-
EDISON = μπουρδα....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
7 Σπαθιά!.............
Εφυγα πριν τελειώσει!!!ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο εκανε και φίλος μου που πήγε την Παρασκευή!!!
Εγω ειπα ν' αφησω την κουλτούρα και να πιασω επιτέλους το ποπ κορν, κυρίως για τα... πράσινα ματια της κοπελιάς από την Τουρκία ( ) του Λουφα Νο2... Πολύ lifestyle, ανύπαρκτο σεναριο, αλλά (τουλάχιστον) αστειούλι και, oh my god, ειμ' ερωτευμένος
Θελω να δω το 'Goodnight and good luck'. Κανείς;;;
-
Τη νεκρή νύφη του Τιμ Μπάρτον...
Φετς μι μι μάσκετ! -
Ειδα σε DVD :
-
Super Size ME
Πολυ καλο και πρέπει να το δειτε για να ξερετε τι μπορεις να παθετε απο το πλαστικο φαι. Δειτε και τα εξτρα με τις πλαστικες πατάτες των McDonalds... -
Sin City
Πολυ καλο, δειτε το ανεπιφυλακτα
-
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
- Saw II. Κουταμάρα, από που να αρχίσω και που να τελειώσω... Είχα δει το Saw I σε dvd και μου άρεσε πολύ περισσότερο.
Για ξεκινα εσυ και...βλέπουμε...(αντε γιατι μερικοι θα με τρελάνουν λεγοντας οτι ειναι καλύτερο απο το Ι)
Δεν με κατάλαβες καλά. Το Ι μου άρεσε πολύ περισσότερο από το ΙΙ!
-
Σήμερα είδα το: K-PAX (κ-παξ) που πρωταγωνιστεί ο Kevin Spacey.
Πολύ καλό έργο, κατά την γνώμη μου, ρομαντική κομεντί.
Σταθερός όπως πάντα στο υποκριτικό του ταλέντο.Είναι λίγο παλιό σαν έργο (2001).
Μπορείτε να το νοικιάσετε από τα video clubs της περιοχή σας.
Δεν μπορώ να πω ότι θα έσπαγε τα ταμεία (γιατί δεν γνωρίζω αν το είχε κάνει τότε – χλωμό το κόβω ) αλλά μου άφησε μια γλυκιά γεύση.
Συμπαθητική ταινία.Ο Kevin υποδύεται έναν εξωγήινο, όπου τον έβαλαν στο ψυχιατρείο γιατί νόμιζαν ότι είναι τρελός.
Εκεί έπειτα από εξετάσεις, ενώ όλα σχεδόν φαίνονταν ότι είναι πραγματικός άνθρωπος, ορισμένα φαινόμενα τους έκαναν να αλλάξουν γνώμη.
Αυτό συμβαίνει σε όλη την ταινία μέχρι το τέλος της. Δεν ξέρεις τι είναι πραγματικά. Πας εμπρός και πίσω... μια λες ότι είναι άνθρωπος την αμέσως επόμενη λες ότι δεν είναι... και ξανά από την αρχή.Τελικά δεν σας λέω παρακάτω το έργο όπως ούτε αν πραγματικά είναι ή όχι άνθρωπος.
Αυτό το αφήνω σε εσάς που ίσως δείτε το έργο αυτό.Εγώ μέχρι να το δώσω πίσω... θα το δω δύο φορές ακόμα.
Φιλικά
Θανάσης. -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
- Saw II. Κουταμάρα, από που να αρχίσω και που να τελειώσω... Είχα δει το Saw I σε dvd και μου άρεσε πολύ περισσότερο.
Για ξεκινα εσυ και...βλέπουμε...(αντε γιατι μερικοι θα με τρελάνουν λεγοντας οτι ειναι καλύτερο απο το Ι)
Δεν με κατάλαβες καλά. Το Ι μου άρεσε πολύ περισσότερο από το ΙΙ!
Μια χαρα σε καταλαβα τότε!
Και μενα μου άρεσε πολύ περισσοτερο το Ι, και λόγω προτοτυπίας και γιατί μου την έσπασε η εμπλοκή του οικογενειακού αισθήματος στο ΙΙ!
Απλά πες μας εσένα γιατί δεν σου άρεσε!!(προς απάντηση οσων υποστηριζουν οτι το sequel ήταν τουλάχιστον εξίσου καλό). -
ειδα σε DVD το ' L' Empire des loups'
http://www.imdb.com/title/tt0402158/πολυ καλο, αξίζει
-
Αν θελετε να δειτε μια μεγάλη ταινία (οσοι δεν την εχετε δει) στο ALTER (!) παίζει αυτή τη στιγμή το Fight Club. Υποτιμημενη μεταφορά του ομοτιτλου βιβλίου, κατ' εμε μια από τις σπουδαιότερες στιγμες του Αμερικανικου κινηματογραφου της δεκαετιας του '90.
Τόσο αναρχικό που σοκάρει, περισσότερο από συγκλονιστικό το τέλος του. Ο Νορτον όπως πάντα είναι σπουδαίος και το υπόλοιπο καστ ακολουθεί κατα πόδας.
