-
Είναι 10 μέρες τώρα που μου αφαίρεσαν τις πινακίδες για παράνομο παρκάρισμα επί της Πατησίων:(
Αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο είναι ότι για να τις πάρω άμμεσα έπρεπε να πληρώσω Χ3:mad:.
Δηλάδή αν είσαι πλούσιος ή γενικότερα αν σου περισσεύουν:o έχεις διαφορετική μεταχείριση:mad::(
Η άλλη πτυχή του προβλήματος έχει να κάνει με το γεγονός ότι ήμουν αναγκασμένοσ να παρκάρω παράνομα γιατί πολύ απλά είμαι κάτοικος σε κοντινή πολυκατοικία και δεν είχα που αλλού να το παρκάρω. Τα αυτοκίνητα ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ να παρκάρουν όλα νόμιμα.
Δεν φτάνει μόνο αυτό όμως, εχουν σκεφτεί οι μάγκες να κάνουν και λαϊκή αγορά σε έναν απο τους παράπλευρους δρόμους με αποτέλεσμα αν δεν φάς κλήση, το αμαξάκι σου να κινδυνεύειε να γίνει προθήκη κάποιου οποροπόλη ή ψαρά ή δεν ξέρω και γω ποιού άλλου . . .:mad:
Η εισπρακτική τους όμως πολιτική δεν επιβαρύνει τους θαμώνες των BAR και γενικότερα όσους παρκάρουν στην περιοχή περιστασιακά για ψώνια ή για σινεμά καθώς η δράση των πολύ συμπαθητικών μπάτσων:o σταματάει μόλις αδειάσει το μπλοκάκι (τι κούραση) με αποτέλεσμα να την πληρώνουν κυρίως οι μόνιμοι κάτοικοι που τυχαίνει το πρωί να έρχονται αντιμέτωποι με τον νόμο...
Δεν θά πρέπει βέβαια να σας κρύψω και την ευγνωμοσύνη μου προς τους φίλτατους κ***ματσους που τελικά δεν μου το πήραν με γερανό γιατί τότε θα έπρεπε να πληρώσω και το ιδιωτικό parking στο οποίο θα μου το 'φύλαγαν'
Τέλος θα ήθελα να ξέρω αν θα έχω προβλήματα όταν μετά από 10 μέρες περίπου που θα έχω πάλι πινακίδες με τα φρένα καθώς τα δισκόφρενα ένουν σκουριάσει με την υγρασία και την ακινησία
Δεν ήταν σκοπός μου να σας κουράσω συγνώμη για το μεγάλο post
-
Είναι 10 μέρες τώρα που μου αφαίρεσαν τις πινακίδες για παράνομο παρκάρισμα επί της Πατησίων:(
Αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο είναι ότι για να τις πάρω άμμεσα έπρεπε να πληρώσω Χ3:mad:.
Δηλάδή αν είσαι πλούσιος ή γενικότερα αν σου περισσεύουν:o έχεις διαφορετική μεταχείριση:mad::(
Η άλλη πτυχή του προβλήματος έχει να κάνει με το γεγονός ότι ήμουν αναγκασμένοσ να παρκάρω παράνομα γιατί πολύ απλά είμαι κάτοικος σε κοντινή πολυκατοικία και δεν είχα που αλλού να το παρκάρω. Τα αυτοκίνητα ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ να παρκάρουν όλα νόμιμα.
Δεν φτάνει μόνο αυτό όμως, εχουν σκεφτεί οι μάγκες να κάνουν και λαϊκή αγορά σε έναν απο τους παράπλευρους δρόμους με αποτέλεσμα αν δεν φάς κλήση, το αμαξάκι σου να κινδυνεύειε να γίνει προθήκη κάποιου οποροπόλη ή ψαρά ή δεν ξέρω και γω ποιού άλλου . . .:mad:
Η εισπρακτική τους όμως πολιτική δεν επιβαρύνει τους θαμώνες των BAR και γενικότερα όσους παρκάρουν στην περιοχή περιστασιακά για ψώνια ή για σινεμά καθώς η δράση των πολύ συμπαθητικών μπάτσων:o σταματάει μόλις αδειάσει το μπλοκάκι (τι κούραση) με αποτέλεσμα να την πληρώνουν κυρίως οι μόνιμοι κάτοικοι που τυχαίνει το πρωί να έρχονται αντιμέτωποι με τον νόμο...
