-
Τι έγινε, πόσα ήρθε το ματς; Το ξέχασα...
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Τι έγινε, πόσα ήρθε το ματς; Το ξέχασα...Εν συντομία:
0-0 κανονικός αγώνας.
1-0 η ΑΕΚ στο 113'
1-1 το Εθνικάκι στο 119'.
4-3 στα πέναλτι η ΑΕΚ. -
Αντί να γελάμε με τα χάλια της ΑΕΚ, καλύτερα να γελάμε με τους υπερτίτλους 7+1 του Ολυμπιακού (και τις αντίστοιχες δεύτερες θέσεις του ΠΑΟ).
Η ομάδα αυτή είναι μια ανάσα από την κορυφή. Ένα συνοθύλευμα παικτών β' διαλογής χτυπάει ακόμα πρωτάθλημα, όμως κάποιοι γαύροι χαίρονται για τα μασούρια με τίτλους της Ψωροκώσταινας.
Με αντιπάλους της πλάκας (ΑΕΚ, ΠΑΟ κλπ) το καλύτερο ανέκδοτο είναι το 'Είμαστε πρώτοι σε τίτλους'. Έξω όμως πέφτει ξύλο... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εν συντομία:
0-0 κανονικός αγώνας.
1-0 η ΑΕΚ στο 113'
4-3 στα πέναλτι η ΑΕΚ.Ε ρε γλέντια!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αντί να γελάμε με τα χάλια της ΑΕΚ, καλύτερα να γελάμε με τους υπερτίτλους 7+1 του Ολυμπιακού (και τις αντίστοιχες δεύτερες θέσεις του ΠΑΟ).
Η ομάδα αυτή είναι μια ανάσα από την κορυφή. Ένα συνοθύλευμα παικτών β' διαλογής χτυπάει ακόμα πρωτάθλημα, όμως κάποιοι γαύροι χαίρονται για τα μασούρια με τίτλους της Ψωροκώσταινας.
Με αντιπάλους της πλάκας (ΑΕΚ, ΠΑΟ κλπ) το καλύτερο ανέκδοτο είναι το 'Είμαστε πρώτοι σε τίτλους'. Έξω όμως πέφτει ξύλο...Προσωπικά, είμαι ο πρώτος που κράζει την ομάδα μου. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, δε γελάω με την ΑΕΚ, αλλά χαίρομαι για τον Εθνικό, είναι κρίμα για την ιστορία του σωματείου να σέρνεται στην Γ' Εθνική
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Με αντιπάλους της πλάκας (ΑΕΚ, ΠΑΟ κλπ) το καλύτερο ανέκδοτο είναι το 'Είμαστε πρώτοι σε τίτλους'. Έξω όμως πέφτει ξύλο...Για κάτσε ρε Μάνο γιατί θα τρελαθούμε τελείως.
έγραψε κάποιος κάτι χιουμοριστικό για το ματς της AEK και εσύ το γύρισες στα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού;
-
Όχι, ανεξάρτητο ήταν το δικό μου σχόλιο. Θυμήθηκα απλώς τα γλέντια για τα πρωταθλήματά μας και την απαξίωση μιας ευρωπαϊκής πορείας μπροστά στην ικανοποίηση να τη λες στο βάζελο γείτονά σου.
-
Εν συντομία:
0-0 κανονικός αγώνας.
1-0 η ΑΕΚ στο 113'
4-3 στα πέναλτι η ΑΕΚ.E OXI KAI EΘΝΙΚΑΚΙ
Εθνικαρα ηταν με τετοια ψυχη που ειχε η ομαδα. Οποιος εχει δει τετοια προσπαθεια απο ομαδα Γ' Εθνικης απεναντι σε μια απο τις ''υποψηφιες'' πρωταθλητριες Α' Εθν. να μας το πει δηλαδη...
Το γ@μ..νο το συστημα διεξαγωγης φταιει, που θα ειχαμε προκριθει κανονικα...
Εν μερει, τετοια ματς δειχνουν και τη γυμνια των λεγομενων μεγαλων ομαδων μας. Οποιαδηποτε σοβαρη ομαδα πρεπει να ισοπεδωνει τετοια παιχνιδια απο το 1ο λεπτο και οχι να ελπιζει σε κανα χαμενο πεναλντι του αντιπαλου για να παρει την κουπα
Αρε Εθνικαραααααααα , μας αφησες με τη γλυκα -
Αναμεικτα τα συναισθηματα απο το χθεσινο ματς,γιατι μπορει να ειμαι ΑΕΚ,αλλα και λογω του πατερα ειμαι και ΕΘΝΙΚΟΣ.
