-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις (δις)
Κοκκίνου
εχεις μεγαλο ταλεντο στα χειλη......
κοκκινου (δις)
Ston Dimi paei auto?
Pos to ksereis Giannaki?
Eixe pesei sta gonatakia tou? -
lol
εχω 2 γονατακια,αρα από ανάρτηση πάμε καλα......
-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
λοιπον φιλαρακια..
θα σας πω μια ιστορια..αληθινη,οχι χαζα.
το 90 ειχα διλιτρη σελικα με τα 156 αλογα
κ κυνηγιομουν με ενα σουιφτ(τα θυμαστε τα gti με τα 101)
κ με ουνο τουρμπατο απ την αρχη της ανθεων(γενικη κλινικη).
στην στροφη της εξπρες κ ενω προσπαθουσαμε να μαζεψουμε
τα χρεπια μας μας τα χωνει ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ενα οπελ καντετ
ασπρο γεματο στοκους κ μαμα ζαντοελαστικοαναρτησεις χαλαρατοτα..
κ δεν λεω για αυτο το μπροστινοκινητο αλλα για την πισωκουνα
του 78!!!!!!!!!!
θεος ο τυπος..Ο χερας!Στην συγκεκριμένη στροφή όλα τα λεφτά είναι στην είσοδο και στην γραμμή, έτσι και το βάλεις καλά την παίρνεις, αν την φοβηθείς άστο καλύτερα.... Αν σας πώ ότι ήμουνα συνοδηγός σε ένα volvo (460 νομίζω) με μαμα διάσταση λάστιχο και kw ημίσκληρες και μπήκαμε με 130+ θα με πιστέψετε? μιλάμε το αμάξι είχε κάτσει όλο κάτω και πέταγε μούτρα ασταμάτητα μέχρι που σήκωσε μία σκάλα το λασκαρισμένο του, επίτηδες, χειρόφρενο για να μαζέψει τα μούτρα που πέταγε και μου φάνηκε σαν να είχε αφήσει γκάζι....!!! Τελικά περάσαμε ξυστά στα αμάξια στα δεξιά του δρόμου και την γλυτώσαμε....
Το όλο σκηνικό έγινε σε μία κόντρα με Μ3 (!!!), που ο οδηγός της ήταν απίστευτος ευθειάκιας/άσχετος/βουτηρομπεμπές, μία ΜΗΧΑΝΗ steed φάση και εμείς. Συναντάμε τον Μ3 στην διχάλα της παραλιακής και απο κει και μετά τον κερνάμε στις στροφές/φανάρια και μας φτάνει σε κάθε ευθεία για να τον αφήσουμε πάλι πίσω στα φρένα.... ! ΤΡΕΛΟ σκηνικό η μηχανή και η Μ3 να πηγαίνουν μαζί στην ευθεία και να κόβουν και οι δύο στις στροφές/φανάρια όπου ο τρελός έκανε κάτι χωσίματα και βγαίναμε μπροστά..... !
-
έτσι έτσι
-
@aytos μην έχεις τύψεις ,άλλωστε δεν μπορούσες να γνωρίζεις ποιός ήτανε και πώς θα έστριβε απλά όταν σου ξανασυμβεί (να σε κυνηγήσει στόκος ) απλά σκέψου τους απέναντι... δεν φταίνε να δούνε τον ηλίθιο να παρκάρει πάνω τους .....
-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
στο συγκεκριμενο η κοκκινη βλεπει τα 110
κανεις για συνοδηγος????ΕΓΩ!!!
Μενω εκει λιγο πιο κατω (κοντα στο Μαϊαμι) και ανεβαινω καθε μερα για να βγω στον περφερειακο.
ΑΛΛΑ...δε θα καβαλησεις το κρασπεδο στα δεξια αλλιως δε μετραει, ο.κ.??? -
Φίλε μου νάσο ένας είναι ο κανόνας στις στροφές: never fear the turn u know and always fear the turn u don't.....
Εγώ, επειδή είμαι κότα σε αυτά, πάντως το παίρνω πολύ μεθοδικά το θέμα, το αμάξι θα το πιέσω σε μία στροφή μόνο αφού την έχω δοκιμάσει καμιά 10αριά στροφές και αν είναι καλός ο καιρός: υγρασία/ξηρασία κ.ο.κ.
-
α, και το σημαντικότερο αν έχεις λάστιχο με συντελεστή Ζ όπως εγώ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΟ δλδ τσιρίζει σε μέτριο φρενάρισμα/σπινιάρισμα.
-
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
οφφ τόπικδεν τα λέτε εδώ;
Ηθικος αυτουργος RX-8 crash ή όχι