει αυτή τα καλύτερα μυαλά;

Την απάντηση νομίζω τη δίνεις και μόνος σου, στην πρώτη περίπτωση (παρούσα κατάσταση) το κέρδος για την χώρα είναι μηδενικό. Θα εννοείς βέβαια πως στην δεύτερη το κέρδος θα είναι συγκριτικά ελάχιστο αλλά τουλάχιστον θα μένει στις ελληνικές επιχειρήσεις/πανεπιστήμια. Και θα αποτελέσει την πρώτη 'μαγιά' για να αρχίσει επιτέλους να προοδεύει αυτή η ρημάδα χώρα

Τώρα σχετικά με τα προξενιά, μεικτούς γάμους κλπ που αναφέρθηκαν παραπάνω ομολογώ πως δεν έχω κόρη ή γιό σε ηλικία γάμου και δεν μπορώ να τα κατανοήσω στην πλήρη τους διάσταση... Προσωπικά καθόλου δεν θα με χαλούσε καθόλου αν μια υποψήφια σύντροφος ήταν αλβανίδα ή τσιγγάνα πόσο μάλλον από το ανατολικό μπλόκ χεχε!

• T
              tiger last edited by

Ο χρήστης lukeduke έγραψε:
              Προσωπικά καθόλου δεν θα με χαλούσε καθόλου αν μια υποψήφια σύντροφος ήταν αλβανίδα ή τσιγγάνα

Αλβανή παει και έρχεται,αλλωστε η μεση Αλβανη ειναι συντηρητική, πολυ low profile και γενικα κοπελα για σπιτι.
              Τσιγγάνα ομως , μιλάμε για κατι πεθερικά και για κάτι έθιμα απο άλλο πλανήτη [/list]

• L
                lukeduke last edited by

Τώρα που τα λές, όντως μεγάλο πρόβλημα τα πεθερικά
                Αλλά αντίστοιχο πρόβλημα θα έχει και η ίδια με τα δικά τις οπότε οι πολλές σχέσεις θα είναι κομμένες. Οπότε μ' ένα σμπάρο δυό τριγόνια

• L
                  lakonas67 last edited by

oi tsiganoi eine padou to idio.edo pou briskome amerikh h perioxh mou exei arketous tsiganous.fysika den menous se tsandhria giati h amerikanikh astynomia kanh thn doulia ths.oloi oi tsiganoi zoune apo kombines kai apates monaxa.poloi apo aytous odhgane panakriba amaxia.epidh oi pio poles madres paliosiderikon eine dikes tous synithos agorazoun akriba amaxia ta kanoun komatia poulane ta exarthmata kai meta to dilonoun klemeno kai pernoun kaio thn asfalia.exei o kathenas 10 onomata kai oxi monimh dieftinsh.an kapios gyftos piash doulia nomimh oi aloi fyftoi ton apoklironoun.

• J
                    jm000 last edited by

Ο χρήστης D-Jet έγραψε:

...** η Ελλάδα που θα μπορούσε να έχει έναν σπουδαίο επιστήμονα στο δυναμικό της (και φυσικά θα τον έχει η Αλβανία πλέον και με το δίκιο του);**...

Σιγά τα ωά! αυτός μας έλειψε για να απικτήσει η Ελλάδα εναν σπουδαίο επιστήμονα! Σε σχεδόν όλες τις χώρες του δυτικού κόσμου, σε κάθε πανεπιστήμιο έχει έδρα καθηγητού, Ελληνας. τον τσενάι χριαστήκαμε;

Ναι, σε κάθε ξένο πανεπιστήμιο έχουμε και έναν Έλληνα που κατέχει έδρα. Ωραία, και;
                    Μπράβο μας που όσους είχαμε φροντίσαμε να τους διώξουμε (και τον Τσενάι και τον κάθε Τσενάι παρέα)... Γιαυτό και δουλεύουμε για να μας τα τρώνε οι Εγγλέζοι και οι Αμερικάνοι και να κρατάνε και τα καλύτερα από τα παιδιά μας (αφού είμαστε αρκετά ζώα για να μην τα κρατήσουμε εμείς)...
                    Συγχαρητήρια!