Καποιοι παικτες της ΑΕΚ δεν εχουν καταλαβει σε ποσο μεγαλη ομαδα παιζουν...
Αηδιαστικη ηταν χθες και το ντεφορμαρισμα καλα κρατει...
Χθες δεν προκριθηκε η ΑΕΚ,αλλα ο ΕΘΝΙΚΟΣ
Πολλα συγχαρητηρια στην προσπαθεια που γινεται...Αν τον ειδατε τον αγωνα,θα διαπιστωσατε οτι ειναι καλυτερος απο καποιες ομαδες της Α' εθνικης
Συντομα θα ειναι στην Α' κατηγορια,εκει που του αρμοζει.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όχι, ανεξάρτητο ήταν το δικό μου σχόλιο. Θυμήθηκα απλώς τα γλέντια για τα πρωταθλήματά μας και την απαξίωση μιας ευρωπαϊκής πορείας μπροστά στην ικανοποίηση να τη λες στο βάζελο γείτονά σου.O οποιος μεχρι προσφατα τουλαχιστον κατι εκανε στην Ευρωπη...
-
Εδώ και κάποιο διάστημα όμως έγινε πολύ μικρή ομάδα.
Προσοχή, το παρακάτω ΔΕΝ είναι πλάκα!
'Από ένα μπουκάλι κρασί έστειλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στους 15 προέδρους των ομάδων της Α΄ Εθνικής. Πρόκειται για μια συμβολική πράξη μιας και το όνομα του κρασιού είναι 'Παράγκα' και ανήκει στην κάβα Μπουτάρη. Αυτή ήταν μία ακόμα κίνηση έκπληξης της 'πράσινης' διοίκησης η οποία παράλληλα με την κυκλοφορία του περηβόητου DVD έδειξε την δυσαρέσκειά της για την εικόνα που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.'
-
ΑΝ δεν είναι ράδιο αρβύλα, έχουν ξεφύγει εντελώς μιλάμε
Χελάκης: 'ένα κρασί, να πάνε κάτω τα πράσινα φαρμάκια'
-
Κι όμως είναι αλήθεια!!
Ολυμπιακός - Παναργειακός λοιπόν την Κυριακή.ΥΓ. Συγγνώμη στους φίλους του Παναργειακού, δεν τον θεωρώ ΤΟΣΟ μικρή ομάδα όσο τους πράσινους πλέον, αλλά τα ονόματα ηχούν κάπως παρόμοια.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
- Πρόκειται για μια συμβολική πράξη μιας και το όνομα του κρασιού είναι 'Παράγκα' και ανήκει στην κάβα Μπουτάρη. *
Και γ@μw τους συμβολισμούς! Μιλάμε για πολύ νόημα!!! 'Με λένε Αρτέμη' και βάλε!
-
:lol:
ΑΝ δεν είναι ράδιο αρβύλα, έχουν ξεφύγει εντελώς μιλάμεΧελάκης: 'ένα κρασί, να πάνε κάτω τα πράσινα φαρμάκια'
Πάντως ειναι ωραίο κρασί, έτσι Σπύρο? Το ήπιαμε ανήμερα Πρωτοχρονιά!
-
Πολύ καλό, εννοείται!
-
καλά τους λένε λαγούς..
γρήγορα στα λαγούμια...πιο κατινιστική τακτική για ευνοια του Κυριακάτικου μάτς δεν εχω ξαναδεί..
-
O Oλυμπιακος εχει κανει χειροτερα απλα ο τυπος ηταν μαζι του και το προβαλανε οπως ηθελαν...
-
Είχε στείλει βιντεοκασέτα με το 'Naked Gun' στον καπετάνιο;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εδώ και κάποιο διάστημα όμως έγινε πολύ μικρή ομάδα.Προσοχή, το παρακάτω ΔΕΝ είναι πλάκα!
http://62.1.2.102/newspapers/2006/1/12/SPORTDAY_m.jpg
'Από ένα μπουκάλι κρασί έστειλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στους 15 προέδρους των ομάδων της Α΄ Εθνικής. Πρόκειται για μια συμβολική πράξη μιας και το όνομα του κρασιού είναι 'Παράγκα' και ανήκει στην κάβα Μπουτάρη. Αυτή ήταν μία ακόμα κίνηση έκπληξης της 'πράσινης' διοίκησης η οποία παράλληλα με την κυκλοφορία του περηβόητου DVD έδειξε την δυσαρέσκειά της για την εικόνα που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.'
Ε ρε καραγκιοζιλίκια...τους έχει φάει μου φαίνεται...
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#3]