Δεν θά πρέπει βέβαια να σας κρύψω και την ευγνωμοσύνη μου προς τους φίλτατους κ***ματσους που τελικά δεν μου το πήραν με γερανό γιατί τότε θα έπρεπε να πληρώσω και το ιδιωτικό parking στο οποίο θα μου το 'φύλαγαν'
Τέλος θα ήθελα να ξέρω αν θα έχω προβλήματα όταν μετά από 10 μέρες περίπου που θα έχω πάλι πινακίδες με τα φρένα καθώς τα δισκόφρενα ένουν σκουριάσει με την υγρασία και την ακινησία
-
-
Η εξάντληση της αυστηρότητας με ένα αμφιβόλου συνταγματικότητας μέτρο, όπως αυτό της αφαίρεσης των πινακίδων, στο παράνομο παρκάρισμα, είναι ακόμη μία προκλητική συμπεριφορά της Τροχαίας.
Το έχω πάθει κι εγώ έχοντας παρκάρει στο πάρκινγκ της Νομαρχίας, επειδή το βλακώδες στρουμφ θεώρησε ότι βρισκόμουν πάνω στο πεζοδρόμιο!!!
Όταν του είπα ότι αυτό που κάνει είναι παράνομο, μου απάντησε ότι ο χώρος είναι μόνο για υπηρεσιακά αυτοκίνητα (εννοείται ότι ταμπέλα δεν υπήρχε)!!!! Κάποιοι λένε ότι στο Στρατό τελειώνει η λογική, το ίδιο ισχύει και με τους μπάτσους!Ωστόσο αν πραγματικά εμπόδιζες (εσύ ή οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο) ο γερανός θα πρέπει να το μαζεύει χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι απαράδεκτο δρόμοι όπως η Ιπποκράτους και η Μεσογείων στο 'τρίγωνο του διαβόλου' να πήζουν στα παρκαρισμένα. Επιμένω όμως ότι η αφαίρεση πινακίδων είναι μέτρο καταχρηστικό και βλακώδες...
-
Ο χρήστης fabia100 έγραψε:
Η άλλη πτυχή του προβλήματος έχει να κάνει με το γεγονός ότι ήμουν αναγκασμένοσ να παρκάρω παράνομα γιατί πολύ απλά είμαι κάτοικος σε κοντινή πολυκατοικία και δεν είχα που αλλού να το παρκάρω. Τα αυτοκίνητα ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ να παρκάρουν όλα νόμιμα.Eχεις σκεφτεί την λύση του ιδιωτικού Parking? Με τον μήνα νομίζω σου κάνουν και καποια έκπτωση. Εχεις παντα θέση, γλυτώνεις από το να κάνεις τα νεύρα σου τσατάλια και έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο από επίδοξους κλέφτες.
Με συγχωρείς λοιπον που θα διαφωνήσω μαζί σου αλλά το θεωρώ απαράδεκτο να διπλοπαρκάρουμε ή και να τριπλοπαρκάρουμε (π.χ. Ομήρου στην Ν.Σμύρνη), παρεμποδίζοντας την ομαλή κυκλοφορία και δημιουργώντας μποτιλιάρισμα, επειδή έτσι μας βολεύει.
Ασε πια αυτή την μανία του Ελληνα να παρκάρει ακριβώς έξω από την πόρτα του. Μπας και παει κανα τετράγωνο παρακάτω θα κουραστεί. (Σημ. δεν αναφέρομαι προσωπικά, μην παρεξηγηθείς). Θέλετε παραδείγματα? Video Club όπου έξω από την πόρτα γίνεται της μουρλης, εχει γίνει απίστευτο μποτιλιάρισμα ενώ λίγο πιο κάτω έχει μπολικες θέσεις.
Για το μόνο που έχω να κατηγορήσω το Κράτος είναι ότι δεν έφτιαξαν υπόγεια parking στο μετρό. Αφού ρε ηλίθιοι σκάβετε που σκάβετε και αφού θα δημιουργηθεί πολύ κίνηση στην περιοχή, καντε ενα υπογειο!
-
Έχει τύχει και σε εμένα στην Κολοκοτρώνη.
