-
Παρών και εγώ.
Ελπίζοντας να μην πάθω ότι έπαθα στα Κιούρκα που σας πρόλαβα κατά την αποχώρηση κλείνοντας μάλιστα στο parking το Yaris του Krus, με αυτοκίνητο μάρκας που αντιπαθεί.Γιάννης
-
Εγώ, πάντως, στην κατάσταση τον kouk δεν τον βλέπω.
Δεν θα είναι;
Ή δεν θα φάει;
(αυτό το τελευταίο θα ήθελα να το δω).
-
1, 2) Krus X 2
3, 4) ΒΑΣΙΛΗΣ Χ 2
5) Σιέλε
6) DAP
7) Πινάτσης
8 ) piko
9) cmarin
10) taurus
11) opterios (με μεγάλη επιφύλλαξη)
12,13) tazio μετά της κυρίας tazio (όταν τη λέω tazia θυμώνει γιατί ) με επιφύλαξη
14) kamil (μάλλον)
15) chrmes
16 ) Coyot
17) cavallino
18) anouk
19) tsilis
20) 224.V
21.22) Bagus X2
23) mpeizanis
24) sfrag
25) ililias[/quote]
26) kouk X2
27) servmxΤα 7 πηρούνια μια χαρά είναι, en-verical Βαγγέλη!
Να μην φάω αποκλείεται....να τσιμπήσω είναι αναμενόμενο! -
Νίκοοοοο εμένα και τον ξάδερφο μας ξέχασεεεεεςςςς!!!!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Νίκοοοοο εμένα και τον ξάδερφο μας ξέχασεεεεεςςςς!!!!Εδώ είχε ξεχάσει τον εατό του, ρε συ, μην τον παρεξηγείς.
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Δεν ειχα προσεξει οτι ειναι 19/1
Να υπολογιζετε +2 ατομα λοιπον(Εμενα+Μαρια) πολυ πεινασμενα
Θα ειμαστε εκει εγκαιρως για να προλαβουμε να φαμε.....
Η τιμωρία σου είναι να ξεκινήσεις να τρως 20 λεπτά μετά τον Βασίλη!!!
Εγώ αν είμαι Χ2 θα κάνω δίαιτα
οπότε Βαγγέλη μην αγχώνεσαι !!
Αν είσαι Χ3 θα κάνεις δίαιτα!
Χ2 είσαι όταν είσαι μόνος σου!!!!Και στις 2 περιπτώσεις Χ2 θα είμαι
Τι Χ2 και αηδίες λέτε, 4Χ4 είναι.
Κατά πάσα πιθανότητα θα είμαστε εκεί γύρω στις 21:00+ , θα προλάβουμε να φάμε ή δε θα έχουν μείνει ούτε τα τραπέζια.
-
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
Θέλω και εγώ!!!!!!
Έχω και καιρό να σας δω, είναι και δίπλα στο σπίτι μου, δεν το χάνω με τίποτα!!!!
Αλλά θα έρθω στις 9 και κάτι γιατί έχω μάθημα μέχρι εκείνη την ώρα...
Αφήστε και για μένα μια (ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ) μοσχαρίσια γάλακτος παρακαλώώώώώώώώ μην τις φάτε όλες! -
Μου φαίνεται θα χρειαστεί να κλείσουμε ολόκληρο το Χρύσανθο...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Μου φαίνεται θα χρειαστεί να κλείσουμε ολόκληρο το Χρύσανθο...Πάρτι θα κάνει ο Χρύσανθος με 40 άτομα πεμπτιάτικα
όχι, δεν έκανα λάθος στο μέτρημα!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πάρτι θα κάνει ο Χρύσανθος με 40 άτομα πεμπτιάτικαΒαπτίσια έχουμε, να του πούμε, να παζαρέψουμε και την τιμή κατά κεφαλήν.
Και να πας εσύ, Krus, πόσο να τρώει αυτός, θα πει ο Χρύσανθος. Και θα την πατήσει. -
ελα ρε! αν ειναι για τις 19 του μηνος, τοτε παλι ... δε μπορω!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ελα ρε! αν ειναι για τις 19 του μηνος, τοτε παλι ... δε μπορω!Δεν πειραζει.....Θα φαω εγω για εσενα
-
Aν έρθω μετά, κατά τις 10.30, θα έχει μείνει τίποτα για φαγητό ή θα έχετε ροκανίσει ακόμα και τα πιάτα;
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Aν έρθω μετά, κατά τις 10.30, θα έχει μείνει τίποτα για φαγητό ή θα έχετε ροκανίσει ακόμα και τα πιάτα;Mην ανησυχείς, θα σου κρατήσουμε μερικά πιάτα!
-
Τι ρωτάς και εσύ τώρα??
Φυσικά και ΔΕΝ θα έχει μείνει τίποτα! -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Aν έρθω μετά, κατά τις 10.30, θα έχει μείνει τίποτα για φαγητό ή θα έχετε ροκανίσει ακόμα και τα πιάτα;Εγώ χρησιμοποιώ για πιάτο τη μοσχαρίσια μου (βάζω μέσα πατάτες και ντοματούλα), οπότε σίγουρα θα το έχω ροκανίσει το πιάτο μου
-
Αν ειναι να μεινετε μεχρι εκεινη την ωρα, μπορει να περασω κι εγω.. πιθανη ωρα προσελευσης 10.30, πιθανοτατα χ2 ....
-
Έτσι όπως πάμε το βλέπω το μοσχαράκι να ανακυρήσεται προστατευόμενο είδος από την Greenpeace!!!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
ελα ρε! αν ειναι για τις 19 του μηνος, τοτε παλι ... δε μπορω!
Δεν πειραζει.....Θα φαω εγω για εσενα
Αυτό θα πει αλληλεγγύη.
-
Ναι, αλλά εδώ δεν ισχύει το 'τρώνε όλοι για έναν και ένας για όλους' αμφίδρομα, αλλά μόνο το δεύτερο σκέλος της πρότασης ισχύει
ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΧIX::Τα 7 πηρούνια !!