-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αστο μάλλον έφαγε ζόρι χτες...ΛΟΛ
Σχετικοάσχετο: όσοι δεν τα χρησιμοποιείτε σας συστήνω ανεπιφύλακτα τα PowerToys for XP (με πρώτο στη λίστα σας το TweakUI),
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Αστο μάλλον έφαγε ζόρι χτες...
ΛΟΛ
Σχετικοάσχετο: όσοι δεν τα χρησιμοποιείτε σας συστήνω ανεπιφύλακτα τα PowerToys for XP (με πρώτο στη λίστα σας το TweakUI),
Δώσε και καμιά οδηγία προς ναυτιλομένους
ρε μάστορα να μην ψαχνόμαστε...εάν μπορείς! -
Κι εγώ με τη σειρά μου συνιστώ ανεπιφύλακτα το TweakNow Powerpack 2006.
Τρομερό εργαλείο για πολλές ρυθμίσεις των Windows που χρόνια τώρα δεν μου έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα.Θα το βρείτε στον αγαπητό μας FOSI.
Αν δεν κατεβαίνει το αρχείο, απενεργοποιείστε για δευτερόλεπτα το firewall σας. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ρε μάστορα να μην ψαχνόμαστε...εάν μπορείς!Αφού έδωσα link βρε. Τα περιγράφει όλα εκεί. Είναι χρήσιμα εργαλεία από τους προγραμματιστές της Microsoft, τα οποία επεκτείνουν (ή/και αποκαλύπτουν) την λειτουργικότητα των Windows (ξεκίνα με το TweakUI).
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
[snip]
Αν δεν κατεβαίνει το αρχείο, απενεργοποιείστε για δευτερόλεπτα το firewall σας.Σίγουρα δεν θα πάθουμε τίποτα;;;;;;;;;;;;;;;;
-
Τον FOSI τον εμπιστεύομαι. Καλό παλουκάρι. Το πρόβλημα δεν υφίσταται με κάθε firewall. Πχ με το ZA που χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή τα αρχεία κατεβαίνουν χωρίς απενεργοποίηση.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ρε μάστορα να μην ψαχνόμαστε...εάν μπορείς!Αφού έδωσα link βρε. Τα περιγράφει όλα εκεί. Είναι χρήσιμα εργαλεία από τους προγραμματιστές της Microsoft, τα οποία επεκτείνουν (ή/και αποκαλύπτουν) την λειτουργικότητα των Windows (ξεκίνα με το TweakUI).
Νice αλλά μου σπάσαν τα *ρχίδια με τα Genuine ...
Τα κατεβάζω γιατί φαίνονται ενδιαφέροντα. Το Image resizer το είχα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τον FOSI τον εμπιστεύομαι. Καλό παλουκάρι. Το πρόβλημα δεν υφίσταται με κάθε firewall. Πχ με το ZA που χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή τα αρχεία κατεβαίνουν χωρίς απενεργοποίηση.Οκ, το κατεβάζω τώρα (thanks)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
[snip]Όντως, πολύ σπαστικό αυτό. Δεν το έχει σε όλα όμως (π.χ. το TwekUI κατεβαίνει χωρίς Genuine έλεγχο).
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
[snip]Όντως, πολύ σπαστικό αυτό. Δεν το έχει σε όλα όμως (π.χ. το TwekUI κατεβαίνει χωρίς Genuine έλεγχο).
Μπράβο ρε Χάρη επ' ευκαιρία κατέβασα και το Active Sync 4.1 και ένα πακετάκι με εργαλεία για το Qtek μου.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μπράβο ρε Χάρη επ' ευκαιρία κατέβασα και το Active Sync 4.1 και ένα πακετάκι με εργαλεία για το Qtek μου.Τι εστί Active Sync?
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Μπράβο ρε Χάρη επ' ευκαιρία κατέβασα και το Active Sync 4.1 και ένα πακετάκι με εργαλεία για το Qtek μου.
Τι εστί Active Sync?
Συγχρονίζω τα πάντα (επαφές, μηνύματα, ημερολόγια κτλ) του ppc-mobile μου με τον H/Y μου.
Μy ppc-mobile -> link
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τι εστί Active Sync?
Συγχρονίζω τα πάντα (επαφές, μηνύματα, ημερολόγια κτλ) του ppc-mobile μου με τον H/Y μου.
Μy ppc-mobile -> link
Thanks
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Επίσης δοκίμασε το εξής για αύξηση της ταχύτητας ανοίγματος των υπομενού του Start (αυτών με το βελάκι δεξιά):
Start>Run>γράφεις Regedit και ΟΚ.
Βρες το HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop και κάνε διπλό κλικ στο 'MenuShowDelay'. Άλλαξε το 400 σε κάτι μικρότερο, πχ 100.Ναι κάτι τέτοιο εννοώ...το είχα δει σε περιοδικό αλλά δεν το θυμόμουν ακριβώς. Το βρήκα αλλά μου δίνει ένδειξη τιμής 0.
Χάρη και 5400rpm δίσκο έχω και defrag κάνω 1 γίγα μνήμης έχω.