Μου πήραν πινακίδες αλλά όχι έτσι απλά.Επειδή δεν μπορούσε να τις ξεβιδώσει (είχε σκουριάσει το παξιμάδι από πίσω) θεώρησε σκόπιμο να της ΞΗΛΩΣΕΙ κανονικά και τελικά να στραβώσουν, η τρύπα για την βίδα να γίνει σαν μην πω καλύτερα και τελικά εγώ να βγάζω την βίδα στο αυτοκίνητο με τροχό για να βάλω άλλη.
Εννοείται ότι από τις υπόλοιπες βίδες ήταν οι μισές στο σακουλάκι.Μέχρι να τις πάρω, όπως έχω γράψει και σε άλλο post, ο Δήμος μου είχε κολλήσει αυτοκόλλητο εγκαταλελειμμένου επειδή ήταν στην ίδια θέση 20 μέρες και καθώς ήταν και βρώμικο το θεώρησαν παρατημένο!
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!
Αφού μου είπανε τις ατάκες ότι
- κάθε αυτοκίνητο ακόμα και με πινακίδες που είναι στην ίδια θέση πολλές μέρες είναι ύποπτο εγκατάλειψης
Δηλαδή αν πάω διακοπές 2 μήνες δεν θα έχω αυτοκίνητο μετά!!!!!!!
-και φυσικά ότι είναι παράνομο να είναι στην ίδια θέση γιατί μαζεύει βρώμα στο δρόμο
(ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΟΣ!!!!ΠΟΙΟΣ???? Ο Δ Η Μ Ο Σ !!!)
Και αν εγώ άλλαζα θέση (που σημαίνει 20 λεπτά για να βρω μία νέα στην κυψέλη) τι θα έλεγα αν με σταματούσε μπάτσος επειδή θα με έβλεπε χωρίς πινακίδες?
Με λίγα λόγια?
ΖΟΥΓΚΛΑ...
-
120 x 12 = 1440 euro για μένα είναι πολλά αν υπολογίσεις και τις φθορές ανέβα-κατέβα στον 3-4 όροφο σπινιάροντας και μπλοκάροντας τους τροχούς στο τσιμέντο
Δεν μίλησα για διπλοπαρκάρισμα ούτε για πάνω στο πεζοδρόμιο ούτε εμπόδιζε περισσότερο από ότι εμποδίζει κάθε παρκαρισμένο αυτοκίνητο στην Αθήνα (αλλά και κάθε κινούμενο)
Μου έχουν ήδη σπάσει 1 φορά το παράθυρο (κλοπή ραδιο-cd) και άλλη μιά φορά το έχουν τρακάρει παρκαρισμένο. Aν το αφήσω μερικά τετράγωνα μακριά (δεν είναι εύκολο ούτε αυτό) θα πρέπει φεύγοντας το πρωί για το γραφείο αλλά και γυρνώντας να κάνω περιπολία κάνοντας το σταυρό μου ... για να δώ σε τι κατάσταση βρίσκεται το αμαξάκι μου...
Και για να γελάσουμε και λίγο αν απαγορεύεται
- 5 μ. απο διάβαση πεζών
- 12 μ. από στάση Μ.Μ.Μ.
- 12 μ. από πινακίδα STOP
- 20 μ. από φωτ. σηματοδότη κτλ κτλ
σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο στα Πατήσια ή στην Κυψέλη ή δεν ξέρω και γώ που αλλού, πόσα αυτοκίνητα θάπρεπε να παρκάρουν σύμφωνα μα τον ΚΟΚ?
-
120 x 12 = 1440 euro για μένα είναι πολλάΔεν μίλησα για διπλοπαρκάρισμα ούτε για πάνω στο πεζοδρόμιο ούτε εμπόδιζε περισσότερο από ότι εμποδίζει κάθε παρκαρισμένο αυτοκίνητο στην Αθήνα (αλλά και κάθε κινούμενο)
μου...120 τον μήνα είναι πολλά για όλους. (τόσο το έχουν πάει οι αφιλότιμοι?)
Αν υπολογίσεις όμως την κούραση, τις πινακίδες που σου παίρνουν και τις φθορές από τις κλοπές τότε έχεις 2 λύσεις!1 - Τα σκας
2 - Μετακομίζεις
Και επειδή ειμαι κουτσομπόλα και θα σκάσω αν δεν μάθω, ακριβώς πόσο παράνομα είχες παρκάρει?
Α! και άλλη ερώτηση! Μόνο τις δικές σου πινακίδες πήραν ή και των αλλονών?
