-
εσυ ξέρεις τι καλυπτει να μας πεις γιατί εδω μέσα εχουμε ραδιο αρβυλα
Δε θες να καταλαβεις ότι ένα αμάξι με το όνομα skoda μπορει να γίνει καλό αλλα δε θα γίνει premium
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εσυ ξέρεις τι καλυπτει να μας πεις γιατί εδω μέσα εχουμε ραδιο αρβυλαΔε θες να καταλαβεις ότι ένα αμάξι με το όνομα skoda μπορει να γίνει καλό αλλα δε θα γίνει premium
Εσύ ξέρεις ότι το Skoda εν τη γένεσή του ήταν ο ορισμός του πολυτελούς...;
Βλέπεις πόσο εύκολα έγινε μπάχαλο...; Τι την εμποδίζει την VAG να το ξανακάνει όνομα;Δείγματα γραφής δίνει συνεχώς (Octavia, Superb).
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εσυ ξέρεις τι καλυπτει να μας πεις γιατί εδω μέσα εχουμε ραδιο αρβυλαKι εγώ το'χω απορία! Έχεις καμιά ένσταση για τις εγγυήσεις? Έχουμε και Honda και Toyota και δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα εγγύησης (ίσως γιατί δεν υπήρξε ποτέ βλάβη! )
Αντιθέτως με το Renault που είχαμε, την ψάχναμε την εγγύηση αλλά είχε κάνει φτερά προτού το καταλάβουμε... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δε θες να καταλαβεις ότι ένα αμάξι με το όνομα skoda μπορει να γίνει καλό αλλα δε θα γίνει premium
Εσύ ξέρεις ότι το Skoda εν τη γένεσή του ήταν ο ορισμός του πολυτελούς...;
Βλέπεις πόσο εύκολα έγινε μπάχαλο...; Τι την εμποδίζει την VAG να το ξανακάνει όνομα;Δείγματα γραφής δίνει συνεχώς (Octavia, Superb).
στα πολλά λεφτά ο άλλος κολλάει. Ειναι δύσκολο ακόμη, θα πάρει πολλά χρόνια και πρεπει να κάνει αγωνα και αγωνες...
-
Ο χρήστης Νεκταριος έγραψε:
Kι εγώ το'χω απορία! Έχεις καμιά ένσταση για τις εγγυήσεις? Έχουμε και Honda και Toyota και δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα εγγύησης (ίσως γιατί δεν υπήρξε ποτέ βλάβη! )
Αντιθέτως με το Renault που είχαμε, την ψάχναμε την εγγύηση αλλά είχε κάνει φτερά προτού το καταλάβουμε...Eγώ ερώτηση έκανα...ως μη κατέχων Honda.
Αλλά εσείς έχετε Honda και δεν ξέρετε τι καλύπτει η εγγύηση του αυτοκινήτου σας;coyote...συγνώμη αλλά στα πολλά κολλάνε και στα Honda.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Kι εγώ το'χω απορία! Έχεις καμιά ένσταση για τις εγγυήσεις? Έχουμε και Honda και Toyota και δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα εγγύησης (ίσως γιατί δεν υπήρξε ποτέ βλάβη! )
Αντιθέτως με το Renault που είχαμε, την ψάχναμε την εγγύηση αλλά είχε κάνει φτερά προτού το καταλάβουμε...Eγώ ερώτηση έκανα...ως μη κατέχων Honda.
Αλλά εσείς έχετε Honda και δεν ξέρετε τι καλύπτει η εγγύηση του αυτοκινήτου σας;coyote...συγνώμη αλλά στα πολλά κολλάνε και στα Honda.
den xreiazontai egguhsh. Afou den xalane.
7 xronon to CR-V mou me 235,000km pano. Kainourgio einai to rimadi. Mia fora den to exo pai na mou ftiaksoun kati.
Oso gia to Prelude. exei 35,000km pano. Ths 20,000km sths 9000 RPM kai pista. Oute triksimo to ergaleio.
-
Ο χρήστης OUZO Power έγραψε:
den xreiazontai egguhsh. Afou den xalane.
7 xronon to CR-V mou me 235,000km pano. Kainourgio einai to rimadi. Mia fora den to exo pai na mou ftiaksoun kati.
Oso gia to Prelude. exei 35,000km pano. Ths 20,000km sths 9000 RPM kai pista. Oute triksimo to ergaleio.