Την απάντηση στην εδωσα με βάση τις παρούσες ενχώριες Ελληνικές επιστημονικές συνθήκες, ΤΩΡΑ η Ελλαδα δεν παράγει ουτε καρφίτσες (απο βιομηχανικής πλευράς) αν έρθει ενας Ελληνας επιστήμονας εξ Αμερικής να εγκατασταθεί και να δουλέψει στην Ελλαδα, λυπάμαι αλλα μόνο ως πολιτικός θα διαπρέψει (;) τα ιδια και χειρότερα συμβαινουν και στην Αλβανία, εχεις την εντύπωση οτι ο τσενάι θα γυρίσει στην Αλβανία; dont think so...

• S
                      skye last edited by

Ο χρήστης D-Jet έγραψε:

Συγχαρητήρια!

μα δεν τους διώχνει κανείς.
                      μόνοι τους προτιμούν να φύγουν για κάπου καλύτερα ( και αφού μπορούν, καλά κάνουν αν θες την άποψή μου ).
                      εκτός αν κάποιος είναι τόσο αφελής που να νομίζει ότι αυτή τη στιγμή η Ελλάδα μπορεί να ανταγωνιστεί πχ τις ΗΠΑ ή την Αγγλία σ'αυτό το θέμα..
                      τι θα πει κρατάνε τα καλύτερα παιδιά;.. τα κρατάνε;; με το ζόρι; όχι βέβαια, αυτοί θέλουν και πάνε γιατί θέλουν να εξελιχθούν περισσότερο..
                      αν είναι δυνατόν, μιλάς για επιστήμονες τώρα..
                      λες και είναι τίποτα ηλίθιοι που τους πήραν οι ξένοι απ'το χεράκι και τους είπαν ελάτε εδώ, λες και είναι τίποτα παιδάκια. Μην ξεχασεις να τους ρωτήσεις για το τι θέλουν να κάνουν..
                      είναι σα να λέμε ότι ο Ολυμπιακός θα κρατήσει τον Τουρέ

• C
                        catalyst last edited by

Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
                        δεν ειμαι ρατσιστης βασικα αλλα τι δουλεια εχουν οι αλβανοι κ οι
                        γυφτοι στο κρατος μου?
                        οχι τιποτ αλλο,αλλα δεν μπορω κ να δικαιολογησω την παρουσια τους.
                        δεν πιστευω οτι καποιος απο εσας εχει ακουσει οτι εχουν κανει κ κατι καλο ε?
                        αντιθετως βεβαια ολο προβληματα δημιουργουν..

Απλά σκέψου ότι την ίδια ακριβώς άποψη έχουν οι περισσότεροι σε αυτό εδώ το φόρουμ για τους ταξιτζήδες. Και σκέψου ότι όταν σου την είπανε, το πρώτο πράμα που είπες ήταν 'τι λέτε ρε παιδιά, δεν είναι όλοι οι ταξιτζήδες ίδιοι' ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων και είχες και δίκιο. Και ίσως καταλάβεις και τι είναι ο ρατσισμός.

Από τότε μακριά από τους γύφτους.
                        Προτιμώ τους ...άρειους, για να αγοράζω ...καρπούζια

Τους μπαλαμούς θέλεις να πεις.