-
Eιχα παρκάρει (μετά απο γυρο - γυρο 1 ώρα) επι της Πατησίων κανονικά, μόνο που απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση σε όλο το μήκος της Πατησίων.
Οσο για την άλλη σου ερώτηση ποιος σου είπε μόνο τις δικές μου? Ολη η γειτονιά έχει γεμίσει απο αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες) . . . -
den exei shmasia to an to kanoun oloi oute eine dikeologia! kala kanane kai sou phrane tis pinakides! poli kala sou kanane! to thema me to x3 plhrwmhs den exei na kanei me diakrisi... apla sou leei oti an 8es na kaneis ti douleia sou kai na mhn meineis xwris amaksi, skasta ta fraga twra eksipne...
oi plousioi genika se OLA ta pragmata eine pio anetoi kai pio koul!
twra oson afora gia ta 5 metra diabaseis kai diastavrwseis kai tetia, to kratos DEIXNEI katanohsh! egw den exw akousei kanenan na ton grapsane epeidi to xe KONTA se diavasi (an to eixe panw kala tou kanane) h KONTA se leofwreiou stash!! (pali an to eixe 1m apo th stash kala na pathei) genika grafoune mono diploparkarismenous, se pezodromous kai se megalous dromous(khfisias, aleksandras,pathsiwn ktl ktl...) FTANEI PIA ME TH GAIDOURIA NA DIPLOPARKAROUME KAI NA TA AFHNOUME SE KENTRIKES LEOFOROUS!!!!
ELEOOOS! -
Ο χρήστης RGBEFT έγραψε:
den exei shmasia to an to kanoun oloi oute eine dikeologia! kala kanane kai sou phrane tis pinakides! poli kala sou kanane! to thema me to x3 plhrwmhs den exei na kanei me diakrisi... apla sou leei oti an 8es na kaneis ti douleia sou kai na mhn meineis xwris amaksi, skasta ta fraga twra eksipne...
oi plousioi genika se OLA ta pragmata eine pio anetoi kai pio koul!
twra oson afora gia ta 5 metra diabaseis kai diastavrwseis kai tetia, to kratos DEIXNEI katanohsh! egw den exw akousei kanenan na ton grapsane epeidi to xe KONTA se diavasi (an to eixe panw kala tou kanane) h KONTA se leofwreiou stash!! (pali an to eixe 1m apo th stash kala na pathei) genika grafoune mono diploparkarismenous, se pezodromous kai se megalous dromous(khfisias, aleksandras,pathsiwn ktl ktl...) FTANEI PIA ME TH GAIDOURIA NA DIPLOPARKAROUME KAI NA TA AFHNOUME SE KENTRIKES LEOFOROUS!!!!
ELEOOOS!Μπορείς να τεκμηριώσεις λίγο καλύτερα για ποιό λόγο έκαναν 'poli kala' που του πήραν τις πινακίδες ? Πρόσεξε: δε λέω 'που τον έγραψαν', σίγουρα πολύ καλά έκαναν που τον έγραψαν, εξάλλου ο ίδιος το παραδέχεται πως ήταν παρκαρισμένος παράνομα, οπότε το να τον γράψουν είναι λογικό, αλλά δε νομίζεις πως το να σου πάρουν τις πινακίδες επειδή απλά είχες παρκάρει παράνομα είναι υπερβολή ?
Αυτό που θέλω να πω είναι πως να δεχόμαστε να μας 'γράψουν' όταν σφάλουμε, απόλυτα λογικό, αλλά πρέπει και η τιμωρία να είναι αντίστοιχη του παραπτώματος. Οταν ο άνθρωπος ούτε είχε διπλοπαρκάρει (το λέει, δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις σε αυτό το σημείο), ούτε εμπόδιζε λεωφορείο, ούτε είχε παρκάρει πάνω σε γωνία, ούτε σε διάβαση πεζών, ούτε σε φανάρι (λέω κλασσικές 'χοντράδες' που μπορεί να κάνει κανείς στο παρκάρισμα και για τις οποίες ας πούμε πως η αφαίρεση πινακίδων είναι δίκαιη τιμωρία), δεν είναι υπερβολή το να του πάρουν τις πινακίδες και να στερηθεί για 1 μήνα το αυτοκίνητό του (και μάλιστα όχι μόνο αυτός που έσφαλε αλλά και όλοι οι άλλοι χρήστες του) ?
