-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Κρίμα γιατί η προηγούμενη 3άρα και η προηγούμενη 5άρα ήταν αυτοκίνητα πραγματικά όμορφα που στέκονται ακόμα και σήμερα χωρίς κόμπλεξ, ανάμεσα στα καινούρια μοντέλα.
Διαφωνώ κάθετα για την 5άρα. Η τωρινή είναι σαφώς ομορφότερη και πιο επιθετική ως σχήμα. Η προηγούμενη ήταν ένα κακέκτυπο της προηγούμενης 3.
Για την τωρινή 3 μπροστά ίσα ίσα που όλοι την θεωρούν όμορφη. Πίσω υπάρχει πρόβλημα με τα παλαιού Lancer lights.
-
Μιχάλη αστειευόμουν πιο πάνω,δε χρειάζεται να δικαιολογείσαι...
Σχετικά με την 3άρα,5άρα κ.λ.π. είναι άσκοπο πιστεύω να αντιπροτείνουμε ποιά ήταν ποιό ωραία και ποιά ή πιο δυναμική. Πέρα απο τις υποκειμενικότητες όμως θεωρώ πως κάποια πράγματα πρέπει να θεωρούνται αντικειμενικά. Τέτοια είναι ο δυναμισμός της e39 που η e60 ψάχνει λίγο για να τον βρεί. Αυτοκίνητο όπως η προηγούμενη 5άρα (e39) σπάνια συναντάς σήμερα,να είναι τόσο ολοκληρωμένο δηλαδή και όλα αυτά αρκετά χρόνια πριν.
Για την 3άρα ο Μιχάλης έχει δίκιο πως με την προηγούμενη γενιά (e46) δεν έμπαινες καν στον κόπο να σκεφτείς αν σου αρέσει ή όχι γιατί φώναζε απο μακριά οτι είναι BMW με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Η σημερινή είναι εξίσου δυναμική έως και τη πίσω κολώνα. Απο εκεί και πίσω υπάρχει μόνο και μόνο για να μας μπερδεύει. Ευτυχώς με τις έως τώρα εκδόσεις της e90 μπορούμε να τις περνάμε και να βλέπουμε μόνο το εμπρός μέρος απο τον μεσαίο καθρέπτη -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Το πιο δυνατό της σημείο είναι το εμπρός μέρος και είναι,για εμένα πάντα, η πιο πετυχημένη μετάβαση(σε σύγκριση με την 7άρα και την 5άρα) απο τη προηγούμενη γενιά των BMW.
Ότι και να λές είναι το πιο άσχημο μεσαίο αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή...
Τα χάλια της τα μαύρα έχει. Είναι η πρώτη φορά που βλέπω κάτι σε φωτογραφία και λέω μια χαρά είναι και όταν τη βλέπω από κοντά παθένω σοκ από την ασχήμια. Πραγματικά νιώθω ότι μου προσβάλει την αισθητική, αυτό το πράμα (αυτοκίνητο). Σαν το ΚΙΑ Carens ένα πράγμα...
Ειδικά με εκείνες τις πανέμορφες ζάντες που φοράνε οι περισσότερες...
Κρίμα γιατί η προηγούμενη 3άρα και η προηγούμενη 5άρα ήταν αυτοκίνητα πραγματικά όμορφα που στέκονται ακόμα και σήμερα χωρίς κόμπλεξ, ανάμεσα στα καινούρια μοντέλα.Σε ότι αφορά τη νέα 3άρα, οι περισσότεροι εντοπίζουν αισθητικό παρπάπτωμα στο πίσω μέρος (βλ. Primera) και όχι μπροστά.
Στα μάτια μου η 3αρα είναι το πιο όμορφο αυτοκίνητο στην κατηγορία.
Όσο για την προηγούμενη 3αρα θα διαφωνήσω. Σαν σχήμα, ήταν μια κακιά απομίμηση του πρώην Avensis (και αντίστροφα).