Δεν είπε κανείς το αντίθετο;
-
[quote]
coyote έγραψε:
εσυ ξέρεις τι καλυπτει να μας πεις γιατί εδω μέσα εχουμε ραδιο αρβυλαKι εγώ το'χω απορία! Έχεις καμιά ένσταση για τις εγγυήσεις? Έχουμε και Honda και Toyota και δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα εγγύησης (ίσως γιατί δεν υπήρξε ποτέ βλάβη! )
Αλλά εσείς έχετε Honda και δεν ξέρετε τι καλύπτει η εγγύηση του αυτοκινήτου σας; [/quote]
Το τι καλύπτει το ξέρω! Το γιατί αμφισβητείς την ισχύ και τη χρησιμότητά της δεν κατάλαβα και επ'αυτού περιμένω την απάντησή σου... -
Ο χρήστης Νεκταριος έγραψε:
[size=75:qt6egc9a]>coyote έγραψε:
Αλλά εσείς έχετε Honda και δεν ξέρετε τι καλύπτει η εγγύηση του αυτοκινήτου σας;]
Το τι καλύπτει το ξέρω! Το γιατί αμφισβητείς την ισχύ και τη χρησιμότητά της δεν κατάλαβα και επ'αυτού περιμένω την απάντησή σου...[/quote:qt6egc9a]
Διότι φίλε μου όπως και στην Opel ή και σε κάποια που δεν θυμάμαι τώρα η εγγύηση που καλύπτεται από την ασφάλεια (τα +4 χρόνια για την Honda) δεν καλύπτει τα πάντα.
Κάπου είχα διαβάσει ότι καλύπτει ζημιές που ακινητοποιούν το αυτοκίνητο μόνο.Anyway ούτως ή άλλως τα Honda είναι αξιόπιστα.
ΥΓ Η Toyota είναι άλλο κεφάλαιο στις εγγυήσεις.
-
1)Αυτό που λέμε εδώ μέσα είναι ότι η εγγυηση της ΟΠΕΛ ή κάποια άλλης εταιρίας είναι αλλο πράγμα. (ειδικά της ΟΠΕΛ καλυπτε κάποια συγκεκριμένα πράγματα)
2) Εμείς που έχουμε honda ξέρουμε τι καλύπτει, αλλά δε μας αρέσει κάποιος που
α) Δεν το ξέρει
β) κάπου το άκουσε (κατηγορία αρβύλα)
γ) δεν εχει αποδείξεις ή κάποιο περιστατικό που μπορούμε να συζήτήσουμενα χαλάει την εντύπωση του κόσμου για τα αυτοκίνητα μας διότι
α) αγαπάμε τα αμάξια μας και γι αυτό τα κρατάμε (αλλιως τα σουτάρουμε)
β) δε θέλουμε η φημολογία να ρίχνει την αξία τους.
γ) Τέλος πάντων το αμάξι μας πάνω απ' όλα -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
1)Αυτό που λέμε εδώ μέσα είναι ότι η εγγυηση της ΟΠΕΛ ή κάποια άλλης εταιρίας είναι αλλο πράγμα. (ειδικά της ΟΠΕΛ καλυπτε κάποια συγκεκριμένα πράγματα)
α) Δεν το ξέρει
γ) δεν εχει αποδείξεις ή κάποιο περιστατικό που μπορούμε να συζήτήσουμενα χαλάει την εντύπωση του κόσμου για τα αυτοκίνητα μας διότι
γ) Τέλος πάντων το αμάξι μας πάνω απ' όλαOk!
Eξακολουθώ να πιστεύω ότι ένα Octavia RS (180hp) είναι πολύ καλή εναλλακτική αντι του Civic 1.8 και εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν παίζει σε εύκολη κατηγορία...τιμής! (εάν μιλάμε για +23Κ)
-
Μια βελτιωση του νεου Civic απο τη Mugen...
http://www.autocarmagazine.co.uk/news_a ... _id=218180 -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
α) Δεν το ξέρει
γ) Τέλος πάντων το αμάξι μας πάνω απ' όλαOk!
Eξακολουθώ να πιστεύω ότι ένα Octavia RS (180hp) είναι πολύ καλή εναλλακτική αντι του Civic 1.8 και εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν παίζει σε εύκολη κατηγορία...τιμής! (εάν μιλάμε για +23Κ)
εσυ δεν ήσουνα σοφός????
-
Καλημέρα σε όλους.
Review από το Αγγλικό autocar για το Civic 1.8 που ενδιαφέρει και τους περισσότερους.
http://www.autocar.co.uk/RoadTest_Summary.asp?RT=218126
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η πολύ καλή επίδοση στο 0-60mph (8.2sec )!!
Στο θεμα του θορυβου που επασχε το προηγουμενο μοντελο δεν φαινεται να εχουν κανει τιποτα ρε γμτ.
Το αναφέρουν ως ιδιαίτερα ενοχλητικό ήδη απο το 80 km
Επίσης μιλανε για ιδιαιτερα τραχια λειτουργία του κινητηρα (1. που πρεπει να τον δουλευεις ψηλα και επεκριναν τη Honda για τον ημιακαμπτο πισω..Το συμπερασμα που καταληγουν τουλαχιστον οπως το καταλαβα εγω ειναι οτι: ναι μεν καλο αλλα οχι το κορυφαιο της κατηγοριας.