Με κάτι τέτοια είναι δύσκολο να πεισθεί κανείς για τον 'μη κερδοσκοπικό' χαρακτήρα των αντίστοιχων κλήσεων. Ιδίως αν, καταλύοντας κάθε έννοια ισονομίας, για την ίδια παράβαση εγώ που έχω χρήματα πληρώνω 3Χ και παίρνω 'αύριο' τις πινακίδες μου και εσύ που δεν έχεις περιμένεις ένα μήνα...
Και όσο για την 'κατανόηση' που δείχνει το κράτος, απλά κάνεις λάθος. Εξαρτάται από τον αστυνομικό, αλλά για όλες τις αιτίες που αναφέρεις έχουν κοπεί κλήσεις χιλιάδες φορές.
-
Ο χρήστης RGBEFT έγραψε:
kala kanane kai sou phrane tis pinakides! poli kala sou kanane!
Πλάκα θα κάνεις μάλλον !
Το να σου πάρουνε πινακίδες είναι Η υπερβολή και άλλη μια βλακεία της αστυνομίας!!
Δεν έχει κανένα νόημα και γίνεται μόνο και μόνο στον εκβιασμό για το Χ3 γιατί εκεί ποντάρει (δεν τους χαλάει το Χ1 φυσικά)
Εδώ οι γύφτοι σου παίρνουν 1 ευρώ για φύλαξη των πινακίδων λέει!!!
Πρωινό τους έδιναν? Σε δίκλινο τις είχαν βάλει?!!!!
Και όσο ακριβό να είναι το Χ3 υπάρχουν πολλοί που τα δίνουν.twra oson afora gia ta 5 metra diabaseis kai diastavrwseis kai tetia, to kratos DEIXNEI katanohsh! egw den exw akousei kanenan na ton grapsane epeidi to xe KONTA se diavasi (an to eixe panw kala tou kanane) h KONTA se leofwreiou stash!! (pali an to eixe 1m apo th stash kala na pathei) genika grafoune mono diploparkarismenous, se pezodromous kai se megalous dromous(khfisias, aleksandras,pathsiwn ktl ktl...) FTANEI PIA ME TH GAIDOURIA NA DIPLOPARKAROUME KAI NA TA AFHNOUME SE KENTRIKES LEOFOROUS!!!!
ELEOOOS!Τι κάνει το κράτος!?
Δείχνει κατανόηση? Καλό!
Η κατανόηση φαίνεται από το πόσο εύκολα σου παίρνουν πινακίδες!
Να τους πούμε και ευχαριστώ καλύτερα? -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Με κάτι τέτοια είναι δύσκολο να πεισθεί κανείς για τον 'μη κερδοσκοπικό' χαρακτήρα των αντίστοιχων κλήσεων. Ιδίως αν, καταλύοντας κάθε έννοια ισονομίας, για την ίδια παράβαση εγώ που έχω χρήματα πληρώνω 3Χ και παίρνω 'αύριο' τις πινακίδες μου και εσύ που δεν έχεις περιμένεις ένα μήνα...Δε νομίζω ότι θίγεται η ισονομία. Σε πάρα πολλές περιπτώσεις υπάρχουν εξαγοράσιμες ποινές (φυλάκιση π.χ., αν έχεις λεφτά πληρώνεις, αν δεν έχεις πας φυλακή), και αυτή είναι άλλη μία. Το ίδιο ισχύει και για τη χρηματική εγγύηση (αν δεν έχεις να πληρώσεις προφυλακίζεσαι). Και εν πάσει περιπτώσει το αν έχεις να πληρώσεις ή όχι δεν μπορεί να καθορίζει το μέγεθος της ποινής. 'If you can't do the time, don't do the crime', που λένε και οι αμερικάνοι. Ωστόσο συμφωνώ μαζί σου ότι η σοβαρότητα της παράβασης καθορίζει -ή έτσι πρέπει τουλάχιστο- το μέγεθος της ποινής.
Οσο για τον 'κερδοσκοπικό' χαρακτήρα των κλήσεων, αν έρθεις μια βόλτα από Θεσσαλονίκη μεριά μάλλον θα αναθεωρήσεις. Υπάρχει απόλυτη αναρχία στη στάθμευση, η οποία οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στο ότι η τροχαία απλά δε γράφει αρκετά.