• D
                          d-jet last edited by

Ο χρήστης skye έγραψε:
                          μα δεν τους διώχνει κανείς.
                          μόνοι τους προτιμούν να φύγουν για κάπου καλύτερα ( και αφού μπορούν, καλά κάνουν αν θες την άποψή μου ).
                          εκτός αν κάποιος είναι τόσο αφελής που να νομίζει ότι αυτή τη στιγμή η Ελλάδα μπορεί να ανταγωνιστεί πχ τις ΗΠΑ ή την Αγγλία σ'αυτό το θέμα..
                          τι θα πει κρατάνε τα καλύτερα παιδιά;.. τα κρατάνε;; με το ζόρι; όχι βέβαια, αυτοί θέλουν και πάνε γιατί θέλουν να εξελιχθούν περισσότερο..
                          αν είναι δυνατόν, μιλάς για επιστήμονες τώρα..
                          λες και είναι τίποτα ηλίθιοι που τους πήραν οι ξένοι απ'το χεράκι και τους είπαν ελάτε εδώ, λες και είναι τίποτα παιδάκια. Μην ξεχασεις να τους ρωτήσεις για το τι θέλουν να κάνουν..
                          είναι σα να λέμε ότι ο Ολυμπιακός θα κρατήσει τον Τουρέ

Skye (και jm000), η μεγαλύτερη ανάγκη σε επιστημονικό προσωπικό αυτή τη στιγμή είναι στα ίδια τα πανεπιστήμια και όχι στη βιομηχανία. Η βιομηχανία στην Ελλάδα (και στην υπόλοιπη ΕΕ) μόνο σε προϊόντα και υπηρεσίες υπερ-υψηλής τεχνολογίας μπορεί να ανθίσει και αυτονόητο είναι οτι οι καρφίτσες δεν ανήκουν σε αυτά. Η αγορά αυτή τη στιγμή χαρακτηρίζεται από έλλειψη καλά επιστημονικά καταρτισμένου προσωπικού και υπερπροσφορά μέσου-κατώτερου επιπέδου 'αποφοιτων'. Χωρίς σοβαρή υποδομή και κατάλληλους ανθρώπους στα πανεπιστήμιά μας μπορούμε να παράγουμε καλούς επιστήμονες; Με την ΑΠΟΛΥΤΗ έλλειψη αξιοκρατίας στα ελληνικά πανεπιστήμια όπου οι 'ανηψιοί' και οι κομματόσκυλοι δίνουν και παίρνουν νομίζεις οτι ένας σοβαρός και ευσυνείδητος επιστήμονας μπορεί να ανεχτεί για πολύ αυτήν την κατάσταση; Έχεις ιδέα τι έχουν τραβήξει (και συνεχίζουν να τραβούν) αυτοί που επέλεξαν τελικά να το πολεμήσουν το πράγμα και να μείνουν εδώ (και είναι και οι μόνοι που παράγουν επιστημονικό έργο!); Τα παιδιά αυτά που διαπρέπουν προφανώς δεν είναι ηλίθια για να τους κρατούν και να τους υπαγορεύουν το τι θα κάνουν οι ξένοι, απλά τους προσφέρουν το αυτονόητο: Σεβασμό στο έργο που παράγουν.
                          Χωρίς να καταλαβαίνω ακριβώς για πιο λόγο επιλέγεις να γίνεις ειρωνικός προς εμένα, φίλε skye, που ακριβώς διαφωνείς στα παραπάνω; Επειδή δεν τους πετάει έξω με τις κλωτσιές η Ελλάδα σημαίνει ότι δεν τους διώχνει;