-
-
Όμορφη. Η καγκουρίτσα στους καθρέπτες είναι από τη μάνα της;
-
Δεν μ'αρέσει καθόλου.
Άμα τη συγκρίνουμε με Ε46 καταλαβαίνεις το μέγεθος της πατάτας που κάνανε στην καινούργια.
Το κακό είναι ότι αυτή τη γνώμη την έχουν πάρα πολλοί δυστηχώς.
Αυτό βέβαια δεν πρόκειται να την εμποδίσει στις πωλήσεις.
Δόξα το θεό μεγαλοζωέμποροι υπάρχουν πολλοί στην Ελλάδα..... -
Ο χρήστης Antonio1 έγραψε:
Δεν μ'αρέσει καθόλου.
Άμα τη συγκρίνουμε με Ε46 καταλαβαίνεις το μέγεθος της πατάτας που κάνανε στην καινούργια.
Το κακό είναι ότι αυτή τη γνώμη την έχουν πάρα πολλοί δυστηχώς.
Αυτό βέβαια δεν πρόκειται να την εμποδίσει στις πωλήσεις.
Δόξα το θεό μεγαλοζωέμποροι υπάρχουν πολλοί στην Ελλάδα.....Κάτσε να το δεις από κοντά...οι φωτό καμιά φορά...
-
Κι εμένα δε μου αρέσει ιδιαίτερα. Ενώ ας πούμε η Μ5 μου αρέσει πολύ. Δεν είναι δηλαδή ότι με χαλάει ο Bangle γενικώς. Αλλά η 3άρα δε μου αρέσει.
Παρεπιπτόντως, το Top Gear την ανακύρηξε 'ασχημότερο αυτοκίνητο' του 2005, κυρίως λόγω του ότι είναι εντελώς απρόσωπη.
-
Και στη παραπάνω φωτογραφία έχει πέσει αρκετό photoshop. Θα περιμένω τη τελική της μορφή που πιστεύω θα είναι αρκετά ακλύτερη.
-
Ελπίζω και εγώ με τη σειρά μου να μην είναι έτσι στην τελική της μορφή. Πάντως πρέπει να καταλάβουν ότι άμα τις κάνουν έτσι θα χάσουν μερίδιο- όχι μεγάλο - από το αγοραστικό τους κοινό. ΟΚ, ο σχεδιαστικός παράγοντας ίσως να μην παίζει σημαντικό κριτήριο στην αγορά ενός αυτοκινήτου αλλά χαλάει την όλη αισθητική του
-
εμένα μου αρέσει..
-
Δεν είναι κακό ο καθένας έχει τα γούστα του
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
εμένα μου αρέσει..Yπάρχει και 2ος!
-
Και εμένα μου αρέσει αλλά αν μπορούσα θα προτημούσα την 5..
-
μάπα!
-
Ο χρήστης xristos2002 έγραψε:
Και εμένα μου αρέσει αλλά αν μπορούσα θα προτημούσα την 5..Ακριβως αυτή είναι και η δική μου άποψη...
-
Είναι λογική εξέλιξη από το προηγούμενο και έτσι επρεπε να είναι
-
Ο χρήστης jgio1987 έγραψε:
ΟΚ, ο σχεδιαστικός παράγοντας **ίσως να μην παίζει σημαντικό κριτήριο στην αγορά ενός αυτοκινήτου **αλλά χαλάει την όλη αισθητική τουΕγώ πάντως λέω ότι ίσως και να παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην αγορά ενός αυτοκινήτου και μάλιστα της μη απόλυτα χρηστικής κατηγορίας.....
-
http://static.flickr.com/23/96917449_51d9142727_o.jpg
Διπλη εξατμιση για το 325. Χμμ.. -
Οι πίσω θέσεις της coupe:
http://jack.sf.de1.cc/IMG_0778.jpg
BMW σειρά 3 e92 & e93