-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Προσωπικα το πορτοκαλι ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου χρωματα,ομως αρχισα γρηγορα να νοσταλγω το ασημι...εμενα ειναι το ροζ, αλλα φανταζεσαι τις McLaren ροζ?
Το ασημι μας πισω και γρηηηγορα!!!!!
-
Πάλι καλά που είναι μόνο για τις χειμερινές δοκιμές.
Καλό είναι το πορτοκαλί αλλά αν βάζανε και τίποτα γραμμές μαύρες, ξέρω 'γω πιο σπορτίφ pattern θα ήταν καλύτερα. -
Πως μας το καναν ετσι ρε παιδια?Πιο ασχημο κι απο φεραρι κι απο ρενο ειναι!!
-
Ο χρήστης Mclaren-Queen έγραψε:
Πως μας το καναν ετσι ρε παιδια?Πιο ασχημο κι απο φεραρι κι απο ρενο ειναι!!Προσωρινό είναι ρε συ!
Υπομονή όπως είπε και η Funis... -
Παλι καλα γιατι πολλα χτυπηματα εχουν δεχτει τα φιλομακλαρενικα μου αισθηματα αυτο το χειμωνα!!
Υγ: Φανη αν μπορεις βγαλ το απο υπογραφη, δε μπορω να το βλεπω!Αγχωνομαι! -
Ο χρήστης Mclaren-Queen έγραψε:
Υγ: Φανη αν μπορεις βγαλ το απο υπογραφη, δε μπορω να το βλεπω!Αγχωνομαι!
Nαι ρε συ Φανη, τι μας το κοτσαρισες εκει?? Ειπαμε να κανουμε λιγο υπομονη κι εσυ επιβαρυνεις την θεση μας!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Nαι ρε συ Φανη, τι μας το κοτσαρισες εκει?? Ειπαμε να κανουμε λιγο υπομονη κι εσυ επιβαρυνεις την θεση μας!!
Διαφωνώ!!!
Παρά να βάζει τον 'χαμπουργκεράκια', να αφήσει την πορτοκαλιά McLaren... να θυμηθούμε και λίγη ιστορία! -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Πάλι καλά που είναι μόνο για τις χειμερινές δοκιμές.
Καλό είναι το πορτοκαλί αλλά αν βάζανε και τίποτα γραμμές μαύρες, ξέρω 'γω πιο σπορτίφ pattern θα ήταν καλύτερα.Ναι! Σαν τις Αροουζ
-
Άλλο είχα στο νου μου αλλά δεν ξέρω να ζωγραφίζω για να σας το δείξω.
-
Διαφωνώ!!!
Παρά να βάζει τον 'χαμπουργκεράκια', να αφήσει την πορτοκαλιά McLaren... να θυμηθούμε και λίγη ιστορία!Καλα...κοιταξτε μην τα παρω και βαλω και τα 2 μαζι...!
Αυτο ηταν απειλη...Υ.Γ Γιατι ρε vass τα hamburger ειναι γαματα...
-
Και σε πιο παλια συλλεκτικη εκδοση...!
-
Και ο Coulthard αποτελεί συλλεκτικό κομμάτι...
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Και ο Coulthard αποτελεί συλλεκτικό κομμάτι...Οπως το παρει κανεις...
-
Μια χαρά χρώμα είναι το πορτοκαλί, αλλά πολύ πεθαμενί αυτό που βάλανε. Τίποτα σε πιο ζωντανό δεν έχουμε;
Επίσης πόσο προσωρινό είναι; Απ' ότι ξέρω φέτος θα τρέχουμε χωρίς βασικό χορηγό, άρα λογικά στα πορτοκαλιά. -
Αυτό ειναι το παραδοσιακό χρώμα. Papaya orange.
Test drivers Pedro de la Rosa and Gary Paffett will be at the wheel of two interim MP4-20's, which will be running in an orange livery, prior to the launch of the new Team McLaren Mercedes livery in mid-February.
-
ωραιο χρωμα...
χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι!!!
-
Κιτρινόμαυρο...
-
Κιτρινόμαυρο...μαλε βρασε!!! η arrows ειχε ενα παρομοιο χρωμα η ζαλιστηκα και λεω οτι ναναι!?
-
Η Arrows είχε πιο λίγο πορτοκαλί και πιο σκούρο.
-
ευχη και καταρα να μην ακολουθησετε τη πορεια της φετος...
Formula 1 - Διάφορα νέα