-
THA ITHELA NA ROTISO TOUS FILOUS TOU FOROUM
AN GNORIZOUN I EXOUN AKOUSEI OTIDIPOTE ME
TIN VELTIOSI TOU KINITIRA TOU 307. -
εχω και εγώ το ίδιο αμάξι και ψάχνομαι να το βελτιώσω έντός λογικών ορίων (όχι τούρμπισμα κτλ). Πήρα τηλ. στην condor και μου είπανε πως για το 307 προτείνουν μια εξάτμιση devil και φίλτρο- σκούπα. Δεν σημείωσα τις τιμές ήταν όμως αρκετά τσιμπημένες.
-
Ο χρήστης STI έγραψε:
TIN VELTIOSI TOU KINITIRA TOU 307.Πολυ δυσκολα τα πραγματα. Ο κινητηρας του 307 οπως και του 206 1.6 16V λογω εγκεφαλου προς το παρων δεν δεχεται σοβαρες επεμβασεις για ικανοποιητικη αυξηση της ισχυος, οπως για παραδειγμα δεχεται το RALLYE. Σκουπα και εξατμιση προς το παρων μεχρι κατι να βρει η PEUGEOT SPORT. Καλυτερα παρε εκει ενα τηλεφωνο.
-
Πάντως από το εξωτερικό μπορείς να πάρεις αρκετά πράγματα για το 206 πια (της PΤS). Σε λίγο θα μπορείς και από την εδώ αντιπροσωπία.
Για το 307 δεν ξέρω όμως... -
Έχουμε ήδη συζητήσει λίγο επ'αυτού στο φόρουμ 'Βελτιώσεις' των φόρουμ του περιοδικού. Εκεί νομίζω ότι θα βρεις κάποιες καλές ιδέες. Εγώ πάντως προτείνω light τούρμπισμα (μικρή τουρμπίνα - T15, T2, άντε το πολύ Τ25 - και πίεση το πολύ μέχρι 0.5 bar, ΣΤΑΘΕΡΑ, χωρίς overboost κλπ), χωρίς να ανοίξεις μοτέρ, χωρίς μείωση συμπίεσης, αλλά προσθέτοντας ένα ικανών διαστάσεων intercooler και εξωτερικό εγκέφαλο για τον έλεγχο της τουρμπίνας.
-
sas euxaristo paidia mallon tha xreiastei na perimenoume ligo akomamipos vgei tipota apo tin mama peugeot
-
Την εξατμιση φίλτρο και σκουπα που προανέφερα την προτεινει η condor που ειναι ο εισαγωγεας της pegeot sport στην Ελλάδα. Για περισσότερα αμα θες δες στο ελληνικό site της pegeot στο faq.
-
TOU EVALA FILTRO KAI DENSO IRIDIUM MPOUZI KAI EIDA APEOROELAHOSTI DIAFORA PROS TO KALITERO.MALON DEN AXIZI O KOPOS.EHI VALEI KANEIS 17 ZANTES??IME ETIMOS ALLA NOMIZO OTI DEN THA MPOREI NA PAREI TA PODIA TOU.APO ZHMIES POS TA PATE GIATI EGO EHO LALISI.
-
TOU EVALA FILTRO KAI DENSO IRIDIUM MPOUZI KAI EIDA APEOROELAHOSTI DIAFORA PROS TO KALITERO.MALON DEN AXIZI O KOPOS.EHI VALEI KANEIS 17 ZANTES??IME ETIMOS ALLA NOMIZO OTI DEN THA MPOREI NA PAREI TA PODIA TOU.APO ZHMIES POS TA PATE GIATI EGO EHO LALISI.
-
Προτεινω στο moderator να μεταφερει το τοπικ στις βελτιωσεις
-
paidia exw kai egw 307 alla to 1.4, epeidi kai to 1.6 einai ligaki anousio na to ftiakseis me programma filtro eksatmisi.. mia kali lysi pou mou protinan einai na vale an vrw (gt einai poly dyskolo) kinitira apo to 206 to rc... 170 alogakia atmosfairika.... kinitira mporeis na vreis me 2000 peripoou kai me alla 2000 xiliarika to stineis.. vale kai ton mixaniko pou tha to ftiaksei, mou eipan na upologisw gyrw stis 5500 me 6000..... polla vevaia alla o monos tropos gia na deis ligo to alogaki sou na trexei kai oxi na sernete... an kapoios to exei psaksei perissotero as mou pei kamia kalyteri lysi gt psinomia kai egw na to ftiaksw edw kai kairo..
-
Mονο 6 χρονια περασαν!!!!
PEUGEOT 307