-
τι να παρω??
μικρο και γρηγορο...
ειδα στο περιοδικο μια διαφιμιση SUZUKI swift 1.5 102hp ισχυει??? -
τι να παρω??
μικρο και γρηγορο...
τι να παρω??
μικρο και γρηγορο...
Καλά τα υπόλοιπα, Polo & Clio τι δουλειά έχουν;
-
Πες μας τις προτεραιότητές σου για να σου πούμε.Με τον τρόπο που το θέτεις θα σου πεί ο καθένας μας το μακρύ του και το κοντό του.
-
ψαχνω για σβελτο μικρο αμαξι να στριβει πανω απ'ολα και οταν παω για service να μην ειναι σαν να αγοραζω καινουργιο αυτοκινητο...
-
σουζουκι τοτε? το σουιφτ ειναι καλη επιλογη παντως!
-
Fiesta
Δεν είναι τόσο σβέλτο αλλά στρίβει πάνω απ' όλα.Και service μια χαρά. -
Για το Fietsa ξέρω από πρώτο χέρι ότι στρίβει πάρα πολύ καλά...
Τώρα, για τα υπόλοιπα, δεν έχω ιδέα.
-
Ο χρήστης baspats έγραψε:
τι να παρω??
μικρο και γρηγορο...
ειδα στο περιοδικο μια διαφιμιση SUZUKI swift 1.5 102hp ισχυει???το μεγκαν σενταν μηπως? ειναι καλο 115 αλογα 1.600 και νομιζω
κανει γυρο στα 15.000, η παρε το nissan το πριμερα η αλμερα(δεν θυμαμαι)
κανει 11.000 νομιζω και εχω αρκετα αλογακια -
το fiesta S εχει τρεις μηνες αναμονη...
-
Από αυτά που έχει η ψηφοφορία, μάλλον Swift. Λείπει το νέο Yaris όμως
-
Είμαι μεταξύ του c2 κ swift.
Αν δε σε νοιάζουν οι χώροι και οι 4 θέσεις, c2 vts
Αλλιώς swift..
εγώ απ'αυτά, το c2 θα'παιρνα.. (δε λέω ότι είναι το καλύτερο ή κάτι, αλλά αυτό μου κάνει κλικ) -
Δεν κάνεις υπομονή 3-4 μήνες ακόμη να δεις και το Swift Sport 1.6 με 125hp ,το οποίο λογικά θα κινηθεί στα περίπου 16000 ευρώ?
-
+1 Doc.....
Το swift 1,6 με τα 125 αλογατα αναμενεται να κοστιζει ~15000 € οπως μας ενημερωσαν απο την Σουτζουκι,που ειναι αρκετα καλη τιμη θα ελεγα για αυτα που θα σου προσφερει...
Απο τα αμαξια της ψηφοφοριας θα ημουν μεταξυ c2 vts και fiesta S.....
Ενα test drive σε αυτα που σε ενδιαφερουν θα σε διαφωτισει αρκετα...
-
να κάνει υπομονή 3-4 μήνες για να το πάρει ή για να το παραγγείλει?
Swift και απο εμένα πάντως. -
Δεν εχει ερθει ακομα Ελλαδα το αμαξι....
Θα ερθει μεσα στην ανοιξη -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Δεν εχει ερθει ακομα Ελλαδα το αμαξι....
Θα ερθει μεσα στην ανοιξηΜέσα στην άνοιξη θα αρχίσουν να παίρνουν παραγγελίες... Βάλε και κάνα δίμηνο-τρίμηνο μέχρι τα πρώτα αυτοκίνητα να παραδοθούν, κατά τις γνωστές συνήθειες της εδώ αντιπροσωπείας...
Από τα 'εδώ και τώρα', λοιπόν, ψηφίζω vts...
-
Citroen C2 VTS
Εχοντας το οδηγήσει για 2 μέρες (αυτοκίνητο αντικατάστασης μου το έδωσαν χε χε λόγω γνωστού) στο προτείνω ανεπιφύλακτα εάν δεν έχεις απαιτήσεις από χώρους.
Εχει 4 θέσεις και όχι 5 σκάρτες, μικρό πορτ μπαγκάζ αλλά μοτέρ 125 ίππων με πολύ καλό τράβηγμα, ενδιαφέρουσα συμπεριφορά και πολύ όμορφο design. Oι επενδύσεις μέσα και τα χρώματα είναι πολύ όμορφα συνδιασμένα. Ενα συν και πλην μαζί είναι οι πανέμορφες 16άρες ζάντες του και το χαμηλό προφίλ ελαστικου. Κάνουν δουλειά στο στρίψιμο αλλά κοπανάνε...Εάν το πάρεις μόνο μαύρο, τα άλλα χρώματα δεν του πάνε.
-
Σου προτείνω να πας να οδηγήσεις το C2 !!..
Βοηθεια!! αμαξι μεχρι 16.000 euro