Πολλά προγράμματα δεν μπορώ να πω ότι έχω.Αν δεν αλλάξεις τον σκληρό σε 7200 ό,τι αναβάθμιση και να κάνεις θα παραμένεις ουσιαστικά αργός απ'τη στιγμή που τα δεδομένα αλλιεύονται απ'τον σκληρό δίσκο για να φορτωθούν ύστερα στη μνήμη
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Επίσης δοκίμασε το εξής για αύξηση της ταχύτητας ανοίγματος των υπομενού του Start (αυτών με το βελάκι δεξιά):
Start>Run>γράφεις Regedit και ΟΚ.
Βρες το HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop και κάνε διπλό κλικ στο 'MenuShowDelay'. Άλλαξε το 400 σε κάτι μικρότερο, πχ 100.Ναι κάτι τέτοιο εννοώ...το είχα δει σε περιοδικό αλλά δεν το θυμόμουν ακριβώς. Το βρήκα αλλά μου δίνει ένδειξη τιμής 0.
Χάρη και 5400rpm δίσκο έχω και defrag κάνω 1 γίγα μνήμης έχω.
Πολλά προγράμματα δεν μπορώ να πω ότι έχω.Αν δεν αλλάξεις τον σκληρό σε 7200 ό,τι αναβάθμιση και να κάνεις θα παραμένεις ουσιαστικά αργός απ'τη στιγμή που τα δεδομένα αλλιεύονται απ'τον σκληρό δίσκο για να φορτωθούν ύστερα στη μνήμη
Nαι αλλά:
-
θα έχω αυξημένη θερμότητα μέσα πράγμα που δεν το θέλω διότι δουλεύει 12-14 ώρες την μέρα και το ζορίζω και αρκετά με εφαρμογές για video/επεξεργασίες κ τα τοιαύτα.
-
θα έχω μειωμένη αυτονομία που πάλι δεν θέλω.
Τα έχω ψάξει φίλε μου.
-
-
Elteo, φοβάμαι οτι το μηχάνημά σου είναι τίγκα στο spyware, γι αυτό σέρνεται.
Κατέβασε απο εδώ το hijack this: http://www.merijn.org/files/hijackthis.zipΤρέξτο και κάνε Do a system scan and save a log file
Μετά πήγαινε εδώ http://www.hijackthis.de/ και κάνε copy-paste το logfile μέσα στο κουτάκι και πάτα Analyze. Θα σου πεί ποιά απο αυτά που έχεις είναι spyware ή απλά άχρηστα προγράμματα που σου φορτώνουν το σύστημα.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Elteo, φοβάμαι οτι το μηχάνημά σου είναι τίγκα στο spyware, γι αυτό σέρνεται.
Κατέβασε απο εδώ το hijack this: http://www.merijn.org/files/hijackthis.zipΤρέξτο και κάνε Do a system scan and save a log file
Μετά πήγαινε εδώ http://www.hijackthis.de/ και κάνε copy-paste το logfile μέσα στο κουτάκι και πάτα Analyze. Θα σου πεί ποιά απο αυτά που έχεις είναι spyware ή απλά άχρηστα προγράμματα που σου φορτώνουν το σύστημα.
Σε ευχαριστώ αλλά δεν έχω spies.
Σε αυτό το θέμα είμαι πολύ ψαγμένος. Οσο δεν φαντάζεσαι. Εχω κόλλημα με αυτά.[edit] λολ πολύ καλό προγραμματάκι. Με έβγαλε οk. Kανένα πρόβλημα.
-
Ερώτηξη:
κατέβασα από torrent το Need for Speed Most Wanted (2,2 GB ). Είναι μόνο ένα αρχείο .iso. Τι σκατά πρέπει να κάνω για να το εγκαταστήσω? Όσα προγράμματα έχω εγκαταστήσει από .iso, ένα διπλό κλικ πάνω τους αρκούσε για να ξεκινήσει η εγκατάσταση.
Αν δοκιμάσω ξεζιπάρισμα του .iso με το winrar, το δείχνει κενό!
-
Τώρα, δεν ξέρω καθόλου από αυτά, αλλά γιατί νομίζω πως τα ISO είναι format για CD/DVD copying software (πχ Nero);
Στην ουσία δηλάδη τα ISO είναι τα images του CD/DVD που κατέβασες. Αν το γράψεις σε δισκάκι θα είσαι κομπλέ.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Τώρα, δεν ξέρω καθόλου από αυτά, αλλά γιατί νομίζω πως τα ISO είναι format για CD/DVD copying software (πχ Nero);Στην ουσία δηλάδη τα ISO είναι τα images του CD/DVD που κατέβασες. Αν το γράψεις σε δισκάκι θα είσαι κομπλέ.
Έχεις δίκιο. Ωστόσο, και άλλα .iso έχω εγκαταστήσει, μέσω του winrar πάντα, χωρίς πρόβλημα. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το κάψω σε δισκάκι, γιατί δεν έχω αντιγραφικό dvd
Υπάρχει τρόπος να το σπάσω σε 4 κομμάτια για να χωρέσει σε cd?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#3]