-
re pedia na sas pw... to na sou aferesoune tis pinakides den eine anohto... sthn ousia sou steroune to amaksi gia kapies meres... nomizw oti eine swsth poinh... de kserw etsi to blepw... sorry re pedia...
oson afora to an eprepe h oxi , edw na pw oti opws to blepw egw, to na parkareis EPI TIS PATHSIWN(!!!!) einai APISTEYTO!! !kalytera na parkareis se ena paradromo panw sth gwnia para panw sthn pathsiwn!!!!!
ayto dimiourgei kinisi kai kanei tis lwrides ligoteres kata mia kai dimiourgei genikotero problhma...
kserete epeidi menw sthn aleksandras oti an den htan parkarismena sthn aleksandras na anagazode oloi na mpenobgenoun sthn deksia lwrida, o xronos gia na kaneis tin aleksandras tha meiwnotan 10-20%???
to exw metrhsei mia mera pou ETYXE na ta exei mazepsei o geranos h na ta exei grapsei kai den yphrxan amaksia... ta leofwreia pigenan anenoxlita sti deksia lwrida xwris na kanoun zig zag empodizontas kai tis alles lwrides!!!! -
den exei problima, einai epifaneiaki skouria. kai merikes ores na to afiseis e3w otan exei ygrasia.
-
εγώ πιστεύω οτι απλά ήταν άτυχος...
εγώ μένω πίσω απο τα δικαστήρια [κοντογείτονες είμαστε όλοι βλέπω ] και παρόλο που ο δρόμος είναι διπλής κατεύθυνσης με νησίδα στη μέση, τα βράδυα όχι μόνο δεν βρίσκεις να παρκάρεις αλλά είναι κλειστές και όλες οι έξοδοι απο τις κάθετες οδούς. η δε αστυνομία δεν έχει έρθει ποτέ ούτε να γράψει κανέναν ούτε να πάρει πινακίδες...
είναι δε τόσο αναιδέστατοι οι συμπολίτες μου, που αφήνουν τα αυτοκίνητα τους και μπροστά στην είσοδο του πάρκινγκ με αποτέλεσμα 2-3 φορές το καλοκαίρι να φτάσω αργά σπίτι και να μην μπορώ να το βάλω στο πάρκινγκ...του το σπάς τότε ή δεν του το σπάς [παρένθεση...όταν ήρθαν να πάρουν το αμάξι και τις 2 φορές υποστήριξαν οτι δεν ειχαν προσέξει οτι εκεί ήταν η είσοδος του πάρκινγκ..., ας όψετε η κοιλιοδουλίασης των ελλήνων, γιατι είχαν έρθει για τα γνωστά σε όλους ουζερί της περιοχής ]
να μην αναφέρω όμως και τα τρακαρίσματα που γίνονται μόνο και μόνο λόγω ελλειπούς ορατότητας...γι αυτό, θα συμφωνήσω με την συμφορουμίτισα salome και θα συμβουλέψω τον φίλο μας να βάλει το αυτοκίνητο του σε παρκινγκ...κακά τα ψέματα όσο και να δίνεις έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.... -
Ο χρήστης RGBEFT έγραψε:
re pedia na sas pw... to na sou aferesoune tis pinakides den eine anohto... sthn ousia sou steroune to amaksi gia kapies meres... nomizw oti eine swsth poinh... de kserw etsi to blepw... sorry re pedia...
oson afora to an eprepe h oxi , edw na pw oti opws to blepw egw, to na parkareis EPI TIS PATHSIWN(!!!!) einai APISTEYTO!! !kalytera na parkareis se ena paradromo panw sth gwnia para panw sthn pathsiwn!!!!!
ayto dimiourgei kinisi kai kanei tis lwrides ligoteres kata mia kai dimiourgei genikotero problhma...
kserete epeidi menw sthn aleksandras oti an den htan parkarismena sthn aleksandras na anagazode oloi na mpenobgenoun sthn deksia lwrida, o xronos gia na kaneis tin aleksandras tha meiwnotan 10-20%???
to exw metrhsei mia mera pou ETYXE na ta exei mazepsei o geranos h na ta exei grapsei kai den yphrxan amaksia... ta leofwreia pigenan anenoxlita sti deksia lwrida xwris na kanoun zig zag empodizontas kai tis alles lwrides!!!!Να δείτε που πλάκα πλάκα και λέγε λέγε θα εφαρμοστεί στα αλήθεια εκείνη η πρόταση που έκανε πρόσφατα ο ΚΚ να μην αγοράζουμε αυτοκίνητο αν δε φέρνουμε βεβαίωση από το Δήμο ότι έχουμε parking!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
εγώ πιστεύω οτι απλά ήταν άτυχος...