-
Οταν βγαζεις 140 αλογα απο 1.8, ειναι λογικο οτι θα εχεις και θορυβο στον κινητηρα.Μπορεις να ασχοληθεις με μόνωση αλλα προφανως δεν συμφερει οικονομικα τις εταιρείες να κανουν κατι τετοιο.
Το υψηλο στροφάρισμα ειναι αναμενόμενο για honda και ατμόσφαιρα.ΥΓ: Οι εταιρείες ολοενα και περισσότερο πουλάνε design.Αφου ο κόσμος αγοράζει,μαμάκες ειναι να κατσουν να ασχοληθουν με το καθ'αυτού αυτοκίνητο;
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Καλημέρα σε όλους.Review από το Αγγλικό autocar για το Civic 1.8 που ενδιαφέρει και τους περισσότερους.
Στο θεμα του θορυβου που επασχε το προηγουμενο μοντελο δεν φαινεται να εχουν κανει τιποτα ρε γμτ.
Επίσης μιλανε για ιδιαιτερα τραχια λειτουργία του κινητηρα (1. που πρεπει να τον δουλευεις ψηλα και επεκριναν τη Honda για τον ημιακαμπτο πισω..Το συμπερασμα που καταληγουν τουλαχιστον οπως το καταλαβα εγω ειναι οτι: ναι μεν καλο αλλα οχι το κορυφαιο της κατηγοριας.
TYPE _R εχεις ακούσει????
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Καλημέρα σε όλους.
Review από το Αγγλικό autocar για το Civic 1.8 που ενδιαφέρει και τους περισσότερους.
Θα αργήσει ακόμα (για αρχές 2007 ακούγεται).
Και δεν έχω ακούσει τίποτα για κινητήρα, αναρτήσεις κλπ.. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οταν βγαζεις 140 αλογα απο 1.8, ειναι λογικο οτι θα εχεις και θορυβο στον κινητηρα.Μπορεις να ασχοληθεις με μόνωση αλλα προφανως δεν συμφερει οικονομικα τις εταιρείες να κανουν κατι τετοιο.
Το υψηλο στροφάρισμα ειναι αναμενόμενο για honda και ατμόσφαιρα.ΥΓ: Οι εταιρείες ολοενα και περισσότερο πουλάνε design.Αφου ο κόσμος αγοράζει,μαμάκες ειναι να κατσουν να ασχοληθουν με το καθ'αυτού αυτοκίνητο;
Ναι αλλά η Honda είναι εταιρεία που δεν πόνταρε μέχρι τώρα τοσο στο design αλλά στην τεχνολογική υπεροχή των αυτοκινήτων της και την αξιοπιστία.
Τώρα με το νέο Civic αρχίζει να δίνει βάρος στο design , καλό είναι αυτό αρκεί να μην απαρνηθεί και τα υπόλοιπα με τα οποία απέκτησε μια φήμη.Επίσης αυτό που είπες με τα άλογα δεν το κατάλαβα.. Πως ακριβως σχετίζεται η ισχύς με τον θόρυβο τη στιγμή που δε μιλάμε για κανένα τρελά πολύστροφο μοτέρ τύπου Type-R (6300 αν θυμάμαι καλά ειναι η μέγιστη ιπποδύναμη)?
Και τελωσπάντων αυτό δεν αποτελεί άλλοθι για την ελλειπή ηχομόνωση, πόσο μάλλον όταν αυτό ήταν ΗΔΗ πρόβλημα στο προηγούμενο μοντέλο .
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Καλημέρα σε όλους.
Και δεν έχω ακούσει τίποτα για κινητήρα, αναρτήσεις κλπ..ΧΑ ΧΑ δε το επιασες...
Εχεις ακουσει ήχο εννοω!!!!! από το παλιό
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Καλημέρα σε όλους.
Και δεν έχω ακούσει τίποτα για κινητήρα, αναρτήσεις κλπ..ΧΑ ΧΑ δε το επιασες...
Εχεις ακουσει ήχο εννοω!!!!! από το παλιό
Τωρα το κατάλαβα. Δυστυχώς όχι αν και πολύ θα ήθελα!
Μην ξεχνάς όμως οτι το 1.8 δεν απευθύνεται στο ίδιο κοινό με το προηγούμενο Type-R...Οπότε ίσως έπρεπε να το προσέξουν λίγο.
Αν ειχα Type-R πιστεψέ με το τελευταίο που θα με ενοχλούσε θα ήταν ο θόρυβος
Ηonda Civic 2005