• T
                            trelovet last edited by

• O Τσενάι σπουδάζει σε κάποιο μέτριο κολλέγιο στην Αμερική με υποτροφία που του παρέχει το ΑΛΒΑΝΙΚΟ κράτος και ουχί το κολλέγιο. Σιγά τα ωάαα !! Υπάρχουν μαθητές Έλληνες με τρομερές ικανότητες , τον Τσενάι θα έπαιρνε το ΜΙΤ ?
                            • Τα τελευταία 3 χρόνια οι Ρομά πήραν δάνεια για να αγοράσουν σπίτια , ύψους 60000 ευρώ που θα αποπληρώσουν σε 20 χρόνια εντελώς άτοκα. Αυτό έγινε με πρόγραμμα νομίζω της Ευρ. Ενωσης , με σκοπό την απογκετοποίηση των γύφτων από τα τσαντήρια. Εδώ στην περιοχή μου το 80% αγόρασε με αυτά τα λεφτα Merc & BMW και συνεχίζει να μένει στα τσαντήρια. Οι περισσότεροι ειμαι σίγουρος ότι δεν έχουν καταλάβει ότι αυτά τα χρήματα είναι ΔΑΝΕΙΟ και θα πρεπει να τα γυρίσουν πίσω. Ισως όμως και να μην τα γυρίσουν ΠΟΤΕ. Είναι καλοί και πειθαρχημένοι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ των αληταράδων που μας κυβερνάνε και πάντα τους χαιδεύουν τα αυτιά.
                            • Αυτός ο μίζερος τρόπος ζωής των μεταναστών (κυρίως Αλβανών) που προτιμούν να ζουν με κουρέλια για να μαζέψουν λεφτά γρήγορα, μην ξεχνάμε ότι ήταν και τρόπος ζωής των Ελλήνων μεταναστών πριν από 40-50 χρόνια . Ετσι ζούσαν κι αυτοί (οι περισσότεροι) σε Καναδά , ΗΠΑ, Αυστραλία κυρίως. Πάντως οι Αλβανοί στο μεγαλύτερο ποσοστό τους δεν έχουν καμία διάθεση να επενδύσουν ούτε σεντ στην Ελλάδα περισσότερο από το απαραίτητο. Επενδύουν όλα τα χρήματα τους στην χώρα τους και όποιος πάει σήμερα στα Τίρανα παθαίνει πλάκα από την άλλαγή της πόλης και του τρόπου ζωής !!!
                            • F
                              face last edited by

απο ότι ξέρω αυτα τα δάνεια έιναι απο την Ε.Ε., και αφορούν

• A
                                asimov last edited by

Ο χρήστης trelovet έγραψε:

• O Τσενάι σπουδάζει σε κάποιο μέτριο κολλέγιο στην Αμερική με υποτροφία που του παρέχει το ΑΛΒΑΝΙΚΟ κράτος και ουχί το κολλέγιο. Σιγά τα ωάαα !! Υπάρχουν μαθητές Έλληνες με τρομερές ικανότητες , τον Τσενάι θα έπαιρνε το ΜΙΤ ?
                                • Τα τελευταία 3 χρόνια οι Ρομά πήραν δάνεια για να αγοράσουν σπίτια , ύψους 60000 ευρώ που θα αποπληρώσουν σε 20 χρόνια εντελώς άτοκα. Αυτό έγινε με πρόγραμμα νομίζω της Ευρ. Ενωσης , με σκοπό την απογκετοποίηση των γύφτων από τα τσαντήρια. Εδώ στην περιοχή μου το 80% αγόρασε με αυτά τα λεφτα Merc & BMW και συνεχίζει να μένει στα τσαντήρια. Οι περισσότεροι ειμαι σίγουρος ότι δεν έχουν καταλάβει ότι αυτά τα χρήματα είναι ΔΑΝΕΙΟ και θα πρεπει να τα γυρίσουν πίσω. Ισως όμως και να μην τα γυρίσουν ΠΟΤΕ. Είναι καλοί και πειθαρχημένοι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ των αληταράδων που μας κυβερνάνε και πάντα τους χαιδεύουν τα αυτιά.
                                • Αυτός ο μίζερος τρόπος ζωής των μεταναστών (κυρίως Αλβανών) που προτιμούν να ζουν με κουρέλια για να μαζέψουν λεφτά γρήγορα, μην ξεχνάμε ότι ήταν και τρόπος ζωής των Ελλήνων μεταναστών πριν από 40-50 χρόνια . Ετσι ζούσαν κι αυτοί (οι περισσότεροι) σε Καναδά , ΗΠΑ, Αυστραλία κυρίως. Πάντως οι Αλβανοί στο μεγαλύτερο ποσοστό τους δεν έχουν καμία διάθεση να επενδύσουν ούτε σεντ στην Ελλάδα περισσότερο από το απαραίτητο. Επενδύουν όλα τα χρήματα τους στην χώρα τους και όποιος πάει σήμερα στα Τίρανα παθαίνει πλάκα από την άλλαγή της πόλης και του τρόπου ζωής !!!
                                1. Ο Τσενάι σπουδαζει στο ΜΙΤ
                                2. Επειδη λογω δουλειας ασχολήθηκα με τη διαχειριση ευρωπαϊκων κονδυλίων σε πληροφορώ ότι όποιος παιρνει χρηματα από αυτην την πηγή υποβαλλει ενα καρο δικαιολογητικά για να εκταμιευσει (και αυτό με δόσεις και αναλογα με την προοδο υλοποίησης του εργου) οπότε αποκλείεται να τα κανανε ολοι Μερσεντες και Μπεμβε. Αλλο με τί κυκλοφορουν κι αλλο πως το απεκτησαν.
                                  Τετοιες ιστοριες ακούω κι εγω καθημερινα. Πολλες (οι περισσότερες) απ' αυτες ειναι urban legends με στοχο τον ευκολο εντυπωσιασμο και αποπροσανατολισμο της κοινης γνωμης.
                                • H
                                  hachiroku_gr last edited by

