ευχαριστώ για τις απαντησεις σας.
Εγω οπως βλέπω τα πραγματα:
Το 3πορτο Α3 το θεωρώ αρκετά συντηρητικό, αν και ειναι ομορφο αυτοκίνητο. Βεβαια στην ομορφια του συντελλούν και οι 17' τροχοί που εχουν αρκετά απο αυτα που κυκλοφορουν στους δρομους (αφου στι 2 απο τις 3 εκδοσεις του ειναι std) αλλα αν τελικα επιλεξουμε το Α3 θα κοιταξω να έχει 16' και οχι 17'.
Το A3 sportback το θεωρω πιο ξεχωριστό, συν του οτι εχει πιο πολυ χώρο αν θελω να μεταφέρω κανενα ζαντολαστιχο πηγαινοντας στην πιστα
Σημερα παρατηρουσα ένα 116 στο φαναρι και ετυχε πιο διπλα να ηταν ενα Α3. Ειναι σιγουρα υποκειμενικό θέμα, αλλά δεν θεωρώ οτι το 116 ειναι ασχημο αυτοκινητο. Αντιθετως εχει και μια ιδιαιτερότητα που μου αρέσει.
Με λιγα λογια αν οι χώροι της δεν ηταν περιορισμένοι, το πιο πιθανο ηταν να καταληγαμε εκεί.
σο για το Golf.. Οπως τα λέει ο LefWRX. Ποιοτικό πολύ, αλλά εχει καποια σημεια που σου χαλάνε την εικόνα.
Παντως το Golf που το είχα κανει πριν μερικους μηνες test drive οταν ενδιαφεροταν μια φίλη μου, μου φανηκε σκληρο απο ρυθμιση αναρτησεων για τέτοιο αυτοκίνητο και δεν μου αφησε καλη εντυπωση. Το τιμονι του ηταν θετικη εκπληξη απο αισθηση σε μικρες ταχυτητες (δεν το οδηγησα παρα μονο σε στενα ουσιαστικα, γυρω απο την αντιπροσωπεία).
Το Α3 εχει χειροτερο τιμονι? πιο ελαφρυ? λιγοτερο αμεσο? πιο αποκομμένο?
Τις επομενες ημερες θα κανω test drive και στα 3 αυτοκινητα, και τελικα θα καταληξουμε στο mini που το εχω ερωτευτει