Όταν το πρωτοείδα (δεν ειχα τοτε διαβάσει το βιβλίο) έμεινα χαζός -
Με απωθεί αφάνταστα αυτή η ταινία! Τη θεωρώ πραγματικά ανούσια, χωρίς τίποτα ενδιαφέρον!
Απορώ πως αρέσει τόσο πολύ σε κάποιους... Μήπως εγώ να το ψάξω λίγο;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Με απωθεί αφάνταστα αυτή η ταινία! Τη θεωρώ πραγματικά ανούσια, χωρίς τίποτα ενδιαφέρον!Απορώ πως αρέσει τόσο πολύ σε κάποιους... Μήπως εγώ να το ψάξω λίγο;
Κάτσε και δες τη χωρίς προκατάληψη. Βάλε τον εαυτό σου στη θέση του Νορτον (αποκλείεται να μην ταυτιστείς!), δώσε λίγο βάση στους συμβολισμούς, κατανόησε τις προτάσεις (όχι τα λεκτικά, τις λύσεις) της. Μεγάλη ταινία...
-
Καμια προκατάληψη...
Δεν ταυτίζομαι! Δεν είμαι τόσο καταπιεσμένος (ή μήπως είμαι; ).
Υπερβολή της υπερβολής! Πραγματικά δεν μου αρέσει!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
δώσε λίγο βάση στους συμβολισμούς, κατανόησε τις προτάσεις (όχι τα λεκτικά, τις λύσεις) της. Μεγάλη ταινία...Θα μας πεις μερικά?
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
δώσε λίγο βάση στους συμβολισμούς, κατανόησε τις προτάσεις (όχι τα λεκτικά, τις λύσεις) της. Μεγάλη ταινία...
Θα μας πεις μερικά?
Το πιο σημαντικό. Η πάλη του ανθρώπου με τον (καταπιεσμενο/υποδουλωμενο) 'κοινωνικοποιημένο' εαυτό του. Και η πρόταση καταστροφης αυτού του καταπιεστικού κατεστημενου στο τελος. Από τις λίγες ταινίες που περιγράφουν, ερμηνευουν και προτείνουν. Ολοκληρωμενη.
Σορρυ για τη συντομία. Θα εκανα μεγάλη αναλυση αν δεν το εβλεπα παράλληλα και δεν αλλοιθωριζα σε οθονες TV και PC!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Καμια προκατάληψη...Δεν ταυτίζομαι! Δεν είμαι τόσο καταπιεσμένος (ή μήπως είμαι; ).
Υπερβολή της υπερβολής! Πραγματικά δεν μου αρέσει!
Εσύ προσωπικά μπορεί και να μην είσαι (εγω πάντως είμαι και αισθάνομαι!), αλλά για ρίξε μια ματιά στον κόσμο γύρω σου...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
δώσε λίγο βάση στους συμβολισμούς, κατανόησε τις προτάσεις (όχι τα λεκτικά, τις λύσεις) της. Μεγάλη ταινία...
Θα μας πεις μερικά?
Το πιο σημαντικό. Η πάλη του ανθρώπου με τον (καταπιεσμενο/υποδουλωμενο) 'κοινωνικοποιημένο' εαυτό του. Και η πρόταση καταστροφης αυτού του καταπιεστικού κατεστημενου στο τελος. Από τις λίγες ταινίες που περιγράφουν, ερμηνευουν και προτείνουν. Ολοκληρωμενη.
Σορρυ για τη συντομία. Θα εκανα μεγάλη αναλυση αν δεν το εβλεπα παράλληλα και δεν αλλοιθωριζα σε οθονες TV και PC!
Ο Edward ήταν το alter ego του Tyler OK.
Kαι πλακωνόταν μόνος του ΟΚ.Οι άλλοι του Fight Club πλακωνόντουσταν μόνοι τους ή μεταξύ τους?
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Οι άλλοι του Fight Club πλακωνόντουσταν μόνοι τους ή μεταξύ τους?Χάνεις το νόημα. Το ξυλικι είναι πρόσχημα.
Anyway. Το '00 ημουνα φανταρος και πηγε ο προϊσταμενός μου στο γραφείο (ενας λίγο κομπλεξικος , κομμένος υποσμηναγος) να το δει. Γυρισε βρίζοντας. Τον ρωτησα γιατί και μου ειπε οτι πήγε να δει ξυλο και η ταινία είχε ελάχιστο
Μεγάλη μορφή -
Πραγματικά μία πολύ καλή ταινία, με την τελευταία σκηνή να έχει μείνει σαν τις πιο χαρακτηριστικές στην ιστορία αυτου του είδους ταινιών (για να μην πω του κινηματογράφου).
-
asimov συμφωνω οτι η ταινία ειναι κορυφαια!! Pitt & Norton εκπληκτικοι!!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Οι άλλοι του Fight Club πλακωνόντουσταν μόνοι τους ή μεταξύ τους?
Χάνεις το νόημα. Το ξυλικι είναι πρόσχημα.
Anyway. Το '00 ημουνα φανταρος και πηγε ο προϊσταμενός μου στο γραφείο (ενας λίγο κομπλεξικος , κομμένος υποσμηναγος) να το δει. Γυρισε βρίζοντας. Τον ρωτησα γιατί και μου ειπε οτι πήγε να δει ξυλο και η ταινία είχε ελάχιστο
Μεγάλη μορφή**karavan**-sarai
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]