Ο χρήστης VIRSS έγραψε:

Για την ιστορία, ο (πικραμένος - και δίκαια για μένα) Οδυσσέας, απολαμβάνει φούλ υποτροφία στο ΜΙΤ.

Έχω την εντύπωση οτι ο Τσενάι σπουδάζει φυσική σε κάποιο κολλέγιο στην Βοστώνη. Αυτό με το ΜΙΤ που το είδες; Ρωτάω γιατί στην Ελλάδα έχουμε την τάση να διογκώνουμε 'λίγο' τα πράγματα.

Σορρυ για το off-topic

• O Τσενάι σπουδάζει σε κάποιο μέτριο κολλέγιο στην Αμερική με υποτροφία που του παρέχει το ΑΛΒΑΝΙΚΟ κράτος και ουχί το κολλέγιο. Σιγά τα ωάαα !! Υπάρχουν μαθητές Έλληνες με τρομερές ικανότητες, τον Τσενάι θα έπαιρνε το ΜΙΤ ?

Λάθος μου. Το έψαξα, είναι το Boston College και όντως σπουδάζει Φυσική. Με μπέρδεψε το ότι το ΜΙΤ βρίσκεται στη Βοστώνη και ενδεχομένως να παρασύρθηκα. Πάντως αυτό που λές trelovet για τους Έλληνες δεν μου αρέσει. Γιατί να μην τον πάρει αν ήταν καλύτερος από τους Έλληνες;

Όσον αφορά στα 'επιδοτούμενα' αυτοκίνητα, μπορεί να έχεις δίκιο μόνο εαν αναφέρεσαι στο Α ή το Β ΚΠΣ (λιγότερο). Προ του 2000 δηλαδή. Στο Γ ΚΠΣ η εκταμίευση της οποιασδήποτε ενίσχυσης γίνεται μετά από λεπτομερή επιτόπιο έλεγχο τιμολογίων αγοράς, αποδεικτικών εξόφλησης και του ίδιου του αντικειμένου που αγοράστηκε. Κόλπα τύπου 'Μπραζιλέιρο' (για όσους έχουν δεί την ταινία), δεν είναι εφικτά εδώ και αρκετά χρόνια.

• L
                                    lokatzis last edited by

Ο χρήστης Hachiroku_GR έγραψε:

Κάνεις λάθος! Πηγή μου είναι μεγάλης κυκλοφορίας καθημερινή εφημερίδα. Έχει περάσει καιρός (1 χρόνος +) από τότε, οπότε δυστυχώς δεν μπορώ να σε ενημερώσω ακριβέστερα. Θα ψάξω όμως Όσο για τους Έλληνες μαθητές, ναί υπάρχουν. Απλά όχι στο σχολείο που πήγε αυτός. 😛 Και ναί τον Τσενάι πήρε το ΜΙΤ. Αξιοκρατικά.

