-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
παιδιά,ξερετε καποιο site απο το οποιο να μπορω να κατεβασω το παιχνιδι?Αυτη η συζητηση εχει ξαναγινει,αλλα απ'οτι ξερω δεν νομιζω να υπαρχει...
Απο καποιο καταστημα ισως... -
παιδιά,ξερετε καποιο site απο το οποιο να μπορω να κατεβασω το παιχνιδι?θα στο φέρω εγώ...
-
παιδιά,ξερετε καποιο site απο το οποιο να μπορω να κατεβασω το παιχνιδι?νέο αίμα?! ωραία!
-
Ελπίζω γυρνώντας στα Γιάννενα να επανέλθω..
-
Πάψε βρε Kido!!! Αν μπορείς φέρε και τον Tabs μαζί και πάμε σαν άλλοτε στην Βραζιλία...
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Πάψε βρε Kido!!! Αν μπορείς φέρε και τον Tabs μαζί και πάμε σαν άλλοτε στην Βραζιλία...Άστον αυτόν, έχει κολλήσει με το GT4 στο PS..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ελπίζω γυρνώντας στα Γιάννενα να επανέλθω..ευχάριστα νέα!
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Ελπίζω γυρνώντας στα Γιάννενα να επανέλθω..
ευχάριστα νέα!
Είμαι γίδι.. Ούτε την τιμονιέρα ανέβασα, ούτε το cd..
Και πες το cd το βρίσκω, την τιμονιέρα? Μπας και είναι μια καλή αφορμή για μια πιο καλή τιμονιέρα?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Είμαι γίδι.. Ούτε την τιμονιέρα ανέβασα, ούτε το cd..Και πες το cd το βρίσκω, την τιμονιέρα? Μπας και είναι μια καλή αφορμή για μια πιο καλή τιμονιέρα?
Σίγουρα η τιμονιέρα κάνει τα πράγματα ευκολότερα αλλά οι Πίνι-Τheo(και παλιότερα ο MS) δεν υστερούν σε ταχύτητα με το πληκτρολόγιο.
Ότι γουστάρεις... -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Είμαι γίδι.. Ούτε την τιμονιέρα ανέβασα, ούτε το cd..
Και πες το cd το βρίσκω, την τιμονιέρα? Μπας και είναι μια καλή αφορμή για μια πιο καλή τιμονιέρα?
Σίγουρα η τιμονιέρα κάνει τα πράγματα ευκολότερα αλλά οι Πίνι-Τheo(και παλιότερα ο MS) δεν υστερούν σε ταχύτητα με το πληκτρολόγιο.
Ότι γουστάρεις...Εγω μου φαινεται ειμαι ο ''Τελευταιος των Μοικανων...'' -joypad
-
Στους κανονισμούς δεν λέει για τα 'fuel usage' και 'tyre ware'! Που θα είναι;
-
Ο χρήστης iron_gr έγραψε:
Στους κανονισμούς δεν λέει για τα 'fuel usage' και 'tyre ware'! Που θα είναι;Normal θα είναι.
Μιλάμε για 2004-mode, έτσι; -
2004;
Δε βάλατε το** RH2005;**
-
Οι παραπάνω το βάλανε, αλλά είμαστε στη μέση του πρωταθλήματος με 2004(που το ξεκινήσαμε πριν να βγει το 2005)...
-
2004;Δε βάλατε το** RH2005;**
μπορείς να συμμετέχεις και στο 2004 mode. Αν θες έλα τη Δευτέρα στον αγώνα να πάρεις μια πρώτη γεύση και να γνωριστούμε καλύτερα.
Όσον αφορά τους κανονισμούς, επιτρέπονται όλα τα aids, ενώ τα mechanical failures κτλ, είναι στο 'normal'. Τέλος η διάρκεια του αγώνα είναι 25% ενός κανονικού αγώνα, δηλ. 15 γύρους περίπου.
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
2004;
Δε βάλατε το** RH2005;**
μπορείς να συμμετέχεις και στο 2004 mode. Αν θες έλα τη Δευτέρα στον αγώνα να πάρεις μια πρώτη γεύση και να γνωριστούμε καλύτερα.
Όσον αφορά τους κανονισμούς, επιτρέπονται όλα τα aids, ενώ τα mechanical failures κτλ, είναι στο 'normal'. Τέλος η διάρκεια του αγώνα είναι 25% ενός κανονικού αγώνα, δηλ. 15 γύρους περίπου.
Σ' ευχαριστώ!
Τους κανονισμούς τους διάβασα, απλά δεν έλεγε για 'fuel usage' και 'tyre ware'! Αύριο λοιπόν στις 22:15, έτσι;Υ.Γ.: Έχω κατεβάσει το RH2005, λες να το βάλω ή θα μου χαλάσει το RH2004. Κάπου διάβασα ότι μπορείς να το βάλεις και είναι σαν ξεχωριστώ, αφού το επιλέξεις από το παιχνίδι. Το έχει βάλει κανένας;
-
Μπορείς να έχεις το 2004 και 2005 μαζί!
-
2004;
Δε βάλατε το** RH2005;**
Σ' ευχαριστώ!
Τους κανονισμούς τους διάβασα, απλά δεν έλεγε για 'fuel usage' και 'tyre ware'! Αύριο λοιπόν στις 22:15, έτσι;Υ.Γ.: Έχω κατεβάσει το RH2005, λες να το βάλω ή θα μου χαλάσει το RH2004. Κάπου διάβασα ότι μπορείς να το βάλεις και είναι σαν ξεχωριστώ, αφού το επιλέξεις από το παιχνίδι. Το έχει βάλει κανένας;
εγώ προσωπικά έχω τα 1995, 2003, 2004, 2005 mods εγκατεστημένα αυτή τη στιγμή. (Όλα όμως πρέπει να είναι υποχρεωτικά από RH για να μην υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας.
-
small update στους κανονισμούς (δείτε 1η σελίδα - αλλαγές από τη προηγούμενη έκδοση σε 'μπλε χρώμα'). Πλέον φαίνεται και εκεί ότι τόσο το tyre wear όσο και το mechanical failure είναι normal.
-
Kalhspera se olus!eimai kainurios sto forum (psarakas koinws) ;)! yparxei skepsh telika gia prwtathlhma me RH2005?an nai ti taxythta prepei na xei h syndesh mu?anamenetai na xekinhsei prin teleiwsete to prwtatlhma tu 2004?
eidika xairetismata ston FanisF1 ap to palio forum
su xrwstaw k mia kontra.elpizw na xeis proponhthei sto RH2005 ( ) gia na kanonisume kati an mporeis
F1 Challenge 2004 Βαθμολογία - Κανονισμοί