εγώ μένω πίσω απο τα δικαστήρια [κοντογείτονες είμαστε όλοι βλέπω ] και παρόλο που ο δρόμος είναι διπλής κατεύθυνσης με νησίδα στη μέση, τα βράδυα όχι μόνο δεν βρίσκεις να παρκάρεις αλλά είναι κλειστές και όλες οι έξοδοι απο τις κάθετες οδούς. η δε αστυνομία δεν έχει έρθει ποτέ ούτε να γράψει κανέναν ούτε να πάρει πινακίδες...
είναι δε τόσο αναιδέστατοι οι συμπολίτες μου, που αφήνουν τα αυτοκίνητα τους και μπροστά στην είσοδο του πάρκινγκ με αποτέλεσμα 2-3 φορές το καλοκαίρι να φτάσω αργά σπίτι και να μην μπορώ να το βάλω στο πάρκινγκ...του το σπάς τότε ή δεν του το σπάς [παρένθεση...όταν ήρθαν να πάρουν το αμάξι και τις 2 φορές υποστήριξαν οτι δεν ειχαν προσέξει οτι εκεί ήταν η είσοδος του πάρκινγκ..., ας όψετε η κοιλιοδουλίασης των ελλήνων, γιατι είχαν έρθει για τα γνωστά σε όλους ουζερί της περιοχής ]
να μην αναφέρω όμως και τα τρακαρίσματα που γίνονται μόνο και μόνο λόγω ελλειπούς ορατότητας...γι αυτό, θα συμφωνήσω με την συμφορουμίτισα salome και θα συμβουλέψω τον φίλο μας να βάλει το αυτοκίνητο του σε παρκινγκ...κακά τα ψέματα όσο και να δίνεις έχεις το κεφάλι σου ήσυχο....Και για να σε ρωτήσω Ρένα μου
Το Parking είναι ιδιωτικό ή πληρώνεις σε κάποιο βενζινάδικο που δίνει θέσεις;
Αν το parking είναι ιδιωτικό η επόμενη ερώτηση είναι 'Έχεις άδεια;'Γιατί τα περισσότερα parking που έχουν δημιουργηθεί σε παλιά σπίτια δεν έχουν άδεια. Επίσης, το ίδιο συμβαίνει με τις πυλωτές. Αν δεν απατώμαι οι πυλωτές επιτρέπεται να έχουν ΜΟΝΟ μία είσοδο και όχι να πιάνουν όλη την πρόσοψη της πολυκατοικίας (Δεν μιλάω για υπόγεια parking που πάντα έχουν μόνο μία είσοδο)
Γιατί έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που όποιος έχει υπόγειο ή ισόγειο ρίχνει το ένα δωμάτιο, το κάνει parking και μετά βγαίνει με απίστευτο θράσος και κοτσάρει ένα 'απαγορεύεται το παρκάρισμα' και τσουπ παει μια θέση ακόμα. -
gia mena to na riksei kapios ena dwmatio kai na to kanei parking den eine toso kako (exw pei giati se prohgoumeno post) en perilipsi na pw oti o dromos flytwnei ena amaksi (eine dld pio 'anoixtos') tespa to thema eine oti ayto eine poli mikro pososto mias kai gia na to kaneis ayto prepei na exeis monokatoikia...
so... -
καλέ αμέσως να μου την πείς
μου θύμισες την διαφήμιση: 'Αγαπάς την Ελλάδα? Αποδειξη' την θυμάστε???
anyway, το παρκινγκ ανήκει σε βενζινάδικο που δίνει θέσεις, μην νομίζετε κι εκεί το αδιαχώρητο γίνεται πλέον, αλλά το πλέον σίγουρο μέρος που μπορείς να βρείς θέση στην περιοχή μου είναι κάτω απο τη γέφυρα που οδηγεί στα δικαστήρια, πάνω στο δρόμο και εμποδιζοντας την κυκλοφορία, το οποίο προυποθέτει επιστροφή στο σπίτι περπατόντας δίπλα απο το δάσος των δικαστηρίων...με κίνδυνο την σωματική μου ακεραιότητα...οπότε είναι ωραία τα 120Ε, πολύ ωραία
Aφαίρεση Πινακίδων για παράνομο παρκάρισμα