Απ' ότι θυμάμαι, όντως στο ΜΙΤ πήγε. Αυτό, όμως, δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο Τσενάι δεν είναι Έλληνας (και πιστεύω ότι ούτε ένοιωσε ποτέ του) και άρα σαν χώρα δε νομίζω ότι χάσαμε κάτι που τον 'αφήσαμε' να φύγει. Και δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που πάει στο ΜΙΤ. Υπάρχουν και ελληνόπουλα που έχουν πάει και πάνε, και τουρκόπουλα, και αλβανόπουλα, απ' όλες τις φυλές.

• P
                                      petros last edited by

Ο χρήστης lokatzis έγραψε:

Απ' ότι θυμάμαι, όντως στο ΜΙΤ πήγε. Αυτό, όμως, δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο Τσενάι δεν είναι Έλληνας (και πιστεύω ότι ούτε ένοιωσε ποτέ του) και άρα σαν χώρα δε νομίζω ότι χάσαμε κάτι που τον 'αφήσαμε' να φύγει.

Συμφωνώ ότι δεν είναι ούτε ενιωσε έλληνας. Πάντως και να' θελε να νιώσει, κάναμε (και συνεχίζουμε να κάνουμε) ό,τι περνούσε από τα χέρια μας για το αντίθετο. Κρίμα (όχι ειδικά για τον Τσενάι)...

• S
                                        skullone last edited by

Εξ όσων γνωρίζω (η μητέρα μου είναι εκπαιδευτικός της μέσης εκπαίδευσης), η σημαία δεν είναι τρόπαιο και υπάρχει νόμος που ορίζει πως δίδεται στον καλύτερο μαθητή που όμως είναι Έλληνας πολίτης. Το περιστατικό με τον Τσενάι έγινε μόνο και μόνο επειδή είναι βαφτιστήρι του Τριανταφυλλόπουλου και γι'αυτό πήρε και τόση έκταση. Από εκεί κι έπειτα, δεν κατανοώ γιατί - εν ονόματι ενός 'πολυπολιτισμού' και 'διεθνισμού' (ίσως να πρέπει να πω 'λαϊκισμού') - γράφουμε τους νόμους στα παλαιότερα των υποδημάτων μας. Δεν μας αρέσει αυτός ο νόμος; Ας τον αλλάξουμε.

• M
                                          manosk last edited by

Ας δώσουμε λοιπόν τη σημαία και στον ανηψιό της Τσιλέρ. Αφού μπορεί να πάρει υποτροφία στο Gamiston College του Chicago. Ή μπορεί να παίζει καλό μπάσκετ ή να έχει άκρες στο τουρκαλβανικό λόμπι της Washington.

• C
                                            catalyst last edited by

Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
                                            μα γιατι?
                                            εγω τον ρατσισμο τον βαζω σε δυο κλιμακες.
                                            τον υγιη κ τον απολυτο.

Δεν υπάρχει υγιής ρατσισμός, κατά τη γνώμη μου.

δεν ειπα να γινουμε ολοι ακροδεξιοι με ξυρισμενα κεφαλια κ κου κλουξ κλαν αλλα δεν γουσταρω κιολας να πινω καφε η να βγαινω βολτα με την οικογενεια μου κ να την πεφτουν στη γυναικα μου ειτε να ακουω στο καφεμαγαζο ολων των ειδων τροπαρια.

Το να λές ότι τα 10 άτομα που την πέσανε στη γυναίκα σου είναι άτιμοι άνθρωποι δεν είναι ρατσισμός.
                                            Το να λες ότι οι γύφτοι είναι άτιμη ράτσα επειδή 10 γύφτοι την πέσανε στη γυναίκα σου είναι ρατσισμός.
                                            Το να λές ότι οι ταξιτζήδες είναι άτιμη ράτσα επειδή 10 ταξιτζήδες σου έφαγαν λεφτά και δε σε πήγαν στο σπίτι σου είναι (κοινωνικός) ρατσισμός.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 10
                                            • 11