-
Έχω ακούσει τα καλύτερα γι' αυτό το ντοκιμαντέρ και θέλω να το δω!
-
Μιας και ανφέρθηκε το Match Point του Woody Allen, ανακάλυψα το εξής στο περιοδικό Sonik:
'Η Scarlett Johansson, σαγηνευτική όσο ποτέ, αφήνει τη σεξουαλικότητά της να εκραγεί στην οθόνη, με αποτελέσματα μοιραία, τόσο για τον ήρωα, όσο και για τον θεατή.'
ΟΛΕ!
Κινδυνεύοντας να φάω διαδικτυακή σφαλιάρα απ' τη Funis, αντιγράσω άλλο ένα σχόλιο:
'Ο Rhys-Meyers δείχνει αδύναμος να στηρίξει τόσο τον κεντρικό ρόλο του, ενώ η ομορφιά του είναι υπερβολικά θυληπρεπής για να πείσει ως μοιραίο γόης.
' -
Μην μασάς doc...Keep posting comments...
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Μην μασάς doc...Keep posting comments...Πόσταρε τώρα που είναι offline, μετά έχει cyber-παντούφλα..
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μιας και ανφέρθηκε το Match Point του Woody Allen, ανακάλυψα το εξής στο περιοδικό Sonik:'Η Scarlett Johansson, σαγηνευτική όσο ποτέ, αφήνει τη σεξουαλικότητά της να εκραγεί στην οθόνη, με αποτελέσματα μοιραία, τόσο για τον ήρωα, όσο και για τον θεατή.'
ΟΛΕ!
-
Δεν την γλιτώνουμε εμείς οι 4 εδώ.
Ήρεμα Ραμση παιδί μου, Κιμι Κιμι...
-
Κινδυνεύοντας να φάω διαδικτυακή σφαλιάρα απ' τη Funis, αντιγράσω άλλο ένα σχόλιο:
'Ο Rhys-Meyers δείχνει αδύναμος να στηρίξει τόσο τον κεντρικό ρόλο του, ενώ η ομορφιά του είναι υπερβολικά θυληπρεπής για να πείσει ως μοιραίο γόης.
'Κανας κομπλεξικος θα το γραψε αυτο!
σταματηστε γιατι δεν μπορω να τον κρατησω αλλο.. μου φευγει, μου φευγει....
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
σταματηστε γιατι δεν μπορω να τον κρατησω αλλο.. μου φευγει, μου φευγει....
Έχμ, έχω μια δουλειά να κάνω εγώ τώρα..
-
Είμαι διατεθειμένος να πουλήσω ακριβά το τομάρι μου..........ρε Kid περίμενε!!!
-
Είμαι διατεθειμένος να πουλήσω ακριβά το τομάρι μου..........ρε Kid περίμενε!!!Θα σε περίμενα αλλά δεν θα σε περιμένω τελικά..
-
Δεν πειράζει, θυσιάστηκε ο doc...
-
Δεν πειράζει, θυσιάστηκε ο doc...Ρε σεις! Με θυσιάσατε όσο έλειπα;
Δεν πειράζει, όμως...Ολα για την Scarlett! -
Ρε σεις! Με θυσιάσατε όσο έλειπα;
Δεν πειράζει, όμως...Ολα για την Scarlett!Νεκρό η Scarlett δεν νομίζω να σε θέλει.. (όχι ότι θα σε θέλει ζωντανό, αλλά λέμε τώρα)
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ρε σεις! Με θυσιάσατε όσο έλειπα;
Δεν πειράζει, όμως...Ολα για την Scarlett!Νεκρό η Scarlett δεν νομίζω να σε θέλει.. (όχι ότι θα σε θέλει ζωντανό, αλλά λέμε τώρα)
Με πληγώνεις τώρα!
Τόσο άγριος είναι αυτός ο Ραμσής;
Είμαστε και λιγουλάκι off-topic...
-
The Brothers Grim! ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!
Ενα πάρα πολύ ωραία ειπωμένο παραμύθι!Το συνιστώ!
-
ok Grimm ειναι top-priority τότε
Είδα τις μέρες που μας πέρασαν:
White Noise -> Βλακεία 3/10
Charlie and the Chocolate Factory -> Αρκετά καλό με τον Depp για αλλη μια φορά μετα τους πειράτες δίνει απιστευτή ερμηνεία σαν Γουιλί Γούονκα.
7.5/10Wedding Crashers -> Τρελό γέλιο! Συναστάτε ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ! 8/10
Sahara -> Καλη περιπετειούλα, περνάει ευχάριστα η ώρα 7/10
Bewitched -> Συμπαθητικό, ελαφρια κομεντί και η Νικόλ ειναι έρωτας μεγάλος, ειδικά σε αυτό το έργο σε κάνει να πάθεις μεγαλύτερη ζημιά 6.5/10
King-Kong -> πολύ καλό, καιρό είχα τόσο αγωνία σε τόσο μεγάλη διάρκεια 8/10
Fantastic 4 -> βλακειούλα το περίμενα οσο καλό όσο The Punisher της Marvel Comics, αλλα απογοήτευση.. 4/10
-
χαχαχα, μαρεσει η βαθμολογια!!!
Αλλα εχω ενσταση!! Δινεις 6.5 στο Bewitched (η μαπα του αιωνα, ουτε 4 δεν του δινω) και δινεις απλα 7.5 στο Charlie and the Chocolate Factory?? Ε οχι!! Τουλαχιστον 8,5 αξιζει, ηταν σουπεεεεεερ!
-
αφου η Kidman απο μόνη της του έδωσε 4 βαθμούς τι να κάνω?
-
ε βαλε 4 τοτε(στα λογια μου ερχεσαι)! Μονο αυτο αξιζε, τιποτα αλλο σε ολη την ταινια!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
The Brothers Grim! ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!
Ενα πάρα πολύ ωραία ειπωμένο παραμύθι!Το συνιστώ!προεδρούκοοοοο.....ωραίο το σάββατο που δεν ήρθε ακόμα ε;;;;;;;
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]